Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ben bu sabah dayanamayıp yıkadım ve harika yumuşacık saçlarım var artık..
Hep dokunma isteği oluştu bende
Görüntüsü de süper. Rengi açıldı ama saçlarımın... Olsundu böylesi güzel sonuca değerdi

Kızlar merhaba .gg dan Maxi bio keratin in 250 ml lik olanını aldım 100 tl ye. Bir de naturakeratin arındırıcı şampuanını ve aynı markanın sls içermeyen şampuan ve saç kremini aldım . Tatil dönüşü yapıcam kısmetse.

Bugün naturakeratinden aldığım şampuanlar geldi miniciklermiş Aslında sadece arındırıcı alacaktım ama kargo parası vermişken sülfatsız şampuan ve krem de alayım dedim ama herhalde en fazla 3 kere kullanırım şampuanı .sonra OKYANUSYAA nın bahsettiği Otacı şampuanı alırım artık . Şimdi ben fön öncesi saçımı arındırıcam ya şampuanla naturanın saç kremini sürsem mi yumuşak olması için yoksa işlem öncesi hiç krem sürmesem mi ? Bir de benim saçlarım belimde çok uzun ve dolgun sayılır acaba 80 ml az mı gelir ? Uzun saçlı bir arkadaş 120 kullanmıştı okuduğuma göre . Bir de saçlarımı keratin sürülmeden önce düzleştirmek isteriyorum kolay olsun diye ama bazıları hafif nemli bırakarak sürmüş keratini hangisi daha iyi olur

Çok soru sordum kusura bakmayın bir de bu işlemi yaptıkan sonra istediğimiz zaman düzleştirici yada maşa kullanabiliyoruz değil mi yani düzlüğü tatmin etmezse kendimiz üstünden geçebilir miyiz duştan sonra

Arkadaşlar okudum mesajlarınızı ve ben de maxi bio keratin almak istiyorum.varsa benimle paylaşmak isteyen alabilirim
Bende paylaşmak istemiştim hatta konu açmıştım ama şuan kimsede yok sanırım fazla . Ben Maxi bio nun 250 ml liğini aldım küçük siyah bir şişede geldi daha yapmadım ama haftaya yapıcam

Fön öncesi sadece şampuan, krem aslaaaa
Saç gürlüğüne göre 80 ml yeter yada 120 ml yetmez...
Yıkadıktan sonra da maşa kullanmaya devam edebilirsiniz
Fön öncesi de düzleştirip keratini sürebilirsiniz fakat bu size kolaylık sağlamaz çünkü ilaçla tekrardan nemleniyor. Kalıcılığını artırabiliriz bir müddet daha

Bende paylaşmak istemiştim hatta konu açmıştım ama şuan kimsede yok sanırım fazla . Ben Maxi bio nun 250 ml liğini aldım küçük siyah bir şişede geldi daha yapmadım ama haftaya yapıcam
Sahra yaptıktan sonra yorumunu yaparmısın?paylaşacak birini bulamazsam ben de küçük şişe alayım.foto da koyarsan sevinirim

Protein maddeli krem düzleştirici nedir arkadaşlar.maxi bio keratinin gittigidiyordaki satışında ikisi beraber satılıyor.ikisi birlikte fiyatı 280 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…