canım her brezilya fönü öncesi MUTLAKA arındırıcı kullanmak gerekiyor, ÇÜNKÜ sat telleri pul puldur keratin bu boşlukları doldurur formaldehit te saç telini bir mum tabakası gibi sararak düzlüğünü muhafaza eder. Ama sen arındırmazsan jole köpük saç kremi maske sampuan kalıntıları kalırsa ki kalmaz desekte kalır, ozaman yaptığın fönün verimi düşer canım.
Oy daha önce vardı yani değil mi sünme, yani bildiğin hasarlı saçın
peki ozaman şöyle yapalım mı yukarıda da yazdığım gibi yıpranmış saç için 2-3 uygulamada iki haftada bir düşürelim mi. Elinde yeterince var diye tahmin ediyorum davines. Şöyle de birşey var ciddi hasarlı saçlarda artık davineste birşeyler yapamıyor, biryere kadar yani. Bence ayda iki kere yapalım deneyelim :)
Aynısını yaptım her ikisini de kullandım aynı anda ben öyle bir sorun yaşamadım, yani sadece ilk uygulamada ve durulamada oluyor daha sonra geçiyor. Ben ağırlaşmanın iyi birşey olduğunu düşünüyorum davines için :) Şöyle ki, sonuçta bu serum da saç çatlaklarını yarıklarını dolduruyor yama gibi düşün. Saç teli gerçek anlamda ağırlaşıyor. Bu durum kalıcı değil. Yap korkma ama brezilya fönünün hemen ardından yapma sık keratin yüklemek te çok iyi değil, hem fön kem davines zorlar saçını saçın kabul etmez keratini. Fönden en erken1 ay sonra davines yapmaya balşa