Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bütün sayfaları okuyamadım malesef...
2 sorum var bana yardımcı olabilirmisiniz?
Birincisi benim aşırı kıvırcık saçlarım var ve bunu uygulamak istiyorum bende etki edermi ?
İkincisi ne sıklıkla yapmak gerekiyor ?

arkadaşlar tüm yazıları okuyamadım okuduklarımda evde kendileri deneyenler şunu soracağım bu işlemi kuaförde yaptıran varmı benim saçlarım ince telli ve yaglı kıvırcıkta değil üstelik dalgalı benim amacım düzleştirmek değil saçlarım boya dan yandı ve kuaförüm dedikixxxxxxx keratinle BREZİLYA FÖNU yanıkları tamamen iğleştiyiyormu ve kırıklarıda yani düşünsenize saçlarımı kestirmek zorunda değilim kuaförüm hatta üstüne pilatin balyaj bile atarım dediğinde şaşırdım kaldım bu keratin için benden 350 tl istedi bu fiyat normalmi kandırılmak istemiyorum işe yaramazsa parasını verme dedi yaptıran arkadaşlarımdan cevap bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:

Yedek 2 litrem var sen gel, hallederiz...

Canım 2 veya 3 seans uygulama yapman lazım ki jilet gibi dümdüz olsun, diğer türlü tek seans uygulama yapıldığında ya tamamen düzleşmiyor yada düzleşip bir iki haftaya bozulmaya başlıyor...Bu şekilde yaptıktan sonra ne kadar kalacağı saçın cinsine bağlı kiminde 3 ay kiminde 4 -5 ay...Bneim 3 ayım dolsu, keratinin yavaştan akmaya başladığını hissediyorum mesela...

Kedicik, bu başlıkta marka adı telaffuz etmiyoruz...O markadan uzak dur sadece bunu söyleyebilirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim
peki seansları kaç gün arayla yapmalıyım ? Birde saçlarım gür ve belime gelmek üzere ne kadar keratin yeter ?

Saçlarım hafif bozulmaya başladı. Eskisi kadar düz değil. Amaaaa eskisinden iyi mi? Tabiiki eski şekil almayan uçları yanık görüntüsünden bin kat iyi sağlıklı ve parlak :93:
Saçlarıma hafif maşa uyguluyorum sanırım fönün ömrünü dahada kısaltıyor dimi ?
Ürünlerim gelsin fönü uyguladıktan sonra bi süre yıka ve çık yapıcam yani belki arada sırada yaparım maşayı

kılıçbalığı çok saol tekrar tekrar açıkladığın için. senden ricam 2 litre stok var dedin ya ordan bana pay düşermi. bir dahaki siparişi beklemiyim uzun sürer belkide. saçlarım sık değil ama belimde ne kadar kullanıcaksam ne kadar kaç tl tutar ve hesap numaranı verebilirmisin özelden. bide bunu kullandığım zaman hangi şampuanı hangi markayı kullanıcam onun içinde özelden mesaj atabilirmisin.

saçlarım inatçı olduğu için bikaç seans uygulamam gerekiyor ya kaç defa uygulamalıysam o kadar keratin istiyorum. onuda bana bildirirsin ben böler böler kullanırım. çok teşekkürler böyle bilgilendirdiğin için. iyiki sizin gibi insanlar var.

Kızlar hala kargo adresi bildirmemiş arkadaşlar var, lütfen halledelim artık,benim açımdan ciddi manada yoğunluk başladı bu günden itibaren, kargo konusunu tek seferde halledelim...

teşekkür ederim
peki seansları kaç gün arayla yapmalıyım ? Birde saçlarım gür ve belime gelmek üzere ne kadar keratin yeter ?

10 günde bir yapabilirsin, ben öyle yaptım en azından...7 günde bir insnaı sıkar çünkü...2 veya 3 kere yapman lazım kanımca o yüzden her halukarda 250 ml...

Maşa bozmaz canım rahat ol

Canım üstteki mesajda belirttim ...

Vay adi beleşçiler ALINTIDIR diyede yazmamışlarmı altına ?

Maalesef canım...

Ay ben dayanamam böle şeye sinirlendim hemen buldum o sayfayı ve patlattım altına yorumu

Ben adminlerine mail yazdım ama hala dönmediler ilginç...Canlarına okuyacağım haberleri yok, bana ait bir fotoğrafı kullanmaları telif hakkı ödemelerini gerektirir

Şu an itibari ile konuyu göremiyorum, sizde kontrol eder misiniz kızlar?

Son düzenleme:

Silmişler anlaşılan canım..

selamlar kızlar.kılıçbalığı tatlım adresı hem mailine hem de teline attım umarım almıssındır.kızlar ben şu fx ile başlayanı yaptırdım ya saçım acaip kırılıyor.yaaa eskıdeende vardı ama şimdi resmen saçlarım değişik bişekilde dökülüyor ve aaaaaaacaip kırılıyor.şu adreslerı tamamlayalımda hemen yapayım belkı geri kalan saçı kurtarırım.

kızlar dün kuaföre gittim güya sadece konuşacaktım fiyat alacaktım ama bi anda karar verdim ve yaptırdım brezilya fönünü hep söylediğim gibi benim amacım düzleştirmek değil yanan saçlarımı kurtarmaktı her neyse lafı çok uzatmayacağım yoğun bi pazarlık sonrası 300 anlaştım bu arada ben ankaradayım bilkent te bi kuaföre yaptırdım dün akşam bu sabahta yeniden üstünden düzleştiriciyle geçtiler ve yaın sabahta yıkanacak saçlarım şu anki görüntüyü anlatmaya çalışayım benim saçlarım açma esnasında yandı püskül püskül çok kötü büzüşmüş bi görüntüsü vardı biraz kestirdim ama yinede baya bi kestirmem gerekiyodu bu teknik yanıkları ve kırıkları tamir ediyomuş şu anda yanık görüntü gitti tamamen bikaçtane kırık görüyorum oda ççok önemli değil zaten saçlarımda bi agırlık var sanki 1 aydır yıkamıyorumda yağlanmış gibi ama bir gün daha bu görüntüye katlanacağım yarın yıkanınca kendi havasını alacakmış zaten yarında son durumu yazarım bu arada bana şampuanıda önerdi çünkü normal şampuanlarda tuz varmış ve tuz keratini parçalıyormuş onuda alacağım sanırım fiyatına 60 tl dedi...:79: unutmadanben fx ile başlayandan yaptırmadım ondan uzak durun diyen çok oldu

Son düzenleme:

Senin KUaför hangi markayı kullanıyormuşki . ayrıca burda keratin uygulayan bi çok arkadaş NUDE şampuan kullanıyor Sülfat içermiyor dolayısıyla Keratine zarar vermiyor Ben Gratis den 11,80 TL ye aldım ama senın icin muhim deilse için daha rahat olacaksa kuaforunun verdiği şampuanı kullan tabi ama NUDE kullananların hepsi memnun Şikayet eden yok Bende yakında kendim uygulayacağım Kılıçbalığı sayesinde NUDE şampuanım hazır :) Keratin Öncesi arındırıcı Şampuanımıda spariş ettim

ben başka bir sitede daha karşılaştım tatlım :44:

Benim karşılaştığımda forum değildi Blog sayfasıydı ( emeğe saygı icabı insan konunun sonuna ALINTIDIR yazar dimi ? Nekadar hazırcı bir millet olmuşuz Başkasının didinerek hazırladığı birşeyi kendi başarımızmış gibi yayınlıyoruz. ) dedim :) tabe onay için beklemede ve onaylanmıcak ama :d sahibi görsün enazında

benim gördüğüm de blog tatlım.. önceki bi sitenin forum sayfasındaydı.. onu silmişler sanırım gözükmüyor. ama bu hala duruyo yorum yaptım altına yorumlar direkt yayınlanıo bastırın kızlar :)

Son düzenleme:

Benim yazdıgım yorumda Ekrana çıkdı fakat Onay beklenıyor yazıyordu kenarında bıyerde yanılmış olmayasın sende :) bi bak bakayım hatta Blog adı verırmısın bakayım benim buldugum blogla aynımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…