- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.081
En son ne zaman yaptınOKYANUSYAA elimde az bi ürün kaldı.kivircikligini açsın değil de sadece bakim yapsın tiftikligini alsın istoyorum.sürüp üstüne fon çeksem keratin bakimi yapmış olur muyum açana? Yani elimdeki kalan ürünü bakim gibi nasıl kullanabilirim acaba?
Tamam sıkıntı yok o halde. Yetirmeye çalışıp standart fönü yapabilirsin. Olmadı diplerden başla sürmeye tarakla aşağılara doğru yedir.OKYANUSYAA Geçen sene ekim gibi ilk defa yaptım baya uzun süre gitti bende.hatta dipler kıvırcık ama kalan yerler iri dalga şeklinde kaldı.jöle ile kivirciklastiriyorum.
Neden normal bakım ürünleri ile yapmıyorsun bunu ?OKYANUSYAA saçlarımin düzleşmesini istemiyorum ama sadece bakim yapmak istoyorum ben.
Dökülme karşısı bir ürün değil canımBenim saclarrim cok dokuluyor. Denesem ise yararmi ki
Üzüldüm konuyu genel olarak tarafınız mı bilmiyorumArkadaşlar ben bu işlemi az önce yaptım.
Konu sahibesi buhar kesilene kadar saçı duzlestirin demiş ama benim saçtan çıkan buharlar bir türlü kesilmediduzlestire duzlestire saclarimin ucu yandı, makasla duzeltmek zorunda kaldim hep. O kadar duzlestirmeme rağmen saçın yağlı görüntüsü geçmedi . Sizce bunlar neden olmuş olabilir? KilicBaligi canım beni bir aydinlat
Üzüldüm konuyu genel olarak tarafınız mı bilmiyorum
Yağlı görünüm ve ağırlaşma yapması normal
İşlemi sıra ile nasıl yaptınız ayrıntı yazın yardımcı olayım. Kılıç nerede ve hangi aşamada demiş bunu kesin bilirsem yapılan hatayı bulabiliriz çünkü yüksek ihtimal kılıcın yazdığı bir yeri yanlış anladınız yada spesifik bir ürün için yazdı yada ne bileyim öncesinde şunu şunu yapım dedi ve siz orayı atladınız gibi gibi...
Yaniiii daha ne olsunKızlar Brezilya fonu muhteşem bir şey kuuru, yıpranmış,tiftik görünümlü saçım yyumuasacik, düz ve artık kaparrmiyorr.1 hafta olduyoor yapalı .Ben morfose şampuan kullanıyorum .Düş sonrası gliss spreyle tariiyorum.İsteyenler albümüne bakabilir.
AnlaşıldıKeratini saça sabitleme aşaması. Orada demis ya buhar kesilene kadar saçı duzlestirin diye. Valla kilicin tum dediklerini harfiyen yerine getirdim. Teşekkürler mesajınız icin.
Teşekkürler canım.Yaniiii daha ne olsun
Gördüm fotoları
İşte sonuç....
Güle güle kullan canım
Anlaşıldı2011 yılı saça solüsyona yani duruma bağlı diye yazmış kılıçcığım, genel hatları ile uygulama o
Fakat yukarıda da yazdığım gibi son yazılanları bir gözden geçirseydiniz. Üzerinden yıllar geçti çoğu şey değişti
Mesela yazdığınız durumdan ben direk şunu anlayabiliyorum. Solüsyonu gereğinden fazla sürdünüz fazlasını tarakla almadınız saçınızda beklettiniz ama kurutmadınız. Düzleştirme aşamasında bırakın 10 kere üzerinden geçmeyi 20 kere geçseniz o duman çıkacak çünkü solüsyon kurumadı. Ve saç yanacak
Yada yine solüsyondan dolayı saçın ağırlayacağını ve yağlı görüneceğini tahmin edemediğinizden o görünüm gidene kadar bastınız presi
Dereceyi de sormaya çekiniyorum
Neyse çok geçmiş olsun.
Ertesi gün yaptığınızda ısınızı düşürün ve ortalama 4 defadan fazla üzerinden geçmeyin.
Hatta acaba hiç mi geçmeseniz diye düşünmüyor değilimKilicBaligi sen ne diyorsun yandı saç