- 8 Ağustos 2008
- 34.639
- 38.968
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.041
Daha önce kullanıp memnun kalan varmı, saçlarımı boyadıktan sonra uygulama yapacağım, maxi bio alacaktım ama buda iyi gibi duruyorKuafor toptan da dande nanokeratin 139 tl ye düşmüş kizceler haber vereyim dedim
Ben yeni uyguladim cok cok memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Hem fiyat da cok uyguna dusmus. Duman problemi de yasamazsinDaha önce kullanıp memnun kalan varmı, saçlarımı boyadıktan sonra uygulama yapacağım, maxi bio alacaktım ama buda iyi gibi duruyor
Cok uyguna dusmus ben bi kac hafta once 250 ml 200 tl ye aldim. Ayni urundur degil mi ?Daha önce kullanıp memnun kalan varmı, saçlarımı boyadıktan sonra uygulama yapacağım, maxi bio alacaktım ama buda iyi gibi duruyor
bilmiyordum, daha önce alışveriş yaptığım bir yer değil.Mrb kızlar sakın fiyata aldanıp kuaför toptan sitesinden istemeyin ne malzeme nede paranız geri gelmez dolandırıyorlar
Aman sakın ordan alma 153 tl gitti benim şimdi bende maxi yada dande alacam kararsız kaldımbilmiyordum, daha önce alışveriş yaptığım bir yer değil.
Yorumlarını bekliyoruzzzz :))Kızlar merhaba .gg dan Maxi bio keratin in 250 ml lik olanını aldım 100 tl ye. Bir de naturakeratin arındırıcı şampuanını ve aynı markanın sls içermeyen şampuan ve saç kremini aldım . Tatil dönüşü yapıcam kısmetse.
Çok soru sordum kusura bakmayın bir de bu işlemi yaptıkan sonra istediğimiz zaman düzleştirici yada maşa kullanabiliyoruz değil mi yani düzlüğü tatmin etmezse kendimiz üstünden geçebilir miyiz duştan sonra
Bende paylaşmak istemiştim hatta konu açmıştım ama şuan kimsede yok sanırım fazla . Ben Maxi bio nun 250 ml liğini aldım küçük siyah bir şişede geldi daha yapmadım ama haftaya yapıcamArkadaşlar okudum mesajlarınızı ve ben de maxi bio keratin almak istiyorum.varsa benimle paylaşmak isteyen alabilirim
Fön öncesi sadece şampuan, krem aslaaaaÇok soru sordum kusura bakmayın bir de bu işlemi yaptıkan sonra istediğimiz zaman düzleştirici yada maşa kullanabiliyoruz değil mi yani düzlüğü tatmin etmezse kendimiz üstünden geçebilir miyiz duştan sonra
Sahra yaptıktan sonra yorumunu yaparmısın?paylaşacak birini bulamazsam ben de küçük şişe alayım.foto da koyarsan sevinirimBende paylaşmak istemiştim hatta konu açmıştım ama şuan kimsede yok sanırım fazla . Ben Maxi bio nun 250 ml liğini aldım küçük siyah bir şişede geldi daha yapmadım ama haftaya yapıcam
Ürünin linkini atın bakayımProtein maddeli krem düzleştirici nedir arkadaşlar.maxi bio keratinin gittigidiyordaki satışında ikisi beraber satılıyor.ikisi birlikte fiyatı 280 tl
Ürünin linkini atın bakayımProtein maddeli krem düzleştirici nedir arkadaşlar.maxi bio keratinin gittigidiyordaki satışında ikisi beraber satılıyor.ikisi birlikte fiyatı 280 tl