Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım senin saçlar keratinden önce de bu kadar düz müydü?? değilse ne kadar dalgalıydı??

Yok bu kadar düz değildi canım, çok çok hafif dalgalı uçlara doğru, ama dalgalı olmasından ziyade aşırı derecede kabardığı için saçlarım banyodan sonra kurutup çıkmam mümkün olamadı hiç, hatta kurutup bağlayamam bile saçlarımı çünkü inanılmaz kabardığından kontrol etmek mümkün olmuyordu :) Şimdi pürüssüz harika oldu. Hiç mi hiç kabarmıyo, çoookk rahatım :) Hani saçı kıvırcık ya da kıvırcığa yakın olanlar ilk uygulamada dümdüz saçlara kavuşamasalar bile, ipek gibi yumuşacık ve kabarmayan saçlara kavuşacakları kesin :)

Saçların çook güzel görünüyo güle güle kullan...

kılıçbalığıııı öğlen acele edip tüm sayfaları okumadan bi msj yazmıştım şu saat itibariyle tüm sayfaları bitirdim benim saçım anneninkinden biraz daha uzun yaklaşım aynı yoğunlukta. şimdi o 80ml olandan alsam yetmeyecek muhtemelen. eğer hala şu 1000ml olan şişelerden kaldıysa ben de bi 250 ml alabilir miyimm

tüm mesajları okuyamadım ama kılıçbalığı arkadasım harikasın ..herkesin sorularına yetişmişsin maşallah..ilgin takdirlik vallahi..şu an için yapmayı düşünmüyorum ama ilerleyen zamanlarda mutlaka denicem..o dönemde de rahatsız ederim sizi arkadaşlar bol şans...

arkadaşlar ben de yapcam keratin uygulamasını.benim saçım düz ve ince telli.ama röfleden dolayı yıpranmış durumda.bu uygulamadan sonra böyle kafama yapışık gibi düz ve hareketsiz olmasından korkuyorum.düz saçlarda nasıl sonuç aldınız.yardım lütfen...

arkadaşlar dün kuaför malzemeleri satan bir yerle görüştüm. ben ufak şişelerden almayı düşünüyordum. ama onlar kuaförlere satış yaptıkları için büyük boy yani 1000ml olandan satıyorlardı. netten fiyat araştırması yapmıştım. kılıçbalığı ve diğer arkadaşların alıp paylaştığı marka bu arada. indirimle 265 tl dedi. ki netteki fiyatı 350 lira. ilk defa kullanacağım için büyük boy almak istemiyorum. ankara' da olup da paylaşmak isteyen arkadaş var mı? buluşur birlikte alırız. daha sonra da herkes ne kadar istiyorsa ona göre alır.

kılıçbalığıııı elinde ürün varsa bende istiyorum burayı okuduktan sonra en azından denemek istiyorum, boyadan yıpranıp benim hışmıma uğrayan saçlarım belki kendine gelir ..kendim araştırdım bulduğum siteyi buradan yazamıyorum, özelden de yazma hakkım yok bana yardımcı olursan çok sevinirim sonuçta birilerinin kullanıp tecrübe etmiş olması çok önemli, başta isim vermiyeceğinide belirtmişsin ama elinde yoksa beni yönlendirmeni rica ediyorum memnun kalmazsamda sağlık olsun artık

yaa ben çok uzun zamandr uğramadım neler neler olmuş :) kılıçbalığı dağıtımcı olmuş...aşk olsun sana yaa insan bizede ayırır kenarından kıyısından... şaka bi yana annenin saçları çok güzel olmıuş.senn saçlara zaten artık diyeceğim bişey yok yapıcam yapıcam dedim ama etrafımdakiler vazgeçirip duruyo...bide tabi güvenilir bi marka bulamamak da gözümü korkutuyo.saçlarım annenin saçları gibi ama siyah halini düşün kılıçbalığı ve bana yardım etttt D:

kılıçbalığım merhaba.sizede merhaba kızlar.yoğun çalıştığım için 2 aydır giremedim foruma.baya deneyen olmuş brezilya fönünü.allah senden razı olsun kılıçbalığı saçlarıma keratin yapalı 2 ay ve 20 gün oldu ve hala saçlarım düz sayılır.eski hali sert ve kıvırcıktı.şimdi ilk yaptığım kadar düz değil biraz kabardı ama 30 yıldır kıvırcık gezen bir insan için bulunmaz nimet bu brezilya fönü.kılıçbalığım benim saçlarım balyajlı keratin saç rengimi değiştirdi çok cırt bir sarı oldu.kuaföre cila çektirmekten sıkıldım.daha önce silver şampuandan bahsetmiştin.bugün siparişimi verdim.saçta 3 dakika tutun diyor amam benim saçımın 3 dakikada küllü bi renk olması mümkün görünmüyor.acaba saçta daha çok tutmamın bi zararı olurmu ve hangi sıklıkta kullanabilirim bu şampuanı

kılıçbalığı canım , bu saçtaki turuncu çiğ sarı yansımayı azaltmak için kullandığımız silver şampuan , uyguladığımız keratini bozar mı ? sen kullanmaya devam ediyor musun

kılıçbalığı canım , bu saçtaki turuncu çiğ sarı yansımayı azaltmak için kullandığımız silver şampuan , uyguladığımız keratini bozar mı ? sen kullanmaya devam ediyor musun

İçeriğine bakıp zararsız görünüyorsa deneyip söylerim birazdan tatlım.

Son düzenleme:
Kızlar, kendm için aldığım ve size dağıtma hazırlığına girdiğim keratinlerde bir sorun var, şişeleri başka şişelere aktarmak için kapağını açtığımda koruma bandı yoktu ve bildiğiniz kesif kesif kokuyor, şişenin üzerinde ki açıklamalarda 4 gün tutulması gerektiği ve fırça kullanmayın açıklaması olduğundan yola çıkarak daha önce internetten aldığım ürün olduğuna ve bana yanlış ürün verdiklerine karar verdim.Bu sabah firma ile görüşüp ürünleri geri kargoladım, sanırım doğrularının gelmesi Perşembe Cumayı bulur gibi...Ödeme yapan sanırım 3 kişi var, şimdi seçeneklerimiz şunlar kızlar, isterseniz size yatırdıınız parayı geri iade yapayım keratinler geldiğinde yeniden yatırın veya Perşembe Cumaya kadar kertainlerin gelmesini bekleyebilirsiniz.GulayBcn nickli arkadaşımız beklemekten yana sizde bana lutfen kararınızı bildirin.

Bu arada bu durum karşısında son derece bozuk olduğumu söylememe gerek yok herhalde, eğer eskaza koruma bandı olsa ve ben bunları koklamayı akıl edemesem toplu olarak kazıklanmış olacaktık.Galiba ilk olarak o 3 şişeyi aldığım ve sonra çay içerken hadi 2 şişe daha alayım dediğim için sonraki iki şişeyi getiren arkadaş karıştırdı, aklıma kötü bir şey getirmek istemiyorum ama benim gibi sakin bir insanın bile sinirlerinin tavan yaptığını söyleyebilirim.Ciddiyetsizlik olarak adlediyorum...

Durum budur

kilicbaligim banada at banada at lutfen

Az sonra :)

Canım, bir açıklama yapmıştım biraz bekleyeceksiniz maalesef ona göre bakalım durum nedir.

Kilicbaligim çok teşekkür ederim umarım bulabilirim uygun fiyatlisini optumm

İnternetten araştırman lazım.

Harka görünüyor

Kılıçbalığı özel mesaj hakkım yok ama bana da 150 ml gönderebilir misin? Ne zaman istersen yaparım banka havalesini, ya da markayı özelime atabilir misin? Çok ama çok teşekkürler...

Canım Cuma'ya kadar beklemedeyiz...

Canım, bir kaç sayfa evvel ürünleirn çalışma prensibini anlatmıştım, ne kadar çabuk biterse o kadar çabuk bozulur gibi geliyor bana bilemiyorum ki.Bir araştırmak gerek...

Merhaba kızlar rica etsem bilen biri banada şampuan ismi ve keratin ismini mesaj atabilirmi. Bilipte atmayan keratin bulamasın emi

Kız keratinsiz kaldık senin yüzünden ağzını hayra aç Suçluyu buldum kızlar saldırın :) Canım Şampuan için watsons veya gratisten nude al, keratin için pm atıyorum.

Kızlar, vakitsizlikten dolayı yıkanıp kurutulmuş halini ekleyememiştim, buyrun son hali budur...Uçları dışarı doğru kıvırarak yaptığımı söylemiştim, beklediğim gibi olmadı ama yinede hoş görünüyor...

Bu arada az ışıklı bir ortamda çekildiği için saçlar biraz koyu görünüyor, merak etmeyin saç rengimde değişiklik yok...

Son düzenleme:

İçeriğine bakıp zararsız görünüyorsa deneyip söylerim birazdan tatlım.

Kapı gibi yazmışlar SLS diye, aman diyeyim uzak durmalı...Saçın gri tonda mı yoksa bej tonda mı olsun istiyorsun, doğal çözüm önerebilirim canım :)

gayet güzel görünüyor benim saçım şuanda bildiğin keçe
bende dalgalı filan yapayım diyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum....

gayet güzel görünüyor benim saçım şuanda bildiğin keçe
bende dalgalı filan yapayım diyorum ama yapabilirmiyim bilmiyorum....

Düzleştiricin dalga yapıyor mu? Mesela benim remington sleek and curl hem düzleştirici hemde dalga yapma özelliği var, bu şekilde bir şey varsa elinde bence olabilir...Veyahut sana farklı bir yol öğretebilirim o şekilde denersin Meslek sırrı tabii ki buradan açık edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…