Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

inan şaşkınım. Kendim yaşamış olmasam bu kadar şaşırmam. Benim resimlerimi eklemiştim şampuandan önce ve bi süre kullandıktan bir süre sonra. Krem kullanmıyorum. Sadece şampuan ve duş sonrası dande nano sprey. ve şaçlarım tiftik tiftik rezil haldeyken nemlendi. Ve saçıma ekstra bir düzletirme uygulamama gerek kalmadan açık kullanabiliyorum.
Şimdi ikinci kez saçımı açarak boyadım 2. gün. O yüzden biraz sertlik geldi ama Bir iki yağ bakımı rahatlatır diye inanıyorum.
Selective keratin maskesini kullandım ben birde. Denemek istersen aklında olsun.

O halde bizim sampuanlarda bir sıkıntı var krem kullanmadan sampuanlayip ciksam ve taramaya calissam ya tum gun surer ya kaclarim kopar. Beni oldugundan daha kotu yapmadi ama bonacure kadar yumusatmadi sacimi. Bonacure de geri donmicem yine de. Pure'u de alali baya oldu gene bi ay filan, biraz sure vereyim desem.
Cevremdekilere denetip onlarin yorumunu alacagim bakalim onlarda nasil etki edecek. SiziSeviyorumDemismiydim cim selective ammino keratin maskeyi diyosan onu da eski konularda gorup siparis vermistim bugun yarin kullanacagim. Tesekkur ederim paylastigin icin.

ben hiç bir yorum yapamıyorum benim kuru birbirine giren saçlarımın şimdiki halini görünce hele.
gerçekten bilemedim tatlım Cicoretti
hangi şampuanı önereceğimi de bilemedim

OKYANUSYAA 'cim valla benim sampuan beklentim zaten dusuktu sadece pure strength cure un yorumlarini gorunce icimde bir umut filizlenmisti :)) Zaten kremsiz, maskesiz, durulanmayan krem yag vs olmadan sacimi tarayamamak benim su an icin alistigim birsey. Platinler gitmeden bundan kurtulamicam sanirim. Elimde davinesin de var keratin oncesi icin almistim belki onu kullanirim biraz, yves rocher'in bir ara yipranmis saclar icin olan sampuanini kullanmistim o hepsinden iyiydi ama sulfat var mi bilmiyorum icinde, bakmak lazim.Yine de pure'a devam edecegim uzun vadede faydasi olabilir.

Tesekkur ederim ben tekrardan cok yardiminiz dokundu, bir suru sey ogrendim burda.

Evet o maske. Ben ilk kullandığımda 24 saati biraz geçirmiştim saçımda gerçi
Daha sonraları 3-4 saat kullandım. Şimdilerde de haftada bir duşta maske gibi 10 dk bekletiyorum.

Evet o maske. Ben ilk kullandığımda 24 saati biraz geçirmiştim saçımda gerçi
Daha sonraları 3-4 saat kullandım. Şimdilerde de haftada bir duşta maske gibi 10 dk bekletiyorum.
Ben de aksamdan surup sabah yikamayi dusunuyordum ama 24 saat resmen challenge yapmissin

Bu da bitmiş hali duştan sonra nasıl duracak bakalım. Çok uğraştırdı zatürre olmam inşallah yarın dışarı çıkmam kazım umarım çıkabilirim bide robot gibi duruyorum bozulacak diye kulağımın arkasına atsam ne olur ki Bu keratini sürüp kurutulmuş hali

Kızlar bu saçlarımın örülüp açılmış hali.

Saçların çok güzelmiş canım maşallah. Çok da güzel olmuşlar güle güle kullan saçlarını. Kulak arkasına atarsan iz olacaktır:)

Davinesten memnun kalmadın mı canım? Ben Pureologyi 1-2 yıl önce burada okuyup keşfetmiştim ama beklentimi nasıl tavan tuttuysam artık, bitince tekrar almamıştım.Sonrasında çok şampuan denedim davinesin farklı farklı serilerini de denedim. Nourishing kadar hiçbirine aşık olmamıştım,onu deneyince 'bu şampuanı da alayım şunu da deneyeyim' diyip hem paramı şampuanlara yatırmaktan hem de saçıma eziyet etmekten kurtuldum.Mucize bir etki yapıyor ya bende. Ciddi indirime girdiği için geçen ay Pureologynin büyüğünü aldım,bitince tekrar buna döneceğim. İki şampuan arasında dönüşüm yapıyorum yani.

C CeYz davinesin keratin bakimini uyguladiktan sonra pure o kadar dolastirmamaya basladi ama ben bunu keratine bagliyorum pure un sampuani ben de pek bi etki yapmadi ama kremini de almistim ondan cok memnunum. 1 ltlik sampuan da nasil bitecekse artik...
Simdi bir de bi gozlemimden bahsetmenin artik sirasi sanirim ben bu urunlerle birde olaplex no 3 siparis etmistim haftada bir uyguluyorum baglari guclendirici etkisi var diye aldim cunku bende platin rofle var hatta beyaza yakin. Sampuandan sonra suyu alinmis nemli sacima olaplexi surup 30 40 dk sacimda bekletiyorum yikayip kremliyorum ve sacimda maske etkisi oluyor guzelce yumusatiyor. Ama asil etkisi acici veya acici etkili boya sonrasi degerlendirilir sanirim.

Canim masallah cok guzel saclar emegine saglik gule gule kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…