Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Hepinize merhaba ben 2016 nisanında burada okuduklarım sonucunda Maxi bio keratin almıştım ortaklaşa.Şimdi keratin den az miktar kalmış şişenin dibinde, saçıma uygulamak istiyorum,yalnız aradan 2 yıl geçmiş keratin saçıma uygulasam saçıma zarar verirmiyim?bu keratinlerin son kullanım tarihleri/kullanım süreleri ne kadardır aranızda bilen varımı?

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şuan saçım ombreli ama rengi akti ve colada yaptirmadim öncesinde brezilya fonu yapicam ama sonrası bu saçı doğal bi ombre gibi görünmesini istiyorum ama bunu sadece cila ile yapamam sanırım alttaki atacağım resimdeki gibi istiyorum biliyorum burası ombre ile ilgili bi sayfa değil ama KilicBaligi bu konuda daha detaylı bilgiye sahip olduğu için buraya yazmak istedim.

Son düzenleme:
İyi bayramlar kizlar.
Bayram öncesi keratinimi yaptım
Saçımın öncesi

Sonrası

Elimde fazladan bio keratin Gold var paylaşabilirim...

Daha yaptıramadım bayram dolayısıyla birde benim soruma cevap veren olmamış resim atmıştım önceki mesajımda benim kendi koyu saçım çıktı 7 cm kadar ombre yaptırdıgım için 3 ton oldu saç
Ben brezilya fönünden önce dip boya veya tüm boya yapsam nasıl olur.Birde ombrede dip boya olmuyor sanırım O yüzden ne yapacağımı şaştım. Ombre nin boşa gitmemesi için dipleri önceden boyamakmı mantıklı acaba bilemedim. T trinity34 sizin bilginiz varmı acaba bukonuda en bilgilimiz KilicBaligi aslında ama oda sanırım okumadı

boya brezilya fönünü bozduğundan önceden yapılmalı ama fönü boyanın üstüne yapınca da mutlaka rengi akacaktır. yine süreç başa dönmüş olacak.
kendi saç renginize dönüp onun üzerine ombre yapsanız hem daha güzel hem daha kullanışlı olur. dip boya derdiyle de uğraşmazsınız.

İyi bayramlar kizlar.
Bayram öncesi keratinimi yaptım
Saçımın öncesi
Eki Görüntüle 2157512

Sonrası
Eki Görüntüle 2157513

Elimde fazladan bio keratin Gold var paylaşabilirim...

Merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Ben de bio gold keratin denedim fakat daha saça sürerken gözlerim ve boğazım yanmaya başladı. 20 dakika zor bekledim balkonda ve hemen yıkamak zorunda kaldım. Kurutmadım bile keratini uyguladıktan sonra. Ensem de saçlarımın değdiği yerler yanmaya başladı. Siz de böyle bi sorun olmadı mı? Nasıl uygulayabildiniz?

boyle bı yanma sorunu olmadı belkıde olduysa da farketmedım
ben balkonda vantılator karsısında agzımda maske ıle yaptıgım ıcın en ufak bı rahatsızlık duymadım
keratını sacta bekletme suresınde de sacıma bone taktıgım ıcın hıc rahatsızlık duymadım
kurutup duzlestırdıkden sonra zaten koku kalmıyor 2-3 gun beklettıgımde de sorun yasamadım

hıc rıske atmayıp vantılator karsısında balkonda ve maskeyle yapmak gerekıyor aslında

Teşekkürler yanıtınız için.

Sizden cesaretle bende aynısını aldım ve uyguladım. Gerçekten hiçbir koku duman yok. 1 gün beklettikten sonra yıkadım kuruttum ve sonuç çok iyi. Şekilsiz saçlarımı sürekli düzleştirmekten kurtuldum. Yalnız saç rengimi bariz değiştirdi. Koyu kumraldan karamele döndü saçım ama rengi de çok hoşuma gitti. Uğraşsam bu rengi yapamazdım herhalde.Çok teşekkür ederim.

g.g. dan maxi bio aldım 250 ml. satıcı bu gün beni aradı ve elinde 250 ml lik şişe kalmadığı için büyük şişelerden bölerek göndereceğini söyledi. maxi bio alıp bu durumu yaşayan var mı? tamam söylediğiniz gibi yapalım dedim satıcıya ama bi an tereddüt ettim acaba gerçekten maxi mi gönderecek diye

Memnun kalmanıza çok sevindim, rahat uygulunan bir ürün ve sonuç da gayet iyi, benim saçımda boya yok ombre var o da açıcıyla yapıldığından rengini değiştirmedi. Ama yapacak arkadaşlar için uyarı olmuş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…