- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.561
Çevrendeki doğal olmayan herşey kanserojen değil mi zaten :))) çok fazla itibar etme. Onun dışında brezilya fönünden önce başka bakımlar denedin mi hiç. Bulduğun marka nedir, bilmediğin ürünleri kullanma lütfennEki Görüntüle 1939907 Eki Görüntüle 1939908KilicBaligi Konu kapandı mı bilmiyorum ama yeni gördüm. Zaten birkaç saniye önce kayıt oldum. Ben 16 yaşındayım. Saçlarımı Oryalle üst üste açtım. İyice yıprandı. Kestire kestire bu kadar düzelttim. Anlayacağın şimdi saçlarım biraz yıranık. Uçları yüzüme batacak kadar sert. Çok sert ve kabarıyor. Saç telimi elime alınca saç böyle boydan boya kırık kırık gidiyor. Brezilya fönü kanserojen madde içerir gibi şeyler okudum. Doğru mu? Sizce benim yaşımda birinin yapması uygun mudur? Bir de sizce 80 ml keratin kaç lira olmalı çok ucuza buldum ve biraz tedirgin oldum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saçlarım:
Ne durumdasın, sonuçlar nasıl memnun musun :)OKYANUSYAA evet tatlim aldim fazlaligni, ama yinede fazla geldi saniyorum cunki hala gecmedi o durum..
Nash ürünleri güzeldir aslında fakat keratinini hiç denemedim, onun yerine davinesi öneririm. Bunun yanında kuaförde yaptırım memnun kalan bir arkadaşımı biliyorum, ama o henüz davinesi bilmiyor :))Arkadaslar kuaförde nashi keratin bakımı yaptıran yada ürünlerini kullanan varmı kimyasal içeriklimi bilemiyorum kuaför cok israr etti yapalımda yapalım saçların dolgunluk kazansın diye ben henuz karar vermiş değilim ucları kuru nekadar bakım yagı kullansamda inceliyor uzadıkca kuruluğu kalıcı hale geldi ne tavsıye edersiniz
Davinesi bi araştırıyım siz kullandınız mı ? belki kuafore gerek kalmazÇevrendeki doğal olmayan herşey kanserojen değil mi zaten :))) çok fazla itibar etme. Onun dışında brezilya fönünden önce başka bakımlar denedin mi hiç. Bulduğun marka nedir, bilmediğin ürünleri kullanma lütfenn
Ne durumdasın, sonuçlar nasıl memnun musun :)
Nash ürünleri güzeldir aslında fakat keratinini hiç denemedim, onun yerine davinesi öneririm. Bunun yanında kuaförde yaptırım memnun kalan bir arkadaşımı biliyorum, ama o henüz davinesi bilmiyor :))
Kullandim :) burada cok konusuldu davines dilersen gecmis sayfalari inceleDavinesi bi araştırıyım siz kullandınız mı ? belki kuafore gerek kalmaz
Evet buradakı yorumları takıp edebıldgım kadarıyla okudum ama kuafore gerek kalmadan haletsem daha iyi olucak bıldıgım kuaforlerde davines kullanmıyorKullandim :) burada cok konusuldu davines dilersen gecmis sayfalari incele
Iyi bir urundur
kuaförlük hiçbirşey yok sür bekle yıka bitti.Evet buradakı yorumları takıp edebıldgım kadarıyla okudum ama kuafore gerek kalmadan haletsem daha iyi olucak bıldıgım kuaforlerde davines kullanmıyor
Peki keratin yükleme maskesi olarak faydası varmı bana Schwarzkopf Blondme Keratin Yükleme Maskesi onermişlerdi saçları canlandırıyor dıye bilemedimkuaförlük hiçbirşey yok sür bekle yıka bitti.
seti biraz pahalı, netten daines keratin yazarsan ayrıntılı bilgi edinebilirsin
Bahsettigin markayi kullanmadim bilgim yok. Ama keratin maskesi olarak liquid keratin maskasinin maskesini kullaniyorum halen. Iyi diyebilirim. Yani benim maskelerden pek fazla beklentim yok afaki sonuçlar cikardiklarina denk gelmedim. Davines farkli saçı tamamliyor catlaklari onariyor botoks yapiyor diye düşün. Birde liquid keratin markasinin saf keratin şişeleri var ben de kullanacagim hali hazirda bekliyorlar. Kullananlar cok memnun...Peki keratin yükleme maskesi olarak faydası varmı bana Schwarzkopf Blondme Keratin Yükleme Maskesi onermişlerdi saçları canlandırıyor dıye bilemedim
Kuzucum konusu gecmisken birsey sorayim sana ben davines keratini uyguluyorum iki hafta dolmadan etkisi azaliyor mesela %70-80 oraninda. Acaba sacim keratini mi tutmuyor ki??? Teyzeme de uyguladim o da ayni seyi soyledi tani ikimizin de roflesi var ben suvu yine rofleye atiyorum ama srnin bi fikrin var mi?Kullandim :) burada cok konusuldu davines dilersen gecmis sayfalari incele
Iyi bir urundur
Hangi sıklıkta yapıyorsunuz peki. Çok asiri yipranmis saclarda dahi en fazla iki haftada bir yapiliyor ki o bile çok, hafif dejenerelerde ayda bir yada 45 gunde bir yapilir. Onun disinda rofleli oluşuna ben kusur bulmadim cunku illaki yıpranmiştır sacin niye dayanmasın acep. Çok mu sık yükleme yaptın saçına. Yada artık davinesin dahi etki etmeyecegi kadar mı bitti sacların yanik ve sünme mi var yoksaKuzucum konusu gecmisken birsey sorayim sana ben davines keratini uyguluyorum iki hafta dolmadan etkisi azaliyor mesela %70-80 oraninda. Acaba sacim keratini mi tutmuyor ki??? Teyzeme de uyguladim o da ayni seyi soyledi tani ikimizin de roflesi var ben suvu yine rofleye atiyorum ama srnin bi fikrin var mi?
Sunme yok cunku artik o sunen kisimlarin hepsi koptu malesef sacimda roflenin basladi yerden itibaren her birkac milimden itibaren kirik var. Fon hic cektirmem duzlestiricim yok. Yani hic agirlasma olmadi sacimda bu 2. Yuklemem. Ayda bir uyguladim. Ama 1p ginde bir yapsam bile agirlasmayacak sanki. Belki bir iki sık aralikla yuklemeden sonra ayda 1 e mi donsem bilemedim.Hangi sıklıkta yapıyorsunuz peki. Çok asiri yipranmis saclarda dahi en fazla iki haftada bir yapiliyor ki o bile çok, hafif dejenerelerde ayda bir yada 45 gunde bir yapilir. Onun disinda rofleli oluşuna ben kusur bulmadim cunku illaki yıpranmiştır sacin niye dayanmasın acep. Çok mu sık yükleme yaptın saçına. Yada artık davinesin dahi etki etmeyecegi kadar mı bitti sacların yanik ve sünme mi var yoksa
Evet canm memnunum, zaten kuaforde deneyip oyle aldim koca siseyi :))Çevrendeki doğal olmayan herşey kanserojen değil mi zaten :))) çok fazla itibar etme. Onun dışında brezilya fönünden önce başka bakımlar denedin mi hiç. Bulduğun marka nedir, bilmediğin ürünleri kullanma lütfenn
Ne durumdasın, sonuçlar nasıl memnun musun :)
Nash ürünleri güzeldir aslında fakat keratinini hiç denemedim, onun yerine davinesi öneririm. Bunun yanında kuaförde yaptırım memnun kalan bir arkadaşımı biliyorum, ama o henüz davinesi bilmiyor :))
Canm ben maxi bio kullaniyorum, evde davines keratinimde duruyor hala. Davinesi kullansam agrlasma veya o onceden yasadigim yapis yapis olayi olur mu ?İki ürünü karşılaştırmamak gerek bence, amaçları ve kullanım şekilleri birbirinden çok farklı. Davines'in keratin bakımı çok başarılı bir ürün ve ilk fırsatta yeniden alıp kullanmaya devam edeceğim ama ne yazık ki hafif yıpranmış saçlarda etkili olsa da bu kadar kimyasal hasara uğramış bir saçta etkisi beklentileri karşılayacak cinsten değil. Ne yazık ki kalıcı bir etkisi de olmuyor.Bu yüzden saçının ihtiyacını sen daha iyi bilirsin, neye ihtiyacın varsa seçimini ona göre yap derim.
canım her brezilya fönü öncesi MUTLAKA arındırıcı kullanmak gerekiyor, ÇÜNKÜ sat telleri pul puldur keratin bu boşlukları doldurur formaldehit te saç telini bir mum tabakası gibi sararak düzlüğünü muhafaza eder. Ama sen arındırmazsan jole köpük saç kremi maske sampuan kalıntıları kalırsa ki kalmaz desekte kalır, ozaman yaptığın fönün verimi düşer canım.OKYANUSYAA canim bi sorum daha olcak sana. Simdi 2 kez kuaforde ve bir kezde maxi yi uyguladim, bidahaki uygulamamda onceden arindirici sampuanmi kullanmam gerekiyor yoksa normal sulfatsiz yeter mi ?
Oy daha önce vardı yani değil mi sünme, yani bildiğin hasarlı saçınSunme yok cunku artik o sunen kisimlarin hepsi koptu malesef sacimda roflenin basladi yerden itibaren her birkac milimden itibaren kirik var. Fon hic cektirmem duzlestiricim yok. Yani hic agirlasma olmadi sacimda bu 2. Yuklemem. Ayda bir uyguladim. Ama 1p ginde bir yapsam bile agirlasmayacak sanki. Belki bir iki sık aralikla yuklemeden sonra ayda 1 e mi donsem bilemedim.
Hatirlarsan pure strength cure un sampuani bile yumusatmadi diyordum.
Aynısını yaptım her ikisini de kullandım aynı anda ben öyle bir sorun yaşamadım, yani sadece ilk uygulamada ve durulamada oluyor daha sonra geçiyor. Ben ağırlaşmanın iyi birşey olduğunu düşünüyorum davines için :) Şöyle ki, sonuçta bu serum da saç çatlaklarını yarıklarını dolduruyor yama gibi düşün. Saç teli gerçek anlamda ağırlaşıyor. Bu durum kalıcı değil. Yap korkma ama brezilya fönünün hemen ardından yapma sık keratin yüklemek te çok iyi değil, hem fön kem davines zorlar saçını saçın kabul etmez keratini. Fönden en erken1 ay sonra davines yapmaya balşaCanm ben maxi bio kullaniyorum, evde davines keratinimde duruyor hala. Davinesi kullansam agrlasma veya o onceden yasadigim yapis yapis olayi olur mu ?
Evet bu hafta yapiyim o zaman tam iki hafta oldu sonuclari yazarim canim sagolasincanım her brezilya fönü öncesi MUTLAKA arındırıcı kullanmak gerekiyor, ÇÜNKÜ sat telleri pul puldur keratin bu boşlukları doldurur formaldehit te saç telini bir mum tabakası gibi sararak düzlüğünü muhafaza eder. Ama sen arındırmazsan jole köpük saç kremi maske sampuan kalıntıları kalırsa ki kalmaz desekte kalır, ozaman yaptığın fönün verimi düşer canım.
Oy daha önce vardı yani değil mi sünme, yani bildiğin hasarlı saçınpeki ozaman şöyle yapalım mı yukarıda da yazdığım gibi yıpranmış saç için 2-3 uygulamada iki haftada bir düşürelim mi. Elinde yeterince var diye tahmin ediyorum davines. Şöyle de birşey var ciddi hasarlı saçlarda artık davineste birşeyler yapamıyor, biryere kadar yani. Bence ayda iki kere yapalım deneyelim :)
Aynısını yaptım her ikisini de kullandım aynı anda ben öyle bir sorun yaşamadım, yani sadece ilk uygulamada ve durulamada oluyor daha sonra geçiyor. Ben ağırlaşmanın iyi birşey olduğunu düşünüyorum davines için :) Şöyle ki, sonuçta bu serum da saç çatlaklarını yarıklarını dolduruyor yama gibi düşün. Saç teli gerçek anlamda ağırlaşıyor. Bu durum kalıcı değil. Yap korkma ama brezilya fönünün hemen ardından yapma sık keratin yüklemek te çok iyi değil, hem fön kem davines zorlar saçını saçın kabul etmez keratini. Fönden en erken1 ay sonra davines yapmaya balşa
canım sol baştaki ürün. diğerlerine yanaşma kullanıp pişman olanlar vardı formda.Maxi bio keratin hakkında bilgi alabilirmiyim, Sevgili Okyanus gittigidiyor linki açılmıyor bu ürünlerden hangisi sanırım Maxi yazmayanlar taklit? birde bu ürünü kullanmadan önce ve sonra hangi şampuanı önerirsiniz (arındırıcı ve devam şampuanı) Okyanus ve Kılıçbalığı teşekkürler.
kıvırcık boyalı kabarık saç