Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Canım, bir çok sebebi olabilir, örneğin sıcak su ile yıkamak gibi...Veya saçını çok sık yıkadığın için daha çabuk geri dönüşe debep olabilir...Bende haftada 5 kere saç yıkadığım için 4 ay dayanması gibi bir durum söz konusu olamaz mesela...Saç kuruluğu için şu tarifi uygula canım

1 çay bardağı su
1 kola şişesi kapağı gliserin
20 damla jojoba yağı
4 damla fındık yağı (tatlı badem yağıda olur)
3-4 damla sandalağacı veya menekşe yağı

bunları fısfıslı bir şişeye koy, banyodan sonra saçlarını kuruttuktan sonra uçlara sık...

Kılıçbalığı canım merhaba , fotoları hemen ekliyorum gerisini sana bırakıyorum

foto1 -> Bu benim doğal saç rengim, açık kumral görünüyor. Bu yüzden saçımın tamamını küllü açık kumral ya da küllü kumral boyamak istiyorum , (doğal dursun , dip boya yapmayayım diye). Küllülüğüde turunculuk istemediğim soğuk renkleri sevdiğim için istiyorum ayrıca saçımın yarısına uygulamak istediğim platin sarıya uyması sırıtmaması için..

foto2 -> Buda Saçımın yarısına uygulamak istediğim uçuk tatlı sarı.. 2 renkli saça ve bu sarıya bayılıyorum

foto3 -> Bu fotolarda şaçımın şimdiki rengi , gün ışıgında ve ev ortamındaki fotoları..

Evde saç rengim tuhaf duruyor yeşilimsi bakırımsı sarı gibi iğrenç , dışarda daha farklı son 3 foto gün ışıgında dışarıda , aslında benim istediğime uyuyo fakat sorun şu ki evde saçlarım yeşilimsi tuhaf kahveli birşeyler... fotolarda da görüldüğü gibi.. mesela şuan saçlarıma bakıyorum ikinci fotodaki gibi sarımsı yeşilimsi açık kahvemsi gibi duruyo , hiçbir zaman son 3 fotodaki gibi durmuyor..
Yardımlarını bekliyorum kılıçbalığım selamlar

Son düzenleme:

Konunuzla pek alakalı değil ama özür dileyerek bişi sormak isiyorum son üç fotodaki saç dalgalarınıza bayıldım... nasıl yaptınız acaba???

Konunuzla pek alakalı değil ama özür dileyerek bişi sormak isiyorum son üç fotodaki saç dalgalarınıza bayıldım... nasıl yaptınız acaba???

merhaba :) benimkide konudan alakasız oldu evet , düz saçlı foto hariç hepsi dünkü saçım , 2 gün önce maşa ile yapmıştım sonra yat kalk yat kalk birz doğallaşıp sönüyo tabii :) saçlarım çok kuru olduğundan çok sık yıkamıyorum 4 , 5 gün beni idare ediyo kokmadığım sürece sorun olmuyo

Son düzenleme:

vallahi maşallahı var saçlarının benimkilerde aşırı kuru ben birkere maşa yapsam, es kaza düzleştirici uygulasam çatır çatır yanıyor saçlarım kuruluktan

Konuyu iş yoğunluğumdan dolayı iki gündür bitiremedim maalesef evdede netim olmadığı için uzun uzadıya okuyamadım ama ara ara okuyup bilgi sahibi oldum tek kelimeyle harikasınızzz
Kuaför 400 tl ye yaparım dedi ki fiyatlarının o kadar olmadığını biliyorum.
Güvenilir biryere sordum toptan satış yaptıklarını söylediler. 646 TL ve bu ürünle asgari 10 kişinin saçına bakım yapılabilir dediler kişi başına düşen fiyat 64,66TL ve hizmet paralarını fazla tutuyorlar maalesef anladığım kadarıyla...

almak istediğim markayı sorsam yardımcı olabilir misiniz lütfen
Marcia Teixeira Keratin.
Organix brazilian düşünüyordum fakat arkadaşlardan birinin saçını heba etmiş acaba benim saçımda olurmu zira benim saçlarım karamel.
Saçlarım omuzlarıma yakın küt fakat uzun kaynaklarım var. Kaynaklı yapsam olurmu yada 1 aysonra kaynaklarımı çıkarttırıcam yeniletmek için ozamanmı yapsam?
Şampuan olarakta Live Clean Nude olan markayı almam daha mantıklı gibi görünüyor sanırım.
:112: şimdiden çok teşekkürlerr arkadaşlar

foto3 -> Bu fotolarda şaçımın şimdiki rengi , gün ışıgında ve ev ortamındaki fotoları..
Eki Görüntüle 172713 Eki Görüntüle 172711 Eki Görüntüle 172718 Eki Görüntüle 172715 Eki Görüntüle 172714 Eki Görüntüle 172716

Evde saç rengim tuhaf duruyor yeşilimsi bakırımsı sarı gibi iğrenç , dışarda daha farklı son 3 foto gün ışıgında dışarıda , aslında benim istediğime uyuyo fakat sorun şu ki evde saçlarım yeşilimsi tuhaf kahveli birşeyler... fotolarda da görüldüğü gibi.. mesela şuan saçlarıma bakıyorum ikinci fotodaki gibi sarımsı yeşilimsi açık kahvemsi gibi duruyo , hiçbir zaman son 3 fotodaki gibi durmuyor..
Yardımlarını bekliyorum kılıçbalığım selamlar[/QUOTE]

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy son 3 fotodaki saclarin super ya tam benim istedigim sekil kivircik dalgasi super duruyoooooooooooooooo bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm massallahhhhhhhhhhhhhhhh

kılıçbalığı ben kuaförde yaptrmıştım ya hani saçarımı bugun yıkadım ama hiç dümdüz değil buyuk kısmında iyilşme var yani yanıklar gitmiş ayrıca yumuşacık olmuş ama tamam pırasa gibi beklemıyodumda kabarıkta beklemıyodum böyle. bu haline çok şükür böyle bişeye ıhtıyacı vardı bu saçların ama n bilim 400 ,500 verilecek kadar da aman aman bişi olmadı allahtan şehır fırstaıyla gitmiştim. 150 verdim.
bır diğerini evde kendım yapmayı düşünuyorum çeşit çeşit keratın var artık şansıma hangısı denk gelirse... yaptırddığıma pişman değilim amaaa gene de beklentımın altında sonuç.

Kızzz astımın var ve sen brezilya fönü mü yaptırdın?[/QUOTE]

var amaaa
şeyy:18:
ya napim bu saçlarla gezemezdım been

Beş ay önce straight therapy yaptırmıştım fakat eski haline geri dönmeye başladı tabii.Benim saçlarım zenci kıvırcığı gibi.Acaba ben de brezilya fönünü uygulayabilir miyim?

Kızlarxxxxxxxxxx ya da xxxxxxxxxx almayı düşünüyorum ama karar veremedim, bunlardan herhangi birini kullanıp da olumsuz sorun yaşayan, saçını yakan falan var mı, düğün öncesi saçlarımı mahvetmek istemiyorum :S:S

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne kadar inanılır bilmiyorum ama xxxxxxx içeriği için şunu demişler;
xxxxxBrazilian keratin treatment does NOT contain FORMALDEHYDE, it contains ALDEHYDE COMPOUND, that work the same and are less harmful.

Aqua, Cetyl Alcohol, Stearic acid, Oryza Sativa (Rice) Bran extract, Beta Vulgaris (Beet) Root extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel)Bark/ leaf/Twig extract, Calendula Officinalis flower extract, Anthemis Nobilis (Chamomile) flower extract, Camellia Sinensis (Green tea) Extract, Behentrimonium Chloride, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed oil, Butyrospermum Parkii (Shea butter), Oenothera Bienis (Evening Primrose) oil, Hippophae Rhamnoides oil, Chondrus Crispus (Carageenan) extract, Maris Sal (Dead Sea salt), Dehydroacetic acid, Aloe (Vera) Barbadensis leaf juice, Allantoin, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Squalane, Ascorbic acid, Borago Officinalis (Borage) seed oil, Fragrance, Retinyl Palmitate, Phenoxyethanol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohaxene Carboxaldehyde, Butylphenyl methylpropinonal, Coumarin, Linalool, Limonene, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate.

Diğer marka için de şu yazıyor;
WHAT ABOUT FORMALDEHYDE?: Beware of products that claim to be Formaldehyde free, (also goes by the names of Aldehyde, Formalin, Methanol, Methylene oxide, just to name a few.). Keratin restores your hairs health and condition, the formaldehyde insures the process by preserving the the treatment. Without it, your results would last no longer than just a couple of days.

Son düzenleyen: Moderatör:

Saçlarının rengini beğendim aslına bakarsan, bence tamamen sarartmak yerine saçına yoğun röfle attır ve dipleri içinde bahsettiğim silver şampuanı kullan tatlım işini görecektir ama açıkçası bu halini çok beğendim, büyük ihtimal evdeki ışıklardan dolayı renk bu şekilde görünüyor...Kararlı mısın değiştirmekte?

Canım marka ismi telaffuz etmiyoruz bu sayfada bu yüzden maalesef öneri yapamayacağım...Kaynaklarla daha fazla ürün gideceği için fiyat yükselecektir bence kaynakları çıkarttıktan sonra yaptır...Bu arada live clean ayrı marka nude ayrı marka :)

Senin saçlar kıvırcık mıydı tatlım? Çok kalın telli dalgalı veya kıvırcık saçlarda tek seansta çözüme ulaşılamıyor...

Kızzz astımın var ve sen brezilya fönü mü yaptırdın?

var amaaa
şeyy:18:
ya napim bu saçlarla gezemezdım been [/QUOTE]

İyi ki tıkanmadın...Dikkat et yeniden uygulama yapacaksan çok havadar bir ortam olsun ve vantilatör kullanın mutlaka...

Beş ay önce straight therapy yaptırmıştım fakat eski haline geri dönmeye başladı tabii.Benim saçlarım zenci kıvırcığı gibi.Acaba ben de brezilya fönünü uygulayabilir miyim?

Eski haline dönmeye başladı dediğin diplerden çıkan saçlar mı tatlım? Straight therapy normalde eski haline dönmüyor çünkü...Uygulayabilirsin ancak tek seansta sonuç alman zor, duruma göre 2 veya 3 kere uygulama yapmanız lazım...

vallahi maşallahı var saçlarının benimkilerde aşırı kuru ben birkere maşa yapsam, es kaza düzleştirici uygulasam çatır çatır yanıyor saçlarım kuruluktan

Benimkilerde öyle canım çok kurular vallahi , birde dökülüyorlar.. Orialle açıldıktan sonra saçlarım mahvoldu.. tutuyorum kopuyo , saçlarım küt kısa kesimdi. ondan sonra hiç kuaföre gidip kestirmedim valla şu son haline bakarsanız katlı gibi duruyor , aslında onlar düzleştiriciden maşadan yanıpta kopa kopa o hale geldi , kendiliğinden kat oldu saçlarım :)) ama o kadar üzülüyorum ki.. inşallah keratin bakımından sonra düzelicek .. Birde ben topiklerde gelen o yağlı bakımları uyguluyorum , bemiks bepanthane evigeni de uyguluyorum onlar saçlarımı biraz biraz iyileşmeye soktu tavsiye edebilirim canım , inşallah sağlıklı güzel ahenkte salınan saçlara kavuşuruz

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy son 3 fotodaki saclarin super ya tam benim istedigim sekil kivircik dalgasi super duruyoooooooooooooooo bayildimmmmmmmmmmmmmmmmm massallahhhhhhhhhhhhhhhh

Çok teşekkürler canım nazar boncukların için İşin sırrı falan yok , saçlarıma rastgele maşa yapıyorum özenmiyorum , ondan 2 gün sonra bukleler kendini salıyo :) dalga oluyorlar .. Ama yapmamakta fayda var saçları fena yakıyo

Kılıçbalığım bilmiyorum ki napsam gönlüm o sarıdan yana ama ben o sarıyı öyle kullanamam saçımın uçlarına attırsam mı senin dediğin gibi , saçımın rengini sırf şu aşağıdaki renklerden kurtulmak için istiyorum o turunculuktan yeşilimsilikten sıcak renklerden çıkmak için ama sen yapma dersen , yapmam önce keratin bakımımı yapar ardından yaza doğru o sarıdan röfle attırırım.. Açıkçası vallahi saçlarımın dışarıda öyle göründüğünü hiç bilmiyordum güzel duruyor ama makinenin aldatması da olabilir çünkü her aynaya baktığımda şu renkleri görüyorum , hiç öyle son 3 fotodaki gibi görünmüyorlar Senin saç rengin ev ortamında benim istediğim renk gibi duruyor maşallah çok beğendim.. Napsam ki , ne dersin canım ?

Son düzenleme:

Canım, önce boya veya röfle işini halledip sonra keratin yaptırman lazım ki rengi beğendiysen renk sabitlenmiş olsun...Benim saç rengim doğal olarak sarı, yani boya rengi olarak düşünürsek diplerinin boyasız hali 9.0 gibi bir renk, saçımın altları ise platine yakın ancak bunun bir kısmı güneş-deniz bir kısmı ise %6 oksidan ile yaptığım balyajlar, arada gördüğün daha koyu renkler ise 6.0 ile yaptığım balyajlar...Yani senin anlayacağın herkes açık renk röfle-yaparken ben saçım çok açık olduğu için koyu balyaj attım :) Sende bu şekilde bir şeyler yapabilirsin yeterki saç diplerine çok dokunma en fazla 2 ton açılsın ve koyudan açığa doğru bir geçiş olsun, tek renk saç hem kullanışsız hemde hiç doğal durmuyor...

Sevgili Kılıçbalığı :80:
Kaynaksız şekilde küt saçlarıma uygulayacakları fiyat 400tl ... Evde yaparım ondan iyi yahu şaşurtuucu yani :90:
Özel mesajda atamıyorum malum yoğunluk sende :90: arkadaş listene önceden giremedim tuh ya ..
Ama asıl önemlisi herkesin bir ürünle deneyim yaşayıp bunları aktarması... ;Sonuçta herkes kendi iradesi ile alacak.. Gerçekten çok sevinirim paylaşın lütfen yaa

Bu arada Live Clean Argan Oil (pembe?) olan birde Naturals Nude olan şampuan ayrı ayrı ben bitişik yazmışım sadece yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sanırım ikisindede sodyum yok zaten ama hangisinden daha çok memnun kaldınız.. Yapmışken en iyi bakımı yapmak istiyorum saçlarım kısacık ve bir aksiyon daha göze alamam :90:
Düzeltme ; Şampuanlarhakkında açılmış sayfadan ayrıntılı bakıyorum bu konuyaaa :) teşekkürler

Son düzenleme:

Sayende kullanmadığımız ürünü geri verip paramızı iade alabileceğimizi öğrendim. En azından boşu boşuna harcamamış oldum. En iyisi bu FDA onaylı ürünü beklemek. İnşallah dumanı da azdır. Tekrar teşekkürler kılıçbalığı.

Normalde sitesine baktığından formaldehit yok diyor ama ben kiti sipariş ettiğimde malum yazdığım gibi daha beteri varmış. Ayrıca bilgi almak açısından sitelerinde belirtilen adrese mail attım, bana cevapları çok baştan savma geldi, yani yenisi alınsa bile içinde olur gibi düşünüyorum zararlı maddeler, o yüzden ne kadar da dumansız falan deseler, ben açıkcası bu markadan soğudum, hiç ciddi gelmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…