Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

arkadaşlar keratin ne sıklıkta yapılır.ben 5 gün önce kuaföre yaptrdım ama hoşuma gitmedi bi etki etmedi gibi geldim evde yeniden yaptım saçlarım ağırlaştı sanki neden acaba

Merhaba arkadaşlar, benim saçlarım fazla düzleştirici kullanmaktan neredeyde 1 yıldır koparak dökülüyor. Normalde saçım çok hızlı uzamasına rağmen koptuğu için uzamıyor. Görüntü olarak da uçları kötü görünüyor. Sizce brezilya fönü yapsam kopan kısımları doldurup uzamasına yarar sağlar mı?

Tabi biraz daha düşük ısıda yapmayı düşünüyorum saçımı koparmaması için. Daha önce keratin bakım yaptım hiç işe yaramadı. Ne dersiniz saçım gerçekten koparak dökülmeden uzar mı? Bu süreçte saçım düzleşirse fön çekmeme de gerek kalmaz diye düşündüm. Lütfen yardımcı olun mantıklı mı sizce saçım çok yıpranık durumda.

arkadaşlar keratin ne sıklıkta yapılır.ben 5 gün önce kuaföre yaptrdım ama hoşuma gitmedi bi etki etmedi gibi geldim evde yeniden yaptım saçlarım ağırlaştı sanki neden acaba
Yani ben sürekli sürekli diyorum ki arkadaşlar fön aralarınızı uzak tutun en az iki ay ara verin.
Birkaç sayfa geride hatta. Ki siz 5 gün sonra yapmışsınız, çok yazık ediyorsunuz saçlarınıza üzülüyorum...
Yapmadan önce keşke biraz dolaşsaydınız sayfalarda yada hiç olmadı yazdaydınız yapayım mı diye.
Olması gerekenden fazla keratin yüklendi saçlarınıza normal olanlar.
Bakım ürünlerinizi bir müddet keratin içermeyenlerden seçin, şampuanı da

Kızlar soruyorsunuz, hangi sıklıkta yapayım on gün geçse olur mu diye, sanırım dil döktüğüm engel olmaya çalıştığım duruma ispattır bu. Yapmayın lütfen lütfennn

Merhaba arkadaşlar, benim saçlarım fazla düzleştirici kullanmaktan neredeyde 1 yıldır koparak dökülüyor. Normalde saçım çok hızlı uzamasına rağmen koptuğu için uzamıyor. Görüntü olarak da uçları kötü görünüyor. Sizce brezilya fönü yapsam kopan kısımları doldurup uzamasına yarar sağlar mı?

Tabi biraz daha düşük ısıda yapmayı düşünüyorum saçımı koparmaması için. Daha önce keratin bakım yaptım hiç işe yaramadı. Ne dersiniz saçım gerçekten koparak dökülmeden uzar mı? Bu süreçte saçım düzleşirse fön çekmeme de gerek kalmaz diye düşündüm. Lütfen yardımcı olun mantıklı mı sizce saçım çok yıpranık durumda.
Bu ürünlerden mucize beklemeyin.
Ama anladığım keratine aç saçlarınız
Gözle görülür bir iyileşme görmeniz muhtemel
Saç diplerinize bakım yapın bol bol, hindistancevizi yağını tavsiye ederim.
Fön etkisi geçince eski haline döner saçlarınız yani bu ürün saçınızın uzamasında etkili değil. 3-5 aylık onarım tamir parlaklık verir

Bu ürünlerden mucize beklemeyin.
Ama anladığım keratine aç saçlarınız
Gözle görülür bir iyileşme görmeniz muhtemel
Saç diplerinize bakım yapın bol bol, hindistancevizi yağını tavsiye ederim.
Fön etkisi geçince eski haline döner saçlarınız yani bu ürün saçınızın uzamasında etkili değil. 3-5 aylık onarım tamir parlaklık verir
Çok teşekkür ederim bilgi için.

Düzenli olarak Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bakım yapıyorum yeni gelen saçlar sağlıklı ama bir süre sonra maalesef ki inceliyor ve koparak dökülüyor.
O zaman brezilya fönü dediğniz gibi 3-5 ay o kötü görüntüyü engellese yeter. En azından o süre içerisinde koparak dökülmezse saçım uzar diye düşünüyorum. Uzayınca zaten uçlarını kestireceğim ama şu an kestirirsem saçım çok kısalır.

Saçım koptuğu için bir yeri kısa bir yeri uzun belli bir modeli bile kalmadı çok sinir bozucu o yüzden sadece uçlardan aldırmam fayda sağlamayacak durumda toptan kestirirsem ancak düzelir.

Kıızzlaarr yaptım sonunda sonuç bı harıka.çok mutluyum.barız fark var.ama saglıksız bişey oldugu çok bellı edıyo kendını yapaeken ciğerlerim.sokuldu gözlerim yandı.üçgün soludugum hava hissettim gözlerimden yaş geldi ara ara.amaaa işlem bitti gittim yıkadım sonuç harıka yıka çık gez toz dugune gıt gezmeye git her yere her an gıdebılme kapasıtenin olmasıı.aayyy hepınız yapın hepımız guzelız neden tulerık gezelım vaala enerjım yukseldı benım.fönden sonra

Kıızzlaarr yaptım sonunda sonuç bı harıka.çok mutluyum.barız fark var.ama saglıksız bişey oldugu çok bellı edıyo kendını yapaeken ciğerlerim.sokuldu gözlerim yandı.üçgün soludugum hava hissettim gözlerimden yaş geldi ara ara.amaaa işlem bitti gittim yıkadım sonuç harıka yıka çık gez toz dugune gıt gezmeye git her yere her an gıdebılme kapasıtenin olmasıı.aayyy hepınız yapın hepımız guzelız neden tulerık gezelım vaala enerjım yukseldı benım.fönden sonra
:)))))) güle güle kullan.
Güzellik bedelsiz olmuyor işte napalım :KK66:

arkadaşlar birde ben bişi sorcam ben iki ay önce de keratin yaptırmıştımsaçlarım çok güzel düz kalmıştı.ama bu ay yaptrdığımda kuaför saçımı ördü iki gün öle kalsın dedi o yüzdenmidir bilmiyorum saçlarım yamuk yumuk duruo örgüdenmidir bilmiyorum önceki yaptırdığımda örmemişti iki saat bekletip yıkamıştı ve dümdüzdü

arkadaşlar birde ben bişi sorcam ben iki ay önce de keratin yaptırmıştımsaçlarım çok güzel düz kalmıştı.ama bu ay yaptrdığımda kuaför saçımı ördü iki gün öle kalsın dedi o yüzdenmidir bilmiyorum saçlarım yamuk yumuk duruo örgüdenmidir bilmiyorum önceki yaptırdığımda örmemişti iki saat bekletip yıkamıştı ve dümdüzdü
Ördü mü :skandal:
Deli mi bunlar ya.
Kulak arkasına bile almayın deriz bizde.
Hay Allah'ım:KK43:((((

bu kadar yanma, duman koku çok fenaymış. daha dumansız kokusuz nispeten daha az zarar verebilecek markalara yönelmenizi öneririm. geleceğimizi de düşünmemiz lazım

otacının portakallı şampuanı
pureology (on numara)
organix
organic aqua boost
organic power build
davinesin sls siz şampuanı
matrix biolage

google a sls siz şampuan yazın KK da yazışmalar çıkar, yada siz tamamen bizden bağımsız olarak bir şampuan keşfedim bizlere de önerebilirsiniz

çok sıkışınca dalin kullanın

gratislerde HASK diye bir marka var, temiz içerikli olduğunu iddia etmekte. sanırım hayvan deneyi de yapmayan bir marka. indirimde uygun fiyata denk geliyor. ben şu an kullanıyorum memnunum. denenebilir.

Fön öncesi sadece şampuan, krem aslaaaa
Saç gürlüğüne göre 80 ml yeter yada 120 ml yetmez...
Yıkadıktan sonra da maşa kullanmaya devam edebilirsiniz
Fön öncesi de düzleştirip keratini sürebilirsiniz fakat bu size kolaylık sağlamaz çünkü ilaçla tekrardan nemleniyor. Kalıcılığını artırabiliriz bir müddet daha
Canım olay nemlenmesi değil, saç pullarını kapatıp koruyucu kalkan oluşturma. Eğer düzleştirmeden işlem yapılırsa keratin daha çabuk akıyor ve yeterince düzlük sağlanmıyor. Bu en önemli kural, es geçmeyelim.

Maxi bio keratinin 250 ml lik olanını almayı düşünüyorum.aynısıdır değilmi sizin kullandıklarınızın.kullanan vardı galiba forumda.hiç sıkıntı yaşadınızmı?

OKYANUSYAA OKYANUSYAA elimde az bi ürün kaldı.kivircikligini açsın değil de sadece bakim yapsın tiftikligini alsın istoyorum.sürüp üstüne fon çeksem keratin bakimi yapmış olur muyum açana? Yani elimdeki kalan ürünü bakim gibi nasıl kullanabilirim acaba?

X