Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kızlar size bir iyi bir kötü haberim var, firma yaptığı hataya kaşılık ek keratin göndermiyor ama bundan sonra ihtiyacımız olduğu her an ucret mukabilinde kargo ile gönderebilecekler...Gayet iyi bir durum söz konusu...

Bu arada yeni siparişte verdim yani keratin sıkıntımız yok, bekleyen arkadaşlar verdiğim hesaba para yatırabilirler...

Kılıçbalığı
Özel mesajını yeni gördüm ve havaleyi yaptım. Özel mesaj hakkım olmadığı için kargo bilgilerini bildirmem için email adresini gene özelden atar mısın?

Tekrar çok teşekkürler....

bana yardımcı olabilir misiniz. ne kadarlık keratin almam gerekiyor.saçım orta uzunlukta ???

Canm benm sacim belime kadar uzaniyor. Orta gurlukte. Konu sahibi kilicbaligina sordugumda 80ml yeter demisti. Hadi en kotu ihyimal 100kullanirim ben. Senin sacin orta uzunluktaysa 80ml yetecektir muhtemelen.

hepsini okuyamadım malesef o yüzdende anlayamadım genelde bilenler yazmış ama ben ilk defa duydugum için anlamadım bu yöntemi yapanların saçları düz mü oluyor yoksa yıpranmış saça bakım mı yapılıyor. ama 230 derece düzleştirici filan daha çok yıpratmaz mı saçı birisi kısaca ne işe yaradığını söyleyebilir mi birde tek başına yapmak zor olsa gerek

ya kızlar hiç h....i keratin kullanan yokmu ya sağlık açısından lütfen söleyin bi kere kullandım ciğerlerim yandı resmen annemle ağzımızı burnumuzu sarıp yaptık lütfen yardımcı olun 2. uygulcam çünkü

Canm benm sacim belime kadar uzaniyor. Orta gurlukte. Konu sahibi kilicbaligina sordugumda 80ml yeter demisti. Hadi en kotu ihyimal 100kullanirim ben. Senin sacin orta uzunluktaysa 80ml yetecektir muhtemelen.

teşekkür ederim canım peki 80 ml si nekadar. malum öğrenciyimde ve kiliçbalığından temin edebilir miyim bugün foruma girmemiş galiba özelden de mesaj atamıyorum.

$sac.jpg
$sac 2.jpg

İşte saclarım :82:
Fotolarda cok net cıkmadııı ama cook cok beğendim

nerdeyse konu acıldıgından berı her fırsatım oldugunda bakıyorum ancak kacırdıklarımda oldu zaman eksıklıgınden kızlar sacları kıvırcık yada sık dalgalı olupta bu urun sacımı duzlestırdı dıyen var mı ? varsa lutfen bana ozelden yada buradan mesaj yazın sırf duzlestırmek ıcın kullanmak ıstıyorum bu ururnu lutfen yardımmmm :KK5:

Kılıçbalığım bana özelden hesap bilgilerini göndermişsin,teşekkür ederim.Ama ben mesajını cuma akşamı okuyabildim.Pazartesi günü ancak bankaya parayı yatırabilirim sorun olmaz değilmi?Kılıçbalığım
birde birşey daha sorucam,hani dediğin sodyum arındırıcı şampuan için bana önerebileceğin bir marka varmı?özelden yazarım demişsin ama yazmamışsın:KK43:((unuttun herhalde.tekrar yazmanı istesem olurmu canım.:KK1::KK71:

Kızlar bu arada 1000 ml keratin almayı düşünüyorum bana ortak olmak isteyen varsa haber versin ortak alalım malum 1000 mlyi tek başıma ancak 3 senede bitiririm:KK1::KK1::KK1:

canım bende almak istiyorum özel mesaj atamıyorum 100 ml yada 250 ml ne kadara geliyorbilgi versen hayrına (bu arada ellerine sağlık verdiğin bilgiler için)

canım bende almak istiyorum özel mesaj atamıyorum 100 ml yada 250 ml ne kadara geliyorbilgi versen hayrına (bu arada ellerine sağlık verdiğin bilgiler için)

kılıçbağı bende almak istiyorum bana da bilgi verebiir misin 80 ml alacağım canım en kısa sürede cevap beliyorum şimdiden çook tşk ederimm

Uzun uğraşlarım sonucu bu sitede buldum sülfatsiz şampuan saç kremi ve keratin dsoğru ürünler bunlarmı kılıçbalığı canım bakıversen
xxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
daha fazla sabredemedim dün gece iki buçukta yattım burayı okuycam diye halada devam ediyordum sonunda siparişi verdim ve şunuda anlamış bulundum uygulama sonrası şampuanının içinde sülfat var sadece öncesi olan deep clean şampuanı ve keratini sipariş ettim antioksidanlı olan işlem görmemiş saç için olduğu için tercih etmedim uygulama sonrasındada yine başlangıçtaki şampuanı kullancam sanırım sonrası allah kerim :)) ürün gelince öncesi sonrası yapatım inşallah güzel olursa tabiii :)))

Kızlar herkes nickini, tam adını ve adreslerini bana sms ile atsın birde hesaba ödeme yaptığnız isim ve telefon numarası gerekli kimin ne yatırdığı belli değil yahu...Yarın kargoya veriyorum hepinizinkini...

kılıçbağı bende almak istiyorum bana da bilgi verebiir misin 80 ml alacağım canım en kısa sürede cevap beliyorum şimdiden çook tşk ederimm

Kızlar kimseyi darıltmak istemem ama ben online shop değilim burada keratin satışı yapmıyorum, kızlarla ortak şişe aldık bunları paylaşıyoruz kimseye 80 ml 100 ml gönderebilme şansım yok lütfen mesajlarınızı buna göre yazın...250 ml altına gönderim yapamam...

Uzun uğraşlarım sonucu bu sitede buldum sülfatsiz şampuan saç kremi ve keratin dsoğru ürünler bunlarmı kılıçbalığı canım bakıversen

Link vermek forum kurallarına aykırı Mirage, ama bizim aldığımızın orta kuvvette olan eski versiyonu o ürün , işini görür...Ben dahil hepimiz ilk bunu kullandık canım...

Son düzenleme:
ya kızlar hiç h....i keratin kullanan yokmu ya sağlık açısından lütfen söleyin bi kere kullandım ciğerlerim yandı resmen annemle ağzımızı burnumuzu sarıp yaptık lütfen yardımcı olun 2. uygulcam çünkü

Tatlım kullanmayın içinde formaldehit var dedim daha önce...

teşekkür ederim canım peki 80 ml si nekadar. malum öğrenciyimde ve kiliçbalığından temin edebilir miyim bugün foruma girmemiş galiba özelden de mesaj atamıyorum.

Tatlım, çok üzgünüm gönderebilmeyi çok isterdim ama en az 250 ml gönderebilirim bununda fiyatı 70 liraya geliyor diğer türlü böyle 80 ml 100 ml ile hesap şaşar...

Eki Görüntüle 197418
Eki Görüntüle 197417

İşte saclarım :82:
Fotolarda cok net cıkmadııı ama cook cok beğendim

:nazar::nazar::nazar:
Çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım...

nerdeyse konu acıldıgından berı her fırsatım oldugunda bakıyorum ancak kacırdıklarımda oldu zaman eksıklıgınden kızlar sacları kıvırcık yada sık dalgalı olupta bu urun sacımı duzlestırdı dıyen var mı ? varsa lutfen bana ozelden yada buradan mesaj yazın sırf duzlestırmek ıcın kullanmak ıstıyorum bu ururnu lutfen yardımmmm :KK5:

Tatlım, amaç kıvırcık veya dalga saçları düzleştirmek, tamir etmek bakım yapmak, eğer saçlar düzse ama problemliysede kullanılabiliyor benim yaptığım gibi...Kullanabilirsin yani...

Kılıçbalığım bana özelden hesap bilgilerini göndermişsin,teşekkür ederim.Ama ben mesajını cuma akşamı okuyabildim.Pazartesi günü ancak bankaya parayı yatırabilirim sorun olmaz değilmi?Kılıçbalığım
birde birşey daha sorucam,hani dediğin sodyum arındırıcı şampuan için bana önerebileceğin bir marka varmı?özelden yazarım demişsin ama yazmamışsın:KK43:((unuttun herhalde.tekrar yazmanı istesem olurmu canım.:KK1::KK71:

Pardon tatlım final dönemi, problem yok yarın yatırır yatırmaz adresini ve tam adresini sms at bana...

Link vermek forum kurallarına aykırı Mirage, ama bizim aldığımızın orta kuvvette olan eski versiyonu o ürün , işini görür...Ben dahil hepimiz ilk bunu kullandık canım...

anladım cnm bişey sorcam uygulama sonrasında normal günlerde başka şampuan kullanılamıyormu birde istediğimiz zaman maşa yapabiliyoruz demi(lüle) doğal saç gibi?

Son düzenleme:
X