- 22 Nisan 2011
- 86
- 15
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.521
bunun bir püf noktası varsa da ben bilmiyorum maalesef :) ben hep arkadaşımdan rica ediyorum, el becerim pek yok.
ben hala çok rahat kullanıyorum, hatta kendi halinde kuruttuğunda bile gayet güzel duruyor. İnşallah sizin saç tipinize de uyar.sipariş ettim trinity34 bu hafta ici gelir sanırım bi kuaföre yaptiricam inş sonuç güzel olur sonucu burdan paylaşırım
bu yıkanmış hali mi ? çok güzel olmuşİyi bayramlar kizlar.
Bayram öncesi keratinimi yaptım
Saçımın öncesi
Eki Görüntüle 2157512
Sonrası
Eki Görüntüle 2157513
Elimde fazladan bio keratin Gold var paylaşabilirim...
Sonuç nasıl ?
Evet yıkandıktan sonraki halibu yıkanmış hali mi ? çok güzel olmuş
Sonuç nasıl ?
boya brezilya fönünü bozduğundan önceden yapılmalı ama fönü boyanın üstüne yapınca da mutlaka rengi akacaktır. yine süreç başa dönmüş olacak.Daha yaptıramadım bayram dolayısıyla birde benim soruma cevap veren olmamış resim atmıştım önceki mesajımda benim kendi koyu saçım çıktı 7 cm kadar ombre yaptırdıgım için 3 ton oldu saç
Ben brezilya fönünden önce dip boya veya tüm boya yapsam nasıl olur.Birde ombrede dip boya olmuyor sanırım O yüzden ne yapacağımı şaştım. Ombre nin boşa gitmemesi için dipleri önceden boyamakmı mantıklı acaba bilemedim. T trinity34 sizin bilginiz varmı acaba bukonuda en bilgilimizKilicBaligi aslında ama oda sanırım okumadı
İyi bayramlar kizlar.
Bayram öncesi keratinimi yaptım
Saçımın öncesi
Eki Görüntüle 2157512
Sonrası
Eki Görüntüle 2157513
Elimde fazladan bio keratin Gold var paylaşabilirim...
boyle bı yanma sorunu olmadı belkıde olduysa da farketmedımMerhaba size bir şey danışmak istiyorum. Ben de bio gold keratin denedim fakat daha saça sürerken gözlerim ve boğazım yanmaya başladı. 20 dakika zor bekledim balkonda ve hemen yıkamak zorunda kaldım. Kurutmadım bile keratini uyguladıktan sonra. Ensem de saçlarımın değdiği yerler yanmaya başladı. Siz de böyle bi sorun olmadı mı? Nasıl uygulayabildiniz?
boyle bı yanma sorunu olmadı belkıde olduysa da farketmedım
ben balkonda vantılator karsısında agzımda maske ıle yaptıgım ıcın en ufak bı rahatsızlık duymadım
keratını sacta bekletme suresınde de sacıma bone taktıgım ıcın hıc rahatsızlık duymadım
kurutup duzlestırdıkden sonra zaten koku kalmıyor 2-3 gun beklettıgımde de sorun yasamadım
hıc rıske atmayıp vantılator karsısında balkonda ve maskeyle yapmak gerekıyor aslında
Sizden cesaretle bende aynısını aldım ve uyguladım. Gerçekten hiçbir koku duman yok. 1 gün beklettikten sonra yıkadım kuruttum ve sonuç çok iyi. Şekilsiz saçlarımı sürekli düzleştirmekten kurtuldum. Yalnız saç rengimi bariz değiştirdi. Koyu kumraldan karamele döndü saçım ama rengi de çok hoşuma gitti. Uğraşsam bu rengi yapamazdım herhalde.Çok teşekkür ederim.Evett QOD MAX SILVER isimli brezilya fönünü denedim ayrıntıları yazıyorum:
Ürünü 60 ml lik deneme boyunu satan bir siteden aldım yanında arındırıcı şampuanı ile 99 tl idi, 2 li alırsan 159 tl daha ucuza geldiği için 2'li olanı tercih ettim. toplamda 120 ml keratinim olmuş oldu.
Ürün krem değil sıvı formda boya fırçasıyla rahat sürüldü.
Uygulama aşamasında tek fark keratini saçta 50 dk. beklettikten sonra ılık suyla duruluyor kurutup düzleştirme işlemi yapıyorsun. Zaten keratin saçta beklerken değişik bir yapı aldı, direk düzleştirici yapmak pek mümkün değil, satıcı bunun yeni nesil keratin olduğunu ılık suyla durulamak gerektiğini söyledi.
Düzleştirme işlemi bittikten sonra direk yıkanabiliyor. Bu çok rahat ama ben yine de 1 gün beklettim.
Çok ilginç ama tamamen kokusuz ve dumansız, altını çizeyim azıcık bile koku duman yok, nasıl olduğunu bilmiyorum.
Vee sonuca gelirsek : dümdüz pırıl pırıl saçlar.
Ben çok memnun kaldım arkadaşlar, daha önce dediğim gibi yaklaşık 7 senedir brezilya fönü yapıyorum ve her seferinde yeni ürün deneyip sonuçlarını paylaşmayı seviyorum.
Sorularınız olursa buradayım,
sevgiler
Sizden cesaretle bende aynısını aldım ve uyguladım. Gerçekten hiçbir koku duman yok. 1 gün beklettikten sonra yıkadım kuruttum ve sonuç çok iyi. Şekilsiz saçlarımı sürekli düzleştirmekten kurtuldum. Yalnız saç rengimi bariz değiştirdi. Koyu kumraldan karamele döndü saçım ama rengi de çok hoşuma gitti. Uğraşsam bu rengi yapamazdım herhalde.Çok teşekkür ederim.