- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.581
1. Kopma ihtimali normal düzleştirirken de var :) yıpranmış kuru bitik saçı 230 da düzleştirmeye kalkarsan dediğin olayı yaşarsın, bunun fön ilacıyla hiçbir bağlantısı yok bu konuda rahat ol, öyle yazanlar beceriksiz tayfaOKYANUSYAA ve diger sorularima cevap verecek herkese merhaba :) pazartesi maxi bio yu uygulayacak arkadasim bana ve platin sacli arkadasima. Yaptiktan sonra resim paylasacagim. Herzamanki gibi sorum var. 1. Birkac farkli yerde evde yapmayin saciniz kopar demis, boyle bir risk hangi durumda olusabilir? 2. Platin sacli arkadasim icin ozellikle dikkat etmemiz gereken birsey varmi? 3. Uygulamadan sonra bc nin sac kremi ve maskesini kullanmamda bir sakinca varmi? Baska turlu acilmiyor 4. Elma sirkesi fone zarar verirmi 5. Kac ayda bir yapmak gerek. Sacim gecen sene rofleden yandi ve belli bolgelerde kopmalar var yani baya uclari yoluk yoluk.
2. platin saçlı arkadaşınızın saç tipi nedir kuru mu kıvırcık mı düz mü... yıpranmış ince telli hassas bir saç olduğunu düşünerekten yorum yapayım 200 dereceyi geçmeyin hatta 190 iyidir, normalde düzleştirici kullanıyor mu ve kaç derecede kullanıyor ?
3. hayır hiçbir sakınca yok saç kremi ve maskelerse SLS dediğimiz sülfat bulunmaz, fakat bunları kullanmaktaki amacın bakımsa hiç gerek yok çünkü maxi ile en büyük bakımı yapmış olacaksın, yıkadıktan sonra açılmaması gibi bir ihtimal zor ama krem kullanmanda sakınca yok tabi, bence maske beklese de olur üst üst işlem yapmış olma saçına
4.saç yapı olarak asidiktir sirke de öyle, sirke iyi bir bakımdır saç için ve föne etki etmez korkma, fakat hemen fönden sonra yapmana da gerek yok dediğim gibi zaten bakım yapmış olacak fönün, çok feci durumda mı saçın, şirke bu durumlarda iyi geliyor :)
:) unibaby nin içeriğini bilmiyorum şahsen, SLS SLES yazıyorsa kullanmayınBen de yaptım maxi bio.yu sonunda neredeyse 10 gün oluyor :) Cidden çok büyük rahatlıkmış duştan sonra kremsiz bile saçların kolayca taranması. Şampuan konusunu ben de takmıştım baya kafaya satıcıya da sordum arındırıcı şampuan olayını sülfatsız olması yeterli deyince bekleyemedim unibaby ile yaptım O kadar zor taradım ki o yıkamadan sonra saçımı. Nasıl olacak bu şampuanla diye düşündüm durdum ama şu an oğlumla birlikte aynı şampuanı kullanır olduk Köpürmediği için sevmiyorum gerçi temizlemiyormuş gibi hissediyorum bol bol kullanıyorum. Ne kadar kalıcı olur bilemiyorum tabiki. Arındırıcı şampuan kullanmak daha kalıcı olmasını sağlıyor olabilir :)
bunun dışında arındırıcı şampuanı sadece arındırırken yani fön öncesi kullanmanız gerekiyor, bunu sürekli hale getirirseniz fönün ömrünü uzatmaz aksine kısaltırsınız