- 29 Ocak 2011
- 199
- 2
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
Tatlım ben bu şampuanı tavsiye etmedim sadece kullananlar olduğunu ve içinde sodyum ve sülfat olmadığı yönünde bilgi verildiğini lakin bu şampuana rastlayamadığımı bu yüzden içeriğini bilmediğimi söyledim, içeriğine bakın dedim ve kimseden ses çıkmadı...Bir evvelki gün aktarda sonunda rastladım ve içeriğin bize uygun olmadığını gördüm ve bunu diğer başlıkta paylaştım...Bize uygun bulmadım tatlım, kullanmasan iyi olur...
tatlım tavsiye ettn anlamnd demedim içinde sülfat yok dedn ya o anlamda söylediim
neden uygun bulmadın canım :97: zaten benm düz olmadı ama genede aldım
tesekkr edrm canmm önern için
Bu arada kızlar, bana dfn garlı şampuanın kullanılabileceği ve içinde sodyum olmadığı söylenmişti, bu şampuanı bulamadığım için içeriğine ulaşamamıştım ancak içeriğinde sodyum klorür(bildiğimiz sofra tuzu) var, kısaca kullanım dışı diyebiliriz...
Bu arada ben bu şampuan mevzusundan ciddi ciddi sıkıldım sonunda alacağım normal bir şampuan deneyeceğim ne olup bittiğini o olacak...İçeriklere bakıyorum, live clean dahil içinde sodyum laureth sülfat yoksa sodyum lauryl sülfat var, o olmadı sodyumun binbir türlü türevi var yani ha ali hoca, ha hoca ali...Aynı şeyin suyu...Haksız mıyım ama kızlar...Şu organix şampuanın içeriğinide bir yazında değerlendirelim kızlar...Tamamiyle uygun bir şampuan bulamadıktan sonra arayışlara devam edeceğiz çünkü belli ki...
merhaba arkadaşlar , bende yıpranmış saçlarımdan muzdaribim.. Keratin bakımı yapmayı düşünüyorum araştırmaya çalışıyorum.. ben bikaç ürün buldum netten. hawaii keratin, nano keratin , style keratin treatment var sanırım bilemiyorumHangisini kullanmam gerekir , burdan olmasa dahi özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Bu arada nano keratinin ve hawaii fiyatları çok pahalı , ama style keratin çok uygun. Anlayamadım. Ucuz olanı kullansam üründen istediğim etkiyi kaliteyi alamaz mıyım. Siz hangisini kullandınız Lütfen bi fikir verin sizden gelicek haberi bekliyorum.
selamlar.
Nano keratin hariç diğer ikisi olur, aramızda style kullanan ve iyi sonuç alan arkadaşlar var, sanırım Hawai kullanan birileride vardı...Yinede acelen yoksa bekle, yakında Türk Piyasasına Dünyaca bilinen ve gerçekten "FDA" onaylı bir ürün girecek...
kılıçbalığı , paylaşımının en başında bi resim eklemişsin , sen onları mı kullandın canım ?
ona göre sipariş vericem hemen. Yanlış seçim yapmak istemiyorum ilk olacağı için ..
Eki Görüntüle 170472
190 dereceyle bir uygulama yaptim dün insallah tutmustur. Gece yikayacagim bakalim bazi cok yanmis uclarda düzlestirme saglayamadim, isiyi yükseltip daha cok yakmakta istemedim bakalim ne cikacak sonuc ...
ilahi Kilicbaligim valla dedigin gibi cok esnekler kendileri
cnm yaptıranlar arasında kimileri, saçımın rengi koyulaştı kimileri açıldı yazmış. benim saç rengimde herhangi bir değişiklik olmadı.(herkesin kullandığı keratinin farklı oluşundan kaynaklanıyor herhalde) boyanın üstüne yaptırdım bende. bildiğim kadarıyla boyanın üzerine yaptırmak boyanın saça sabitlenmesini, akmamasını daha uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor, umarım yardımcı olabilmişimdir
Olduğu kadar tatlım, uçlardaki şekil bozukluklarınıda artık gliserin düzeltecek yapacak bir şey yok...Bende şu sınav dönemini bir atlatayım 20 Nisan civarı bir bütün uygulama daha yapacağım...O çok incelip iyice lastiklenmiş olan uçlar yine başladı hafiften esnekleşmeyeBu demektir ki 1 aya kalmaz jimnastik musabakalarına sokabileceğim saçlarımı Tabii o kısımlara sadece 1 kere uygulama yapmıştım ve haftada 5 kere saç yıkadığımı düşünürsek durum gayet normal...
tsk ederim canimmm aydinlattin beni .. kalici olmasina yardimci olur insallah cunku boyalar masallah bi kac yikamadan sonra rengi atio hemen :)) boyadan sonra sacimi dinlendirmem gerekiomu yoksa hemen yapabilirmiyim aceb ?
Gliserin derken canim o kismi acabilirmiyiz biraz
Canım bu ürünün içinde formaldehit yok daha beter bir madde var, yani rahat rahat aldığın ürünle mika tabak çanak yapabilir ve hatta sokağının yolunda herhangi bir bozukluk varsa yeni asfalt döşeyebilirsinTabii asfaltı döşedikte sonra görüntü bizim asfaltlardan farklı olabilir bunu da bu maddenin çin üretimi olmasına vermek gerek :) Kafanda bir ampul yandı mı? Aldığın ürün bu markanın piyasaya sürdüğü son ürün :) Paran çöpe gitti diye bir şey yok, hemen iade yapacaksın, 15 gün yasal hakkın var, nereden aldıysan adamları ara ve durumu bildir iade etmek istediğini söyle...
K keratin treatment nedir bilemedim tatlım, hala resme bakıp yorum yapıyorsanız o resimdeki K, marka adı değil, Keratinin K'si...
hani testeri gelecek olan fda onaylı ürünle yapıcaksın dimi cnm nisandaki uyugulamanı? bende merak ediyorum o ürünü:97: ya aklıma gelmişken daha birkaç ayımız var ama, deniz bozuyor malum tuzlu zaten, havuzu merak ettim, klorda bozuyormu cnm brezilya fönünü? ben acaba 2. seansımı (tabi ozamana kadar bozulmazsa inş) tatil dönüşümü yapsam
ya ben de bu ürünü almayı dşünüyordum çünkü ankarada satışı olan bi bunu bulmuştum.hatta aradım dün konuştum.sınavların geçmesini bekliyordum...demek kafama asfalt atmış olcaktım hımmm...iyi oldu bunu öğrenmem.sevgilime rahat rahat kafa atabilirim beni sinirlendirdiğinde
kızlar bişey sormak istiyorum. şimdi bende profesyonel fön makinası var kuaför salonu olan bi yakınımızdan almıştım.. fönümü hep onla çekerim dümdüz de olur. şimdi ben düzleştirici yerine fırçayla fön çeksem olmaz mı? uçlarım zaten çok kuru ve kırıklar var iice yakmak istemiyorum profesyonel bi makinayla çekilmiş fön de aynı işi görmez mi yoksa düzleştirici şart mı?
Kilicbaligi daha detayli ve dogru bilgiyi verecektir ama bildigim kadariyla, fon makinesiyle olmuyor, firca kullanirsakta keratinin bir kismi fircada kalirmis cnm
kızlar bişey sormak istiyorum. şimdi bende profesyonel fön makinası var kuaför salonu olan bi yakınımızdan almıştım.. fönümü hep onla çekerim dümdüz de olur. şimdi ben düzleştirici yerine fırçayla fön çeksem olmaz mı? uçlarım zaten çok kuru ve kırıklar var iice yakmak istemiyorum profesyonel bi makinayla çekilmiş fön de aynı işi görmez mi yoksa düzleştirici şart mı?