Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ühüüü ben saçlarımı kendim kesmeye kalkınca iğrenç bişi oldu beceremedim sanırsam, ya da saçlarım çok katlı olduğundan da düzgün kesememiş olabilrim :S Yarın bi kuaföre gidip düzelttrcem bakalım, inşallah fazla kısaltmadan düzeltmeleri mümkün olur :)

kılbalığı cnm, dün msjını görmemişim o yüzden bugün cvp verebildim sana umarım almışsındır. bizim keratinleri kargoyamı verdin cnm? yoksa görüşecekmiyiz? benim özel mesajlarda bir sorun var anlayamadım mesaj göndermeye çalışınca mesaj kutunuzu boşaltın diyor, boşaltmak istediğimdede görünen herhangi bir msj yok hiçbirşey anlayamadım bu işten. sana kargo için adres yazacaktım. daha önce yazıp yazmadığımdan emin olamadım çünki. birde sana sormak istediğim birşey daha var cnm. elimde kuaörden almış olduğum şampuan var, nude alınca onu bi kenara atmıştım. sana içeriğini yazıcam, benim anladığım kadarıyla sodyum ve sülfat içermiyor, acaba bunu keratin uygulamasından önce kullanabilirmiyim.
içeriği şöyle;
aqua, alkylpolyglycoside, cocamide dea, alkylamidopropylbetaine, polyquartenium7, citric acid, lanolin, glycerine, dimethicon, provitamin b5, vitamin e, fragrance preservative
umarım doğru yazmışımdır. teşekkürler şimdiden

KILIÇBALIĞI arkadaşım çok teşekkür ederim ilgin için.Daha önce yaptırmadık,bu yüzden ne kadar ürün almam gerek bilmiyorum.benim saçlarım röfleden ve düzleşticiden dolayı yıprandı, boyatmak zorundayım beyazlarım çok. ...tese bakım maskesi ve şampuanı önerdi kuaför,saçım teltel kabarıyor. bu işlemi duyunca zaten bakım oluyor diye bu ürünleri almadım.benim saçlarım boynumda kısa küt ama gür.arkadaşımın omuzdan biraz aşağıda katlı bir model.bu saçlara ne kadar ürün kullanmak gerek? ayrıca bugün şehrikeyifde bu fönü 400 tlden 99tlye indirim yapan bir kuaför var,uygun yapıyor, kullandığı üründe formaldehit olup olmadığını nasıl anlarım?
ben arkadaşımın saçını yapabilirim ama kendi saçımı yapamam gibi geliyor.o yüzden soruyorum kuaförün kullandığını anlayabilirmiym diye. ayrıca bu işlemden sonra kullanılan şampuanlarda sülfat,sodyum olmamalı diyorlar,aslında normaldede olmasa iyi anladığım kadarıyla.dün dikkat ettim 2 yaşındaki oğlumun şampuanındada sodyum sülfat var.bana bu konudada hem oğlum hem bizim için bir şampuan önerin olurmu? Aktardan bitkisel şampuan kullanmak doğru olurmu? kusura bakma biraz uzattım.:80:

Canım, aldım mesajını merak etme, yarın getireceğim sana büyük ihtimal saat 3 civarı o tarafta olacağım bu içerikte görünüşte sodyum yok ama aslında var, daha evvel yine bir arkadaşımız paylaşmıştı aynı şeyi söylemiştim tatlım yinede bizim kullandığımız o minik şampuan içeriğine çok benziyor o yüzden bence kullanabilirsin...

Canım, her halukarda 80 ml kullanılıyor, şampuan olarak nude veya live clean öneririm gratis ve watsonslarda mevcut, kesinlikle normaldede sulfatsız şampuan kullanılması iyidir...Gelelim formaldehit olup olmadığına, kuaförü ara hangi ürünü kullandığını sor sonrada bana mail at...özelden mail adresimi atıyorum...

konuyu bugün gördüm,içinden çıkamadım.kılıçbalığı emeğine sağlık..
yalnız ben tam anlayamadım ben ne -neler alacağım marka adı vermeden belirtirseniz sevinirim..
keratin bakım seti olarak baktım ama sonuç çıkmadı..
ve sizden piyasadaki ortalama fiatları nedir ? öğrenebilirmiyim?
en ufak bir bilgim yok çünkü ,kazıklanmak istemem
benim kendi saçlarım düz,artı düzleştirme işlemi yapmasam olur mu? amacım,bakım sadece

Canım yardım edeceğim ben sana merak etme...Bir kaç yer var alabileceğin...Özel mesaj atacağım...

Dün yaptığım uygulamadan sonraki genel görünüş, tabii herzamanki gibi yine hafif mat görünüyor ama saç uçlarımdaki yoğunlaşmadan dolayı işlemin başarılı olduğunu görebiliyorum...Perşembe akşamı yıkayacağım ve yeni foto ekleyeceğim...

Annemde heves etti ve ona uygulama yapmamı rica etti, elbette ki seve seve onada uyguladım...Normalde saçları çok ama çok güzeldir annemin bu yüzden ilk eklenen resme bakarak berbat saçları olduğunu düşünmenizi istemem, maalesef kullandığımız derin temizleyici şampuan saçı resmen sersemletiyor

Bu fotoğraf saçların derin arndırıcı şampuan ile yıkanıp kurutulmuş haline ait

Bu ise keratin sürüldükten sonraki genel görüntü

Uygulamadan sonra saçların tamamen kurutulmuş ve fırça ile şekillendirilmiş hali

Son olarak düzleştirici ile keratini saça sabitledikten sonraki genel görüntü...Görüldüğü üzere bu seferki üründe fırça kullanabildiğimiz ve saçı tamamen kurutabildiğimiz için annemin saçlarını içe doğru kıvırabildim, ön taraftaki kısa saçlarını ve perçemlerinide istediği biçimde yaptım.Son derece güzel görünüyor şimdilik, yıkandıktan sonraki halinide ekleyeceğimden şüpheniz olmasın...

Annemin saçları gür ve uzun olduğu için ayrıca çok ama çok özendiğim için tüm işlem yaklaşık 3 saatte bitti ama işlem bittikten sonra annişimin gözünde oluşan pırıltıya paha biçilemez

Bu arada ciddi manada daha az duman çıkıyor ve daha az göz yakıyor bundan artık tamamen emin oldum...Kızlar sizdende fotoğraf bekliyorum,lütfen ihmal etmeyin.

Cnm ben sabah 9-12 arasi, ogleden sonrada 2-3 arasi sislide olucam((( ya yarin olmasin, ya bulundugun yere ben birini gonderip aldirayim senden keratini yada kargoyla halledelim cnm. Senin icin hangisi uygunsa

Tu tuuu tutuuu masallah:) fistik saclarin yakiyor valla

Cnm ben sabah 9-12 arasi, ogleden sonrada 2-3 arasi sislide olucam((( ya yarin olmasin, ya bulundugun yere ben birini gonderip aldirayim senden keratini yada kargoyla halledelim cnm. Senin icin hangisi uygunsa

Aslına bakarsan görüşmek istiyorum seninle bir kahve içeriz diye düşünmüştüm ama...Sen bilirsin tatlım sen söyle ne yapalım? İstersen ben kargo yapayım, sonra görüşürüz bir buluşma ayarlarız belki Cevahir'de ne dersin? Bu arada Nly26'dan ses yok, mesaj attım geri dönmedi merak etmeye başladım Kız ödemeyi yaptı ama ürünü gönderemiyorum ki

reklamlardaki photosoplu saçlar gibi bu resim ,mucize -muhteşem ne diyebilirim ki amanınnn
anneninkilerde öyle harika görünüyor..bende sana onu sorcaktım ,ama cvplamışsın benimde saçlarımda yanık yıpranma vs yok yapmam mantıksız değil değil mi? ben sağlıkla uzayıp çoğalmasını istiyorum en çok aslındabu arada emeklerine sağlık ,bir çok insana çok emek geçiyor ciddenduacında çoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…