- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.501
Dax indirimde değildi maalesefBaz hangi marka tercih ettin. Allahım ironiye bak ya kız sen teninde üründe kullanmıyorsunDaxı stoklasaydın bari.
Hayırlı olsun kuzum lütfen mary lou'yu deneyimleyince yorum yap. Ne diyeceksin çok merak ediyorum :) Bettyi bronzer gibi mi allık mı kullanmayı planlıyorsun.
kullanım şekline bağlı ben allığı sadece elmacık kemikleri üstünde seviyorum. Ama bronzer gibi kullansam biraz burnuma alnıma ve çeneme dokundurabilirdim. Beyaz tenimi renkli şeylerle örtmeyi sevmiyorumBronzer ve allik aynı iş degil mi kız :))
İyi etmişsin kuzum devir tasarruf devri :) hem zaten sürekli ihtiyaç duymuyorsun denemek için iyi etmişsin.Dax indirimde değildi maalesef
Baz önce Balm aldım elime, sonra Gosh 1+1i görünce Gosh aldım. Bakalım nasılmış, deneyince yazarım. Ancak karşılaştırma yapamam çünkü bu tarzdaki ilk ürünüm =)
hmm ozaman ben de allık gibi kullanacakmışım :))))kullanım şekline bağlı ben allığı sadece elmacık kemikleri üstünde seviyorum. Ama bronzer gibi kullansam biraz burnuma alnıma ve çeneme dokundurabilirdim. Beyaz tenimi renkli şeylerle örtmeyi sevmiyorum
canım şuan için evet MAXİ BİO KERATİN öneriyorum. hala da kullandığım bir üründür korkma kullan bakım da yaar saçlarına benim yıldızımdır. bunun yanında arındırıcı için aslında benim önerdiğim direk bir marka yok elimde hangisi varsa kullanıveriyorum. alfaparf olur natura keratin olur style nin olur liquid keratin yada diora theraphy...OKYANUSYAA KilicBaligi merhabalar, neredeyse 952 syfayi okudum ancak sizlere birkac sey sormak istiyorum; benim saclarim gecen sene roflenin sacimda cok kalmasi sonrasinda da eczaneden aldigim bir bitkisel sampuanla kiruyup koptu. 2 ay once kuaforde dunya para verip brezilya fonu&keratin bakimi yaptirdim. Biraz kendine geldi. Simdi tekrar kendim yapicam oncellikle hala biokeratini oneriyormusunuz? Oncesinde hangi arindirici sampuani kullanmaliyim? Bunu forumda goremedim. Bir kuafor bana uzum sirkesini haftada bir sacina sur kopmaz dedi(hala taradigmda sarilar kopuyor) birde supergro dax yapiyorium haftada bir ama sulfatsizlar zor arindiriyor yagdan onerdiginiz sampuan varmidir? Cok sordum :/
canım şuan için evet MAXİ BİO KERATİN öneriyorum. hala da kullandığım bir üründür korkma kullan bakım da yaar saçlarına benim yıldızımdır. bunun yanında arındırıcı için aslında benim önerdiğim direk bir marka yok elimde hangisi varsa kullanıveriyorum. alfaparf olur natura keratin olur style nin olur liquid keratin yada diora theraphy...
onun dışında evet kuaförün doğru demiş
asidik olmasından dolayı ve saç yapısına uygun oluşundan dolayı sirke iyi bir seçim
saçı kurtatır, yanığı iyileştirir sünmeyi durdurur
Iki gun once aloe vera jel+ tatli badem yagi+ hint yagi + E vitamini kurune basladim kaş ve kirpik icin bi ay icinde belli olur ne ise yaradigi
Kizlar, Davines keratin yukleme, olaplex no 3, pureoglogy strength cure sampuan ve sac kremi aldim odeme tusuna basarken elim titredi, bogazim dugumlendi, yutkunmakla yutkunmamak arasinda kaldim ama guc bela bastim tusa :) hadi hayirlisi diyelim insallah saclarima iyi gelir. Sonuclari sizinle paylasmak istiyorum. Dax super gro ve hardalli kure de baslayacagim yakinda opuyorum sizleri.
Ay sormayin ama sonucu hayal edip motive oluyorum bu arada kotu bi haberim var arkadaslar kozmetige taksit olayi bitmis ben yeni duydum aci haberi vereyim dedim icim yaniyoBir de davines ve olaplex trendyolda da satisa cikmis daha uygundu onlari ordan aldim bilginize. Soz duzenli kullanicam yoksa yoluk tavuk gibi gezmeye devam hehehe.
Devam ederim mutlaka Cimcimecim baska sansim da yok zaten bi gorsen saclarimi :)) sampuanla kremim geldi bile hizina cok sasirdim valla hatta niyeti bozdum olaplexin no 1 ve 2 sini de alicam sanirim. Ben sadece acma isleminde kullaniliyor saniyordum bakim olarak da yapilabiliyomus tutmayin beniiii :d
Yok almadim zaten diger firmalar da muadillerini cikarmis rofleye giderken alacaktim vazgectim. Simdilik boyayla devam edicem davines nourishing shamp. kucuk boy almistim keratin icin elimde pure var diye ama hazir insirim varken alinabilir ya baya inmis. Cakma filan olanilir mi bunlar? Kerastase in cok sahtesi dolasiyomus diye duymustum da.İşe yaradı mı?
İstemsiz kahkaha attım
Kıyamam
Şu an hepsiburada sitesinde en uzun gece indirimi var bazı ürünlerde ve 9 taksit yapıyor haberiniz olsun. Davines şampuan aldım ben...
Olaplex bir işe yaramıyor aman diyeyim.Umarım almamışsındır.
Davines iyi bir bakım seti, saça keratin yüklüyor fakat tedavi süreci uzun. Severim kendilerini, saç pullarının arasına dolgu yapıyor diye düşün.Merhaba forumu neredeyse tamamen okudum ama kafam çok karıştı. Ben daha önce hiç evde bu tarz bi bakım yapmadım şimdi kendim yapayım diyorum ama hangi ürünü kullanacağımı bilemedim. Saçlarım pırasa gibi olmasa da düz, ombreden ve rofledende yıpranmış durumda. Benim isteğim sadece keratin yüklemesi yapmak. Hangi marka ürünü tavsiye edersinizKilicBaligi ve OKYANUSYAA
Liquid keratin mi davines mi yoksa başka bir markamı? Birde bunların hangi çeşidi çok fazlada çeşit mevcut
O saça 6 tüp çoookk :)Davines iyi bir bakım seti, saça keratin yüklüyor fakat tedavi süreci uzun. Severim kendilerini, saç pullarının arasına dolgu yapıyor diye düşün.
liquid e gelince kılıç daha önceden deneyip memnun kalmamıştı satıcıların yanlış yönlendirmesinden dolayı ürünü doğru kullanamadı, fakat suan doğru bir uygulama ile saçlarındaki hasardan kurtuldu. Annesinde de denedi çok memnunlar
ben henüz deneyimlemedim 6 tüp keratinim bekliyor denemem için, fakat benim saçlarımda boya badana olmadığından çok kötü halde değil bu nedenle biraz daha bekleyeceğim
onun dışında genel bakımlar yapabilirsin, yağ bakımları
çok mu :)))))O saça 6 tüp çoookk :)
Davines iyi bir bakım seti, saça keratin yüklüyor fakat tedavi süreci uzun. Severim kendilerini, saç pullarının arasına dolgu yapıyor diye düşün.
liquid e gelince kılıç daha önceden deneyip memnun kalmamıştı satıcıların yanlış yönlendirmesinden dolayı ürünü doğru kullanamadı, fakat suan doğru bir uygulama ile saçlarındaki hasardan kurtuldu. Annesinde de denedi çok memnunlar
ben henüz deneyimlemedim 6 tüp keratinim bekliyor denemem için, fakat benim saçlarımda boya badana olmadığından çok kötü halde değil bu nedenle biraz daha bekleyeceğim
onun dışında genel bakımlar yapabilirsin, yağ bakımları
Merhaba forumu neredeyse tamamen okudum ama kafam çok karıştı. Ben daha önce hiç evde bu tarz bi bakım yapmadım şimdi kendim yapayım diyorum ama hangi ürünü kullanacağımı bilemedim. Saçlarım pırasa gibi olmasa da düz, ombreden ve rofledende yıpranmış durumda. Benim isteğim sadece keratin yüklemesi yapmak. Hangi marka ürünü tavsiye edersinizKilicBaligi ve OKYANUSYAA
Liquid keratin mi davines mi yoksa başka bir markamı? Birde bunların hangi çeşidi çok fazlada çeşit mevcut
aynen bu canım, önceki minik siyah şişecikler sıvı keratinOKYANUSYAA cok teşekkür ederim. Gerçekten benim gibi anlamayan birine dahi sabırla yazdığınız icin. İnternette liquid keratin diye yazdığımda bir sürü çıkıyor acaba forumda bahsettiğiniz bu fotodaki set mi?