- 5 Kasım 2010
- 443
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.601
Kızlar hiç mecalim yoktu ama ben yeni aldığımız ürünle uygulama yaptım ve bitirdim...3 gün sonra yıkayacağım bakalım nasıl oldu...Bu arada daha önce yine aynı markayı kullanmıştım ama bu seferki bu markanın farklı bir ürünü ne kokusu ne yapısı benzemiyor zaten benim ilk aldıklarıma.Dikkatimi çeken bazı olumlu noktalar var
1- Uygulamadan sonraki bekleme süresi 3 güne inmiş
2- Keratin saça sürülüp bekletildikten sonra saç tamamen kurutuluyor
3- Çok daha az duman var
4- Daha az göz yakıyor
5- Saçlarım bu sefer yağlı gibi kalmadı direkt fön çekmişim gibi duruyor
6- Bu seferki üründe düzleştirici ile düzleştirmekten hariç aynı zamanda hafif dalgalı fön, saçı içe veya dışa doğru kıvırma, kırık fön uygulaması yapılabiliyor
7- Saç tamamen kurutulduktan sonra son kısma geçildiği için son aşama olan düzleştirme kısmını atlayıp sadece saç bakımı olarak kullanılabiliyor...
bu açıdan bakarsak daha başarılı buldum.Yalnız daha az duman daha az koku ve göz yanması derken hiç yok sonucunu çıkartmayın maalesef ki var...
Uygulamayı bu sefer abartıp 230 derece ile yaptım, daha evvel biliyorsunuz saçımdaki problemli bölgelere 230 dereceyi değdirdiğimde naylon gibi eriyordu ama bu kez böyle bir şey olmadı, büyük ihtimalle alttaki keratin tabakası saçı korudu ve üzerine yeniden sürüncede saçı daha iyi sardı...Demek ki uygulamanın tamamlayıcılığı ve koruyuculuğu açısından saçın tamamen bozulmasını ve keratinin tamamen akmasını beklemeden uygulama yapmak daha yararlı olacak...[/QUOTE
canım kılıçbalığım bu sizin aldığınız keratin senin ilk aldığın ve benimde sana linkini attığım değilmi?e benim aldığımın kokusu neden sizin tarif ettiğiniz gibi değil benmi yanlış bişey aldım yoksa sizin bahsettiğinizmi farklı bişey.buarada hani ben uygulama yaptıktan sonra kurutmayı unutup direk düzleştirme işlemine geçmiştim ya o yüzden saçlarım biraz yandı şimdi tekrar yapıcam şuanda çok kötü deil dümdüz ama uçlar biraz çatallaştı özellikle yanlardaki saçlarım.elim saçlarımın arasından kayıp gitmiyor takılıp kalıyodaha güzel olsun yaptıkça yapasım geliyo seninde dediğin gibi insan en iyisini görünce elindekiyle yetinmiyo.oysaki saçlarım eskiden tüy gibiydi bi şekle sokamazdım şimdi dümdüz pırıl pırıl ama hala daha iyisi olsun diye uğraşıyorum neyse bikez daha işlem yapıcam şimdi ama aynısınımı alsam bilemedim.benim aldığım tariflerinize uyuyor gözlerim çok sulanmadı aşırı bi buhar çıkmadı ama kokusu sizin dediğiniz gibi deildi.
Kızlar hiç mecalim yoktu ama ben yeni aldığımız ürünle uygulama yaptım ve bitirdim...3 gün sonra yıkayacağım bakalım nasıl oldu...Bu arada daha önce yine aynı markayı kullanmıştım ama bu seferki bu markanın farklı bir ürünü ne kokusu ne yapısı benzemiyor zaten benim ilk aldıklarıma.Dikkatimi çeken bazı olumlu noktalar var
1- Uygulamadan sonraki bekleme süresi 3 güne inmiş
2- Keratin saça sürülüp bekletildikten sonra saç tamamen kurutuluyor
3- Çok daha az duman var
4- Daha az göz yakıyor
5- Saçlarım bu sefer yağlı gibi kalmadı direkt fön çekmişim gibi duruyor
6- Bu seferki üründe düzleştirici ile düzleştirmekten hariç aynı zamanda hafif dalgalı fön, saçı içe veya dışa doğru kıvırma, kırık fön uygulaması yapılabiliyor
7- Saç tamamen kurutulduktan sonra son kısma geçildiği için son aşama olan düzleştirme kısmını atlayıp sadece saç bakımı olarak kullanılabiliyor...
bu açıdan bakarsak daha başarılı buldum.Yalnız daha az duman daha az koku ve göz yanması derken hiç yok sonucunu çıkartmayın maalesef ki var...
Uygulamayı bu sefer abartıp 230 derece ile yaptım, daha evvel biliyorsunuz saçımdaki problemli bölgelere 230 dereceyi değdirdiğimde naylon gibi eriyordu ama bu kez böyle bir şey olmadı, büyük ihtimalle alttaki keratin tabakası saçı korudu ve üzerine yeniden sürüncede saçı daha iyi sardı...Demek ki uygulamanın tamamlayıcılığı ve koruyuculuğu açısından saçın tamamen bozulmasını ve keratinin tamamen akmasını beklemeden uygulama yapmak daha yararlı olacak...[/QUOTE
canım kılıçbalığım bu sizin aldığınız keratin senin ilk aldığın ve benimde sana linkini attığım değilmi?e benim aldığımın kokusu neden sizin tarif ettiğiniz gibi değil benmi yanlış bişey aldım yoksa sizin bahsettiğinizmi farklı bişey.buarada hani ben uygulama yaptıktan sonra kurutmayı unutup direk düzleştirme işlemine geçmiştim ya o yüzden saçlarım biraz yandı şimdi tekrar yapıcam şuanda çok kötü deil dümdüz ama uçlar biraz çatallaştı özellikle yanlardaki saçlarım.elim saçlarımın arasından kayıp gitmiyor takılıp kalıyodaha güzel olsun yaptıkça yapasım geliyo seninde dediğin gibi insan en iyisini görünce elindekiyle yetinmiyo.oysaki saçlarım eskiden tüy gibiydi bi şekle sokamazdım şimdi dümdüz pırıl pırıl ama hala daha iyisi olsun diye uğraşıyorum neyse bikez daha işlem yapıcam şimdi ama aynısınımı alsam bilemedim.benim aldığım tariflerinize uyuyor gözlerim çok sulanmadı aşırı bi buhar çıkmadı ama kokusu sizin dediğiniz gibi deildi.
Canım anlatmaya çalıştığımda bu o ürün o ürün değil aslında biz aynı markanın bir üst ürününü almış olduk ne koku ne doku ne işlev açısından aynı değil, hem daha güçlü hem daha kolay uygulanıyor hemde çok ucuza aldık ki bu ürünün gerçek fiyatı 600 liraymışİyi şans hep yanımızda olsun inşallah...
Canım anlatmaya çalıştığımda bu o ürün o ürün değil aslında biz aynı markanın bir üst ürününü almış olduk ne koku ne doku ne işlev açısından aynı değil, hem daha güçlü hem daha kolay uygulanıyor hemde çok ucuza aldık ki bu ürünün gerçek fiyatı 600 liraymışİyi şans hep yanımızda olsun inşallah...
elimde hala mevcut demiştin varmı hala canım?size katılamamıştım çünkü ben ztn sipariş vermiştim ama geçen hafta yapmış olmama rağmen tekrar yapmak istiyorum yandığı için saçlarım.madem sizin yaptığınız daha güzel onla yapmak isterim.elinde varsa hala alabilirmiyim yada yoksa ben bulayım dicem ama aynı sitedemi?
kılbalığı cnm, dün msjını görmemişim o yüzden bugün cvp verebildim sana umarım almışsındır. bizim keratinleri kargoyamı verdin cnm? yoksa görüşecekmiyiz? benim özel mesajlarda bir sorun var anlayamadım mesaj göndermeye çalışınca mesaj kutunuzu boşaltın diyor, boşaltmak istediğimdede görünen herhangi bir msj yokhiçbirşey anlayamadım bu işten. sana kargo için adres yazacaktım. daha önce yazıp yazmadığımdan emin olamadım çünki. birde sana sormak istediğim birşey daha var cnm. elimde kuaörden almış olduğum şampuan var, nude alınca onu bi kenara atmıştım. sana içeriğini yazıcam, benim anladığım kadarıyla sodyum ve sülfat içermiyor, acaba bunu keratin uygulamasından önce kullanabilirmiyim.
içeriği şöyle;
aqua, alkylpolyglycoside, cocamide dea, alkylamidopropylbetaine, polyquartenium7, citric acid, lanolin, glycerine, dimethicon, provitamin b5, vitamin e, fragrance preservative
umarım doğru yazmışımdır. teşekkürler şimdiden
KILIÇBALIĞI arkadaşım çok teşekkür ederim ilgin için.Daha önce yaptırmadık,bu yüzden ne kadar ürün almam gerek bilmiyorum.benim saçlarım röfleden ve düzleşticiden dolayı yıprandı, boyatmak zorundayım beyazlarım çok. ...tese bakım maskesi ve şampuanı önerdi kuaför,saçım teltel kabarıyor. bu işlemi duyunca zaten bakım oluyor diye bu ürünleri almadım.benim saçlarım boynumda kısa küt ama gür.arkadaşımın omuzdan biraz aşağıda katlı bir model.bu saçlara ne kadar ürün kullanmak gerek? ayrıca bugün şehrikeyifde bu fönü 400 tlden 99tlye indirim yapan bir kuaför var,uygun yapıyor, kullandığı üründe formaldehit olup olmadığını nasıl anlarım?
ben arkadaşımın saçını yapabilirim ama kendi saçımı yapamam gibi geliyor.o yüzden soruyorum kuaförün kullandığını anlayabilirmiym diye. ayrıca bu işlemden sonra kullanılan şampuanlarda sülfat,sodyum olmamalı diyorlar,aslında normaldede olmasa iyi anladığım kadarıyla.dün dikkat ettim 2 yaşındaki oğlumun şampuanındada sodyum sülfat var.bana bu konudada hem oğlum hem bizim için bir şampuan önerin olurmu? Aktardan bitkisel şampuan kullanmak doğru olurmu? kusura bakma biraz uzattım.:80:
elimde hala mevcut demiştin varmı hala canım?size katılamamıştım çünkü ben ztn sipariş vermiştim ama geçen hafta yapmış olmama rağmen tekrar yapmak istiyorum yandığı için saçlarım.madem sizin yaptığınız daha güzel onla yapmak isterim.elinde varsa hala alabilirmiyim yada yoksa ben bulayım dicem ama aynı sitedemi?
Var canım var merak etme...Ben şimdi çıkıyorum gelince konuşuruz...
Var canım var merak etme...Ben şimdi çıkıyorum gelince konuşuruz...
tamam canım sana zahmet bana fiyatını ve kaç ml verebiliceğini özel msj atabilirmisin?
Haha canım bu hesaba göre 2 gün oluyor ancak...En az 3 gün tutman lazım, dolu dolu 36 saatten evvel yıkama...
konuyu bugün gördüm,içinden çıkamadım.kılıçbalığı emeğine sağlık..
yalnız ben tam anlayamadım ben ne -neler alacağım marka adı vermeden belirtirseniz sevinirim..
keratin bakım seti olarak baktım ama sonuç çıkmadı..
ve sizden piyasadaki ortalama fiatları nedir ? öğrenebilirmiyim?
en ufak bir bilgim yok çünkü ,kazıklanmak istemem
benim kendi saçlarım düz,artı düzleştirme işlemi yapmasam olur mu? amacım,bakım sadece
tüh yaa , kandırcaktım saçlarımı oysaki
Eki Görüntüle 192573
Dün yaptığım uygulamadan sonraki genel görünüş, tabii herzamanki gibi yine hafif mat görünüyor ama saç uçlarımdaki yoğunlaşmadan dolayı işlemin başarılı olduğunu görebiliyorum...Perşembe akşamı yıkayacağım ve yeni foto ekleyeceğim...
Cnm ben sabah 9-12 arasi, ogleden sonrada 2-3 arasi sislide olucam((( ya yarin olmasin, ya bulundugun yere ben birini gonderip aldirayim senden keratini yada kargoyla halledelim cnm. Senin icin hangisi uygunsa
Tu tuuu tutuuu masallah:) fistik saclarin yakiyor valla
Eki Görüntüle 192573
Dün yaptığım uygulamadan sonraki genel görünüş, tabii herzamanki gibi yine hafif mat görünüyor ama saç uçlarımdaki yoğunlaşmadan dolayı işlemin başarılı olduğunu görebiliyorum...Perşembe akşamı yıkayacağım ve yeni foto ekleyeceğim...