Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

slm kızlar... bende yaklaşık iki ay önce yapmıştım fönümü ama acemilik ve keratin seçiminin doğru olmayışından çok iyi sonuç alamamıştım..şimdi bende tekrarlamak istiyorum ama sizin aldığınız markadan söz resim de eklicem bu kez bana özelden ismi yazabilir misiniz:26:

emirgül´bebemm çok sağolasın yaa... benim henüz 100 mesaja ulaşamadığı için özel mesaj hakkım yok teşekkürler tatlım...

kilicbaligim banada at banada at lutfen

Kılıçbalığı merhaba daha önce bu forumda mesaj yazmıştım ama mesajımı okumadın galiba veya gözünden kaçtı atladın.Bende acaba bu listeye katılabilirmiyim.Eğer mümkün değilsede bana özelden hangi marka keratin aldığını yazabilirmisin?Şimdiden teşekkür ederim kılıçbalığı.

Bende bu brezilya fönünü istiyorum,,
Kardeşim kuaför o yapacak,,
Tek cekingem havuza cok gidiyorum yazda bir etki eder mi bu uygulamaya?
Ona göre bosuna yaptırmıyım?
Şimdiden tşk

Kızlar uygulama sonrasını yükleyebildim sadece, öncesini çekemedim ama çok dalgalı değildi zaten saçlarım ama banyodan sonra acayip çok kabarıyodu, şimdiyse yumuşacık ipek gibi, pasparlak :) sağdaki resimde gölgeden dolayı uçları koyu renk çıkmış saçımın ama soldaki gibi saç rengim tamamen :)

Kılıçbalığı özel mesaj hakkım yok ama bana da 150 ml gönderebilir misin? Ne zaman istersen yaparım banka havalesini, ya da markayı özelime atabilir misin? Çok ama çok teşekkürler...

KILIÇBALIĞI arkadaşım,hatay'dan bir arkadaşımla görüştüm daha önce b.fönü yaptırmıştı 3 gün sürmüş yapımı.şimdi ise yeni bir ürün çıkmış BİR günde yapılıyormuş.bu ürünün markasını bilmiyorum ama nette bulduğum bir ürün var b... amerikan fönü diye.senin bu üründen haberin varmı. işlemin bir günde bitmesi güzelmiş,beklemek yok. içeriğinde formaldehit yok yazıyor ama ben anlamıyorum. sadece haber vermek istedim.:80:

cnm, resimdeki saçlar brezilya fönü yapıp yıkadıktan sonraki saçlarınmı? yıkamadan öncemi çektin?

cnm, resimdeki saçlar brezilya fönü yapıp yıkadıktan sonraki saçlarınmı? yıkamadan öncemi çektin?

İkinci kez yıkadıktan sonraki hali canım.. İlk yıkamadan sonra çekme fırsatım olmadı. Salı yıkamıştım, sonra çarşamba saçımı kestirdim, gelince tekrar yıkayıp kuruttum. o zaman çektim.

Hic firca yada tarak kullanmadan bukadar duzlestiyse super cnm gule gule kullan saclarini benimde 2 ayi gecti kabarmiyor hala cok sukur ama artik duz degiller tatil donusu tekrar yapicam, denize girecegim icin keratinin heba olmasini istemiyorum

Merhaba kızlar rica etsem bilen biri banada şampuan ismi ve keratin ismini mesaj atabilirmi. Bilipte atmayan keratin bulamasın emi

Hic firca yada tarak kullanmadan bukadar duzlestiyse super cnm gule gule kullan saclarini benimde 2 ayi gecti kabarmiyor hala cok sukur ama artik duz degiller tatil donusu tekrar yapicam, denize girecegim icin keratinin heba olmasini istemiyorum

Tarakla kurutmadan önce taradım ama açmak için, yani kurutma makinasıyla kuruturken tarak kullanmadım :) Ben de balayı dönüşü tekrar yapmayı planlıyorum, hem yeni ürün 3gün beklicekmiş ya ne güzel daha rahat :) Bağımlılık yapıyomuş cidden insanın yaptıkça yapası geliyo

canım marka ya da site ismi vermeyeceğim demişssin ama bişe danışacaktım. hani şu malum site var ya her şeyin ucuz olduğu orda liquid keratin diye bir markanın şöyle bi ürün grubu var: Liquid Keratin
30 Gün Düz Pürüzsüz ve Uzun Bakım Başlangıç Seti: Bakım+ Şampuan + Saç Kremi + Durulanmayan Saç Kremi 4pcs. aldığınız ürünler bunlardan mı? özelden mesaj atmaya hakkım yok henüz ondan burda yazdım yoksa herhanngi bir kuaför malzemesi satan dükkanlardan da alabilir niyiz? adi bir sey olmasını istemiyorum saçı iyi yapacağız diye daha da kötü yapmayalım özelden ya da burdan cvp yazarsan çok sevinirim.

Canım senin saçlar keratinden önce de bu kadar düz müydü?? değilse ne kadar dalgalıydı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…