-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.641
önerdiği şampuan neydiki çünkü ben aldım 60 liraya bitane acaba ondada tuz varmı..
Canım bir daha alamayacağımızı bildiğim için 2 litre fazla almıştım zaten 1 litresini yine buradan kızlara göndereceğim.Sanada gönderirim sorun olmaz ama ancak haftaya çünkü şehir dışına çıkacağım bir kaç gün sonra...
sevgili kılıçbalığım elindeki fazla keratinden eğer kısmetim varsa 250ml bende almak isterim..
ben yanlız şu zamanlarda uygulama yapmam diye düşünüyorum malum yaz geldi artık deniz,havuz,güneş faktörlerinden dolayı riske atmamak için ramazandan sonra yaparım diyorum,
ama senin ve arkadaşların resim ve yorumlarını görüp okudukça heyecanlanıyorum.
açtığın tüm topicleri en başından beri takip ediyorum,diyeceksinki ilk teklif ettiğimde neredeydin,
buradaydım ama söyleyemedim
şayet alabilirsem istanbul-avrupa yakasındayım canım
Tamam canım sanada 500 ml ayarlıyorum sanada özelden emsaj atıyorum şimdi...Bu arada herhalde 2 litre kotamız dolmak üzere kızlar...Kılıçbalığı emeğin verdiğin cevaplar ve bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim.
Konuyu açtığından beri takip ediyorum bi ara nasıl olduysa kaçırmışım keratin siparişlerini benim saçım çok kıvırcık kendim yapmaya cesaret edemediğim için belkide buraya hiç yazmadım .
Yani canım eğer elinde varsa keratinden 500 ml almak isterim annemide heveslendirdim başta bana ilk deneme sonra ona yapıcam bakalım rahat bi yaz geçirelim sayende.
canlarım benim,dün saçımı yıkadım galıba ılk uygulamayı bitiren benım,aslında eşim adamakıllı süremediği için uçları dalgalı hafif,ama böylede acaip sexi oluyor yafff gayet güzel,benim amacım zaten sadece banyodan sonra toplayıp çıkabılmekti gayet güzel oldu,şimdi resim çektim yüklemek istiyorum ama nerden nasıl yüklendiğini bilmiyorum bide becerebilirsem yukleyeceğim.ben şimdi 2 hafta sonra bidaha yapcam,sonra bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha
ama acilen şu havuz ve denize çare bulmamız lazım kızlar,ben alanyadayım.bu pazar deniz sezonunu açarım ben.ama bonede çözüm değil şöyleki ya benim kafa büyük öle bonede felan su giriyor.havuza daha girmem ama deniz başlar yaniii...
aslinda biraz kuaforle aramiz bozuk ondan sormamben sehir firsatindan 100 tlye firsat yakaladim kuaforde bana 100 tllik sampuan satmaya calisti bende yemedim tabi cok sinirlendi! zaten senin saclarin cok uzun zarar ettim filan dedi!bende eczacilik okuyorum bana verdigin sampuan tuz iceriyor dedim adam kizdi baya
Tatlım brezilya föününde sonra mümkün değil çünkü sabun hammaddesi kostik soda= Sodyum hidroksittir yani kullanamayızkızlar taaaa eskilerde olduğu gibi saçları yeşil sabunlamı yıkasak acaba anneannemin bir saçları vardı örük yapardı vede şampuan falan bilmezlerdi yeşil sabun yada kakaolu sabun kullanırdı ..
tesekkurler.iyi olur.uzun benim sacım ama nerdeyse belimde :78:
ne kadar giderki.
peki ben özel mesaj yazamıyorum adresimi nasıl verecegim
kilicim baligimmm sen beni unuttunmu yoksahaftaya persembe türkiye ucuyorum bilgileri yollarsan hemen banka isini halledeyim gittigim de keratinim hazir olsun canim.ayyyyyyyyyyy saclarina bayildim,hele anneninkine öldüm kilic sen bekardin deme yavru seni oglum icin cok begendim bak oglum diye demiyorum cok yakisiklidir uzun sacli kocaman gözlü valla kizlar pesinden ayrilmiyor.tek kusurumuz var biraz yastan kaybediyoruz kendisi 5 yasinda saclarini gösterdim cok begendi kendiside uzun sacli benimde sacimi yapsin diyo sipaaa.
unutmadan yazayim ben simdi islem oncesi pembe sampuani burda bulamam.sana zahmet suna bakarmisin islem oncesi olurmu yada hem islem oncesi hem sonrasi kullanabilirmiyim,biraz karisik yazdim heralde kusura bakma sampuanin icerigi
Water (Aqua), Coco-Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Glycerin, Chondrus Crispus (Carrageenan), Calendula Officinalis Flower Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. *from natural essential oils
Kilicbaligim bu sanabuda annecigine masallah saclariniz harika bayildimmmm
Eki Görüntüle 192573
Dün yaptığım uygulamadan sonraki genel görünüş, tabii herzamanki gibi yine hafif mat görünüyor ama saç uçlarımdaki yoğunlaşmadan dolayı işlemin başarılı olduğunu görebiliyorum...Perşembe akşamı yıkayacağım ve yeni foto ekleyeceğim...
Kızlar tez vakitte bana kaç ml almak istediğinizi bildirin, sizin için rezerve edeyim...
Özel mesajla tüm bilgileirmi attım size, mail veya telefon ile ulaşabilirsiniz...
harikasınn havale yaptım bilee
eneeemm saçlara bakkk maşallahhhhhh nazar değmesinnnn bitanem
Kilicbaligi bende sacıma o zararlı olan markadan
Yapmıştım bilmeden ama şimdi yavaş yavaş
Bozulmaya başladı bana özelden aldığınız keratin
Markasını yazabilirmisin kuaför arkadasıma aldirip
Arkadaşlarımla uygulamak istiyorum bir daha
Kötü bı şey alıp sacımı iyice mahvetmiyim şimdiden tsk
Sfdfhı
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
canim sampuan icin haber bekliyorum ne olur islem öncesi olur de yaaaaaaaaaaaaaaaa.
Canım riske atma bence...O minik şampuanı al...zaten 80 ml lik o ufaklık 10 işlem öncesi yetiyor...