Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

evt valla beklemek zormuş ya :) hadi bakalım hayırlısı seansların arasında fark gözlemliomusun peki cnm?

evt valla beklemek zormuş ya :) hadi bakalım hayırlısı seansların arasında fark gözlemliomusun peki cnm?
Dünya kadar fark var

cumartesi dogum günü kutlamam var o güne kadar bekleyemem ya cuma yikayayim ben noooluuuurrr

Cumartesi sabah yıka canım çünkü kurutman sadece 10 dakikanı alacak Bu arada hem kkontes hem Amonra'nın paylaştığı bir gliserin tarifi var
yarım çay bardağı su
1 kapak gliserin
3-4 damla bebeyağı

bunları bir fısfıslı şişeye doldurup saç uçlarına ve boylarına sık süper bir bakım...Ben tarifi azıcık kendime göre değiştirdim çünkü saç uçlarım çok kuru malum...
Yarım çay bardağı su
2 kapak gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı
10 damla sandal ağacı yağı(koku vermesi için)

yani gliserin ve su sabit kkalmak üzere herkes kendi ihtiyaçları doğrultusunda bu tarifi azıcık değiştirebilir...

Son düzenleme:
Sac tipim ince ve düz canim.
Gliserini islak sacima sürüyordum güzel oluyor gercekten, ama yagla dahada iyi olabilir. Bebe yaglari iceriginde parafin barindiriyor beslemez senin yaptigin gibi dogal yaglarla daha besleyici oluyordur mutlaka. birde böyle deenicem canim cok sagol

Ben dediğim gibi bu gün yaptım ve hayran kaldım cidden, vakit kaybetmeden dene tatlım minicik bir yan yatan saç bile kalmıyor

kızlar dün gece yattım sabah bir kalktım saçlarım hiç bozulmamıs bu sefer dümdüz ve kabarıklıgı gitmiş bugun 3.günüm yarını özlemle bekliorm yalnız bnm saçım yağlı durmuo ya bugun 3.gün olmasına rağmen yağlı değil sadece dipleri azıcık yağlı ama dışardan farkedilmio acaba saçım çok kuru oldugu içinmi yoksa beceremediim mi yaw :S

Benim saçlarda çok kuru, hatta benimki kadar kuru olamazdı ama o yağlı görüntü zaten bizdede 2. gün geçti, bir sorun yok...sadece normal olarak kafa derin yağlanıyor :)

bnde bi zamanlar kıvırcık olan ve şimdi tiftikleşip sünen saçlarıma en kısa zamanda uygulamak istiyorum :26:

bende artık iyice yapmak istediğimden eminim ve sipariş vermek için ürünlerimi sepete ekledim ama şu ürünleri alıyorum yeterlimi bilmiyorum evde yapan arkadaşlar bi bakıverirmisiniz acabaa
xxxx

ve bu fönden sonra sadece ve sadece b u şampuanlarımı kullanıcaz ? başka şampuan kullanamazmıyız kullanırsak nolur ?
ben 4 ay sonra evleniyorum balayanına gidicem o zaman şampuanımıda yanımda götürücem
hemen acilinden size zahmet olmassa bi cvp bekliyorum kızlarrr

------------------------------

aldım kızlar 3. msj olmasın diye düzeltme yapıyım dedimm gelince hemen denicem bakalım ne olucak bnde yazarım buraya :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
bnde bi zamanlar kıvırcık olan ve şimdi tiftikleşip sünen saçlarıma en kısa zamanda uygulamak istiyorum :26:

Yetişememişim, haydi bakalım sendende güzel haberler bekliyoruz...Aklına takılan bir şey olursa muhakkak sor tatlım...Canım sadece sülfatsız bir şampuan olması yeterli, yani bu şampuan yerine watsons'dan live clean serisi argan yağlı sulfat free şampuan da olabilir, boşnak güzeli arkadaşımızın içinde sülfat olmadığını söylediği defne garlı şampuan ve saç bakım maskeside olabilir...Bu şampuanları kullanman gerek çünkü sülfat saçtaki ilacın çözünmesine sebep oluyor ve bu sebeple işlemde bozulmalar başlıyor...Ben baştada yazdım mesela deniz konusundada hasssas olmakta yarar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya maşa fln yapmamız bukle yapmamız örmemiz fln zarar vemez dimi ya yani illa düz olmak zorunda diil dimi?

ya maşa fln yapmamız bukle yapmamız örmemiz fln zarar vemez dimi ya yani illa düz olmak zorunda diil dimi?

Nasıl yani kız? İşlemi uygulayıp yıkadıktan sonra ne istersen yap artık, ben açık saçla dolaşmaktan hoşlanmam saçım devamlı örgülü mesela, geçendede maşa yaptım gayet iyi...

yani saçın düzlüğü bozulmaz dimi onu demek istedim hani 4-6 ay arası kullanıorz ya o süreyi bozmaz dimi demek istedim?

zaten ben denizden nefret ederim .
peki havuza girmemizde bi sıkıntı olurmuu
bakalım bunları almış bulundum cvp bekleyemeden sabırsız bir kişilk olarak onlar bitince aktardan alırım artık o şampuanlardan yada diğer dediğindenn teşekkür ederim valla çok güzel olmuş anlatman
çookk heyecanlıyım valla bakalım neler olcak yine başıma neler gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…