- 28 Mayıs 2007
- 435
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.521
ben nerden temin edebilirim keratin treatment i.
yarın kargomuz yola çıkıcak demek.eh, artık cuma günü şu kabarık ve tülermiş saçlarım bayram eder =)
bende Tigi Love, Peace & The Planet şampuan ve krem var. önceki keratin işlemimden sonra da bunu kullanmıştım. kızlar devam edeyim mi sizce yoksa tavsiye edebileceğiniz başka şampuan var mı?
Evettt sonunda
Canım keratin öncesi ile sonrasında aynı şampuanı kullanamıyoruz sana özelden link atıyorum bak bir ona...Sonrası için buna devam et eğer sülfatsızsa ama öncesi için makul olmaz...
saçı keratin işlemine hazırlamak için gereken tek şey sülfatsız şampuan diye biliyodum.. bendeki de sodyum sülfatsız.. başka bi özelliği daha var sanırım önerdiğin şampuanın. ay fiyatı da gayet uygun. kuaförümün bana al diye baskı yaptığı şampuan 50 tl idi :S
hiç vakit kaybetmeden alayım bunu da, teşekkür ederim =)
Tatlım hem sodyum hem sülfatsız mı sendeki şampuan? Eğer öyle olduğundan eminsen benim önerdiğim bu ufaklığı alma, ama eminsen...Ben normalde Nude kullanıyorum ama işlem öncesi olarak bu ufaklığı kullanmak zorundayım...
arkasında No Sodium Lauryl/Laureth Sulfates yazıyor. bu yuzden tercih etmiştim, dev gibi bişey zaten, aylarca bitmedi gitti
Silmişler anlaşılan canım..
Canım üründen kaynaklı olabilir veya üründen kaynaklı değil ama kuaför saçını gereksiz biçimde yormuş yakmıştır bundan kaynaklı olabilir.Eğer dökülme dipten ise gelecek olan ürün etki etmez ama saçlar orta yerinden kırılıyorsa o kırılma ortadan kalkıyor...selamlar kızlar.kılıçbalığı tatlım adresı hem mailine hem de teline attım umarım almıssındır.kızlar ben şu fx ile başlayanı yaptırdım ya saçım acaip kırılıyor.yaaa eskıdeende vardı ama şimdi resmen saçlarım değişik bişekilde dökülüyor ve aaaaaaacaip kırılıyor.şu adreslerı tamamlayalımda hemen yapayım belkı geri kalan saçı kurtarırım.
Pisicikkızlar dün kuaföre gittim güya sadece konuşacaktım fiyat alacaktım ama bi anda karar verdim ve yaptırdım brezilya fönünü hep söylediğim gibi benim amacım düzleştirmek değil yanan saçlarımı kurtarmaktı her neyse lafı çok uzatmayacağım yoğun bi pazarlık sonrası 300 anlaştım bu arada ben ankaradayım bilkent te bi kuaföre yaptırdım dün akşam bu sabahta yeniden üstünden düzleştiriciyle geçtiler ve yaın sabahta yıkanacak saçlarım şu anki görüntüyü anlatmaya çalışayım benim saçlarım açma esnasında yandı püskül püskül çok kötü büzüşmüş bi görüntüsü vardı biraz kestirdim ama yinede baya bi kestirmem gerekiyodu bu teknik yanıkları ve kırıkları tamir ediyomuş şu anda yanık görüntü gitti tamamen bikaçtane kırık görüyorum oda ççok önemli değil zaten saçlarımda bi agırlık var sanki 1 aydır yıkamıyorumda yağlanmış gibi ama bir gün daha bu görüntüye katlanacağım yarın yıkanınca kendi havasını alacakmış zaten yarında son durumu yazarım bu arada bana şampuanıda önerdi çünkü normal şampuanlarda tuz varmış ve tuz keratini parçalıyormuş onuda alacağım sanırım fiyatına 60 tl dedi...:79: unutmadanben fx ile başlayandan yaptırmadım ondan uzak durun diyen çok oldu
Yedek 2 litrem var sen gel, hallederiz...
kilicim sen ayrintilari yolla canim ben gelmeden banka isini halledeyim. daha dogrusu kizkardesim ödemeyi bankayi halletsin.ben geliyim hazir keratinin üstune konayim
Tamam canım sen ne zaman geleceksin söyle bana :)
ben başka bir sitede daha karşılaştım tatlım :44:
Benim karşılaştığımda forum değildi Blog sayfasıydı ( emeğe saygı icabı insan konunun sonuna ALINTIDIR yazar dimi ? Nekadar hazırcı bir millet olmuşuz Başkasının didinerek hazırladığı birşeyi kendi başarımızmış gibi yayınlıyoruz. ) dedim :) tabe onay için beklemede ve onaylanmıcak ama :d sahibi görsün enazında
Benim yazdıgım yorumda Ekrana çıkdı fakat Onay beklenıyor yazıyordu kenarında bıyerde yanılmış olmayasın sende :) bi bak bakayım hatta Blog adı verırmısın bakayım benim buldugum blogla aynımı
benim gördüğüm de blog tatlım.. önceki bi sitenin forum sayfasındaydı.. onu silmişler sanırım gözükmüyor. ama bu hala duruyo yorum yaptım altına yorumlar direkt yayınlanıo bastırın kızlar :)
Benim bulduğum blogun adı Saç Kesim Modelleri diye bi Blog Orda yayınlanmıs bu konu sadece ornek resımler var ama Klıcbalıgının sahsı resmı yok fakat Konun Yazılışı Oldugu gibi Pastelenmiş Hatta Facebook da Saç Kesim Modelleri diye grubu da var Ordan tepki koyulabilir :)
Hatta Buraya Tıklayın Konuyu Görmek İçin
Kzılar sayenizde bende haberdar oldum ve bloga yazdım, çok ayıp ediyorlar...
Canım o sert yer taranınca yumuşacık olmazdı mı yeniden?ya kızlar farkında olmadan saçımın bi yeri ıslak kalmıştı saçımı topladım açtıımda sertti ıslak bırakıncA böle sertmi olcak???
Şikayet edebilirsin ancak işlemi orda yaptırdığına dair bir kanıt lazım, şahit vs olabilir...kızlar bişi sorcam ben brezılya fönu yaptrıdığım yeri tuketıcı haklarına şikayet etcem ama baana fiş vermediler bu şekilde şikayet edebılır mıyım ??
Sadece önbellekte görünüyor o da yakında kalkar sanırım...
Canım üründen kaynaklı olabilir veya üründen kaynaklı değil ama kuaför saçını gereksiz biçimde yormuş yakmıştır bundan kaynaklı olabilir.Eğer dökülme dipten ise gelecek olan ürün etki etmez ama saçlar orta yerinden kırılıyorsa o kırılma ortadan kalkıyor...
Pisicik
Tamam canım sen ne zaman geleceksin söyle bana :)
Kzılar sayenizde bende haberdar oldum ve bloga yazdım, çok ayıp ediyorlar...
Canım o sert yer taranınca yumuşacık olmazdı mı yeniden?
Şikayet edebilirsin ancak işlemi orda yaptırdığına dair bir kanıt lazım, şahit vs olabilir...
peki işlem öncesi we sonrası farklı şampuan mı kullanıcam ben set halinde aldım içinden şampuan çıktı ama onu kullanmadım bi dahakine onumu kullaniim kılıçbalığı sende olmasan bizim halimiz ne olur:81:
arkasında No Sodium Lauryl/Laureth Sulfates yazıyor. bu yuzden tercih etmiştim, dev gibi bişey zaten, aylarca bitmedi gitti
peki işlem öncesi we sonrası farklı şampuan mı kullanıcam ben set halinde aldım içinden şampuan çıktı ama onu kullanmadım bi dahakine onumu kullaniim kılıçbalığı sende olmasan bizim halimiz ne olur:81:
Kızlar nihayet adresler tamam yarın şehir dışı arkadaşların kargolarını veriyorum, şehir içi arkadaşlarla zaten buluşup hem görüşüp hem keratinlerini vereceğim...Keratinleri minik pet şişelere koydum çok şirinler...Bu arada bu keratin bendekinden çok daha güzel kokuyor
OooolleeeeeyyyyyKızlar nihayet adresler tamam yarın şehir dışı arkadaşların kargolarını veriyorum, şehir içi arkadaşlarla zaten buluşup hem görüşüp hem keratinlerini vereceğim...Keratinleri minik pet şişelere koydum çok şirinler...Bu arada bu keratin bendekinden çok daha güzel kokuyor
Senin KUaför hangi markayı kullanıyormuşki . ayrıca burda keratin uygulayan bi çok arkadaş NUDE şampuan kullanıyor Sülfat içermiyor dolayısıyla Keratine zarar vermiyor Ben Gratis den 11,80 TL ye aldım ama senın icin muhim deilse için daha rahat olacaksa kuaforunun verdiği şampuanı kullan tabi ama NUDE kullananların hepsi memnun Şikayet eden yok Bende yakında kendim uygulayacağım Kılıçbalığı sayesinde NUDE şampuanım hazır :) Keratin Öncesi arındırıcı Şampuanımıda spariş ettim