Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

işlem sırasında sol gözüm özellikle çok yandı yaş aktı

Normalde 500 ml kalacaktı bana ama isteyen çoka rkadaşım var o yüzden yedekte 2 şişem var kısaca call center diyorum[/QUOTE]

Merhaba kızlar brezilya fönünü internette araştırırken bu siteye rastladım ve brezilya fönünü
kılıçbalığı sayesinde evde yapmaya karar verdim.Ama bir türlü hangi marka keratin alacağıma
karar veremiyorum.Kılıçbalığı yedekte 2 şişe keratin daha olduğundan bahsetmişsin eğer mümkünse bende ortaklaşa alacağınız keratin için aranıza katılabilirmiyim?

Marka vermek yasak canım...Bu isimleri burada kullandırmamaya ve kullanılan mesajların editlenmesine özen gösteriyoruz

Amanın ayy Diğer bi konu vardı keratin bakımı sonrası şampuanlar kısmında Orda Şampuan markası isimleri geçiyordu ya ne bilim yasak değildir diye düşündüm bende

Anam bende diyorum saça zarer vermiyor tamam da peki zararsız birşeyden gözyaşartacak kadar kötü bir koku nasıl çıkıyor, çünkü uygulamalarda maske felan takıyor insanlar :) Valla ben başka bir marka için görüştüm kılıçbalığıyla sordum ona nasıl diye. ondan bu formaldehid maddesi yok bende merak etmiştim nedir bu olmayan şey diye :) Karar veremiyordum ama bu yazından sonra kararımı verdim... Onun 1 kullanımlığı şaun kampanyada 68 tl, değerini burada arkadaşlar 3 kullanımlığını bu paraya almıştı ama olsun napim zaten benim cildim çok alerjik...

Kılıçbalıgı sen nası mükemmelimsi birisin böylee Allahım kardeş kardeşe vermez vallahi böyle bilgileri Allah razı olsun senden.

Öncelikle kendime bi alkış istiyorum sabah 11 den beri konudaki tüm mesajları okudum
Herşey mükemmel gözüküyor Acayip heveslendim. Ama şöyle bir sorun varki saçıma uygulama yapacak kimse yok Bi annem var onunda bu kokuyu solumasına dayanamamkii

kızlar demin saçlarımı yıkarken birde elseve arı sütü saç kremini kullandım saçımda bi değişklik yok sadece daha yumuşak we daha az kabarık zaten içeriğine baktım sodyum ve sülfat yok ama siz yinede bi araştırın ama ben memnun kaldım

bebişim keratinim geldi az önce kargocu amca getirdi saolasın bitanem.ne diyeyim galiba edilebilecek en iyi dua allah sacının köküne kuvvet versın olurdu :))canım benım 2 gun beklemem lazım uygulama için.sonra keyıfle yapcam :))tadını çıkarta cıkarta :))

Canım, forumu baştan sona okudun mu bilemiyorum ama özellikle altını çize çize söylediğim şey şu ki, evet bazı markalarda formaldehit maddesi var, firmalar bunu açıkça yazmış, bazı markalarda yine formaldehit maddesi var ama açıkça sizin anlayabileceğiniz biçimde yazılmamış olduğu için yok sanılıyor bazı markalarda ise yok...

Şimdi şuna bakmak gerek, içeriğindeki formaldehit oranı ne kadar yükselirse o ürün o kadar solunması zararlı hale gelir ancak FDA'nın belirlemiş olduğu bir oran var ki, bunun altında formaldehit içeren ürünler kabul görüyor.Neden derseniz formaldehit bu konudan dolayı sadece düzleştirici veya sabitleyici olarak kullanıldığı sanılıyor halbu ki formaldehit gerçekte güçlü bir dezenfektandır aynı zamanda, herhangi bir kapalı ortamda bulunan oksijen içerisinde olmaması gereken bir virüs veya mikroba rastlandığında dezenfektesi bu madde ile yapılır doğal olarakda belli bir miktara kadar solunması zararlı değildir...Bu yukarıda bahsedilen makalede büyük ihtimalle olması gerekenden fazla formaldehitten bahsediliyor ve maalesef ki bu tür ürünler hala mevcut.Bu yüzden de güvenilir adledilen ürünleri kullanmak gerekir...Ben kendi kullandığım ürünü analiz ettim mesela...Her ne kadar bu ürün sağlık bakanlığı güvencesinde olmuş olsada yinede riske atamazdım...

Bunun haricinde her madde her insanda alerji yapmaz, veya alerji yapan bir maddenin zararlı olduğunu söyleyemeyiz.Bu olsa olsa alerji geliştirdiği insanlar üzerinde zararlıdır diyebiliriz.Bezelye çok zararsız bir sebze olarak göründüğü halde bir çok insanda alerjiye sebep olabilir ama bir çok insanda alerjiye sebep olmaz şimdi buna bakarak bezelye zararlıdır diyebilir miyiz? Demekki burada dikkat edilmesi gereken şey
1-Formaldehit oranı
2-Kesinlikle formaldehit yoksa bu görevi sağlamak üzere kullanılan madde
3-Bu maddelerin bir zararı var mı
4-Kişinin astımı var mı?

bunlar önemli...Aynı zamanda brezilya fönünü geçtik, hali hazırda kullandığımız bir çok ürün içeriğinde formaldehit var ne yazık ki...Ojelerinizi ele alın, Türk malı ojelerin hepsinde yüksek oranda var, binlerce yabancı oje markasında var, zaten olmayanlarında fiyatının neden bu kadar uçuk olduğunu anlayabilirsiniz...Kafayı bir maddeye haklı olarak takacaksak başka hangi alanlarda kullanıldığını bilmemiz gerekir kısaca düşmanımızı iyi tanıyalım derim...

arkadaşlar çalışan bi bayan olarak çok büyük kolaylıkmış bu g....l keratin yıka ve çık eskiden uzun uzun düzleştiriciyle uğraşırdım hem saçlarımı mahvederdim hemde zaman kaybı şimdi yıkıyorum kurutuyorum okadar şiddetle tavsiye ederim

:) Canım kuru veya ıslak saça biryantin sürüp üzerinden düzleştirici ile geç, çıkan kokuyu ve dumanı burada paylaş bizimle bak bakalım zararsız bir şeyden nasıl bir duman çıkıyor Saça sürülen en yararlı maddeye bile ısı uyguladığında bu duman, buhar ve koku çıkar zaten...Bu su bile olsa...

Bu arada cildinin alerjik olması ile bu durumun bir alakası yok, ürüzünü cildine değdirmeyeceksin ama eğer astım gibi bir sorunun varsa her halukarda uzak dur tatlım...

Allah senden de razı olsun, madem ki tüm soruları ve cevapları okumuşsun benden sana bir kupa geliyor buyrun
Canım, normalde saçlarını kendin düzleştirebiliyorsan başka birine ihtiyacın yok, ama eğer tek başına düzleştiremiyorsan becerikli bir komşu kızından yardım iste derim...Hangi şehirdesin? Acaba böyle keratin takımları oluşturup herkesin bibirine uygulama yapmasını mı sağlasak ne yapsak...

Elidor Elsev'in o serisindeki saç kremleri kullanılabilir bir problem yok...

Haydi hayırlısı şekerim.Hepinizi bir süredir bekletiyorum ama kusura bakmayın lütfen çok yoğun geçti bu hafta, yarın bitiyor çok şükür...

bende bugun kargomu teslım aldım çok tşkler baluğum

Rica ederim tatlım, güle güle keratinlen...

Bu başlıkta kısaltma bile olsa marka adı geçirenin saçına biber süreceğim artık...Forum Editörümüz Yağmurluk sürekli marka adı geçen mesajları silmek zorunda kalıyor kızlar.Forumda genel olarak marka adı kullanmak yasak değil ama ben bu başlıkta kullanılmasını istemiyorum ve sırf bu sebepten Yağmurluk bu mesajları silmek veya editlemek zorunda kalıyor, benim ricamı ezip geciyorsunuz bunu artık anladık ama bari editörümüzü yormayın...

Kızlar evde brezilya fönü yapacak olanlar bir de şu tarihlere baksınlar...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...akim-yapiyor-sonuc-alamiyoruziste-cevabi.html

Bu konuyu takip edin ve özellikle Başak ve Aslan günlerinde uygulama yapın...Bu gün Aslan günü ve doğal olarakda protein günü, keratinb ri protein olduğuna göre bu gün uygulama yapmak işlemden maksimum verim alınmasını sağlar, Başak günleri ise zayıf saçları güçlendirmek için oldukça yararlı bakımların yapıldığı günlerden olduğundan benimki gibi ince zayıf saçları güçlendirmek için iyi seçim olacaktır...

Konuyu takip edin ve okuyun, zaten ne demek istediğmi anlayacaksınız...Bu güne kadar ki tüm keratin işlemlerimi Başak ve Aslan günlerinde yaptım...

Evet düzleştirebiliyorum ama saçlarımı kuaför gördüğünde bile kaçıyor kan ter içinde kalıyorlar Saçım ( eger bnmkilerde sac katagoresine giriyorsa tabiii) belime yaklaşmak üzere 2 insan sacı kalınlığında gür vee alabildigince kabarık Eminim bu uygulamayı tek başıma yapamayacagıma :18: Komşu kızı falan yokki hiç öyle
İstanbuldayım. Çok güzel bi fikirmiş gerçekten takım oluşturmak. Tren gibi dizilelim arka arkaya herkes önünde oturanın sacını yapsın ilk uygulama için evime bile davet ederim gayette ciddiyim ben :78:

Asıl saç diye seninkine diyorlar canım, bizimkiler saç değil, 3 tel kıl

Hangi semtte oturuyorsun peki tatlım yani ciddi ciddi acaba bir şeyler mi oluştursak...Yahu zamanım olsa İstanbul kızlarını toplayıp uygulamalı seminer vereyim ama yok işte yok...Henüz buradaki kızlara keratinlerini bile ulaştıramadım yazık...Neyse yarın ellerinde olacak artık kargo yapıyorum...

şu anda saçlarıma keratinimi sürmüş ve bonelenmiş bi şekilde bekliyorum =) yalnız şöyle bi durum var. ben şişeyi, yani 250 ml keratini 3e böldüm. yaklaşık 83 ml falan oluyor işte. fakat 83ml lik kısmın sanırım 50sini kullandım, yarısı kadarı arttı, yani saçlarım uzun ama bu kadarı yetti. fazla sürmenin bir yararı yoktur yazıyor ilk sayfada, o yüzdne hepsini bitirmeye uğraşmadım...
doğru yapıyorumdur sanırım. evde vantilatör yok fakat inanılmaz bir hava sirkülasyonu var, bu yuzden sorun yaşamadım

Canım tüm saçına sürdüysen ve o kadar yettiyse sorun yok, zaten deneme yanılma yöntemi ile bulursun...Fotoğraf bekliyoruz unutma...Bu arada koku nasıl missss değil mi:)

Canım tüm saçına sürdüysen ve o kadar yettiyse sorun yok, zaten deneme yanılma yöntemi ile bulursun...Fotoğraf bekliyoruz unutma...Bu arada koku nasıl missss değil mi:)

ayyy çikolata mı deseeem, kahve mi deseeem, yoksa çikolatalı kahve mi desem bilemedim tabi yine de uzun süre koklayınca o koku biraz ciğer yakıyor =) 16:00da sürme işlemim bitti. bi 10 dakika sonra preslemeye başlıycam. öncesi sonrası diye fotoğraf koyamıycam malesef ama saçlarım inanılmaz kuru, kabarık ve yoğun dalgalıydı. netice fotoğraflarını koyunca anlaşılır =)

Haydi hayırlısı inşallah insani bir saatte işlerim biterse bende bu gece 11 falan gibi yapmayı planlıyorum ama bakalım...Bu arada bu ürününü kullanımında biraz fark var, saçını tamamen kuruttuktan sonra presleyeceksin ve 3. günden itibaren yıkamak serbest ona göre tatlım...Saçını iyice kurut sonra presle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…