Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

kılıçbalığım perşembeyi bekle demiştin yıkamak için zorda olsa bekledim ve bu sabah yıkadım.ya saçlarım dümdüz yumuşacık ama ilk kuaförde yaptırdığım işlem gibi olmadı bi türlü yaa pırıl pırıldı ve saç tellerim dolgundu yani sağa sola attığımda şampuan reklamlarındaki gibi oluyodu ama kendi yaptığımda yine üstlerde uçlarda bi tüylük söz konusu.anlatabildimmi bilmiorum niye böle oldu şimdi bu keratini sürdükten sonra kurutmadım diyemi acaba?bide nemli havada yine bozuldu kabardı elektriklendi.elektriklenme olmaması gerekiyor pofff ne sorunluyum yaaa

Marka sölemek yasak değil Bu isimleri burda çok kullandık zaten ... Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan tedavi olmuş saçlarını :) darısı başımızaa .

saçların hangi oranda duzeldi canım ? baya baya değişiklık oldumu ? global keratın ıyı dıye duymuştum hatta en ıyısı dıye...

saçların hangi oranda duzeldi canım ? baya baya değişiklık oldumu ? global keratın ıyı dıye duymuştum hatta en ıyısı dıye...

baya bi duz.. düzleştiriciyle yapılmış gibi benim sevmediğim tepelerde düz ya yapışık gibi duruyor ben pek sevmiyorum öyle kabartıyorum tepeleri marka olarakta bende en iyisi oldugunu duydum şu an için iyi görünüyo bakalım ilerleyen günlerde değişiklik olursa yazarım :) çok para ya bu ya bu işlem yüzünden çık sıkıştım buda kötü tarafı

ne kadarverdın saçına ?? havuzdada mecbur bone takılcak başka çare yok

Marka sölemek yasak değil Bu isimleri burda çok kullandık zaten ... Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan tedavi olmuş saçlarını :) darısı başımızaa .

Marka vermek yasak canım...Bu isimleri burada kullandırmamaya ve kullanılan mesajların editlenmesine özen gösteriyoruz

Harikasın canımmm ayaklarınaa sağlıkkk...:93:
Bende kaynaklarımı çıkartıp yaptırıcam ama kıyabilirsemm tabii belki birazdaha beklerimm kıyamıyorummmm

Oooolleeeeeyyyyy sağol balıkım :13:

Dur kız, önce teslim edeyimde sonra teşekkür edin şehir dışı arkadaşların kargolarını yolladım, takip numaralarını özel mesajla yolladım geriye sizinkiler kaldı ama şöyle bir sorun oluştu...Normalde ben geçen hafta bu işleri hafta başında halledip gidip alacaktım 2 gün vaktim vardı boş, ama ödemeler gecikince tamda korktuğum gibi yoğunluğa kaldım ve kargoları bile zor gönderdim bu gün şaka gibi...İstanbul kızları beklediğiniz için teşekkür ederim.Yarın hepinize teslim edeceğim...

Anladım tatlım, bir uygulama daha ister bence çünkü normalde elektirklenmemesi lazım...Sorunluyum deme sen yinede, şanslıyım bak ne güzel saçlarım var de :)

saçların hangi oranda duzeldi canım ? baya baya değişiklık oldumu ? xxx ıyı dıye duymuştum hatta en ıyısı dıye...

Kuzu bari sen marka adı verme, kuralımızı biliyorsun...

kızlar peki yaz için bi yöntem buldunuzmu kızlar hawuz we deniz suyu için:18:

Canım,w yerine v harfi kullanırsan çok sevinirim.Bunun dışında bence Haziran'ın ikinci haftası gibi yaptırıp daha sonra Eylül başı gibi tekrarlamak mantıklı gibi görünüyor çünkü illa ki bozulacak yani, bone falan hak getire yinede böyle bol silikonlu bir ürün kullanılarak saç tellerinin sarılması sağlanabilir...Ben kendimi sizin için feda edeceğim kızlar merak etmeyin...1.5 ayımız var nasılsa...

ne kadarverdın saçına ?? havuzdada mecbur bone takılcak başka çare yok
Nefret ederim boneden

offfff nasıl olcak o yaaa her gün hawuza boneylemi grcez yada kafamızı sokmıcaz acaba sokarsak saçımızı sertleştrirmi
Sertleştireceğini sanmıyorum sadece bozulma yaratabilir...

sertleşmez de keratin çözülür ve saçın eski halıne döner....

Bol silikonlu bi ürün derken neyi kastediyosun canım anlayamadım?? Benim de balayım olucak, boneyle falan da takılamam öle balayımda da Bi çözüm bulalım şuna yavvv Bu bozulma da bi anda hepten mi olur yoksa yavaş yavaş biraz mı bozulur ki?

yaa takip numarası bile vermiş özel alışverişlerdeki gibi ellerin kolların dert görmesin valla ne diyim

Canım ben bir kaç ürün bakıp size söyleyeceğim...Vallahi bir anda da olabilir yavaş yavaşda olabilir bilemiyorum ki...Ben kk keratin neferi olarak deneyip bilgilendireceğim sizi

yaa takip numarası bile vermiş özel alışverişlerdeki gibi ellerin kolların dert görmesin valla ne diyim

Hahahah kuzum 2 gün daha geciksem zaten bu herhalde paraları topladı kaçtı diyecektiniz

Takip numarası iyidir, insan bazen evde olmayabiliyor falan oradan bakıyorsun durumuna, ben hep öyle yaparım mesela...

slm,
bende brezilya fönünü araştırıyordum az önce okuduğum bir yazıda içerisinde alerji yapan bir madde olduğunu okudum.bende çok istiyorum ama şimdi kararsız kaldım.KILIÇBALIĞI bu konu hakkında sen ne diyorsun.sen bu işle ilgilisin o yüzden sana sormak istedim.yazıyı aynen aktarıyorum.

ABD nin OREGON üniversitesinde yapılan araştırmada özellikle saç düzleştirmek için kalıcı fön iddiasıyla ortaya çıkan brezilya fönü adlı ürünü 30 dakika boyunca kullanan kuaförlerde ve güzellik salonlarında gerek kuaförlerde gerekse müşterilerde görülen burun kanaması, göz yanması gibi şikayetler üzerine yapılan laboratuar araştırmasına % 4.85 -% 10 arasında formaldehid maddesi kullanıldığı ortaya çıktı. %1 lik bir miktarın bile ciddi alerjik reaksiyonlara neden olduğu bilinen formaldehit, aynı zamanda çok şiddetli bir kanserojen madde ve toksin olarak biliniyor. Üretici firma her ne kadar formaldehit kullandığını inkar etse de olay ABD de basına yansıdı ve geniş yankı buldu.

Bende 1 aya kadar havuza gitmeye başlayacağım. Ne kadar bonede taksak ıslanıyor saçlarımız sonuçta. Keratinimin bozulmasına dayanamam :95:
Peki deniz bozar mı saçları? Bozulmasın saçlarımız ya, asıl önemli olan tatilde rahat etmek değil mi. Denizden bi çıkıyoruz yeni fönlü gibi saçlarımız hmmm miss gibi :97:

arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. heryere gittim istanbul pendik gibi biyerde bulamadım anlatılan keratini. lütfen yardım edin. şampuan markaları veriliyo burda, bana da en azından siparişi verebileceğim internet sitesinin linkini verirmisiniz. eğer yardımcı olmak isteyen varsa isterseniz geçici süre hotmail adresimi ekliyip bilgi verip beni silebilirsiniz. teşekkürler (duygu_gok07@hotmail.com)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…