- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.041
kılıçbalığı yardımını ihtıyacım varişlemı uygulayalı bırbucuk ay oldu olmadı sacımda bozulmalar var ve yavas yavas eskı halıne dönuyo bende asırı kuruluk vardı o yuzden saclarımın ucları düğüm düğüm oluyodu şuandada yavas yavas eskı halını almaya basladı sampuanı sackremı ve serumunu kullanıyorum neden böyle olmus olablır sence
Canım saçının rengini anlamam için fotoğrafı lazım hem ev içinde hem gün ışığında çekip eklersen sevinirim...Ona göre bir çözüm öneririm ama orialle açıldığı için ilk önce pigment yüklemesi yapmak gerek...Birde internetten tam olarak şöyle olsun dediğin bir renk varsa onunda fotoğrafını alayım canım :) Maalesef küllü boya bela bir şeydir akınca alttan bakır çıkar...
Kılıçbalığı canım merhaba , fotoları hemen ekliyorum gerisini sana bırakıyorum
foto1 -> Bu benim doğal saç rengim, açık kumral görünüyor. Bu yüzden saçımın tamamını küllü açık kumral ya da küllü kumral boyamak istiyorum , (doğal dursun , dip boya yapmayayım diye). Küllülüğüde turunculuk istemediğim soğuk renkleri sevdiğim için istiyorum ayrıca saçımın yarısına uygulamak istediğim platin sarıya uyması sırıtmaması için..
Eki Görüntüle 172724
foto2 -> Buda Saçımın yarısına uygulamak istediğim uçuk tatlı sarı.. 2 renkli saça ve bu sarıya bayılıyorum
Eki Görüntüle 172726
foto3 -> Bu fotolarda şaçımın şimdiki rengi , gün ışıgında ve ev ortamındaki fotoları..
Eki Görüntüle 172713 Eki Görüntüle 172711 Eki Görüntüle 172718 Eki Görüntüle 172715 Eki Görüntüle 172714 Eki Görüntüle 172716
Evde saç rengim tuhaf duruyor yeşilimsi bakırımsı sarı gibi iğrenç , dışarda daha farklı son 3 foto gün ışıgında dışarıda , aslında benim istediğime uyuyo fakat sorun şu ki evde saçlarım yeşilimsi tuhaf kahveli birşeyler... fotolarda da görüldüğü gibi.. mesela şuan saçlarıma bakıyorum ikinci fotodaki gibi sarımsı yeşilimsi açık kahvemsi gibi duruyo , hiçbir zaman son 3 fotodaki gibi durmuyor..
Yardımlarını bekliyorum kılıçbalığım selamlar
Konunuzla pek alakalı değil ama özür dileyerek bişi sormak isiyorum son üç fotodaki saç dalgalarınıza bayıldım... nasıl yaptınız acaba???
merhaba :) benimkide konudan alakasız oldu evet , düz saçlı foto hariç hepsi dünkü saçım , 2 gün önce maşa ile yapmıştım sonra yat kalk yat kalk birz doğallaşıp sönüyo tabii :) saçlarım çok kuru olduğundan çok sık yıkamıyorum 4 , 5 gün beni idare ediyo kokmadığım sürece sorun olmuyo
Kızlar xxxxx ya da xxxxxxxx almayı düşünüyorum ama karar veremedim, bunlardan herhangi birini kullanıp da olumsuz sorun yaşayan, saçını yakan falan var mı, düğün öncesi saçlarımı mahvetmek istemiyorum :S:S
Kılıçbalığı canım merhaba , fotoları hemen ekliyorum gerisini sana bırakıyorum
foto1 -> Bu benim doğal saç rengim, açık kumral görünüyor. Bu yüzden saçımın tamamını küllü açık kumral ya da küllü kumral boyamak istiyorum , (doğal dursun , dip boya yapmayayım diye). Küllülüğüde turunculuk istemediğim soğuk renkleri sevdiğim için istiyorum ayrıca saçımın yarısına uygulamak istediğim platin sarıya uyması sırıtmaması için..
Eki Görüntüle 172724
foto2 -> Buda Saçımın yarısına uygulamak istediğim uçuk tatlı sarı.. 2 renkli saça ve bu sarıya bayılıyorum
Eki Görüntüle 172726
foto3 -> Bu fotolarda şaçımın şimdiki rengi , gün ışıgında ve ev ortamındaki fotoları..
Eki Görüntüle 172713 Eki Görüntüle 172711 Eki Görüntüle 172718 Eki Görüntüle 172715 Eki Görüntüle 172714 Eki Görüntüle 172716
Evde saç rengim tuhaf duruyor yeşilimsi bakırımsı sarı gibi iğrenç , dışarda daha farklı son 3 foto gün ışıgında dışarıda , aslında benim istediğime uyuyo fakat sorun şu ki evde saçlarım yeşilimsi tuhaf kahveli birşeyler... fotolarda da görüldüğü gibi.. mesela şuan saçlarıma bakıyorum ikinci fotodaki gibi sarımsı yeşilimsi açık kahvemsi gibi duruyo , hiçbir zaman son 3 fotodaki gibi durmuyor..
Yardımlarını bekliyorum kılıçbalığım selamlar
Konuyu iş yoğunluğumdan dolayı iki gündür bitiremedim maalesef evdede netim olmadığı için uzun uzadıya okuyamadım ama ara ara okuyup bilgi sahibi oldum tek kelimeyle harikasınızzz
Kuaför 400 tl ye yaparım dedi ki fiyatlarının o kadar olmadığını biliyorum.
Güvenilir biryere sordum toptan satış yaptıklarını söylediler. 646 TL ve bu ürünle asgari 10 kişinin saçına bakım yapılabilir dediler kişi başına düşen fiyat 64,66TL ve hizmet paralarını fazla tutuyorlar maalesef anladığım kadarıyla...
almak istediğim markayı sorsam yardımcı olabilir misiniz lütfen
Marcia Teixeira Keratin.
Organix brazilian düşünüyordum fakat arkadaşlardan birinin saçını heba etmiş acaba benim saçımda olurmu zira benim saçlarım karamel.
Saçlarım omuzlarıma yakın küt fakat uzun kaynaklarım var. Kaynaklı yapsam olurmu yada 1 aysonra kaynaklarımı çıkarttırıcam yeniletmek için ozamanmı yapsam?
Şampuan olarakta Live Clean Nude olan markayı almam daha mantıklı gibi görünüyor sanırım.
:112: şimdiden çok teşekkürlerr arkadaşlar
kılıçbalığı ben kuaförde yaptrmıştım ya hani saçarımı bugun yıkadım ama hiç dümdüz değil buyuk kısmında iyilşme var yani yanıklar gitmiş ayrıca yumuşacık olmuş ama tamam pırasa gibi beklemıyodumda kabarıkta beklemıyodum böyle. bu haline çok şükür böyle bişeye ıhtıyacı vardı bu saçların ama n bilim 400 ,500 verilecek kadar da aman aman bişi olmadı allahtan şehır fırstaıyla gitmiştim. 150 verdim.
bır diğerini evde kendım yapmayı düşünuyorum çeşit çeşit keratın var artık şansıma hangısı denk gelirse... yaptırddığıma pişman değilim amaaa gene de beklentımın altında sonuç.
Kızzz astımın var ve sen brezilya fönü mü yaptırdın?
Beş ay önce straight therapy yaptırmıştım fakat eski haline geri dönmeye başladı tabii.Benim saçlarım zenci kıvırcığı gibi.Acaba ben de brezilya fönünü uygulayabilir miyim?
vallahi maşallahı var saçlarınınbenimkilerde aşırı kuru ben birkere maşa yapsam, es kaza düzleştirici uygulasam çatır çatır yanıyor saçlarım kuruluktan
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyson 3 fotodaki saclarin super ya tam benim istedigim sekil kivircik dalgasi super duruyoooooooooooooooo bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm massallahhhhhhhhhhhhhhhh
Saçlarının rengini beğendim aslına bakarsan, bence tamamen sarartmak yerine saçına yoğun röfle attır ve dipleri içinde bahsettiğim silver şampuanı kullan tatlım işini görecektir ama açıkçası bu halini çok beğendim, büyük ihtimal evdeki ışıklardan dolayı renk bu şekilde görünüyor...Kararlı mısın değiştirmekte?
Kılıçbalığım bilmiyorum ki napsamgönlüm o sarıdan yana ama ben o sarıyı öyle kullanamam saçımın uçlarına attırsam mı senin dediğin gibi , saçımın rengini sırf şu aşağıdaki renklerden kurtulmak için istiyorum o turunculuktan yeşilimsilikten sıcak renklerden çıkmak için ama sen yapma dersen , yapmam önce keratin bakımımı yapar ardından yaza doğru o sarıdan röfle attırırım.. Açıkçası vallahi saçlarımın dışarıda öyle göründüğünü hiç bilmiyordum güzel duruyor ama makinenin aldatması da olabilir çünkü her aynaya baktığımda şu renkleri görüyorum , hiç öyle son 3 fotodaki gibi görünmüyorlar Senin saç rengin ev ortamında benim istediğim renk gibi duruyor maşallah çok beğendim.. Napsam ki , ne dersin canım ?
Eki Görüntüle 173351 Eki Görüntüle 173352 Eki Görüntüle 173353
Canım bu ürünün içinde formaldehit yok daha beter bir madde var, yani rahat rahat aldığın ürünle mika tabak çanak yapabilir ve hatta sokağının yolunda herhangi bir bozukluk varsa yeni asfalt döşeyebilirsinTabii asfaltı döşedikte sonra görüntü bizim asfaltlardan farklı olabilir bunu da bu maddenin çin üretimi olmasına vermek gerek :) Kafanda bir ampul yandı mı? Aldığın ürün bu markanın piyasaya sürdüğü son ürün :) Paran çöpe gitti diye bir şey yok, hemen iade yapacaksın, 15 gün yasal hakkın var, nereden aldıysan adamları ara ve durumu bildir iade etmek istediğini söyle...
K keratin treatment nedir bilemedim tatlım, hala resme bakıp yorum yapıyorsanız o resimdeki K, marka adı değil, Keratinin K'si...
ya ben de bu ürünü almayı dşünüyordum çünkü ankarada satışı olan bi bunu bulmuştum.hatta aradım dün konuştum.sınavların geçmesini bekliyordum...demek kafama asfalt atmış olcaktım hımmm...iyi oldu bunu öğrenmem.sevgilime rahat rahat kafa atabilirim beni sinirlendirdiğinde