-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #1.001
Kilicbaligi daha detayli ve dogru bilgiyi verecektir ama bildigim kadariyla, fon makinesiyle olmuyor, firca kullanirsakta keratinin bir kismi fircada kalirmis cnm
Keratinin saça sabitlenmesi için yüksek ısı gerekir, fön makinesinin ısısı yeterli olmuyor maalesef...
tuhh.. napalım artık o zmn önce uçlardaki kırıklardan kurtulayım ki 230 dereceyi rahat rahat uygulayabileyim.. çok teşekkür ederim ikinize de cevabınız için
Biliyorsunuz, ilk iki seansı tüm saçıma uyguladım, üçüncü seansı sadece saçımın minicik bir kısmına uygulamıştım, yani normalde ıslakken lastik gibi uzayan ama keratinden sonra tamamen düzelen yerlere, zaten ilk seansta o lastikleşmelerden hiç eser kalmadı ama dahada iyi bir hale getirebilir miyim diye düşündüğümden ve malzememde olduğundan devam ettim...3 seans sonrası bazı arkadaşlarımızdan gelen şikayetler doğrultusunda bir şampuanı ve mavi suyu test ettim buna göre mavi suyun brezilya fönü uygulanmış saçlara zarar verdiğini gördüm haliyle dördüncü bir uygulama şarttı yanık gibi görünen saçlarla dolaşamayacağıma göre sadece problemli görünen yerlere 4. uygulamayı yaptım bu sefer sadece 2 gün tuttum :) Fotoğrafları ekliyorum, lütfen maşallah deyin arkadaşlar çünkü geçen sefer foto ekler eklemez saçlarım kazaya kurban gitti...
Eki Görüntüle 143879 Bu fotoğrafı çekmeden biraz evvel saçlarımın uç kısımlarına gliserin karışımı sürdüğüm için saç uçlarım nemliler, haliyle biraz tuhaf görünüyor
Eki Görüntüle 143878
Eki Görüntüle 143880
Bu fotoğraflardada görünen köy kılavuz istemiyor hesabı saçlar ipek gibi, darısı herkesin başına
Merhaba sanıırım brezilya fönünü evde kendiniz yapıyosunuz sizin keratin markanız nedir ve en iyi markalar nelerdir bu konuda bize bilgi verırsenız çok sen
vinirim Teşekürler
Önce konuyu bir baştan sona iyice oku canım...Sizin hatanız hiç bir şey okumadan soru sormak ve fikir yürütmek...Önce oku, sonrasında zaten rahat rahat uygulayabileceğini göreceksin...230 derece kullanmana gerek yok yani rahat ol...Bak benim saçlarımı boyadan feci halde yakmıştı kuaför, lastik gibi uzuyordu her yanı...Aylar evvel başarılı bir uygulama sonucu bu sorundan kurtuldum mesela...
Estağfurullah canımilk 75 sayfayı okudum aslında direk sazanlık yapmadım yaniama fön makinasıyla ilgili bir yorum görmeyince sorayım dedim çünkü gözlerim şaşı olmuştu artık :111:biliyorum hep yazmışsınız hasarlı yerlere daha düşük derece uygulayabilirsiniz diye. saçımda yanık yok ve dayanıklıdırda ısıya sadece uçlar boyadan kurudu ve yaklaşık 1 senedir kestirmeye kıyamadığım için de kırıklar var doğal olarak. yanığı tedavi eder belki ama kırığı geri yapıştırı mı bilmiyorum ki:26: bu arada siz sadece saç yanığıyla iyi kurtulmuşsunuz 3 sene önce bnm sadece saçımı yakmakla kalmayıp saç derimi de yaktılar aylarca kanlı kabuklar ayıkladım kafamdan:105:
Estağfurullah canımBu konu konuşuldu aslında ama ilk 75 sayfada değil haklısın...
Tatlım, kırıkları kurtarabilecek hiç bir şey yok zaten tek çözümü kestirmek ama bence önce brezilya fönü yap, sonra duruma göre belki kestirmek zorunda kalmayabilirsin...Kafa derini yakan kuaförüde tebrik ettim ayrıcaNe günlere kaldık
evet cnm bnmde son kararım aynen bu yönde..walla ne günlere kaldıklarını bizi kendilerinden soğutan ve bu kdr potansiyel müşteriyi kaybeden kuaförler düşünsün artıkaslında kuaför konusunda bana göre şampiyonluk arkadaşımın kafasına 2000 tl ye bitli kaynak takan yüce şahsiyette
Oooo durum o kadar kötü yani.Çok üzüldüm canımÜrünü internetteki bir eczane sitesinden mi aldın yoksa gg'den mi?
kızlar bende uzun zamandır düüşünüyordum brezilya fönünü konuyu gördüm çok heveslendim bende yaptırmak yada yapmak istiyorum ama keratinin hamilelere bir zararı varmı doğumdan sonraya mı ertelemek zorundayım google da pek bişey bulamadım.hala bulantılarım geçmemişken 1 saat saçımı düzleştirmek çok zor geliyor ve uçları çok kötü gözüküyor.
evet cnm bnmde son kararım aynen bu yönde..walla ne günlere kaldıklarını bizi kendilerinden soğutan ve bu kdr potansiyel müşteriyi kaybeden kuaförler düşünsün artıkaslında kuaför konusunda bana göre şampiyonluk arkadaşımın kafasına 2000 tl ye bitli kaynak takan yüce şahsiyette
Nano keratin hariç diğer ikisi olur, aramızda style kullanan ve iyi sonuç alan arkadaşlar var, sanırım Hawai kullanan birileride vardı...Yinede acelen yoksa bekle, yakında Türk Piyasasına Dünyaca bilinen ve gerçekten "FDA" onaylı bir ürün girecek...