- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 38
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.441
bugünnnAy öyle okuyunca uyurken bile geriliyorum. Pazar günü yaptım ne zaman yıkayabilirim
Ay hadi bakalım akşam yapmıştım akşam yıkarımbugünnn
Cok kasma o olmustur :)Ay hadi bakalım akşam yapmıştım akşam yıkarım
Sülfatsız şampuan aldım onu kullanacağım?Cok kasma o olmustur :)
Bi gec uzerinden yıka
Daha sonra kullanacagin sampuanlarin nasil olduklari hakkinda bilgin var degil mi
ben bakım diye bir maxicimi bilirimOKYANUSYAA ayy kuzucan sanırım benimde fön zamanım geldi. Bio yapsam mı yapmasam mı kararsızım. E önümüz mağlum yağmur çamur olunca kurtarıcı oluyor ama elimde artegoyla denediklerimizde var.
Öyle deme ya :) neticede kar görmesekte soğuk görüyoruz hele birde bizim evin durumu mağlumkenben bakım diye bir maxicimi bilirim
düzlük sonuçta kuzum yıka çık olayı
fazla kış gelmeden yap diyeceğim ama senin oralarda kış ne gezer ahhhh :))
Gayet başarılı, ellerine sağlık canım güle güle kullanEki Görüntüle 1922172 Buda duştan sonraki hali
Çok teşekkür ederimGayet başarılı, ellerine sağlık canım güle güle kullan
Eki Görüntüle 1922172 Buda duştan sonraki hali
Marka vermek yasak mı bilmiyorum ama maxi bio kullandım. Çok teşekkür ederimşahane duruyo ellerine saglık hangi marka kullandın
Sen mi yapacaksın? Hamileler için sakıncalı olabilirKeratinini paylasacak olan var mi?lindalinda sende mi vardi dogru mu etiketledim acaba?
Merhaba evet ben paylaşıyorum da.sen hamileysen olmaz ki canım.hamilelere sakıncalı bir ürün bu bildiğim kadarıyla..Keratinini paylasacak olan var mi?lindalinda sende mi vardi dogru mu etiketledim acaba?
Kullu acik sari yapicam ama dip boyasi canim bikac gun bekliyim olmazsa ya da bi haftaNe renge boyuyorsun? Şöyle ki ben bi kere kızıla boyadım ardından hemen keratin yaptım ama çok verimli olmadı boyayla birlikte aktı. Akma ihtimali var ise ona göre yap canım.
Olur olur, hatta boya daha iyi korunur.Kizlar sacimi boyadiktan hemen sonra davines keratin yapsam olur degil mi?
O zaman çok sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim onca emeğim boşa gitmişti de :) Olmazsa 1-2 yıkamadan sonra yapKullu acik sari yapicam ama dip boyasi canim bikac gun bekliyim olmazsa ya da bi hafta