Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Mavilik aksin diye yaptim kavun ( cok yipratacak sanmistim ama boya yaptiktan beri saclarim maske uygulamis gibi yumusadi. Cok memnun kaldim boyadan bi de rengi tutturabilsem :)
Boyanın güzel çıkması iyi, hangi marka peki? Ton kaç? Hangi zemin üzer,ne, yani boyanan saç ne renk?

Boyanın güzel çıkması iyi, hangi marka peki? Ton kaç? Hangi zemin üzer,ne, yani boyanan saç ne renk?
Koleston perfect 12.11 extra fume sarisi diye geciyor, benim ana rengim koyu kumral gibi bisey ama 4-5 parmaklik daha onceden dip yapilip kizillasarak acilmis sari var (palette 10.1 ile), uclarda rofleydi. Paletteden sonra esekten inip ata binmis gibi oldum. Sacta cok yogun beyaz/balyaj/rofle yoksa ve kullu sari-kumral isteyenlere 12.11 oneririm gordugim en kullu tonu verdi.

hepinize merhaba benim elimde birkaç saç bakım ürünü var fakat bunların brezilya fönünü bozup bozmadıklarını bilmiyorum.(saçıma bu arada maxi bio keratin uyguladım)bu konu hakkında bu başlık altında biraz eski sayfalara göz gezdirdim fakat birşey bulamadım,yardımcı olabilirmisiniz acaba

birde şu iki milshake ürünü var:

elanor24 sulfatli sampuanlar ve mavi fon suyu dedikler sey bozuyor krem maske ve yaglar serbest demisti KilicBaligi

evet canım mavi fön suyu ve sls içeren şampuanların fönü bozduğunu biliyorum ayrıca tüm saç kremlerinin fönü bozmadığını biliyorum, ben yinede bu ürünlerin kullanabilirmiyim emin olmak istedim.O kadar uğraştım uğraşım boşa gitsin istemiyorum da

Kızlar nasılsınız ne alemlerdesiniz..

elanor24 canım milkshake kullan hiçbir sıkıntı yaratmaz ben de kullandım
diğer ürünler de bakım yağı ve krem mi öyle ise onları da kullan korkmadan
göremedim tam ne olduklarını

Gratis'e gittim, coştum coştum geldim canım. Ayrıca bir baktım Selective amino keratin var, şaşırdım. Ambalajı değişmiş.
Aklımda, aklınızda dursun. İndirim yoktu 41-42 arası bir fiyatı vardı. Dax'ımı yaptım oturuyorum.

Neler aldın neler :) Bizim burada yok bende Mersinde uğrayacağım Himalaya Şampuan nasılsa bitti ondan edineyim diyorum:) Selective banyoda duruyor ben onu bazen krem niyetine kullanıyorum.

OKYANUSYAA sen ne alemdesin ? :)

Ne almadım ki İhtiyacım olmayanları bile lazım olur diye aldım
Gosh markada 1+1 vardı, aynı ürün olmasına gerek yok.

Yüz ve göz makyajı için baz aldım (ki 7 günün 5 günü sadece rimel süren, kalan 2 günün bir tanesinde beeelki 1-2 şey daha süren biriyim)

Wet and wild kalem ruj aldım, parlak, hoş.
Elbette Dax.
Ojeler, Real techniques sünger(ler). Bir de banyo ürünleri. Hı, Dax çıkarıcı şampuan bir de.

Kızlar Turuncumsu kavun kokusu sabah şu patlama olayindan sonra deliye döndum attim kendimi disari.
Yolumun ustunde gratis vardi
Mary ve betty lou aldım valla, indirimi de kasada öğrendim, hayat kısa kuşlar ucuyor dedim ve bir hışımla girdim ki magazaya sormayin

Sanırım aynı hislerle çıkmışız. Ben çıkmayacaktım bugün. Gittim öğrencilerime hediyeler aldım (ki öyle bir planım yoktu), yine onlara yiyecek-içecek aldım. E dedim kendime de güzellik yapayım öylece girdim, aldım.

Baz hangi marka tercih ettin. Allahım ironiye bak ya kız sen teninde üründe kullanmıyorsun Daxı stoklasaydın bari.

Hayırlı olsun kuzum lütfen mary lou'yu deneyimleyince yorum yap. Ne diyeceksin çok merak ediyorum :) Bettyi bronzer gibi mi allık mı kullanmayı planlıyorsun.

Bronzer ve allik aynı iş degil mi kız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…