Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kizlar bisey sormak istiyorum ben natura keratini yeni denedim suan beklemeye surecindeyim yarin saclarimi yikayacagim ve sonucu inanilmaz merak ediyorum. Sorum su ki got2b nin keratin icerikli 4 gun duzluk vaad eden bir spreyi var. Bundan sonraki rutinlerde sac kurutma asamasindan once kullansam brezilya fonune bir etkisi olur mu yoksa baska bir urun kullanmama limiyim .

John Frieda markasının böyle 3 gün düzlük sağlayan bir ürünü var, bir arkadaşım bunu kullandı ancak brezilya fönünün hızlı bir biçimde bozulmasına sebep oldu bu ürün. Got2b' de aynı probleme yol açabilir.

Acaba doğumdan ne kadar sonra bu tarz kimyasal işlemler saça uygulanabilir? Ya da emzirme süresince yapılmasa daha mı iyi

Acaba doğumdan ne kadar sonra bu tarz kimyasal işlemler saça uygulanabilir? Ya da emzirme süresince yapılmasa daha mı iyi
Yani fazla titiz davranıp hiçbir şekilde ürünü derine değdirmediniz sürece bence emilim olmayacak ve sütünle ilgili bir sorun yaşamayacaksın
Ama kokusu ağır. Eve yayılır. Bebeğini etkileyebilir. Bunun için de ciddi önlem almalısın ki bizleri dahi etkiliyor neredeyse nefesimiz kesiliyor. Başka odada yaparsın odayı karantina gibi havanın diğer odalara geçmesini engellersin falan
3 gün boyunca tülbent takarsın ve sıcaklar çekilince yaparsın ekim kasım gibi

Hamilelerde ve emziren annelerde kullanımı yasak kızlar. Nekadar dikkat edersek edelim o dumanı soluyoruz ve saçlardan yayılan bir koku var neticede.Emziren bir annenin bu tür şeylerle bebeği temas ettirmemesi gerek. Sütten kesmeyi beklemek daha mantıklı.

Kılıç balığı hazır sen gelmişken sorsam
haZır sen gelmişken sorsam

Kılıç balığı bu bebek sampuanının içeri nasıl gonu bozar mı ?

Eki Görüntüle 2018580
Kılıç balığı hazır sen gelmişken sorsam

haZır sen gelmişken sorsam

Kılıç balığı bu bebek sampuanının içeri nasıl gonu bozar mı ?
İçerikte bozacak bir şey yok ama temizleme özelliği zayıf, daha çok bebek vucut şampuanı gibi duruyor. Saçlarını yıkarken ikinci defa şampuanladığında bir kaç dakika saçında beklet ve diplere iyice masaj yap.

Hıııı sustum :))))

Uni babynin de boyasiz parabensiz sulfatsiz sampuani var benim natura keratin deneme boyu hemen bitecek. Bunu kullansam.fonum bozulmaz heralde dimi bu arada saclarimi yikadim sonuc simdilik harika dumduz diyebilirim. Ins uzun sure devam eder bir sonraki uygulamayi ne zaman yapmam dogru olur sizce

Bizde arkasimizla uni baby 1 yil sorunsuz kullandik fakat en son 2 sisesini a101 vs tarzi indirimden aldik .. sonra ikimizde ya bu fon bu sfer niye bu kadr cabuk bozuldu vs diye hayiflanirken ikimizde uni baby bu sefer watson haricinde bir yerden aldigimizi kesfetik ve bizce a101 deki e watsondaki uni baby sisesi vs ayni olsada a101 gibi indirimden aldigimiz yerler bozuk diye karar kildik. Iki kutunun ardindada ayni sey yaziyo ama ikimizde ayni seyden supelenince unibaby den vazgectik . Biliyorum aciklamam cok bilimsel ve rasyonel degil ama boyle deneyimledik.rossmanda bakarken iki ustte kilicbaligina sordugumu buldum ve deneyelim dedik. Simdilik Iyi gibi son kullandigimiz.

Merhaba bayanlar elimden geldiğince sayfaları okudum ve bende evde yapmak için cesaretlendim sizler sayesinde . Benim saçlarım belimde ve uçlarda Ombre var . Kıvırcık değil ama tiftik tiftik dalgalı . Düzleştilermeden dışarı çıkmam imkansız ve bu da çok vaktimi alıyor sıcaklarda ise malum sıkıcı oluyor. Sanırım sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız keratin markası Maxi bio keratin.yalnız satışı yok ve olsa bile 1000 ml çok fazla .elinde olup da paylaşmak isteyen var mı ? Bir de keratin uygulamadan önce kullanabileceğim uygun fiyatlı şampuan önerisinde bulunabilir misiniz rica etsem pıreology ve Davines benim bütçeme biraz uygun değil de

Tatlım ben otacının sls siz şampuanını kullanıyorum bu aralar portakallı olanını, deneyebilirsin
uygundur fiyatı :)

Teşekkür ederim o zaman geriye sadece maxi bio almak kaldı . Sahibinden de satan bir satıcı var acaba nasıl sizler nereden alıyorsunuz

Çok teşekkür ederim yardımların için bu Otacı şampuanı fönden sonra kullanamıyorum değil mi sadece öncesi
dur dur hepsi birbirine girdi sen fön öncesi mi istedin
bahsettiğin pureology ve davines fön sonrası şampuanlar
fön öncesi naturakeratinin yada diota keratin therapy nin var 13 tl 60 ml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…