Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kızlar taaaa eskilerde olduğu gibi saçları yeşil sabunlamı yıkasak acaba anneannemin bir saçları vardı örük yapardı vede şampuan falan bilmezlerdi yeşil sabun yada kakaolu sabun kullanırdı ..

önerdiği şampuan neydiki çünkü ben aldım 60 liraya bitane acaba ondada tuz varmı..

galiba burasi sampuan konusunu acmak icin dogru yer diil.schwarzkopf hairtherapy sampuani 65 milyon ve yaninda hardest diye bir serum 35 tlye satmaya calisti.
ben organix aldim ama.

tesekkurler.iyi olur.uzun benim sacım ama nerdeyse belimde :78:
ne kadar giderki.
peki ben özel mesaj yazamıyorum adresimi nasıl verecegim

kilicim baligimmm sen beni unuttunmu yoksahaftaya persembe türkiye ucuyorum bilgileri yollarsan hemen banka isini halledeyim gittigim de keratinim hazir olsun canim.ayyyyyyyyyyy saclarina bayildim,hele anneninkine öldümkilic sen bekardin deme yavru seni oglum icin cok begendim bak oglum diye demiyorum cok yakisiklidir uzun sacli kocaman gözlü valla kizlar pesinden ayrilmiyor.tek kusurumuz var biraz yastan kaybediyoruz kendisi 5 yasinda saclarini gösterdim cok begendi kendiside uzun sacli benimde sacimi yapsin diyo sipaaa.

unutmadan yazayim ben simdi islem oncesi pembe sampuani burda bulamam.sana zahmet suna bakarmisin islem oncesi olurmu yada hem islem oncesi hem sonrasi kullanabilirmiyim,biraz karisik yazdim heralde kusura bakma sampuanin icerigi

Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. *from natural essential oils

Var canım özelden mesaj atıyorum...

Tamam canım sanada 500 ml ayarlıyorum sanada özelden emsaj atıyorum şimdi...Bu arada herhalde 2 litre kotamız dolmak üzere kızlar...

Foto isterükkkk foto isterükkk böyle mesajla olmaz bu iş...Ne şanslısın kız, biz İstanbul'da daha kısa kollu sezonunu bile açamadık Sen bana mail at, ben yüklerim fotonu veya yeni emsaj ekle kısmında alt tarafta eklenti butonu var oradan dene kuzum...

Lafda söyletmezler değil mi ama Hiç bozylmasın bence, yedek parçamız yok Zarar etmişmiş

kızlar taaaa eskilerde olduğu gibi saçları yeşil sabunlamı yıkasak acaba anneannemin bir saçları vardı örük yapardı vede şampuan falan bilmezlerdi yeşil sabun yada kakaolu sabun kullanırdı ..
Tatlım brezilya föününde sonra mümkün değil çünkü sabun hammaddesi kostik soda= Sodyum hidroksittir yani kullanamayız

tesekkurler.iyi olur.uzun benim sacım ama nerdeyse belimde :78:
ne kadar giderki.
peki ben özel mesaj yazamıyorum adresimi nasıl verecegim

Ben şimdi özelden bilgi vereceğim sana...

Ah bir tanem iyi ki hatırlattın, evet unutmuşum hemen bilgileri veriyorum sana canım...Bu arada yaş sorun değil, ben oğlunu almaya kabulüm büyütürüm ne olacak.Zaten hangi erkeği alıp büyütmüyoruz ki, hepsi çocuk bunların

Canım inceleyeceğim, işlem sonrası kesin olur ama dur bakayım...

Kilicbaligim bu sana buda annecigine masallah saclariniz harika bayildimmmm

Teşekkürler tatlım benim...

Çok yalnızım
Mutluyum
Crocus13 250 ml
GulayBcn 500 ml
Gulsah3584
Herbishey 250 ml
Ssule07(zaten kendi payımdan ayırmıştım Sule için 2 litreye dahil değil)

Kızlar tez vakitte bana kaç ml almak istediğinizi bildirin, sizin için rezerve edeyim...
Özel mesajla tüm bilgileirmi attım size, mail veya telefon ile ulaşabilirsiniz...

Bu arada Nly26 gülüm, canımın içi neredesin

Son düzenleme:

eneeemm saçlara bakkk maşallahhhhhh nazar değmesinnnn bitanem

harikasınn havale yaptım bilee

İnanamadım Avrupa ve balkanların en hızlı havale yapan Hanımı seçtim seni canım, şoktayımİnşallah kargo şirketide senin kadar hızlıdır...

Ayrıca o hey hey heyy'e tey tey teyyy olarak ekleme yapmak isterim...

Son düzenleme:
eneeemm saçlara bakkk maşallahhhhhh nazar değmesinnnn bitanem

Teşekkür ederim tatlım, yarın yıkayacağım ama ancak pazar falan koyabilirim fotoğrafları...Bilgisayarı almıyorum yanıma, bir sey olursa numaram var sizde mesaj atın veya arayın kuzucuklarım...Telefondan girebilirsem özel mesajlara ve maillere bakabileceğim, annemde kontrol edecek...Kaçtım ben sizi öpüyorum...

Kilicbaligi bende sacıma o zararlı olan markadan
Yapmıştım bilmeden ama şimdi yavaş yavaş
Bozulmaya başladı bana özelden aldığınız keratin
Markasını yazabilirmisin kuaför arkadasıma aldirip
Arkadaşlarımla uygulamak istiyorum bir daha
Kötü bı şey alıp sacımı iyice mahvetmiyim şimdiden tsk

Atıyorum canım sana..

Canım riske atma bence...O minik şampuanı al...zaten 80 ml lik o ufaklık 10 işlem öncesi yetiyor...

kılıç balığı sazan gibi atladım konuya ama o bahsettiğin işlem öncesi ürün pembe minik şise dimi ben onu ve o markanın keratinini sipariş edicem.... bir türlü kısmet olmadı ameliyat oldum başka sağlık problemlerimde çıktı bir halledemedim ama konunun her sayfasını takip ediyorum biraz topliyim kendimi hemen yapıcam :)

Son düzenleme:
ya kızlar bunun markası ne allah aşkına söleyin ben yaptım ama gözlerim çok yandı bide gözümde alerji war ya lütfen söleyin yada fiyatı nedir sizin aldınızın bende aliim lütfen yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…