Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Benim bulduğum blogun adı Saç Kesim Modelleri diye bi Blog Orda yayınlanmıs bu konu sadece ornek resımler var ama Klıcbalıgının sahsı resmı yok fakat Konun Yazılışı Oldugu gibi Pastelenmiş Hatta Facebook da Saç Kesim Modelleri diye grubu da var Ordan tepki koyulabilir :)

Hatta Buraya Tıklayın Konuyu Görmek İçin

Son düzenleme:
ya kızlar farkında olmadan saçımın bi yeri ıslak kalmıştı saçımı topladım açtıımda sertti ıslak bırakıncA böle sertmi olcak???

kızlar bişi sorcam ben brezılya fönu yaptrıdığım yeri tuketıcı haklarına şikayet etcem ama baana fiş vermediler bu şekilde şikayet edebılır mıyım ??

Kızlar nihayet adresler tamam yarın şehir dışı arkadaşların kargolarını veriyorum, şehir içi arkadaşlarla zaten buluşup hem görüşüp hem keratinlerini vereceğim...Keratinleri minik pet şişelere koydum çok şirinler...Bu arada bu keratin bendekinden çok daha güzel kokuyor

yarın kargomuz yola çıkıcak demek.eh, artık cuma günü şu kabarık ve tülermiş saçlarım bayram eder =)

bende Tigi Love, Peace & The Planet şampuan ve krem var. önceki keratin işlemimden sonra da bunu kullanmıştım. kızlar devam edeyim mi sizce yoksa tavsiye edebileceğiniz başka şampuan var mı?

Evettt sonunda

Canım keratin öncesi ile sonrasında aynı şampuanı kullanamıyoruz sana özelden link atıyorum bak bir ona...Sonrası için buna devam et eğer sülfatsızsa ama öncesi için makul olmaz...

Evettt sonunda

Canım keratin öncesi ile sonrasında aynı şampuanı kullanamıyoruz sana özelden link atıyorum bak bir ona...Sonrası için buna devam et eğer sülfatsızsa ama öncesi için makul olmaz...

saçı keratin işlemine hazırlamak için gereken tek şey sülfatsız şampuan diye biliyodum.. bendeki de sodyum sülfatsız.. başka bi özelliği daha var sanırım önerdiğin şampuanın. ay fiyatı da gayet uygun. kuaförümün bana al diye baskı yaptığı şampuan 50 tl idi :S
hiç vakit kaybetmeden alayım bunu da, teşekkür ederim =)

Tatlım hem sodyum hem sülfatsız mı sendeki şampuan? Eğer öyle olduğundan eminsen benim önerdiğim bu ufaklığı alma, ama eminsen...Ben normalde Nude kullanıyorum ama işlem öncesi olarak bu ufaklığı kullanmak zorundayım...

arkasında No Sodium Lauryl/Laureth Sulfates yazıyor. bu yuzden tercih etmiştim, dev gibi bişey zaten, aylarca bitmedi gitti

arkasında No Sodium Lauryl/Laureth Sulfates yazıyor. bu yuzden tercih etmiştim, dev gibi bişey zaten, aylarca bitmedi gitti

ya ben işlem öncesi we sonrası aynı şampuanı kullandım ne olurki bide yazdığım gbi saçımın aıslak kalan bi yeri wardı saçlarımı topladım açtıımda orası sertti ıslak bıraksam böle sertmi olcak

Silmişler anlaşılan canım..

Sadece önbellekte görünüyor o da yakında kalkar sanırım...

Canım üründen kaynaklı olabilir veya üründen kaynaklı değil ama kuaför saçını gereksiz biçimde yormuş yakmıştır bundan kaynaklı olabilir.Eğer dökülme dipten ise gelecek olan ürün etki etmez ama saçlar orta yerinden kırılıyorsa o kırılma ortadan kalkıyor...

Pisicik

Problem yok canım, iyi bulmuşsun şampuanı, benim diğer başlığa ekleyelim bunu...İşlem öncesindede kullanabilirsin, işlem sonrasındada...

Evet canım bir dahaki sefere o şampuanı kullan ve yanlış bir şampuan kullanımımında hem keratinin tutunmasını engelleyeceğinden yıkama sırasında akıp gideceğini hemde işlemin dayanma süresini kısalttığını unutma...Rica ederim bu arada sizin için buradayım...

Harikasın canımmm ayaklarınaa sağlıkkk...:93:
Bende kaynaklarımı çıkartıp yaptırıcam ama kıyabilirsemm tabii belki birazdaha beklerimm kıyamıyorummmm

Oooolleeeeeyyyyy sağol balıkım :13:

nude yi bilmiyordum artık almış bulundum neyse bu bitsin nude alırım fiyatı çok iymiş bu arada marka söylemek yasak diye biliyorum neyse beni affetsinler yasaksada global keratin uygulandı bana bugün yıkama işlemi oldu gerçektende sadece kuruttu ve saçlar düz ben dediğim gibi bakım için yaptırmıştım yanıklarda gözle görülür bir iyleşme oldu sadece biraz kırık duruyor uçları olmazsa uçlarını kestiririm biraz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…