Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

canmmm güle güle kullan saclarını cok sevndm senin adınaa
kızlar bu arada sülfatsız şmpuan olarak kılıçbalığının önerdiği defne garlı şaampuanı aldmm..tavsie edermm

Tatlım ben bu şampuanı tavsiye etmedim sadece kullananlar olduğunu ve içinde sodyum ve sülfat olmadığı yönünde bilgi verildiğini lakin bu şampuana rastlayamadığımı bu yüzden içeriğini bilmediğimi söyledim, içeriğine bakın dedim ve kimseden ses çıkmadı...Bir evvelki gün aktarda sonunda rastladım ve içeriğin bize uygun olmadığını gördüm ve bunu diğer başlıkta paylaştım...Bize uygun bulmadım tatlım, kullanmasan iyi olur...

Son düzenleme:

:) ya ben de farketmemişim.sen bizim bilir kişimizsin,öncümüz yapıcam yapıcam dedim ama cesaret edemiyorum neyse sınavlar geçsin de yapiyim artık yaa...

:) ya ben de farketmemişim.sen bizim bilir kişimizsin,öncümüz yapıcam yapıcam dedim ama cesaret edemiyorum neyse sınavlar geçsin de yapiyim artık yaa...

Koptum yalnız mesajına, sen çok yaşa emi
Sınavlardan sonra salim kafayla yaparsın daha iyi, bekle azıcık daha...Sınavlardan sonra ben bir posta daha yapacağım mesela, hep beraber yaparız işte...

tamam cok tesekurler canim her yazdigim soruya ayri ayri cevap verip ilgilendigin icin Allah senden razi olsun canim :)
Rica ederim, allah sendende razı olsun canım...

rwenta elite model look kullanmak isteyenler 200 dereceymiş

Ben o modeli araştırdım ama sadece önünde düzleştirme aparatı olan saç kurutma makinelerini gördüm o yüzden kaç derece bilemedim

Tatlım organixin keratinini denemedim ama normalde en fazla 1 ton açılma veya koyulaşma yapıyor seninkini iyice koyulaştırmış ne var ki içinde acaba? Olmadı cila attırırsın...

şikayet edip ürünü iadeye yolladım saçlarımı ancak tekrar röfleyle kurtarabildikk

Teşekkürler. Yavaş yavaş okumaya devam edeyim o zaman :)

Kılıçbalığı, malesef özelden mesaj atmama izin vermedi. Internette bir online kuaför sitesinden satın aldım. Fixnano diye bir şey. İçinden 100 ml nanokeratin, şampuan, saç kremi ve serum çıktı, 1 kullanımlık diyor, bir geldi yazdığım ingredients var. Adamlara mail attım, yenilerinde içine koymuyoruz siz eskisini almışsınız dedi ama bana hiç güven vermedi. Param da çöpe gitti. Biliyorum sen prensiplerin sebebi ile asla marka vermiyorsun, ama içeriklerini incelediğin için diyorum, acaba bu K Keratin Treatment'ta o zararlı maddeden var mı? Biliyor musun? En azından muhteviyat açısından yaptığın incelemeyi paylaşırsan çok sevinirim.

Canım bu ürünün içinde formaldehit yok daha beter bir madde var, yani rahat rahat aldığın ürünle mika tabak çanak yapabilir ve hatta sokağının yolunda herhangi bir bozukluk varsa yeni asfalt döşeyebilirsin Tabii asfaltı döşedikte sonra görüntü bizim asfaltlardan farklı olabilir bunu da bu maddenin çin üretimi olmasına vermek gerek :) Kafanda bir ampul yandı mı? Aldığın ürün bu markanın piyasaya sürdüğü son ürün :) Paran çöpe gitti diye bir şey yok, hemen iade yapacaksın, 15 gün yasal hakkın var, nereden aldıysan adamları ara ve durumu bildir iade etmek istediğini söyle...

K keratin treatment nedir bilemedim tatlım, hala resme bakıp yorum yapıyorsanız o resimdeki K, marka adı değil, Keratinin K'si...

Son düzenleme:
tatlım bişey sorucam bende, dip boya zamanım geldi malesef en geç önümüzdeki hafta gidip yaptırmam lazım, keratine bir zararı olmaz dimi? boyatırken dikkat etmem gereken şeyler varmı bilemedim sana bir sorayım dedim:97:

Hiç bir şey olmaz tatlım, gönül rahatlığı ile boyatabilirsin...Dikkat edeceğiniz bir şey yok, her zaman ne yapıyorsanız yine aynı şekilde yapın sadece kuaför arkadaşı uyar durulama yaparken suyun derecesi sıcak olmasın, ılık suyla çalkalasın saçlarını...

Birde sulfatsiz sampuani yaninda götürmen iyi olur kuaföre giderken
Boyada birsey olmuyor ama röfle yaptirdim iki kezde cila yaptilar keratin falan kalmadi sacarimda
uclari tiftiklesti yiprandi ve kuruturken anliyorum cünki kurumak bilmiyorlar artik.
bugün yarin yine uygulamayi düsünüyorum fakat bendeki düzlestirici ayarsiz 210 derece, korkuyorum yakar diye. Minimum kac derece ile uygulayabiliyorduk Kilicbaligi , gidip ayarli alsam bari bitane.

Cevaplar icin tesekkurler kizlar sampuanimi ve kremimi yanima alicaktim zaten yillardirda saclarimi soguga yakin suyla yikarim aliskanlik oldu:) ya benim simdiden uclar kotu belli demekki keratinin etkisi gecince daha berbat olucak( su haline oyle alistimki, hic bozulsun istemiyorum

yakında ısrarlara dayanamayan kılıçbalığı bir salon açarmış kk kızları sırayla gidermiş :) bizde yazarmışısz artık "kılıçbalığına gidipte memnun kalan var mı ?"

slm canolarrrr, yine bennn :))

biraz once sac diplerimi hafif actim uclarla ayni renk olsun diye suanda saclarimi koyu kizil renge boyadim bi yarim saaat sonra yikicamm ..

simdi bugun hemen saclarimi yikadiktan sonra keratini uygulasam acaba saca zarari olurmu ?? yada beklesemmi bi kac gunnn ???????????'

kizlar cvp yazin bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :82:

cnm yaptıranlar arasında kimileri, saçımın rengi koyulaştı kimileri açıldı yazmış. benim saç rengimde herhangi bir değişiklik olmadı.(herkesin kullandığı keratinin farklı oluşundan kaynaklanıyor herhalde) boyanın üstüne yaptırdım bende. bildiğim kadarıyla boyanın üzerine yaptırmak boyanın saça sabitlenmesini, akmamasını daha uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor, umarım yardımcı olabilmişimdir

merhaba arkadaşlar , bende yıpranmış saçlarımdan muzdaribim.. Keratin bakımı yapmayı düşünüyorum araştırmaya çalışıyorum.. ben bikaç ürün buldum netten. hawaii keratin, nano keratin , style keratin treatment var sanırım bilemiyorum Hangisini kullanmam gerekir , burdan olmasa dahi özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu arada nano keratinin ve hawaii fiyatları çok pahalı , ama style keratin çok uygun. Anlayamadım. Ucuz olanı kullansam üründen istediğim etkiyi kaliteyi alamaz mıyım. Siz hangisini kullandınız Lütfen bi fikir verin sizden gelicek haberi bekliyorum.

selamlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…