- 15 Ekim 2015
- 21
- 6
- 32
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.341
Kapali olmasam resim paylasirdim ama kapaliyim ama saglik durumuyla ilgili durumu yazili paylasicam bnmkide 700ml tamamdir duzlestirip yatayim bugunude atlatayim hayirlisiyla bitlisel tuzsuz sulfatsiz sampuan almam gerek ilk gun sabunla yikadm urun gelince sampuan almayi bekleyemedm bu arada ben cok zor kuruttum hatta tam kurutamadm urunu cokmu surdum diye oyle oluyr sizdede ayni sorun oldumu
S Sonaysarsa ilk başlarda bir iki aydı çünkü saçım yanıktı ve öyle böyle bir yanık değildi feci haldeydi banyo yaparken müthiş dikkat etmem gerekiyordu yumuşayınca lastik hale geldiği için pıt pıt kopuyordu tararkende aynı şekilde saçım işlem öncesinde kurumuyordu baya baya suyu emmiyordu bile 2. uygulamada ancak %50 geçti bu durum. İlk başta dikkat ettim sonra çok dikkat etmedim 4. uygulama sonrasına filan denk düşüyor o da çünkü benim saçım fönlü gibidir jilet gibi düz. Esas sorunun cevabı ise maxi bio değil benim ürün resimdeki ürün. Kılıçında dediği gibi içerik yazmıyor bu üründe sağlık açısından sıkıntı olabilir.
Lütfen tercihin maxi bio'dan yana olsun fiyatına kanıpta Bio gold alma.sağolFarkliHatun cvb verdiğin için araştırmadaym hala bnim yanık filan yok saçlarda düzleşme etkisi için istiyorum oda senin saçlar zaten düzmüş etkisi olurmu bide içerik olmaması kafa karıştırıcı internetde farklı farklı fiyatlarda ürün acaba gerçeği sahtesi filan diye bi bilğin varmı gerçek ürün hanğisidir nerden alınmalı
mrb senin kullandıgın ürünü merak ettim maxi bio nun 700 ml olanı yok sanırsam bana anlatırken bio gold diye resmi atmıştı farklıhatun acaba ondanmı bahsediyorsun ürün bio gold ise nasıl bi sonuç aldıgını anlatırmısn bide içeriği varmı senin kullandıgında
Ürünü de fazla kullandıysan yağlı görünmesi normal. Birkaç yıkama sonra düzelecektir. Güle güle kullan saçlarını :)Resmini atmayi becerdmmi bilmiyrm urunun ben cumartesi gecesi yaptm pazar gecesi yikadm ben memlun kaldim dogruyu soylemek gerekirse yani yikadgmda kivir kivir oldurdu saclarm gayet duz ve hic olmadigi kadar guzl duruyr suan bnce sonucuda koydum dayanamadm ama sacimin dioleri yagli gibi duruyr agir biraz arndirmayi tam gerceklestiremedm sanirim
sağolFarkliHatun cvb verdiğin için araştırmadaym hala bnim yanık filan yok saçlarda düzleşme etkisi için istiyorum oda senin saçlar zaten düzmüş etkisi olurmu bide içerik olmaması kafa karıştırıcı internetde farklı farklı fiyatlarda ürün acaba gerçeği sahtesi filan diye bi bilğin varmı gerçek ürün hanğisidir nerden alınmalı
Pureology'nin arındırıcı bir özelliği yok ki, var da ben mi bilmiyorum acaba?Hanimlar selam,
Davines keratin oncesi arindirici bi sampuan kullanmali miyim? elimdeki pureoglogy yeterli mi sizce?
Ben sadece keratini almistim ya komple set tuzlu gelmisti.Pureology'nin arındırıcı bir özelliği yok ki, var da ben mi bilmiyorum acaba?
Davines'in kendi arındırıcı şampuanı var. Ki ben hangi ürün olursa olsun set olarak kullanılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Şampuan, keratin ve en sonra da kremi şeklinde Davines. Ayrıca set olarak aldığınızda daha ekonomik olur.
Komple set eğer büyük boy ise (1000lik) evet pahalı, ama 250likler vardı onlar gayet iyiydi. Belki onlar da alıp başını gitmiştir.Ben sadece keratini almistim ya komple set tuzlu gelmisti.
Pureoglogy alinca arindirici sampuan almayi atlamisimKomple set eğer büyük boy ise (1000lik) evet pahalı, ama 250likler vardı onlar gayet iyiydi. Belki onlar da alıp başını gitmiştir.
Ben önceleri kuaförde yaptırıyordum, hiç bana hamile miyim değil miyim sormamışlardı.Davines keratin setini almayı düşünüyorumda hamileler için uygunmudur acaba?saçlarım yandı öldü ya kestiricem ya üründen umut bekliycem teşekkürler.
Daha once b.fonu soran bi hamileye sanki davines onerilmisti konuda ama net birsey soylemiyim. kelime olarak arat istersen T Turkuaz001Ben önceleri kuaförde yaptırıyordum, hiç bana hamile miyim değil miyim sormamışlardı.
Ya arkadaslar bisey dicem pureoglogy strength cure sampuan ve krem almistim ya hani ben bu sampuani dusta sacimi yumusacik yapar parlatir diye hayal ediyordum oyle olmadi hic biraz husran yasadim ben aklima da sampuani sulandirip mi yolladilar filan diye bir suru sey geldi , kullananlar fikir beyan edebilir mi?
Almamak icin kirk dereden su getiriyorum sanirim o sette olan sampuan kuru saclar icin olan bisey degil miydi bi de dande keratin oncesi arindirici samp. var onu mu alsam ay hergun kafamda bi suru soru olusuyoSulandırıp yollamak mı hele ki saçhane mi :)
Yapmazlar, şampuanı bol bol mu kullanıyorsun, bol kullanıyorsan pure dahil bütün şampuanlar saçı kurutur zamanla ki
Biraz daha dene bakalım pureden şikayet edene raslamadım ben pek
Ayrıca davins keratin kullanacaksan şampuanını da al hem şampuanını günlükte kullanabilirsin, seti bozma derim. Mis gibi çam kokuyor
:))Almamak icin kirk dereden su getiriyorum sanirim o sette olan sampuan kuru saclar icin olan bisey degil miydi bi de dande keratin oncesi arindirici samp. var onu mu alsam ay hergun kafamda bi suru soru olusuyo
Davines benim ilk göz ağrım, ilk aşkımŞuan elimde bir sürü şey var maxi, artego ve diğerleri bunlar bitsin davinese zıplayacağım hemen :) ama şampuanı alıp başlamayıda düşünüyorum doğrusu. Ne zaman biter bu saçla imtihanımız. Purede kesinlikle çok güzel ama Davineside deneyimlemem lazım