Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kilicbaligi daha detayli ve dogru bilgiyi verecektir ama bildigim kadariyla, fon makinesiyle olmuyor, firca kullanirsakta keratinin bir kismi fircada kalirmis cnm

Keratinin saça sabitlenmesi için yüksek ısı gerekir, fön makinesinin ısısı yeterli olmuyor maalesef...

:KK59:tuhh.. napalım artık o zmn önce uçlardaki kırıklardan kurtulayım ki 230 dereceyi rahat rahat uygulayabileyim.. çok teşekkür ederim ikinize de cevabınız için

:KK59:tuhh.. napalım artık o zmn önce uçlardaki kırıklardan kurtulayım ki 230 dereceyi rahat rahat uygulayabileyim.. çok teşekkür ederim ikinize de cevabınız için

Önce konuyu bir baştan sona iyice oku canım...Sizin hatanız hiç bir şey okumadan soru sormak ve fikir yürütmek...Önce oku, sonrasında zaten rahat rahat uygulayabileceğini göreceksin...230 derece kullanmana gerek yok yani rahat ol...Bak benim saçlarımı boyadan feci halde yakmıştı kuaför, lastik gibi uzuyordu her yanı...Aylar evvel başarılı bir uygulama sonucu bu sorundan kurtuldum mesela...

Son düzenleme:
Biliyorsunuz, ilk iki seansı tüm saçıma uyguladım, üçüncü seansı sadece saçımın minicik bir kısmına uygulamıştım, yani normalde ıslakken lastik gibi uzayan ama keratinden sonra tamamen düzelen yerlere, zaten ilk seansta o lastikleşmelerden hiç eser kalmadı ama dahada iyi bir hale getirebilir miyim diye düşündüğümden ve malzememde olduğundan devam ettim...3 seans sonrası bazı arkadaşlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda bir şampuanı ve mavi suyu test ettim buna göre mavi suyun brezilya fönü uygulanmış saçlara zarar verdiğini gördüm haliyle dördüncü bir uygulama şarttı yanık gibi görünen saçlarla dolaşamayacağıma göre sadece problemli görünen yerlere 4. uygulamayı yaptım bu sefer sadece 2 gün tuttum :) Fotoğrafları ekliyorum, lütfen maşallah deyin arkadaşlar çünkü geçen sefer foto ekler eklemez saçlarım kazaya kurban gitti...:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 143879 Bu fotoğrafı çekmeden biraz evvel saçlarımın uç kısımlarına gliserin karışımı sürdüğüm için saç uçlarım nemliler, haliyle biraz tuhaf görünüyor:KK1::KK1::KK1:
Eki Görüntüle 143878
Eki Görüntüle 143880
Bu fotoğraflardada görünen köy kılavuz istemiyor hesabı saçlar ipek gibi, darısı herkesin başına:nazar::nazar::nazar:

Merhaba sanıırım brezilya fönünü evde kendiniz yapıyosunuz sizin keratin markanız nedir ve en iyi markalar nelerdir bu konuda bize bilgi verırsenız çok sen
vinirim Teşekürler

Önce konuyu bir baştan sona iyice oku canım...Sizin hatanız hiç bir şey okumadan soru sormak ve fikir yürütmek...Önce oku, sonrasında zaten rahat rahat uygulayabileceğini göreceksin...230 derece kullanmana gerek yok yani rahat ol...Bak benim saçlarımı boyadan feci halde yakmıştı kuaför, lastik gibi uzuyordu her yanı...Aylar evvel başarılı bir uygulama sonucu bu sorundan kurtuldum mesela...

ilk 75 sayfayı okudum aslında direk sazanlık yapmadım yani:KK1: ama fön makinasıyla ilgili bir yorum görmeyince sorayım dedim çünkü gözlerim şaşı olmuştu artık :111:biliyorum hep yazmışsınız hasarlı yerlere daha düşük derece uygulayabilirsiniz diye. saçımda yanık yok ve dayanıklıdırda ısıya sadece uçlar boyadan kurudu ve yaklaşık 1 senedir kestirmeye kıyamadığım için de kırıklar var doğal olarak. yanığı tedavi eder belki ama kırığı geri yapıştırı mı bilmiyorum ki:26: bu arada siz sadece saç yanığıyla iyi kurtulmuşsunuz 3 sene önce bnm sadece saçımı yakmakla kalmayıp saç derimi de yaktılar aylarca kanlı kabuklar ayıkladım kafamdan:105:

ilk 75 sayfayı okudum aslında direk sazanlık yapmadım yani:KK1: ama fön makinasıyla ilgili bir yorum görmeyince sorayım dedim çünkü gözlerim şaşı olmuştu artık :111:biliyorum hep yazmışsınız hasarlı yerlere daha düşük derece uygulayabilirsiniz diye. saçımda yanık yok ve dayanıklıdırda ısıya sadece uçlar boyadan kurudu ve yaklaşık 1 senedir kestirmeye kıyamadığım için de kırıklar var doğal olarak. yanığı tedavi eder belki ama kırığı geri yapıştırı mı bilmiyorum ki:26: bu arada siz sadece saç yanığıyla iyi kurtulmuşsunuz 3 sene önce bnm sadece saçımı yakmakla kalmayıp saç derimi de yaktılar aylarca kanlı kabuklar ayıkladım kafamdan:105:
Estağfurullah canım :KK60::KK60::KK60: Bu konu konuşuldu aslında ama ilk 75 sayfada değil haklısın...

Tatlım, kırıkları kurtarabilecek hiç bir şey yok zaten tek çözümü kestirmek ama bence önce brezilya fönü yap, sonra duruma göre belki kestirmek zorunda kalmayabilirsin...Kafa derini yakan kuaförüde tebrik ettim ayrıca :KK19: Ne günlere kaldık:KK14:

Estağfurullah canım :KK60::KK60::KK60: Bu konu konuşuldu aslında ama ilk 75 sayfada değil haklısın...

Tatlım, kırıkları kurtarabilecek hiç bir şey yok zaten tek çözümü kestirmek ama bence önce brezilya fönü yap, sonra duruma göre belki kestirmek zorunda kalmayabilirsin...Kafa derini yakan kuaförüde tebrik ettim ayrıca :KK19: Ne günlere kaldık:KK14:

evet cnm bnmde son kararım aynen bu yönde..walla ne günlere kaldıklarını bizi kendilerinden soğutan ve bu kdr potansiyel müşteriyi kaybeden kuaförler düşünsün artık:63: aslında kuaför konusunda bana göre şampiyonluk arkadaşımın kafasına 2000 tl ye bitli kaynak takan yüce şahsiyette:KK60:

evet cnm bnmde son kararım aynen bu yönde..walla ne günlere kaldıklarını bizi kendilerinden soğutan ve bu kdr potansiyel müşteriyi kaybeden kuaförler düşünsün artık:63: aslında kuaför konusunda bana göre şampiyonluk arkadaşımın kafasına 2000 tl ye bitli kaynak takan yüce şahsiyette:KK60:

Hahahahahaahah :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Tam bir şeyler yerken okudum mesajını gülmekten boğuluyordum...Bitli kaynak vay be:KK20:

Oooo durum o kadar kötü yani.Çok üzüldüm canım :KK43: Ürünü internetteki bir eczane sitesinden mi aldın yoksa gg'den mi?

eczane sitesinden almıştım, ürünü yurtdışından getiren firmaylada görüştüm çok uygun olmadığım bi anda aradılar dip boyayı röfle üzerine akıtıyormuş ürün ilk gelen ürünlerin üzerine yazmayı yetiştiremedik fln şeklinde kendilerini haklı çıkarmaya çalıştılar paranıza iade edicez dediler ettiler ama özür bile dilemediler

kızlar bende uzun zamandır düüşünüyordum brezilya fönünü konuyu gördüm çok heveslendim bende yaptırmak yada yapmak istiyorum ama keratinin hamilelere bir zararı varmı doğumdan sonraya mı ertelemek zorundayım google da pek bişey bulamadım.hala bulantılarım geçmemişken 1 saat saçımı düzleştirmek çok zor geliyor ve uçları çok kötü gözüküyor.

kızlar bende uzun zamandır düüşünüyordum brezilya fönünü konuyu gördüm çok heveslendim bende yaptırmak yada yapmak istiyorum ama keratinin hamilelere bir zararı varmı doğumdan sonraya mı ertelemek zorundayım google da pek bişey bulamadım.hala bulantılarım geçmemişken 1 saat saçımı düzleştirmek çok zor geliyor ve uçları çok kötü gözüküyor.

Canım, hayırlısı olsun...Hamile ve emziren bayanlara tavsiye etmiyorum.

:KK1: :KK60: :KK1: :KK60: yuuuuuuh yani duyorum yarildim burda gulmekten ya oyle seymi olur valla guvenmeyin kuaforlere kendi isinizi kendiniz gorun .. ben yurt disindayim ve 7 yildir toplam belki 3 kez gittim kuafore ve sadece kestirmek icin boyama acma herseyi kendim yaparim ve asla guvenmem bide zaten bi kestirme bile ates pahasiii :KK66: :KK66: :KK51: :86: :86:

:KK49::KK49:
Nano keratin hariç diğer ikisi olur, aramızda style kullanan ve iyi sonuç alan arkadaşlar var, sanırım Hawai kullanan birileride vardı...Yinede acelen yoksa bekle, yakında Türk Piyasasına Dünyaca bilinen ve gerçekten "FDA" onaylı bir ürün girecek...

Kılıç balığı senden çok rica ediyorum lütfen yardım et o gelicek markanın tam adını soylemesende ilk iki harfini söyle bari hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim. Ayrıca ben bunu beğeniyorum dersin olur biter kullanıp kullanmamak her kesin kendi insiyatifinde sen kimseyi burda mecbur bırakmıyosun söylediğin ürünlerden memnun kalmayanlar olabilir fakat tepki vermeleri çok saçma olur bence ben sana güveniyorum lütfen ilk harflaerini söyle bari Ayrıca ben Cocochoco keratin var onu almayı düşünüyordum senin o marka hakkında bilgin varmı cevaplandırırsan çok sevinirim sağ ol

kizlarrr slmmmlarrr :82:

Kilicbaligi bisey soracgm yine :KK61: :KK75: :KK54:

ben bi sey siparis etmistim ve geldi suan :44:

post-treatment keratin komplex .. ben bunu normal ablamin saclari icin siparis verdim o keratin uygulamadan bunu kullanabilirmi ?? yoksa yanlis bisimi getirttim ben :KK43: :KK43: :KK43: :KK53: :KK53:

kızlar bende kuaförde yaptırdım brezılya fönü sonunda yani yaaa kendım cesaret edemedım aslında ederdım de baya uygun fıyat alınca yaptırım gıtsın dedım
işlem 2 saat sürdü aynen bildiğiniz gibi önce yıkama sonra keratın sonra fön.
bguun ıkıncı gunum tekrar gittim ustune pres geçildi.
yarın yıkanacak....
Merakla beklıyorum
bu arada ben nude şampuan aldım ama kuaför ben benım söylediğim şampuanıı kullanırsan garantı verebılrıım onuniçeriğini bilmediğim için sana nasıl kullan dıyeyım dedi. bende loreal sulfat free aldım. onu öneerdi çunku bakalım nasıl olcak kızlar....

birde sevgili kuaförüm dedi ki ;
bu keratini şampuan bozuyor onun dışında istediğin bakım ürününü kullanabılırsın bu ömrunu kısaltmaz aksine saçını onarır dedi. loreal ın serumu var ya kızlar mesela o harika.

Merhaba arkadaşlar ben de yeni görenlerdenim bu başlığı ve ilk 30 ile son 30 sayfayı okudum, ama şaşı olucam nerdeyse gözlerim patlamak üzere. Ben de uygulamayı düşünüyorum ama toplamda ne kadara mal etti uygulayanlar merak ettim, kuaförüm 90tlye yapabileceğini söyledi, bu fiyata yakınsa evde kendim uğraşmak istemiyorum, cevabınızı bekliyorum :)

X