Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Yalnız okudun mu mesajı 3 gün diyorum sonra 36 saat diyorum, benim günler 12 saat herhalde :KK1::KK1::KK1::KK1:

allah iyiliğini vermeye bende parmaklarımla sayyom sayıyom yok 36 etmıyo :)) bı an gene kandırsammı saçlarımı :KK33:aha 36 dıye ağzından çıktı bıkere dıye düşündum
hemen farkettın yanlışı:KK53:
annene yatığın güzellik için seni kutluyoruz :KK19:bu aralar yaptığın hayırlar sana baya bi yeter :KK76: saçlar mikemmellllll :nazar:
annenın saçı aynı benımkıler giib ama bılıyomusun gur ve kalın telli ya benımkıler aman sorma bır kalınlaştı halat oldu saçlarım aman biraz incelseler nolurduuuu:KK52:

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
reklamlardaki photosoplu saçlar gibi bu resim ,mucize -muhteşem ne diyebilirim ki amanınnn:KK19:
anneninkilerde öyle harika görünüyor..bende sana onu sorcaktım ,ama cvplamışsın benimde saçlarımda yanık yıpranma vs yok yapmam mantıksız değil değil mi? ben sağlıkla uzayıp çoğalmasını istiyorum en çok aslında:KK66::KK66:bu arada emeklerine sağlık ,bir çok insana çok emek geçiyor cidden:KK71:duacında çoktur:nazar:

Hayır canım mantıksız değil çünkü saçlarımız günlük hayatın etkilerinden dolayı yıpranıyor bu yüzden uçlardan incelip kopmalar başlıyor bu yüzdende uzasa bile uzadığını anlayamıyoruz.Ben ikinci işlemi uyguladıktan sonra kuzenimin gazabına uğramıştım ve saçımın yanları mumdan yanmıştı, dümdüz kestim bende yanan yerleri nasılsa zaman içerisinde kopa kopa orası incelir dedim ama aradan 3.5 ay geçti hala küt duruyor desem herhalde ne demek istediğimi anlarsın:KK1::KK1::KK1:Saçlar bu işlem sayesinde uçlardan incelmiyor ve kopmuyor yani ne azından ben uygulama yaparken düzleştiricden dolayı saçlarımı yakmadığım için bende kırılma gibi şeyler olmadı ve pozitif etkiledi saçcağızlarımı...Bu işlem aynı zamanda saç botoxu olarakda geçiyor bu yüzden yapmanda bir sakınca yok tam tersi ben olumlu düşünüyorum...2 sene yağ bakımı şu bu bakımı yapsam yinede bu kadar sağlıklı görünemezdi herhalde:KK1::KK1::KK1:

allah iyiliğini vermeye bende parmaklarımla sayyom sayıyom yok 36 etmıyo :)) bı an gene kandırsammı saçlarımı :KK33:aha 36 dıye ağzından çıktı bıkere dıye düşündum
hemen farkettın yanlışı:KK53:
annene yatığın güzellik için seni kutluyoruz :KK19:bu aralar yaptığın hayırlar sana baya bi yeter :KK76: saçlar mikemmellllll :nazar:
annenın saçı aynı benımkıler giib ama bılıyomusun gur ve kalın telli ya benımkıler aman sorma bır kalınlaştı halat oldu saçlarım aman biraz incelseler nolurduuuu:KK52:

:KK1::KK1::KK1:Kafam dolu kafam, beynim sulandı artık:KK1::KK1::KK1: Birde balık beyne iyi gelir derler ama kendime hayrım yok hahayttt
Kız ne istiyorsun işte kalınlaşsın, saç dediğin dolgun olur böyle kedi kuyruğu gibi olmaz ki, gerçi kediden kediye fark var benim veledin kuryuğu benim saçımın 5 katı :KK1::KK1::KK1:

annene kaç ml kullandın canım ??

Canım 120 ml gitti, 80 ml yi yettirmeye çalıştım ama mümkün değil yani çünkü standradların üzerinde bir uzunluğa ve yoğunluğa sahip...Yalnız ben bu yeni aldığımızla değil eskisi ile yapsam herhalde kafayı üşütürdüm çünkü o hiç kurumuyordu bu gayet iyi, yağlı gibi kalmadı pek...Sadece üstlerde biraz yağlı görüntü oldu o da fön makinesini ve düzleştiriciyi oraya sürmedim herahlde ondan öyle kaldı, Sultanımın kafa derisi yanıyor da:63:

Yahu sizin saçınız ailecek mi güzel :nazar:
Benim ailemdeki saç durumuna bakarsam hiç uğraşmayayım bari. Pek birşey olmaz bizim saçlardan.:KK43:

Canım 120 ml gitti, 80 ml yi yettirmeye çalıştım ama mümkün değil yani çünkü standradların üzerinde bir uzunluğa ve yoğunluğa sahip...Yalnız ben bu yeni aldığımızla değil eskisi ile yapsam herhalde kafayı üşütürdüm çünkü o hiç kurumuyordu bu gayet iyi, yağlı gibi kalmadı pek...Sadece üstlerde biraz yağlı görüntü oldu o da fön makinesini ve düzleştiriciyi oraya sürmedim herahlde ondan öyle kaldı, Sultanımın kafa derisi yanıyor da:63:

bende şöle bi baktımda senın gönderiğinin yarısı anca yeter benım saçlara benımkı annenınkınden de gür sanki boyu kısa ama ondan... brrezılyadan sonra benım ust kısımlar bi kalınlaştıki şöle arada bı telıne bakım dıyorum koparıp yorgan dıksem dikilir :KK9:

Aslına bakarsan görüşmek istiyorum seninle bir kahve içeriz diye düşünmüştüm ama...Sen bilirsin tatlım sen söyle ne yapalım? İstersen ben kargo yapayım, sonra görüşürüz bir buluşma ayarlarız belki Cevahir'de ne dersin? Bu arada Nly26'dan ses yok, mesaj attım geri dönmedi merak etmeye başladım:KK14: Kız ödemeyi yaptı ama ürünü gönderemiyorum ki:KK14:

Persembe cuma yada onumuzdeki hafta bi gun cevahirde oglen bulusalim yemekte yeriz sen bir gun onceden bana haber ver musait oldugun zamani ok cnm:KK34:

Yahu sizin saçınız ailecek mi güzel :nazar:
Benim ailemdeki saç durumuna bakarsam hiç uğraşmayayım bari. Pek birşey olmaz bizim saçlardan.:KK43:

Canım çok teşekkür ederim, annemin saçları güzeldir ama benim saçlarım bir zamanlar güzeldi, şu anki hali ile güzel diyemem arkaları uzun, yanları kısa son derece biçimsiz inşallah doğru düzgün bir hale getirebilirim...Bakarsan bağ bakmazsan dağ olur demişler, bu keratind enen arkadaş her saça iyi geliyor bence dene tatlım...

bende şöle bi baktımda senın gönderiğinin yarısı anca yeter benım saçlara benımkı annenınkınden de gür sanki boyu kısa ama ondan... brrezılyadan sonra benım ust kısımlar bi kalınlaştıki şöle arada bı telıne bakım dıyorum koparıp yorgan dıksem dikilir :KK9:

Gayet normal, benim o salak kuaförün incelttiği saçlarım bile kalınlaştı sizinki hayli hayli misine gibi olmuştur:nazar:

Persembe cuma yada onumuzdeki hafta bi gun cevahirde oglen bulusalim yemekte yeriz sen bir gun onceden bana haber ver musait oldugun zamani ok cnm:KK34:

Tamam o zaman tatlım ben Hatay'a gidiyorum bir iki güne tam kesin değil gidiş tarihim ama döndüğüm an haber vereceğim sana:KK54:

merhaba
bende gecen hafta yaptirdim .sonuc inanilmaz :KK70: benim o sert kivircik ve elektriklenen saclarim yerine yumusacik ve duz saclar geldi :KK66:
ilac boyle cikolata kokuyordu ama kuafor markasini soylemiyor kimse biliyor mu acaba? marka filan sormayin dediniz ama ne yapiyim annem icin alacam kafam cok karisti hangi marka alacagimi bilemedim :KK43: kilicbaligim sana ozel mesaj atmaya calistim ama galiba 100 yazi siniri var :KK59:

mrb kızlar
ürün formaldehit içeriyormu ben yeni okusum bu konuyu yapmak istiyorumda kanser yapıyor dediler.formaldehitsizler daha iyiymis duyduguma gore.Sizin urun nasıl?

Tatlım formaldehit içermeyen ürünler kullanıyoruz.Özellikle bu uygulamayı yapmaya karar verdiğimde tüm ihtimalleri araştırdım burada uygulama yapan herkes araştırma yaptı, yani saçımızı güzelleştireceğiz diye hiç birimiz sağlığımızı tehlikeye atmak istemeyiz tatlım...Sayfaları şöyle hızlı bir biçimde geçersen aslında bazı markalara karşı önyargılı olduğumuzu görebilirsin ama elbette marka adı kullanmıyoruz...

merhaba
bende gecen hafta yaptirdim .sonuc inanilmaz :KK70: benim o sert kivircik ve elektriklenen saclarim yerine yumusacik ve duz saclar geldi :KK66:
ilac boyle cikolata kokuyordu ama kuafor markasini soylemiyor kimse biliyor mu acaba? marka filan sormayin dediniz ama ne yapiyim annem icin alacam kafam cok karisti hangi marka alacagimi bilemedim :KK43: kilicbaligim sana ozel mesaj atmaya calistim ama galiba 100 yazi siniri var :KK59:

Canım, bizim şu an ortak aldığımız ürün dahil olmak üzere çikolata gibi kokan bir kaç marka var, bu yüzden hangisi olduğunu bilemeyiz ama kullandığı markayı söylememesi yasal değil, kullandığı şampuanın markasını bile deşifre etmek zorundadır kuaförler.Netice itibarı ile ürün kaliteli mi kalitesiz mi içinde ne var ne yok zararlı mı bilemeyiz ki araştırmadan.Ben yerinde olsam kullandığı markayı söylemek zorunda olduğunu ona hatırlatırım canım...

Tatlım formaldehit içermeyen ürünler kullanıyoruz.Özellikle bu uygulamayı yapmaya karar verdiğimde tüm ihtimalleri araştırdım burada uygulama yapan herkes araştırma yaptı, yani saçımızı güzelleştireceğiz diye hiç birimiz sağlığımızı tehlikeye atmak istemeyiz tatlım...Sayfaları şöyle hızlı bir biçimde geçersen aslında bazı markalara karşı önyargılı olduğumuzu görebilirsin ama elbette marka adı kullanmıyoruz...

tesekkur ederim cnm.siz alim yapacaginiz zaman banada almaniz mumkunmu?Ben size ödemesini yapsam.banada hber verirmisiniz

tesekkur ederim cnm.siz alim yapacaginiz zaman banada almaniz mumkunmu?Ben size ödemesini yapsam.banada hber verirmisiniz

Canım bir daha alamayacağımızı bildiğim için 2 litre fazla almıştım zaten 1 litresini yine buradan kızlara göndereceğim.Sanada gönderirim sorun olmaz ama ancak haftaya çünkü şehir dışına çıkacağım bir kaç gün sonra...

sevgili kılıçbalığım elindeki fazla keratinden eğer kısmetim varsa 250ml bende almak isterim..
ben yanlız şu zamanlarda uygulama yapmam diye düşünüyorum malum yaz geldi artık deniz,havuz,güneş faktörlerinden dolayı riske atmamak için ramazandan sonra yaparım diyorum,
ama senin ve arkadaşların resim ve yorumlarını görüp okudukça heyecanlanıyorum.
açtığın tüm topicleri en başından beri takip ediyorum,diyeceksinki ilk teklif ettiğimde neredeydin,
buradaydım ama söyleyemedim :KK69:
şayet alabilirsem istanbul-avrupa yakasındayım canım

Kılıçbalığı emeğin verdiğin cevaplar ve bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim.
Konuyu açtığından beri takip ediyorum bi ara nasıl olduysa kaçırmışım keratin siparişlerini benim saçım çok kıvırcık kendim yapmaya cesaret edemediğim için belkide buraya hiç yazmadım .
Yani canım eğer elinde varsa keratinden 500 ml almak isterim annemide heveslendirdim başta bana ilk deneme sonra ona yapıcam bakalım rahat bi yaz geçirelim sayende.

canlarım benim,dün saçımı yıkadım galıba ılk uygulamayı bitiren benım,aslında eşim adamakıllı süremediği için uçları dalgalı hafif,ama böylede acaip sexi oluyor yafff gayet güzel,benim amacım zaten sadece banyodan sonra toplayıp çıkabılmekti gayet güzel oldu,şimdi resim çektim yüklemek istiyorum ama nerden nasıl yüklendiğini bilmiyorum bide becerebilirsem yukleyeceğim.ben şimdi 2 hafta sonra bidaha yapcam,sonra bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha bidaha :KK52::KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52:

ama acilen şu havuz ve denize çare bulmamız lazım kızlar,ben alanyadayım.bu pazar deniz sezonunu açarım ben.ama bonede çözüm değil şöyleki ya benim kafa büyük öle bonede felan su giriyor.havuza daha girmem ama deniz başlar yaniii... :KK36: :KK36: :KK36:

Canım, bizim şu an ortak aldığımız ürün dahil olmak üzere çikolata gibi kokan bir kaç marka var, bu yüzden hangisi olduğunu bilemeyiz ama kullandığı markayı söylememesi yasal değil, kullandığı şampuanın markasını bile deşifre etmek zorundadır kuaförler.Netice itibarı ile ürün kaliteli mi kalitesiz mi içinde ne var ne yok zararlı mı bilemeyiz ki araştırmadan.Ben yerinde olsam kullandığı markayı söylemek zorunda olduğunu ona hatırlatırım canım...

aslinda biraz kuaforle aramiz bozuk ondan sormam :KK70: ben sehir firsatindan 100 tlye firsat yakaladim kuaforde bana 100 tllik sampuan satmaya calisti bende yemedim tabi cok sinirlendi! zaten senin saclarin cok uzun zarar ettim filan dedi!bende eczacilik okuyorum bana verdigin sampuan tuz iceriyor dedim adam kizdi baya :KK36:

aslinda biraz kuaforle aramiz bozuk ondan sormam :KK70: ben sehir firsatindan 100 tlye firsat yakaladim kuaforde bana 100 tllik sampuan satmaya calisti bende yemedim tabi cok sinirlendi! zaten senin saclarin cok uzun zarar ettim filan dedi!bende eczacilik okuyorum bana verdigin sampuan tuz iceriyor dedim adam kizdi baya :KK36:

önerdiği şampuan neydiki çünkü ben aldım 60 liraya bitane acaba ondada tuz varmı..

X