Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

1. Kopma ihtimali normal düzleştirirken de var :) yıpranmış kuru bitik saçı 230 da düzleştirmeye kalkarsan dediğin olayı yaşarsın, bunun fön ilacıyla hiçbir bağlantısı yok bu konuda rahat ol, öyle yazanlar beceriksiz tayfa
2. platin saçlı arkadaşınızın saç tipi nedir kuru mu kıvırcık mı düz mü... yıpranmış ince telli hassas bir saç olduğunu düşünerekten yorum yapayım 200 dereceyi geçmeyin hatta 190 iyidir, normalde düzleştirici kullanıyor mu ve kaç derecede kullanıyor ?
3. hayır hiçbir sakınca yok saç kremi ve maskelerse SLS dediğimiz sülfat bulunmaz, fakat bunları kullanmaktaki amacın bakımsa hiç gerek yok çünkü maxi ile en büyük bakımı yapmış olacaksın, yıkadıktan sonra açılmaması gibi bir ihtimal zor ama krem kullanmanda sakınca yok tabi, bence maske beklese de olur üst üst işlem yapmış olma saçına
4.saç yapı olarak asidiktir sirke de öyle, sirke iyi bir bakımdır saç için ve föne etki etmez korkma, fakat hemen fönden sonra yapmana da gerek yok dediğim gibi zaten bakım yapmış olacak fönün, çok feci durumda mı saçın, şirke bu durumlarda iyi geliyor :)
:) unibaby nin içeriğini bilmiyorum şahsen, SLS SLES yazıyorsa kullanmayın
bunun dışında arındırıcı şampuanı sadece arındırırken yani fön öncesi kullanmanız gerekiyor, bunu sürekli hale getirirseniz fönün ömrünü uzatmaz aksine kısaltırsınız

OKYANUSYAA sacim gercekten oldukca kotu durumda son zamanlarda sirke iyi geliyor hatta 5 dak kasenin icinde bekletiyorum sacimi :) daha once kuaforde fonu 1 kez yaptirdim oldukcada fazla odeyerek sadece sampuanla acilmiyordu krem kullanmak zorunda kaliyordum. Arkadasimin sacini tam bildin :) duzlestirici kullaniyor tum karsi cikmalarima ragmen. Bu arada keratini max 10 dak bekletip kurutmaya gecelim degilmi?

istediğin kremi kullanabilirsin sakıncası yok fön için, maskeyi azcık ertele iki hafta sonra yap mesela, yarım saat bekle canım fakat sürdükten sonra mutlaka tarakla sıyırarak fazlalığı al, bence en önemli noktalardan biri bu
ıcık vıcık asla olmamalı, yarım saat bekle sonra hafiften kurut zaten biraz kurumuş olacak
sen de mümkünse 200 ü geçme, benim bile saçımda boya yokken yıpranma yokken 180 le yapıyordum en son yaptığımda anca 200 e çıktım, çok çok kıvırcık değilse bana göre gerek yok yüksek ısıya

Cok tesekkurler, benim hafif dalgali ama amacim duzlestirmekten cok bakim oyuzden en dusuk ayarda yapacagim. 30 dakika cok degilmi sakincali olmuyormu bekletmek?

OKYANUSYAA Unibaby.nin benim kullandığımda alkol, paraben, boya, sls/sles içermez yazıyor :) zaten konunun büyük çoğunluğunu okudum. Nude şampuanda karar kılmıştım ama ondan da şikayetler olmuş şimdilik bunu kullanayım dedim hem her yerde bulunuyor bir yere gittiğimde unutsam bile sıkıntı olmaz diye. Çok teşekkürler bizimle tecrübelerinizi paylaştığınız için :)

Bu benim de aklımda olsun ohalde :)
Rica ederim

o ilaç kafanda 3 gün kalıyor :)))
30 dakika mı sakıncalı
Bugun yaptim sonunda. Kuaforde yapildiginda sanki normal gibi cikmisti saclarim. Simdi ise fazla sprey veya jole varmis gibi yer yer sert. Bu normal mi? Yagli durmuo ama hissi rahatsiz :) bu arada o nasil bir dumanmis :) kuaforde bu kdr olmamisti az mi surmusler acaba o zama

belki sen fazla sürmüşsündür, ki sertleştiğine göre jöle gibi olduğuna göre sanırım öyle
tarakla da üzerinden geçmedin mi, tarifin bunları yapmadığını gösteriyor :)
bekle ve yıka bakalım ne olacak
kuaförler fan kullanır gerekirse dışarıda yapar dumanı azaltır ama gereğinden fazla sürüp kurutmayınca da nemli bırakınca da duman çıkar

Arkadasim surdu ve taraklada gecti ama son kalani eliyle bir yerlere surdugu sert yerler sanirim :) 2. Gun azalmis zaten emmis sac sanirim. Sacim o kdr yipranik ki ustune yattigim yerler kivrilmis bile. En az ne kadar ara vermeliyim bir sonraki bakim icin?

normalde 6 ayda bir yapılıyor bizler özellikle düzleştirme amaçlı kullanıyoruz, ben mesela 4 aydan fazla ara vermem çünkü bozulmaya başlıyor saçlarım. 3 ay sonra yaptığımı da bilirim
nekadar ara vereceğini aslında sen hissedersin, onun dışında 2 aydan önce yapma derim. düzleştirme değil bakım diyorsun.
saçının durumuna göre sen kara ver

OKYANUSYAA nasılsın.bi konuda danisacaktim sana.şimdi ben dün gittim saçlarımı boyattim tümünü.dedim ki herhalde tüm brezilya bozulacak aman dedim bozulsun renkten sıkılmıştım. Boyandı falan kuruttum bozulma yok.bende şaşırdım.ama diplerim çıkmaya başladı ve ön dipleri duzlestirmeden kullanamiyorum artık malesef.hani siz diyordunuz ya dipler çıkana kadar oteki yerlerde bozulur diye benim her yer düze yakin dipler kıvırcık:) acaba normal sampuan kullansam kivirciklasir mi saç?

Evet keratini uyguladim. Sacimi boyasiz bile kremsiz acamayan ben sadece sampuanla bile kolayca aciyorum :) saclarim dolgun ve yumusacik. En yipranik 2 tutam sacima tekrar surdum ilk seferde kuaforde oyle yapmisti. Fotograf koyuyorum ama sacimin yarisi yanik oldugu icin cokda anlasilmiyor. OKYANUSYAA yardimlarin icin tesekkurler

Kizlar brezilya fonunu kuaforde yaptirmak istiyordum ancak tam omuz hizamdaki saclarima 550 tl isteyince vazgectim urunleri alip evde kendim yapmaya karar verdim. Sizden yardim istiyorum hangi marka urun almaliyim brezilya fönü icin. Kuaforde yaptirsaydim bio diye bir markayla yapacagiz demisti birde saclarim ince telli bu hafta kestirdgim icin yipranik degil kivircik-dalgali arasi bir sac. Fotograf yukluyorum dogal halini ve yeni kestirilmis fönlendikten-duzlestirildikten sonraki halini.

Iyi parlak ve saglikli gorunuyor :) güle gülw kullann
Tatlim 4 sayfa geriye gidip okumaya basla maxi bio keratin markasini kullaniyorum ben ve burdaki kızceler de memnunlar. Bak bir ustteki kızçem de maxi bio keratinle yaptı. Oku. Takilirsan yardimci olayim

OKYANUSYAA canim maxi bio ya baktim ancak tek bir sitede bulabildim ve 1000ml 300 tl. Fiyat olarak yine cok fazla geldi. Daha dusuk gramajlisi satilmiyormu acaba bu urunun

OKYANUSYAA canim maxi bio ya baktim ancak tek bir sitede bulabildim ve 1000ml 300 tl. Fiyat olarak yine cok fazla geldi. Daha dusuk gramajlisi satilmiyormu acaba bu urunun
Hayir tatlim satilmiyor ama buradaki kizlar aldilar ve senle paylaşacak olanlar vardir mutlaka. Yine biraz gecmise gidip alanlari bulup irtibata gecebilirsin. Cok yaptik biz paylasim olayini :)

Ben bu hafta yeni uyguladim, cok korkarak yaptim cunku daha onceden magdurum sac konusunda. Uygula cok memnun kalacaksin bende ilk sefer kuaforde yaptirdim 600 tl verdim kendi yptigim daha iyi. Biz bir kac kiz girdik sende birilerini ikna et, yada zateb 3 ayda bir yapsan 400 ml sana kalmasi gerek. Bu arada arindirici sampuani unutma ben naturadan aldim 15 tl galiba P pandask

Hangi urunle yaptiniz acaba maxi bio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…