Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Aynisi yarin hatta resmini cekerim
Tamam canim siparis verdim urunu. Yalniz birsey sorucam arindirici sampuan yerine sulfatsiz bir sampuan alsam olur mu acaba? Hem arindirici sampuan hem sulfatsiz sampuan almak yerine. Birde zaten daha yeni sampuan aldim 40 tl verdim sulfat varmis icinde

Arindirici baska birsey sulfatsiz baska. Arindirici ile sacindaki herseyi arindirip keratine hazir hale getirceksin. Natura 15 tl gibi birsey. Sulfatsiz artik heryerde var git gratise yada sachane de BC sulfat free baya ucuzdu en son. Sonra konuyu takip et birileride senin gibi urunun az miktarini talep etcek onlarla alisveris yaparsin

Eee kapmışız olayı Seroly :)))))

Kızlar arindirici başka sülfatsiz sampuan baskaaaa. Bunu defalarca yaziyoruz biraz konuyu okuyun hata yapmazsiniz.
Ikisi birbirinin yerine kullanilmaz daha iki sayfa önce yazdim amaa:)

Merhabalar. Ben yaklasik 4-5 sene once style marka keratin kullanarak 3kere brezilya fonu yapmistim. Hamilelik ve emzirme donemlerinde yapamayacagim icin konudan baya bi uzaklasmisim style markasi ne alemde? Maxi bio onerilmis. Ortak satin alacak birilerine ihtiyacim var. Tesekkurler :)

Uzun zamandir biz de kullanmiyoruz canim o markayi. Maxi daha cazip bakim yapma orani cok daha yuksek kollojen madde var icinde daha nolsun falan filan

Uzun zamandir biz de kullanmiyoruz canim o markayi. Maxi daha cazip bakim yapma orani cok daha yuksek kollojen madde var icinde daha nolsun falan filan

Ben simdi 2. Cocugu dusunuyorum ondan once yapmak istiyorum o yuzden buyuk boy almam cok sacma olcak. Burdanmi ortak bulacam acaba yoksa ayri basligi var mi?

Başka bir başlıkta sordum ama gören olmadı sanırım. Bu başlığa uygun değilse silinsin lütfen...

Selamlar KilicBaligi bir sorum olacaktı. Benim ara ara saç dökülme sorunum var, novocrin buğday plesantası losyonu kullandığımda iyi geliyordu. 4 ay önce natura keratin yaptım, bozulmak üzere ama saçlarım da gene strese bağlı dökülmeye başladı. Novocrin içinde çinko bazlı tuz bulunur yazıyor, sorun olur mu ne dersiniz? Aslında karanfil suyuyla birlikte ikisini dönüşümlü kullandığımda kesin çözüm oluyordu ama karanfilde de sodyum varmış Bitkisel sodyum da, çinko bazlı tuzlar da brezilya fönüne zarar verir mi ki? Saçlarım uzun değil ürünün yarısı artmıştı, önümüzdeki hafta natura keratini tekrar yapmak istiyorum, bunlar olmazsa saç dökülmesine ne tavsiye edersiniz? Şimdiden çok teşekkürler,

Ben biotin vitamini kullandim. Bende cok ise yaradi ama once doktora gitmeni tavsiye ederim

Ben biotin vitamini kullandim. Bende cok ise yaradi ama once doktora gitmeni tavsiye ederim
vitamin hapı olarak bahsediyorsunuz, değil mi? bir ara kullanmıştım dökülmeye etkisi olmamıştı ama saçları hızlı uzatıyordu, bendeki etkisi bu olmuştu :) benim dökülmenin strese bağlı olduğunu biliyorum, çözümü de kendim için kesin ama bir türlü emin olamadım fönü de kaybetmek istemiyorum. Natura keratin bayağı bir keçe haline gelen saçıma gayet iyi gelmişti, sürekli fön çekme derdi olmaması da cabası :)

Aynen vitamin hapi, herkesde farkli ise yariyor demekki :) OKYANUSYAA sen belki birseyler onerirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…