- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #10.021
Aynı satıcı ise ben alırdım. :)Gittigidiyorda 1000ml 260 tl, aynı satıcı 250ml 100 tl yapmış kendisimi paketlemiş diyecem ama orjinal bandrolle kapalıdır diyor.Büyük boy almaktansa bu daha mantıklı geldi
Bencede heryerde satan aynı satıcı, letgoda falanda satıyor, fönün etkisi geçti. Saçımı boyayıp tekrar yapacağımAynı satıcı ise ben alırdım. :)
Çok teşekkürler paylaştığın için, beklemedeyim.Ben dun aksam dande nanokeratin markasini uyguladim. Islemi balkonda yaptik. urunu surerken ve sacimda dururken ara ara hafif goz yanmasi yapti ama cok rahatsiz edici boyutta degildi. Saca boya yapilirken olusan rahatsizliktan daha fazlasi degil yani. Duzlestirme isleminde ise duman ve koku hic cikmadi diyebilirim. Sadece, yapanlar bilir isiyi uyguladikca keratin kokusu geliyordu. Sacima 50 ml den biraz fazla uyguladim (sacim omuzlarimda) ama sacta bekleme isleminden sonra sik disli tarakla urunun fazlasini tamamen aldim boylece kuruttugumda tamamen kurudu.
Simdilik sacimda bekliyor. Pazartesi sabah yikama islemi yapip duzlestirme ve bakim etkisini mutlaka paylasacagim. Eger sonuc iyi olursa maxi bio nun dumanindan zorlananlar icin iyi bir alternatif olabilir.
Sevgiler
Umarım harika bir sonuç alırsın, bizi de haberdar et lütfen.Ben de yarın sabah yapıcam..Malzemelerimi aldım bugün..Heyecanla bekliyorum
Arkadaslar bisey sorucam,
Duzlestirme islemi bittiktensonra sac uclariniz (normalde de kuru ve yipranmis olanlar) kuru ve sanki hicbisey surulmemis gibi kalın cansiz vs gibi mi duruyor. Ustler mis gibi duruyor suan ama yipranmis olan uctan yukari dogru olan 3 4 parmak yer cok fena.. goren al makasi eline kes şunlari der o derece. Yikaninca oralarda kaymak gibi olurmu acaba
Pigment silici özelliği var çünküSu brezilya fonu iyi hosda, sac boyamin rengini inanilmaz aciyor. Her presledigimde ürün sacimdayken aciyor, rahat bi 2-3 tona kadar. Sonrasinda yine boyamak zorunda kaliyorum
Bu aradaOKYANUSYAA neden fonumun arasini uzun tutmamizi oneriosun tam olarak ?
Sacimda baya hasar mevcut. Yanma, kopma, lastiklesme var da varPigment silici özelliği var çünkü
Fönün uzun tutulma amacı ürünün saç tarafından tamamen emilmesi. Tekrar tekrar yakın zamanda yükleme yapılırsa saç ağırlaşır ve buda saç tellerine zarar verir. Eğer saçta yanma, kopma, lastiklenme gibi sorunlar yoksa ve amaç aşırı kıvırcık bir saçı düzleştirmek değilse ara verilmeli.
OKYANUSYAA 'da açıklar zaten...
Mesela sıktan kastın :)Sacimda baya hasar mevcut. Yanma, kopma, lastiklesme var da var
Bu durumda dahami sık yapabilirim ?
Bak bu konuyu bilmiyordum. Benim hem sac maskelerim hem sampuanim keratin icerikli oluyor genelde. Hos bariz bir sıkıntı yasamadim ama bilemedim simdi.Mesela sıktan kastın :)
haftada biriki haftada bir
maksimum bir aydan önce yapma derim yanık sünük lastik olsa da (o da az bir aralık ama gördüğüm kadarı ile pek bir heves ettin :)) )
yani kılıçcığım da yazmış balım, arkadaşlar kimyasal birşey bu, saçınızın kabul edebileceği bir keratin yükü var daha fazlasını yüklerseniz kabul etmeyeceği gibi saçın temelini de bozarsınız ki :) vee sertleşir saç
hatta şöyle de bir durum var, brezilya fönü yapıp saça yeterinde keratin yüklendikten sonra, fön sonrası şampuanınızı dahi keratin içerikli bir şampuan seçmeyin.
bu arada ben buzamana kadar saçımı hiç boyatmadım, benim dahi saçımı açıyor kendileri.
İtiraf ediyim, bikez sac rengim cok fazla koyu kacti. Sirf rengini acmak icin fonu yaptimMesela sıktan kastın :)
haftada biriki haftada bir
maksimum bir aydan önce yapma derim yanık sünük lastik olsa da (o da az bir aralık ama gördüğüm kadarı ile pek bir heves ettin :)) )
yani kılıçcığım da yazmış balım, arkadaşlar kimyasal birşey bu, saçınızın kabul edebileceği bir keratin yükü var daha fazlasını yüklerseniz kabul etmeyeceği gibi saçın temelini de bozarsınız ki :) vee sertleşir saç
hatta şöyle de bir durum var, brezilya fönü yapıp saça yeterinde keratin yüklendikten sonra, fön sonrası şampuanınızı dahi keratin içerikli bir şampuan seçmeyin.
bu arada ben buzamana kadar saçımı hiç boyatmadım, benim dahi saçımı açıyor kendileri.
Boya konusunda hiç bilgim yok ama illaki normal bir yöntemi vardır açmanın...İtiraf ediyim, bikez sac rengim cok fazla koyu kacti. Sirf rengini acmak icin fonu yaptim
Eski acik rengine dondurdum boylece.
Eh öğrendin, saçhane uzmanları ile yaptığım yazışmada edindiğim bir bilgidir, ve fazlası ile mantıklı.Bak bu konuyu bilmiyordum. Benim hem sac maskelerim hem sampuanim keratin icerikli oluyor genelde. Hos bariz bir sıkıntı yasamadim ama bilemedim simdi.
Boya konusunda hiç bilgim yok ama illaki normal bir yöntemi vardır açmanın...
Bilemedim
Eh öğrendin, saçhane uzmanları ile yaptığım yazışmada edindiğim bir bilgidir, ve fazlası ile mantıklı.
Normalde fön yaptıktan sonra yumuşacık olur saçlarım baktım bir müddet sonra durduk yere sertleşiyor.
Bunun üzerine hakikaten keratin içerikli serum sprey maske ne varsa belli süre kestiğimde anladım doğruluğunu. Kendi saç tipini keratine açlığını bilemem onu sen anlarsın
Tabi herkesin kendi tercihikullanabilirsinizde
Umarım harika bir sonuç olur.Umarım harika bir sonuç alırsın, bizi de haberdar et lütfen.
Hehehehe benim bir de saçları çok hızlı yağlandırıyor ve kafama yapışıyor saçlar, bu yan etkisi de varBoya konusunda hiç bilgim yok ama illaki normal bir yöntemi vardır açmanın...
Bilemedim
Eh öğrendin, saçhane uzmanları ile yaptığım yazışmada edindiğim bir bilgidir, ve fazlası ile mantıklı.
Normalde fön yaptıktan sonra yumuşacık olur saçlarım baktım bir müddet sonra durduk yere sertleşiyor.
Bunun üzerine hakikaten keratin içerikli serum sprey maske ne varsa belli süre kestiğimde anladım doğruluğunu. Kendi saç tipini keratine açlığını bilemem onu sen anlarsın
Tabi herkesin kendi tercihikullanabilirsinizde
Hehehehe benim bir de saçları çok hızlı yağlandırıyor ve kafama yapışıyor saçlar, bu yan etkisi de var