Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Dax indirimde değildi maalesef
Baz önce Balm aldım elime, sonra Gosh 1+1i görünce Gosh aldım. Bakalım nasılmış, deneyince yazarım. Ancak karşılaştırma yapamam çünkü bu tarzdaki ilk ürünüm =)

İyi etmişsin kuzum devir tasarruf devri :) hem zaten sürekli ihtiyaç duymuyorsun denemek için iyi etmişsin.

OKYANUSYAA KilicBaligi merhabalar, neredeyse 952 syfayi okudum ancak sizlere birkac sey sormak istiyorum; benim saclarim gecen sene roflenin sacimda cok kalmasi sonrasinda da eczaneden aldigim bir bitkisel sampuanla kiruyup koptu. 2 ay once kuaforde dunya para verip brezilya fonu&keratin bakimi yaptirdim. Biraz kendine geldi. Simdi tekrar kendim yapicam oncellikle hala biokeratini oneriyormusunuz? Oncesinde hangi arindirici sampuani kullanmaliyim? Bunu forumda goremedim. Bir kuafor bana uzum sirkesini haftada bir sacina sur kopmaz dedi(hala taradigmda sarilar kopuyor) birde supergro dax yapiyorium haftada bir ama sulfatsizlar zor arindiriyor yagdan onerdiginiz sampuan varmidir? Cok sordum :/

canım şuan için evet MAXİ BİO KERATİN öneriyorum. hala da kullandığım bir üründür korkma kullan bakım da yaar saçlarına benim yıldızımdır. bunun yanında arındırıcı için aslında benim önerdiğim direk bir marka yok elimde hangisi varsa kullanıveriyorum. alfaparf olur natura keratin olur style nin olur liquid keratin yada diora theraphy...

onun dışında evet kuaförün doğru demiş
asidik olmasından dolayı ve saç yapısına uygun oluşundan dolayı sirke iyi bir seçim
saçı kurtatır, yanığı iyileştirir sünmeyi durdurur

Cok tesekkur ederim @OKYANUSYAA maxibio yu nereden edinebilecegimide soylerseniz bol duami alacaksiniz :)

ben gittigidiyordan almıştım.
bir Google yaz bakalım nereler satıyor Seroly
ayrıca 900 sayfa okumuşsun alıp paylaşmak isteyen üyelerin olduğunu da görmüşsündür irtibata geçip alabilirsin onlardan

Iki gun once aloe vera jel+ tatli badem yagi+ hint yagi + E vitamini kurune basladim kaş ve kirpik icin bi ay icinde belli olur ne ise yaradigi

İşe yaradı mı?

İstemsiz kahkaha attım
Kıyamam

Şu an hepsiburada sitesinde en uzun gece indirimi var bazı ürünlerde ve 9 taksit yapıyor haberiniz olsun. Davines şampuan aldım ben...

Olaplex bir işe yaramıyor aman diyeyim.Umarım almamışsındır.

Hatunlar, bir saat kadar forumdayım... Şöyle bir göz gezdireyim neler olmuş neler bitmiş...

Bu arada bir süredir ben liquid keratini deniyordum biliyorsunuz, önce annemde denemiş sonuçları paylaşmıştım sonrasında kendi saçımda denedim, ilginç şekilde hasarın büyük kısmı onarıldı şu an uzayan, sünen,kopan saç sorunum kalmadı. Evet ciddi anlamda pahalı bir ürün seti ama maalesef ki geçtiğimiz yıldan beri saçımın tamiri için harcadığım ucu bucağı olmayan meblağa bakarsak son kuruşuna kadar helal olsun diyorum. Daha önceki tatsız deneyimime rağmen yine olsa yine alırım...

Daha sonra ürünlerden cidden hoşuma giden ve hoşuma gitmeyen şeyleri sizinle paylaşacağım.Ocak ayının ikinci haftası gibi yendien aranıza dönüyorum. Beni özleyin :)

Bunun dışında biraz geç kalmakla beraber şu an hepsiburada sitesinde en uzun gece indirimi var, Davines Nourishing şampuan 96 lira ve keratin miracle 230 civarı, 9 takside kadar taksit seçeneği var. İmkanı olan , almak isteyen kaçırmasın.

Yok almadim zaten diger firmalar da muadillerini cikarmis rofleye giderken alacaktim vazgectim. Simdilik boyayla devam edicem davines nourishing shamp. kucuk boy almistim keratin icin elimde pure var diye ama hazir insirim varken alinabilir ya baya inmis. Cakma filan olanilir mi bunlar? Kerastase in cok sahtesi dolasiyomus diye duymustum da.

KilicBaligi kaş icin olan bakim ben de gec de olsa etki etti. Gec diyorum cunku yorumlarda 10 gun demislerdi ben de 1 ayi buldu. dokulen kaşlarim biraz geldi. Artik far surme ihtiyaci duymuyorum. Kirpiklerde uzama olmadi sebebi genetik kod olsa gerek. Ayni donem arkadasima basladik onda cok etkisi olmamis.

Merhaba forumu neredeyse tamamen okudum ama kafam çok karıştı. Ben daha önce hiç evde bu tarz bi bakım yapmadım şimdi kendim yapayım diyorum ama hangi ürünü kullanacağımı bilemedim. Saçlarım pırasa gibi olmasa da düz, ombreden ve rofledende yıpranmış durumda. Benim isteğim sadece keratin yüklemesi yapmak. Hangi marka ürünü tavsiye edersiniz KilicBaligi ve OKYANUSYAA
Liquid keratin mi davines mi yoksa başka bir markamı? Birde bunların hangi çeşidi çok fazlada çeşit mevcut

Şikayetlerini tam olarak yazar mısın bi? Kılıç yine bir süre bakamayacak. Ama burada olsaydı sanırım liqued derdi diye düşünüyorum. Çünkü saçının bir kısmında küçük bir yanık vardı. Birçok ürünü deneyimledi. Ama büyük oranda tedaviyi liqued ile yakaladı.

Davines iyi bir bakım seti, saça keratin yüklüyor fakat tedavi süreci uzun. Severim kendilerini, saç pullarının arasına dolgu yapıyor diye düşün.
liquid e gelince kılıç daha önceden deneyip memnun kalmamıştı satıcıların yanlış yönlendirmesinden dolayı ürünü doğru kullanamadı, fakat suan doğru bir uygulama ile saçlarındaki hasardan kurtuldu. Annesinde de denedi çok memnunlar
ben henüz deneyimlemedim 6 tüp keratinim bekliyor denemem için, fakat benim saçlarımda boya badana olmadığından çok kötü halde değil bu nedenle biraz daha bekleyeceğim

onun dışında genel bakımlar yapabilirsin, yağ bakımları

O saça 6 tüp çoookk :)

OKYANUSYAA cok teşekkür ederim. Gerçekten benim gibi anlamayan birine dahi sabırla yazdığınız icin. İnternette liquid keratin diye yazdığımda bir sürü çıkıyor acaba forumda bahsettiğiniz bu fotodaki set mi?

Eklentiler

• IMG_9293.PNG
    116,6 KB · Görüntüleme: 60
KilicBaligi bi sure daha yokmus canim okyanusya maxi bio brezilya fonu kullaniyordu en son. Ben davines keratin yuklemesi aldim bende de rofle var saclarim berbatti birazcik duzeldi. Likit keratinden memnun kalmis KilicBaligi annesine de uygulamisti. Ocahin 2. Haftasina kadar yokum dedi likit keratin icin onun gelmesini bekle derim. Brezilya fonunu evde kışın uygulamak zor olabilir bence.

aynen bu canım, önceki minik siyah şişecikler sıvı keratin
bak o siyah kutudaki maske de çok iyi
şampuanını hiç sevmiyorum
yanlış görmüyorsam en sağdaki gri başlıklı olan da arga keratin karışımı bakım yağı
saç uçlarına sürülüyor, ben sürüp streç filmle sarıp yatıyorum
denem aşaması yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…