Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Maxi bio yukarida en son biri paylasmisti resmini son yazilarda urunum o dolabimi koyayim artani sence duzlestiricim guzel braun un bir serisi bu arada ceva verdigin icin tesekkur ederim

Yanii kalsa saçında ve üzerinden düşük ısıda düzleştirici ile geçsen daha iyi olur sanki. Tabi düzleştirici özellikli ise. Bu arada ürünün neydi?
Maxi bio yukarida en son biri paylasmisti resmini son yazilarda urunum o dolabimi koyayim artani sence duzlestiricim guzel braun un bir serisi bu arada ceva verdigin icin tesekkur ederim

Ürün açıldıktan sonra kullanımı 1 yıl. Dolaba koymana gerek yok kapağını kapat koy bir kenara. Yani beni dinlersen uğraşmışsın o kadar hemen yıkama derim bekle. Bunun dışında fotoğraf koyarsan yorum yapabiliriz. Ürünün 1000 ml ise saçlarının da ihtiyacı varsa 1 ay sonra tekrarlayıp daha sonra 2-3 ayda bir yapabilirsin. Zaten fazla gelecektir ürün

Kapali olmasam resim paylasirdim ama kapaliyim ama saglik durumuyla ilgili durumu yazili paylasicam bnmkide 700ml tamamdir duzlestirip yatayim bugunude atlatayim hayirlisiyla bitlisel tuzsuz sulfatsiz sampuan almam gerek ilk gun sabunla yikadm urun gelince sampuan almayi bekleyemedm bu arada ben cok zor kuruttum hatta tam kurutamadm urunu cokmu surdum diye oyle oluyr sizdede ayni sorun oldumu

Keşke uygulamayı yapmadan önce arındırıcı kullansaymışsın. Uygulama sonrası şampuana dikkat et bari. Bir dahakine de arındırıcı kullanmanı öneririm. Yoksa sonuç çok verimli olmayabilir. Kaç ml ürün kullandın?

Ne kadar kullandim ml olarak bilememde yarim su bardagina yakin kullandm insallah sonucda sorun yasamam dedigim gibi bekleyemedm naturel sabundada tuz sulfat yoktur diye hemen islem yaptm nasip bakalim yikayayim net haber vericm nasil oldugunu nsallah guzl olur

Kuzum davinesin keratin yüklemesi iyidir. Bildiğin keratin pompalıyor saça.
Umutsuz vaka değilsin korkma
Davines Nourishing Mıracle Keratin Yükleme Serumu ahan da tam adı bu
onun dışında bir zulama bakmam gerek :)))
nash argan yağı dene istersen bir de

Ya arkadaslar bisey dicem pureoglogy strength cure sampuan ve krem almistim ya hani ben bu sampuani dusta sacimi yumusacik yapar parlatir diye hayal ediyordum oyle olmadi hic biraz husran yasadim ben aklima da sampuani sulandirip mi yolladilar filan diye bir suru sey geldi , kullananlar fikir beyan edebilir mi?

Nereden aldınız? Sadece şampuanı bile yumuşacık yapıyor çünkü.

Saçhane güvenilir bir site. Saçlarınız kötü halde olabilir. Bir de alışma süresi var. Saçlarınıza ve ürünlere biraz zaman verin.
Zaten bir cok kisi ordan almis ve herkes memnun kalmis ben de niye boyle oldu anlamadim, eski sampuanim bc idi o daha yumusak yapiyodu bi de elimde avilmamis 500 mllik urun varken gittim 1 ltlik pureoglogy aldim :))) insallah zamanla duzelir bu arada siz hic atlamadan hep yardimci oluyosunuz cok tesekkur ederim @kavunkokusu

Rica ederim, kim görürse yardım ederdi zaten; olay aynı anda aktif olmakta.
Siz dediğim gibi yapın, biraz zaman tanıyın. Yaptığınız bakımları da ihmal etmeyin.

benim saçım oldukça fena haldeydi. Nemsizliğin ilaç oldu sadece şampuan. Zaten oldukça yoğun bir şampuan. sulandırılmışcasına sıvılaşmış ise şüphelenin diyeceğim ama bende sachaneden aldım 1 ay olmadı daha.

Valla benim elimdeki cok yogun degil acikcasi kivami gayet akiskan iyice suphelendim simdi

Farkli degilmis aslinda ben de kendi sitesinden almistim belki de benim husnukuruntum insallah oyledir.
ilk yıkamada değişim fark ediliyor ama sen fazlasıyla fark edeceğin bir değişim bekleyip hayal kırıklığı yaşamışsındır belki.
Ciddi anlamda nemlendirmeyi başaran bir ürün. Tabi ılık hatta soğuğa yakın suyla sacını yıkamanın etkisi çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…