- 8 Eylül 2016
- 1.128
- 1.643
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.421
inan şaşkınım. Kendim yaşamış olmasam bu kadar şaşırmam. Benim resimlerimi eklemiştim şampuandan önce ve bi süre kullandıktan bir süre sonra. Krem kullanmıyorum. Sadece şampuan ve duş sonrası dande nano sprey. ve şaçlarım tiftik tiftik rezil haldeyken nemlendi. Ve saçıma ekstra bir düzletirme uygulamama gerek kalmadan açık kullanabiliyorum.Aynen SiziSeviyorumDemismiydim cim strength cure serisi sampuan hayal kirikligi benim icin bilmiyorum neden herkes bu kadar memnunken boyle oldu ama sac kreminden memnunum sampuanin aksine, ben saclarimin cok yipranmis olmasina bagliyorum ama en ufak bi yumusama yapmadi ya!
OKYANUSYAA ben de oyle dusundum herhalde son adim maske sacta keratinin kalmasini mi sagliyo nedir bu meretlerin etki mekanizmalarini bulamadim bi yerde :)) en azindan saclarima bisey surmeden taradim bu bile kar oldu benim icin. Bir de aksam yapmistim sabah uyandigimda hala sacim birbirine dolasmamisti bu da benim icin iyi bi adim. Dusunun ne halde saclarim. :))
@elifd_34 ben de ordan aldim hem de buyuk boyunu
Şimdi ikinci kez saçımı açarak boyadım 2. gün. O yüzden biraz sertlik geldi ama Bir iki yağ bakımı rahatlatır diye inanıyorum.
Selective keratin maskesini kullandım ben birde. Denemek istersen aklında olsun.