Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Kuzum şuan birbirimizle çeliştik korumuyor ki yani en azından ben üstünden cevapladım bende boyayla birlikte akmıştı keratin :) Kızılda böyleydi küllü sarı sorun teşkil etmez sanıyorum
Davines keratinden bahsediyoruz, karıştırmadım değil mi?
Boya daha iyi tutuyor emin ol, hatta şu an ara istediğin kuaförü, keratin yapıyor musunuz de, arkasına da ama ben saçımı da boyatacağım ikisi aynı gün olur mu de, azıcık kullandığı ürünü bilen biriyse benim dediğimi diyecektir sana.

Kendim özellikle denk getiririm, mesela ayın 20si keratin günümse, günü gelmese bile saçımı boyar, üstüne keratin bakımı yaparım.

Aaa iyiymiş canım. Benim boyamla birlikte emeklerimde akmıştı :)

Aaa iyiymiş canım. Benim boyamla birlikte emeklerimde akmıştı :)
Dediklerimin üzerinde daha da arttırıyorum, hazır mıyız
Bakımlar/yağlar boyayı akıtıyor, rengini değiştiriyor ya, emin ol boya arkasına keratin yaptığımda normalde aktığı kadar akmıyor, kaç kere şahit oldum buna.

Bir de şu var bak, senin boyadığın renk kızıl. Her koşulda zırt diye giden bir renk. Hatta en çok cilaya ihtiyaç duyan renklerden biri. Ondan da olmuş olabilir.

O zaman ben hazır maximin kullanım süresi dolmamışken bir boyayıp yapsam mı? Zaten akmasından şikayetçiyim diye yağlarada biraz ara verdim doğrusu.

Cila konusunu da Kılıçla sana sorayım dedim dedim kaldı. Hazır açılmışken. 2 kere denedim birincisi hiç olmadı sanırım çok sulu hazırladım. İkincisinde ise açılmış gibi yıprandı saçım. Nedendir sence?

Yapicam o halde, ikisini bir aradan cikaririm ayrica size kuaforlerden daha cok guveniyorum, kuafor olan varsa kusura bakmaz umarim. kavun kokusu
Turuncumsu o durum kizil tonuyla alakali olabilir mi?
Peki @kavun kokusu davines +boya konusunda daha iyi güven sen :) hem ikisi aynı gün aradan çıkar kurtulursun :) benimki kızıldan ötürü öyle olmuştur.

Yapicam o halde, ikisini bir aradan cikaririm ayrica size kuaforlerden daha cok guveniyorum, kuafor olan varsa kusura bakmaz umarim. kavun kokusu
Turuncumsu o durum kizil tonuyla alakali olabilir mi?

Kızlar önce şunun altını çizeyim, düzleştirici etkisi olan keratini ben hiç yapmadım, Yumak sen zaten saç uzunluğumu biliyorsun, saçla ilgili en önemli amacımı da. Haliyle düzleştirici etkisi olan keratin şöyle yapar böyle eder diye iddialı bir şey yazamam.

Diğer durumlara gelelim şimdi. @Cicoretti çok teşekkürler, hepimiz utandık, mahcup ve mutlu olduk bu laf karşısında şimdi

Cilayı nasıl hazırladın? Neler koydun içine? Saçında ne kadar beklettin? Olmadı derken ne olmadı tam olarak? Cila gibi renk tazelemesi mi olmadı? Her hangi bir değişiklik mi olmadı? Yıpranma kısmını içine neler koyduğunu ve ne kadar beklettiğini bilirsek daha iyi fikrimiz olur.

Kızıl gerçekten çoook çok akar, nazlı bir renktir.

Bazen kılıça uyup koyu kahve yapayım gitsin diyorum:) Saçlarım toparlanana kadar

Canım netten baktım ben cilaya. Su, boya, saç kremi ve badem yağı yazıyordu. Baya sulu bi kıvam olmuştu ilki bu yüzden renk konusunda gram faydası olmadı 20 dakika tutmuştum.
Sonrakini daha koyu bir kıvamda yaptım renk tamam güzel oldu cilanın bi anlamı oldu ama çok yıprandı saçım.

Sulu olmayacak zaten, akışkan olacak sadece. Akışkan bir hamur misali :)
Kısa zaman içinde mi yaptın ikinciyi? Hani oksidan koysan diyeceğim ki yeni bir boyama gibi olmuş, ondan yıpratmış. E oksidan yok?

Kahve tonu yap tabi, kurtarıcı olur. Oksidanı da çok yüksek olmayacağından yıpratma payı da düşük olur.

İkinci yapmama kıvam tuttu renkte güzelleşti ama işte fena yıprandı garip oldu kuzum ya.

Kızılı kapatmak için koyu kahve yapmam lazım onda da çirkin bir kız oluyorum :) renk yakışmıyor. Bulursam atarım fotoları öyle fikir ediniriz

Selam kizlar konuyla direk alakali degil ama boyadan sonra davines keratin uygulicam dedigim icin yaziyorum sacimi koleston perfect 12.11 le boyadim ve roflelerim mavi mor yesil oldu defalarca beyaz sabunla aksin diye resmen citiledim zaten berbat olan sacim her defasinda daha da kotu oluyor. K kavunkokusu keratini boyanin akmasini istedigim icin uygulamicam bir sure. hafif bi cila yaptiktan sonra uygulicam su an sacim mat rofleler mavimsi ve ben kafama takmamaya calisiyorum.

kızlar sık duş almanın bir zararı olur mu? yaptığımdan beri 3 kez duş aldım ilk ikisinde dümdüz kurudu ama bugün öyle olmadı kabardı ve dümdüz değil. neden olmuş olabilir?

kızlar müthişsiniz
ama benim saçlar düz değil ve düz saçı yakıştıramıyorum kendime yapışıyo kafama keşke düzleştirmeden yapabilsek
kızlar müthişsiniz
ama benim saçlar düz değil ve düz saçı yakıştıramıyorum kendime yapışıyo kafama keşke düzleştirmeden yapabilsek
Şimdi şöyle eğer erken yıkarsan dümdüz olmaz ama eskisinden düz olur

Beyaz sabun zaten güzel bir şey değil, bir de üstüne çitileme daha da yıpratır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…