- 5 Kasım 2010
- 443
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.541
nude yi bilmiyordum artık almış bulundum neyse bu bitsin nude alırım fiyatı çok iymiş bu arada marka söylemek yasak diye biliyorum neyse beni affetsinler yasaksada global keratin uygulandı bana bugün yıkama işlemi oldu gerçektende sadece kuruttu ve saçlar düz ben dediğim gibi bakım için yaptırmıştım yanıklarda gözle görülür bir iyleşme oldu sadece biraz kırık duruyor uçları olmazsa uçlarını kestiririm biraz :)))
Kızlar bu keratini nerden alıyorsunuz? Bende almak istiyorum.
Kılıçbalığı ile irtibata geç eğer imkanı varsa yardımcı olur
nude yi bilmiyordum artık almış bulundum neyse bu bitsin nude alırım fiyatı çok iymiş bu arada marka söylemek yasak diye biliyorum neyse beni affetsinler yasaksada global keratin uygulandı bana bugün yıkama işlemi oldu gerçektende sadece kuruttu ve saçlar düz ben dediğim gibi bakım için yaptırmıştım yanıklarda gözle görülür bir iyleşme oldu sadece biraz kırık duruyor uçları olmazsa uçlarını kestiririm biraz :)))
saçların hangi oranda duzeldi canım ? baya baya değişiklık oldumu ? global keratın ıyı dıye duymuştum hatta en ıyısı dıye...
baya bi duz.. düzleştiriciyle yapılmış gibi benim sevmediğim tepelerde düz ya yapışık gibi duruyor ben pek sevmiyorum öyle kabartıyorum tepeleri marka olarakta bende en iyisi oldugunu duydum şu an için iyi görünüyo bakalım ilerleyen günlerde değişiklik olursa yazarım :) çok para ya bu ya bu işlem yüzünden çık sıkıştımbuda kötü tarafı
ne kadarverdın saçına ?? havuzdada mecbur bone takılcak başka çare yok
Marka sölemek yasak değil Bu isimleri burda çok kullandık zaten ... Hayırlı olsun bu arada güle güle kullan tedavi olmuş saçlarını :) darısı başımızaa .
Harikasın canımmm ayaklarınaa sağlıkkk...:93:
Bende kaynaklarımı çıkartıp yaptırıcam ama kıyabilirsemm tabii belki birazdaha beklerimm kıyamıyorummmm
Oooolleeeeeyyyyysağol balıkım :13:
Anladım tatlım, bir uygulama daha ister bence çünkü normalde elektirklenmemesi lazım...Sorunluyum deme sen yinede, şanslıyım bak ne güzel saçlarım var de :)kılıçbalığım perşembeyi bekle demiştin yıkamak için zorda olsa bekledim ve bu sabah yıkadım.ya saçlarım dümdüz yumuşacık ama ilk kuaförde yaptırdığım işlem gibi olmadı bi türlü yaa pırıl pırıldı ve saç tellerim dolgundu yani sağa sola attığımda şampuan reklamlarındaki gibi oluyodu ama kendi yaptığımda yine üstlerde uçlarda bi tüylük söz konusu.anlatabildimmi bilmiorumniye böle oldu şimdi bu keratini sürdükten sonra kurutmadım diyemi acaba?bide nemli havada yine bozuldu kabardı elektriklendi.elektriklenme olmaması gerekiyor pofff ne sorunluyum yaaa
saçların hangi oranda duzeldi canım ? baya baya değişiklık oldumu ? xxx ıyı dıye duymuştum hatta en ıyısı dıye...
kızlar peki yaz için bi yöntem buldunuzmu kızlar hawuz we deniz suyu için:18:
Nefret ederim bonedenne kadarverdın saçına ?? havuzdada mecbur bone takılcak başka çare yok
Sertleştireceğini sanmıyorum sadece bozulma yaratabilir...offfff nasıl olcak o yaaa her gün hawuza boneylemi grcez yada kafamızı sokmıcaz acaba sokarsak saçımızı sertleştrirmi
sertleşmez de keratin çözülür ve saçın eski halıne döner....
Dur kız, önce teslim edeyimde sonra teşekkür edin şehir dışı arkadaşların kargolarını yolladım, takip numaralarını özel mesajla yolladım geriye sizinkiler kaldı ama şöyle bir sorun oluştu...Normalde ben geçen hafta bu işleri hafta başında halledip gidip alacaktım 2 gün vaktim vardı boş, ama ödemeler gecikince tamda korktuğum gibi yoğunluğa kaldım ve kargoları bile zor gönderdim bu gün şaka gibi...İstanbul kızları beklediğiniz için teşekkür ederim.Yarın hepinize teslim edeceğim...
Bol silikonlu bi ürün derken neyi kastediyosun canım anlayamadım?? Benim de balayım olucak, boneyle falan da takılamam öle balayımda daBi çözüm bulalım şuna yavvv Bu bozulma da bi anda hepten mi olur yoksa yavaş yavaş biraz mı bozulur ki?
yaa takip numarası bile vermiş özel alışverişlerdeki gibiellerin kolların dert görmesin valla ne diyim