Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Davines benim ilk göz ağrım, ilk aşkım :KK22: Arada sırada yeni heyecanlar arasam bile, kürkçü dükkanı misali hep geri dönerim. Boyam bile Davines ayol :KK70:
Aaaa evet ben sana o konuda teşekkür etmeyi unuttum demi :KK43: kusura bakma. Biliyorsun tavsiyenle bende davines almıştım ay o renk çok güzel ama sadece dip kısmım tuttu darısı uçlarına inşallah :KK70:

Aaaa evet ben sana o konuda teşekkür etmeyi unuttum demi :KK43: kusura bakma. Biliyorsun tavsiyenle bende davines almıştım ay o renk çok güzel ama sadece dip kısmım tuttu darısı uçlarına inşallah :KK70:
Rica ederim şifa olsun, uçlar neden tutmadı? Diplerle uçlar arasında ne kadar renk farkı var?
Hangi rengin üstüne ne sürüp ne elde etmeye çalışıyorsun?
Ayyy laborantlar bile bu kadar ince çalışıyordur :KK70:

:))
Ben şampuanım kalmadığında kılıç bana takfiye yapana kadar davines keratinden önce başka şampuan kullandığım doğrudur :KK70::KK70::KK70:
hem ozaman pureology yi bile keşfetmemiştim organik boost vardı kullandığım pürenin yanindan bile geçemez
Dene bakalım :)
Pure ile mi arindirayim davines oncesi valla anlamadim kafa gitti benim :))

Davines benim ilk göz ağrım, ilk aşkım :KK22: Arada sırada yeni heyecanlar arasam bile, kürkçü dükkanı misali hep geri dönerim. Boyam bile Davines ayol :KK70:
Ben de mi denesem boyasini kafamda gene deli sorular gene cok guzel bi boya oldugunu duymustum da nasil renk veriyo ki oyh kizillik yapar mi koyu mu girer acar mi ve daha niceleri :KK45::KK45:

Pure ile mi arindirayim davines oncesi valla anlamadim kafa gitti benim :))
Bacıcım neyi anlamadın, davinesin şampuanı bittiğinde ben de başka şampuan kullanmıştım elde edene kadar diyorum.
Pure kadar iyi bir şampuanım yoktu bile ozamanlar diyorum daha da birşey demiyorum :)
Davinese bak hele boyası da var hemi :))

Bacıcım neyi anlamadın, davinesin şampuanı bittiğinde ben de başka şampuan kullanmıştım elde edene kadar diyorum.
Pure kadar iyi bir şampuanım yoktu bile ozamanlar diyorum daha da birşey demiyorum :)

Laf arasinda okumustum baska anlamisim pardon

Eveeet var, hatta annemin yıllaaaaaaar sonra beğendiği tek boya.

Rica ederim şifa olsun, uçlar neden tutmadı? Diplerle uçlar arasında ne kadar renk farkı var?
Hangi rengin üstüne ne sürüp ne elde etmeye çalışıyorsun?
Ayyy laborantlar bile bu kadar ince çalışıyordur :KK70:
Canım saçlarım ilk platindi sonra tarçın bakır. Daha sonra da 2 kere yanlış boyama sonucu açıldı ondan sebeptir uçlar tutmuyor.

@ben redist maskeyi krem gibi kullandım sevdim ama saçta yanma varsa işe yaramaz büyük ihtimalle. Morfose serumuda duş sonrası kullanıyorum çok sevdim kesinlikle bir daha alırım. Saç serumu pantene avon elidor loreal kullandım en beğendiğim budur kesinlikle ama belirtmeliyim saçları dümdüz olan biriyim yumuşatma ve elektrik alma etkisi gördüm bunlardan. Eki Görüntüle 1910902 Eki Görüntüle 1910903

Sorunun yanık ise hatunun dediği gibi hiç birşey çare olmayacaktır büyük ihtimalle keza bizler de hala kurtulamadık o yanıklardan. Formadelhitsiz bakım amaçlı olanları kullansan onlarda zararlı mı acaba ki? Koku yok zararlı madde yok. En azından bakım olurdu dümdüz olmasada.
Saçlarının kuruluktan kabardığını biliyorsundur. Jojoba yada hindistancevizi yağı denesen? Bunun dışında ben Kılıç'ın tavsiyesi ile matrix total results pro solutionist total treat nemlendirici (derin onarıcıya)başlamıştım. Saçlarımın yumuşayıp sakinleştiğine şahit oldum.

Kuzum davinesin keratin yüklemesi iyidir. Bildiğin keratin pompalıyor saça.
Umutsuz vaka değilsin korkma :KK66:
Davines Nourishing Mıracle Keratin Yükleme Serumu ahan da tam adı bu
onun dışında bir zulama bakmam gerek :)))
nash argan yağı dene istersen bir de

Cevaplar icin tesekkur ederim kizlar. sacim nerdeyse 3 seneye yakindir kimyasal islem gormedi. yanik falan yok sadece bakimsizlik ve hamilelik +lohusalik vs vs derken yiprandi. normalde yagli olan sacim kupkuru oldu hamilelikte ve sonrasinda. oyle vahim bir durumda degilim cmtsi röfle yaptircam mesela. sadece brezilya fonu yapamamk uzuyor beni. bide yogun sekilde nemlendirmem gerekiyor.

Çok kısa vade değil aylarca idare ediyor neticede. Ürünü kendin alıp kendin uygulayıncada baya hesaplı oluyor
Bizim buradaki kuaföre yaptırdım etkisi valla ben söyleyim 1 hafta siz söyleyin en fazla 2 hafta dayandı :KK43: pahalı bir yere yaptırmıştım o da 1 ay etkisini sürdürdü evde yapılanlar daha güzel oluyormuş içinde kusursuzlaştırıcı kuaförlerde kullanılan ani aldatıcı madde olmadığı için, selectivein kullanıyorum 25 30 tlye alıyorum her hafta yapıyorum çok güzel yumuşacık saçlarım size de tavsiye ederim

Bizim buradaki kuaföre yaptırdım etkisi valla ben söyleyim 1 hafta siz söyleyin en fazla 2 hafta dayandı :KK43: pahalı bir yere yaptırmıştım o da 1 ay etkisini sürdürdü evde yapılanlar daha güzel oluyormuş içinde kusursuzlaştırıcı kuaförlerde kullanılan ani aldatıcı madde olmadığı için, selectivein kullanıyorum 25 30 tlye alıyorum her hafta yapıyorum çok güzel yumuşacık saçlarım size de tavsiye ederim
Evet canım bizde yapıyoruz brezilya fönünü 2-3 ay idare edebiliyor şampuana falan dikkat edersek.
kız o kadar bakındım ama set olarak sampuan krem maske var keratın yuklemenın 250 ml olanına denk gelmedım
Kuzum sanki bende görmüştüm ya senin mi gözünden kaçtı acaba?

X