- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
kız 4 gün beklicez.bende salı yaptım cmtsi oglen yıkıcam ama zor dayanıorm ya :S
Demiştim en zor kısmı beklemek diye...Bu arada 3. seansımı başarı ile bitirdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız 4 gün beklicez.bende salı yaptım cmtsi oglen yıkıcam ama zor dayanıorm ya :S
Dünya kadar fark varevt valla beklemek zormuş ya :) hadi bakalım hayırlısı seansların arasında fark gözlemliomusun peki cnm?
cumartesi dogum günü kutlamam var o güne kadar bekleyemem ya cuma yikayayim ben noooluuuurrr
Sac tipim ince ve düz canim.
Gliserini islak sacima sürüyordum güzel oluyor gercekten, ama yagla dahada iyi olabilir. Bebe yaglari iceriginde parafin barindiriyor beslemez senin yaptigin gibi dogal yaglarla daha besleyici oluyordur mutlaka. birde böyle deenicem canim cok sagol
kızlar dün gece yattım sabah bir kalktım saçlarım hiç bozulmamıs bu sefer dümdüz ve kabarıklıgı gitmiş bugun 3.günüm yarını özlemle bekliorm yalnız bnm saçım yağlı durmuo ya bugun 3.gün olmasına rağmen yağlı değil sadece dipleri azıcık yağlı ama dışardan farkedilmio acaba saçım çok kuru oldugu içinmi yoksa beceremediim mi yaw :S
Siz ve sizin gibi butür işlerini kendi halledebilen,kuaförlere tonla para bırakmayan hatunları tebrik ediyorum
bnde bi zamanlar kıvırcık olan ve şimdi tiftikleşip sünen saçlarıma en kısa zamanda uygulamak istiyorum :26:
bende artık iyice yapmak istediğimden eminim ve sipariş vermek için ürünlerimi sepete ekledim ama şu ürünleri alıyorum yeterlimi bilmiyorum evde yapan arkadaşlar bi bakıverirmisiniz acabaa
xxxxx
ve bu fönden sonra sadece ve sadece b u şampuanlarımı kullanıcaz ? başka şampuan kullanamazmıyız kullanırsak nolur ?
ben 4 ay sonra evleniyorum balayanına gidicem o zaman şampuanımıda yanımda götürücem
hemen acilinden size zahmet olmassa bi cvp bekliyorum kızlarrr
------------------------------
aldım kızlar 3. msj olmasın diye düzeltme yapıyım dedimm gelince hemen denicem bakalım ne olucak bnde yazarım buraya :)))
ya maşa fln yapmamız bukle yapmamız örmemiz fln zarar vemez dimi ya yani illa düz olmak zorunda diil dimi?
yani saçın düzlüğü bozulmaz dimi onu demek istedim hani 4-6 ay arası kullanıorz ya o süreyi bozmaz dimi demek istedim?