Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

KilicBaligi SelAm canim ben tekrar.
Maxi bio kullaniyorum bayadir malum.
Bakim amacli duzlestirmeden kullansam bi faydasini gorurmuyum? Cunki sac boyami cok akitiyor, sadece akitsa neyse kizillastiriyor kullu kumral sacimi ve o kizillik cok zor gidiyor. Bu nedenle duzlestirici ile gecmeden sadece bakim olsun, botox gibi olmaz mi ??

Bir keresinde dediginiz gibi yaptim maalesef hiç yapilmamis gibi oldu. Duzlestiriciyle gecmeden saca etki etmiyor.

Kızlar merhaba. O hepimizin aldığı satıcıdan bende yine ürün aldım. Ortak bulamadığım fazla olunca da ziyan olduğu için satıcının böldüğü şişelerden 250 ml alayım dedim. Ama hiç memnun kalmadım doğrusu. Çünkü zerrece fayda etmedi. Acaba ürün açık olduğu için mi? Daha önce 1000 ml almıştım çok memnun kalmıştım ama bu sefer hüsran oldu.

Neden acaba. Farkli mi uyguladin veya az mi beklettin ??

Arkadaslar ben persembe yaparsam pazar gunu mu yikamam gerekiyordu yoksa cumartesi mi? İlk yaptigimiz gun 1. gun olarak mi sayiliyor?

Arkadaslar ben persembe yaparsam pazar gunu mu yikamam gerekiyordu yoksa cumartesi mi? İlk yaptigimiz gun 1. gun olarak mi sayiliyor?
Ben okadar bekletmiyorum, max 2 gun bazen bi gun. Gün icinde bikac kez duzlestiriciyle geciyorum.
Bence amac duzlestirici ile defalarca gecmek. 3 gune de uzatilmasinin sebebi bence 1 veya 2 gunde cok fazla ısı ya maruz kalmasin sac diye.

Ben okadar bekletmiyorum, max 2 gun bazen bi gun. Gün icinde bikac kez duzlestiriciyle geciyorum.
Bence amac duzlestirici ile defalarca gecmek. 3 gune de uzatilmasinin sebebi bence 1 veya 2 gunde cok fazla ısı ya maruz kalmasin sac diye.
Evet, dogru. Peki keratini saca surdugumuz gun mu 1. gun oluyordu? Ertesi gun mu? Bayagidir yapmiyorum unutmusum.

evet sitede öyle yazıyor ama ben yetkili kişiyle ayrıca yazıştım bana ılık su ile hızlıca akıtın dedi ben ılık su ile yaptım.
Merhaba bem daha önce maksi bio kullandım ve çok memnun kaşdım fakat kokusu beni aşırı rahatsız etti bahsettiğiniz ürünün kolusuz ve dumansız olduğunu söylediniz bana özelden adresi iletebilirmisiniz ve ürünü kullanöa şeklinizi anlatırmısınız

Merhabalar ben saçlarıma ombre yaptırdım uçları yandı birkaçgün önce saçıma brothe grand keratin uyguladım arkadaşımın tavsiyesi üzerine sizin anlattığınız gibi ama kuru düzleştirdiğim saça yapmıştım tam olmadı 1 gün beklettim 2 günde 3 kere pres yaptım 3 gün bekletmedim yaptıktan sonra 24 saat beklettim yani nemli saça keratin sürüp denemeyi düşünüyorum ne zaman tekrarlamam doğru olur bakım amaçlı sabitlemek için yine düzlştrici kullanmam gerekiyor diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar buradan okuduğum yorumlara dayanarak Maxi bio keratinle Brezilya fönü yaptım. Satıcı set olarak sattıklarını sülfatsız şampuanın da içinde bulunduğunu ve şampuanla fiyatın 100 tl den 170 tl ye çıkacağını söyledi, kabul ettim aldım. Fönü yaptıktan bi iki hafta sonra bozulmalar başladı. Şampuanın içindekileri okuyunca şok oldum. Sülfatlı şampuanı satmışlar!! Bildiğiniz markette satılan ipek şampuandan hiçbir farkı yok ve 70 tl ücret verdim. Kendilerine dönüş yapınca da cevap alamadım oyalayıp durdular kesinlikle tavsiye etmiyorum. Güvensiz ve etik değerleri olmayan bir satıcı

HANGİ SATICI bunu satanlar şampuanla satmıyor bildiğim

Merhaba, ürün ismi qod maxi silver, ismini yazarsanız zaten linkleri çıkıyor ayrıca kullanım talimatı da yazıyor. Ben ona göre yaptım. Memnundum hala da memnunum. Açıkçası saçımı düzleştireceğim diye kendimi dumana gaza boğamam. Tercih edenlerin de dikkat etmesini öneririm.

Selam,

Brezilya fönü yaptırmayın! İçindeki zehir resmen. Uzun vadede kansere sebep olabiliyor. İçinde bulunan formaldehyde maddesi saçın düzleşmesine sebep olan madde ve bu madde kansere sebep oluyor. Derinize kesinlikle temas ettirmeyin. Ben de 3 kere Brezilya fönü yaptırmış bir mağdurum. Son yaptırışım iki hafta kadar önce oldu fakat inanılmaz derecede saçlarım dökülmeye başladı banyoda. Sonra da araştırmaya başladım. Ne yazik ki bu kadar zararlı olacağını baştan düşünemedim. Saçıma deniz tuzu uyguluyorum ki etkisi gitsin ve saçımı daha kötü yapmasın.
İçinde formaldehyde bulunmayan ilaçların özellikleri ise yine kimyasal içermeleri kimyasalların ısıyla etkileşime girdiklerinde formaldehyde'e dönüşmesi. Yani hepsi çok çok zararlı.

Yabancı diliniz varsa şunu mutlaka okuyun (yoksa da google translate'ten çevirebilirsin) Kellik tedavisi gören insanlar var:
http://www.short-hair-style.com/does-brazilian-blowout-cause-hairloss.html

Saçlarımız geri dönülemez şekilde hasar alabilir, yaptırmamak en iyisi!

zararlı olduğunu kabul ediyorum ama aynı zarar sigarada, kullandığınız şampuanda, saç boyasında, diş macununuzda , havada, sabunda, daha az ya da daha fazla bir şekilde var.
he siz derseniz ki ben aşırı doğal yaşıyorum zaten tabii ki saygı duyarım.
ben 8 senedir yapıyorum, en kaliteli ürünlerin kokusuz dumansız olanlarını tercih ediyorum ve zararı minumuma indirmeye çalışıyorum. saçlarım eskisinden daha gür.
meseleye ne kadar doğal ve zararsız yaşıyoruz çerçevesinde değerlendirmekte fayda var.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…