Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Aynen vitamin hapi, herkesde farkli ise yariyor demekki :) OKYANUSYAA sen belki birseyler onerirsin
Yani dökülme konusunda liquid keratinin yağlarini kullandim fakat işe yaramadı.
Bemix-evigen-bepanten ampulleri badem yagi ile karistirip sac diplerine sürdük 5 hafta boyunca. Hafifledi ama hala istedigim sonucu alamadim kirecli sular buna bagliyorum artik.
Onun dışında içsel bir müdahale yapmadım hap gibi. Doktor kontrolü sonucu mu stresten teşhisi kondu peki.
Birde şampuanınıza iki adet dogum kontrol hapı ezip karistirin. Bazı kadinlarfa erkeklik hormonu baskin olabiliyor bu nedenle dökülme sorunu yaşayabiliyoruz. Biyolojik ya da kimyasal ayrintisi pek önemli degil.
Kan tahlili yaptirin derim

saç diplerine yağ, bemix vs uygulamak bana iyi gelmiyor, kan değerlerimde de bir şey yok, sadece sorun strese girdiğimde yoğun çalıştığımda dökülme başlaması novocrin plesanta losyon içindeki çinko bazlı tuz ve karanfilde bulunan sodyum brezilya fönünü bozan maddeler mi aslında bunu öğrenmek istiyordum, bilgi için çok teşekkürler, OKYANUSYAA sanırım bana bir tek kimya bilen bir kişi yardımcı olabilir ya da en temiz çözüp deneyip görmek

Aramaya inanınca taaa 28-29. sayfalarda falan KilicBaligi nin karanfil bakımı yaptığını okudum, karanfil kaldı... Novocrinde de ayrıca sulfapeptiden varmış, sülfür'ün bir çeşidi sanırım, cesaret edemem. Karanfil suyuyla şimdilik idare edeyim, organicium hidrosollü şampuanı yorumları çok iyiymiş, onunla desteklerim...

OKYANUSYAA bir sorum olacak, benim saçlar çok ince telli ve gür değil, koyu renkten neredeyse platine döndürdüğüm için keçe gibi olmuştu. Çok toparlandı, şu sıralar kalan keratinle tekrar yapmak istiyorum ama saçlar gene kafama da yapışsın istemiyorum. Düzleştirici yerine her gün çok sıcak olmayan fön çeksem öyle düzeltsem olabilir mi? Fırçalı dönen bir saç şekillendiricim var, fazla sıcaklık vermiyor ve kalın / ince fırça başlığına göre ince bir hafif dalgalı ya da düz bir fön çekilebiliyor. Zaten saçlarım çok dalgalı bir yapıya sahip değil, ince saçların kafama iyice yapışmaması için düzleştirici yerine kullanabilir miyim ne dersin? Şimdiden cevabın için çok teşekkürler...

Bakım amaçlı diyorsun :)
bence kullanabilirsin, peki düzleştiricin en düşük sıcaklığı nedir ayarlanabiliyor mu
150 ye falan iniyorsa ya da 160, ben olsam düzleştirici ile yapardım

sanırım en düşük 150 derecede yapmıştım gene de kafama yapışmıştı :) o kadar da yapışmasın azcık hacimli hafif dalgalı bile durabilir sorun değil ama parlaklığı ve yumuşaklığı, banyodan yıka çıklığı beni inanılmaz cezbediyor :)) bir de böyle deneyeyim, sonucu bildiririm :)

Bakım amaçlı diyorsun :)
bence kullanabilirsin, peki düzleştiricin en düşük sıcaklığı nedir ayarlanabiliyor mu
150 ye falan iniyorsa ya da 160, ben olsam düzleştirici ile yapardım

saçlarım çok yıpranık diye korkup sanırım en düşük 150 derecede yapmıştım gene de kafama yapışmıştı :) o kadar da yapışmasın azcık hacimli hafif dalgalı bile durabilir sorun değil ama parlaklığı ve yumuşaklığı, banyodan yıka çıklığı beni inanılmaz cezbediyor :)) bir de böyle deneyeyim, sonucu bildiririm :)

Dayanamadım, saçımın çok az diplerine novocrin uyguladım. Biraz fazla gelen tutam direkt çalıya döndü. Kesinlikle Novocrin plecanta losyon kullanımını tavsiye etmiyorum.

Dediğim gibi yaptım, saçlarım zaten düz sayılır, sadece fönle düzelttim, düzleştiriciyle hiç geçmedim, geri kalan herşeyi kitabına uygun uyguladım... Kafama yapışmayan, pırıl pırıl yumuşak ipek saçlarım geri geldi Nasıl pinti kullandıysam natura keratin bir kez daha uygularım yaz başına, o zaman belki nem vs. bahanesiyle düzleştirici ile yaparım, kimbilir

Herkese merhaba, ben biomaxiyi yaklasik 1 ay once uyguladim sulfatsiz sampuan vs da kullaniyorum ancak sacim yine eski yipranik halinr dondu. Bugun sacimdaki yaniklari kestirmeye gittigimde kuafor brezilya fonu yapma o sadece 2 hafta parlatir sonra daha kotulestirir keratin uygula sampuanina cay terabentin damlat daha iyi dedi. Durup dusundugumde dogru 2 hafta sonra sacim ilk yaptigim gibi degildi. Bende arastirdim glorikadan Davines keratin serumu almayi dusunuyorum. Kullananlar vardi, memnunmusunuz?

Yahu bu kuaförler bildiklerini sanıp müşteriyi büyülüyorlar :))))) amaaaa birşeycik bildikleri yok, ben artık yeri geliyor saçımı bile kendim kesiyorum uzak olsunlar...
brezilya fönünün biraz kimyasından bahsedeyim sana, ki daha önce de hep yazmışımdır
içerisinde zaten senin kuaförünün bahsettiği keratin varrrr, keratin bir proteindir. Proteinlerin en temel yapı taşı olan aminoasitlerin birleşerek polipeptirleri oluşturması ve bu polipeptitlerin de sülfür bağları ile birbirine tutunarak oluşturduğu bir zincir ile meydana gelir keratin saçın tırnağın kirpiklerin hep keratinden oluşur.

brezilya fönü yaparak sen saçının temeli olan keratini saçına hapsediyorsun, bunu da içerisinde bulunan formaldehit dediğimiz madde ile yapıyorsun. balık pulu şeklindeki şaçlarının arasına keratini yerleştirip formaldehitle de uzun süre kalmasını sağlıyorsun.

düzleştirmenin yanında en büyük bakımdır brezilyafönü. İki haftada parlaklığının gitmesi bence başka birşeydendir. Mesela benim parlaklığının uzun sürmemesinin en büyük sebebi, bulunduğum ilin aşırı kireçli suları. İki günde beyaza dönen demlik dibi ile karşılaşıyorum, saçım napsın peki :))) falan filan

davinese gelince evet güzel bir ürün, ama bitik bir saça onun da yapabilecekleri sınırlı.

bu arada biomaxi hangisi

güle güle kullan en iyi bakımı yapmışsın :)
bundan sonra fön ihtimalini de rahatlıkla söyleyebiliriz düz saçlılara desene :)

güle güle kullan en iyi bakımı yapmışsın :)
bundan sonra fön ihtimalini de rahatlıkla söyleyebiliriz düz saçlılara desene :)
Kesinlikle... Bu arada ben de senelerdir saçımı kendim boyarım, renk değiştiririm, açarım koyulturum, kendim keserim... değme kuaförlere taş çıkartırız biz desene manikür pedikürümü bile kendim eksiksiz yaparım, ojem eksik olmaz. bir keratine bulaşmamıştım, o da oldu tam oldu annem orta 2 de zayıf getirince beni kuaför yanına çırak vermekle tehdit etmişti, aslında verseymiş keşke diye düşünmüyor değilim hala

Tesekkur ederim canim anlattigin icin. Maxibio deilmiydi mavi beyaz 1000ml lik olan. Ne bilim adam oylr deyince benimde aklim karisti. Bende istanbuldayim kirecli sular malum. Maske ve organik sirke ile toparliyorum yine. 1 senede anca toparlayacgim herhaldr

Yani gerçekten çoğu kuaför neyin ne olduğunu bilmeyip hemen şucu b.fönüne atıyor. İşin kimyasına bir bakmıyorlar. Bak evet formaldehit zararlı bir madde ama çevrende kullandığın çoğu şeyde var zaten, bunu da kimse öngörmüyor. Suçlu fön değil ki.
Bu pahalılıkta herkes kendi kendinin kuaförü olmalı :)

merhaba arkadaşlar benim saçlarımda açıcıdan yandı ve duştan sonra çok şekilsiz o yüzden keratin uygulamak istiyorum size bir sorum olucak cevaplarsanız sevinirim maxi bio keratin ile bio keratin gold aynı marka mı ? sizin önerdiğiniz bir ürün var mı?

Hayır hayır kesinlikle aynı markalar değil bio keratin gold kullanıp ziyadesiyle pişman olanlar var.
hatta merdiven altı olduğunu düşünenler de var geçmiş sayfalardan aratabilirsiniz okuyabilirsiniz yazışmaları
onun dışında daha iyisini bulana kadar burada çoğunluk maxi bio keratin kullanıyor, ben dahil

cevabın için çok teşekkür ederim... bio maxi nereden nekadara satın alıyorsunuz satış sayfası bulamıyorum

Merhabalar kızlar uzun zamandır takipteyim topigi her yazdığınızdan haberim var neredeyse yazmak şimdiye nasip oldu benide alıverin aranıza :) iki kere brezilya fonu yaptırdım bende ilki cok guzel bir etki yaratmisken ikinci uygulama saçlarımı sertleştirdi bir arkadas yazmış ya yıprattı diye başıma gelmese inanmazdım.. bende de hiç boya yok ona rağmen o havalı saçları elde edemedik hatta kurutunca sertlesiyor :/ buarada ikincisinde global keratin kullanıldı ilkinde acemilikten soramadım. Bugün saçlarımı kestirdim ve kuaför keratin complexten bahsetti saçımın önünede uyguladi bir tutam ve gerçekten yumuşacık oldu 450 lira fiyat verdiler sampuaniyla birlikte ama oraya pek guvenemedim.. size bunu haber vermk icin gireyim dedim fakat KilicBaligi zaten kesfetmis :) en kisa zamanda leventteki ozdemire ugrayacagim belli oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…