Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Bu ürünün ne olduğu hakkında bir bilgim yok canım ama ismine bakılırsa işlemden sonra kullanılacak bir serum gibi duruyor...

Hayırlısı olsun canım Güle güle kullan saçlarını

Son düzenleme:

cnm 90 tl ucuzmuş ucuz olmasınada, acep ne kullanıyor. bence sen kullandığı ürünü öğren bir araştır ona göre karar ver cnm

ya bu keratini nerden temin edebilirim ya internet dışında çünkü kredi kartıyla internetten alışveriş yapmam mümkün değil kartım yok ayrıcca eşim kendi kartını kullandırmıyor lütfen bu konuda bir yardım ??? vede fiyatı ne aralıklardadır bari bunları diyin :)

Kuaför malzemeleri satan yerlere bakman lazım canım, fiyat markadan markaya değişir...

ben brezilya fönünün zararlı olduğunu duymuştum tabi ne kadar doğru bilemem ama genel bi bakış atarsak ne yaptırsak zararlı .P

kuaförde gözumden yaşlar aktı bı ara o an ıyıkı evde yapmadım bunu dedım ama ben çok hassasım kokuya karşı astımım var ama lütfen kızlar maskesız ve vantilatör olmadan asla denemeyın gerçekten zararlı ama işlem çok kolay kendı başınıza değilde yetenekli bi arkadaşaınızdan yardım alarak yapın maskeyı ıkınızde kullanın.

ben brezilya fönünün zararlı olduğunu duymuştum tabi ne kadar doğru bilemem ama genel bi bakış atarsak ne yaptırsak zararlı .P

Ciddi manada zararlı olanları var bu yüzden araştırın ve bilgi sahibi olmadan almayın veya yaptırmayın...

Kızzz astımın var ve sen brezilya fönü mü yaptırdın?

kılıçbalı selam . konudan farklı olucak biraz ama... keratin bakımından önce saçlarımı boyamayı düşünüyorum.. saçlarımı küllü kumrala boyatmak için kuaföre gittim , kuafor saçımdaki turunculukların kapanması için orialle açtı , çok çirkin bi sarı oldu, tamamen açılmadı üstüne küllü açık kumral 7.1 i sürdü .. ilk 1 hafta istediğim renk olarak mutlu keyifli gezdim. asıl amacım , kullü kumrala boyatıp geçek saç tonuma dönmek ve saç uçlarımıda uçuk sarı , platin sarısına boyatmak yada röfle attımaktı.. ama 1 hafta sonra saçımdaki küllülük gitti boya aktı ve saçım öncekinden de kötü bi renk aldı , turuncu olmaya başladı.. bende kendi başıma eminönündeki kuför malzemesi satan dükkanlardan profesyonel boya alıp boyadım 6.1 e.. oda aktı ve saçlarım altın sarısı tarzı yeşilimsi iğrenç bi sarı oldu , orialle açılan saçımı kapatamıyorum.. koyu renklere de boyadım yine kötü bi sarı.. bal köpüğü gibi bi renk oldu. senin saç uçlrındaki sarıyı seviyorum.. saç diplerimde küllü tonlarında kumral olsun ki gerçek saç rengim gibi dursun istiyorum. kuaföre gitmicem. kendim yapıcam. bana renk önerebilir misin :) şu sarıdan nasıl kurtulabilirim istediğim küllü doğal kumralı nasıl elde edebilirim. soğuk renkleri seviyorum küllü renkleri. ama saçım küllü olmuyo yine turuncu kırmızımsı oluyo..

Canım saçının rengini anlamam için fotoğrafı lazım hem ev içinde hem gün ışığında çekip eklersen sevinirim...Ona göre bir çözüm öneririm ama orialle açıldığı için ilk önce pigment yüklemesi yapmak gerek...Birde internetten tam olarak şöyle olsun dediğin bir renk varsa onunda fotoğrafını alayım canım :) Maalesef küllü boya bela bir şeydir akınca alttan bakır çıkar...

Son düzenleme:

ben saçlarıma direk küllü renk uygulandı kılıçbalığı o yüzden dediğin gibi kötü bir renk oldu..

Kuzum sorun sadece kızıllıksa direk silver şampuan alacaksın, başka hiç bir şey kullanmana saçını boyamana gerek kalmadan o şampuan kızıllığı alacak...

Bu şampuanı da almayı düşünüyorum.. Bunu da senden duydum işime çok yarayacak inşallah sağolasın

Bu mesajlarına istinaden senden yardım almak istiyorum çünkü bu konudaki bilgilerine tecrübelerine güveniyorum, tüm sayfaları soluk soluğa baştan sona okudum Bu konuda başım çok yandı, istediğim rengi tutturamdım. Platin sarıyı ve 2 renkli saçı çok seviyorum. dipler küllü kumral olsun istiyorum uçlarımda öyle sarı.. İnşallah bana da bi renk çalışalım hayırlısıyla ondan sonrada keratin bakımımı uygulicam malzemelerim hazır fotoları eklemeye çalışıcam.. Çok teşekkür ediyorum canım ilgin için selamlar

Son düzenleme:
sabahtan beri konudaki tğm mesajları okudum hemen hemen.yapımı vs hakkında herseyde bılgılendıgımı soyleyebılırım.ama tek bir konuyu merak ediyorum bu fön nasıl ve nekadar zamanda tamamen etkısını kaybedıcek yoksa sac uzayana kadar az yada cok hep etkısı kalıyormu.
cunku benım saclar kıvırcık ve tekrardan bu boya gelene kadar uzatmaya sabredemem.
ayrıca kılıcbalıgı sabrın ve yardımların ıcın tesekkur edıyorum.herkese cok yardımcı oldun.

Bekliyorum canım

Canım bu klasik defrize işlemi olmadığı için yaptırdıktan 4 ay sonra saçların eskisi gibi kıvırcık olmaya başlayacak 6 ayda falanda eski haline döner diye tahmin ediyorum...Bu arada saçların kıvırcık olduğu için tek seans uygulama yetmeyebilir...

talimat sadece soyle ; saclariniza uygulayin 5-10 dk bekletin ve sulfatsiz sampuanla yikayin .. :18:

Eyvah eyvah...Sen bu ürünü bizim kullandığımız keratin diye mi aldın

tesekkürler cevabın için tatlım.ben araştırıyorum saatlerdir.her karar verişimde bir olumsuzluk çıkıyor karsıma sımdıde tam almaya karar verdıgım markanın yasaklanıcagını duydum pek cok marka dolanıyor pıyasada ama bırının memnun oldugunu dıgerı kotuluyo kafam fecı karıstı
sacımın seklıne gelıcek olursakta hemen hemen berrak tuzunagacın kıvırcıklıgında ve kabarıklıgıda o derecede.

Canım sen memnuniyete göre değil ürün içeriklerine göre seçim yapacaksın...Ben bu şekilde yaptım yoksa piyasada firmaların adamlarıda dolanıyor, kimin ne olduğunu bilemeyiz...Ben bu yüzden marka adı vermiyorum ya zaten :)

merhaba arkadaşlar
ben keratini yaptıralı bir hafta oluyor. enzo marka kullanıldı ve 3 saatte uygulanıp yıkandı. bu bir haftada 4 kere yıkadım saçımı çabuk yağlandığı için..en son bugün yıkadım ve hayal kırıklığı yaşadım. ilk günkü kadar yumuşak ve akışkan düz değil,baya bozulmalar var.. 1 haftada olacak iş mi bu ya? sülfatsız vb. şampuan kullanmam gerektiğini de burdan öğrendim. kuaför böyle birşeyden bahsetmedi. ayrıca bana başka şampuan sattı toni&guy ın.. acaba normal şampuan kullandığım için mi hemen böyle oldu? sizin gelişmeler nasıl? bozulmaları ilk ne zaman gözlemlemeye başladınız? ha bir de lütfeeeen bana uygun bir şampuan önerin bütün sayfaları okudum ama tam olarak hangilerinin olabileceğini öğrenemedim!!! sınav zamanı canım çok sıkıldı ya.. ilk defa kendime taç almıştım,artık saçlarımı toplamak zorunda değildim,hep açık bırakıyordum,toka bile kayıyordu ama böyle çabucak bozulacaksa çok üzülürüm ben yaaa

Hoşgeldin canım, maalesefki kullandığın şampuanın yanlış olmasından dolayı bozulmalar başlamış ve ne yazık ki geri dönüşü yok, çok üzgünüm...Burada zaten mesajları okuduysan bozulma olan arkadaşların tümünün yanlış ürün kullandığını görebilirsin.

Açtığım diğer konuya bir göz at, şampuan seçeneklerini sıraladık listeyede gün be gün yeni ürünler ekliyoruz...

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-b...anilmasi-uygun-olan-sampuan-sac-kremleri.html

kılıçbalığı yardımını ihtıyacım var işlemı uygulayalı bırbucuk ay oldu olmadı sacımda bozulmalar var ve yavas yavas eskı halıne dönuyo bende asırı kuruluk vardı o yuzden saclarımın ucları düğüm düğüm oluyodu şuandada yavas yavas eskı halını almaya basladı sampuanı sackremı ve serumunu kullanıyorum neden böyle olmus olablır sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…