- 14 Aralık 2015
- 783
- 674
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #9.361
Aaaa evet ben sana o konuda teşekkür etmeyi unuttum demiDavines benim ilk göz ağrım, ilk aşkımArada sırada yeni heyecanlar arasam bile, kürkçü dükkanı misali hep geri dönerim. Boyam bile Davines ayol
Rica ederim şifa olsun, uçlar neden tutmadı? Diplerle uçlar arasında ne kadar renk farkı var?Aaaa evet ben sana o konuda teşekkür etmeyi unuttum demikusura bakma. Biliyorsun tavsiyenle bende davines almıştım ay o renk çok güzel ama sadece dip kısmım tuttu darısı uçlarına inşallah
Pure ile mi arindirayim davines oncesi valla anlamadim kafa gitti benim :)):))
Ben şampuanım kalmadığında kılıç bana takfiye yapana kadar davines keratinden önce başka şampuan kullandığım doğrudur
hem ozaman pureology yi bile keşfetmemiştim organik boost vardı kullandığım pürenin yanindan bile geçemez
Dene bakalım :)
Ben de mi denesem boyasini kafamda gene deli sorular gene cok guzel bi boya oldugunu duymustum da nasil renk veriyo ki oyh kizillik yapar mi koyu mu girer acar mi ve daha niceleriDavines benim ilk göz ağrım, ilk aşkımArada sırada yeni heyecanlar arasam bile, kürkçü dükkanı misali hep geri dönerim. Boyam bile Davines ayol
Bacıcım neyi anlamadın, davinesin şampuanı bittiğinde ben de başka şampuan kullanmıştım elde edene kadar diyorum.Pure ile mi arindirayim davines oncesi valla anlamadim kafa gitti benim :))
Davinese bak hele boyası da var hemi :))Davines benim ilk göz ağrım, ilk aşkımArada sırada yeni heyecanlar arasam bile, kürkçü dükkanı misali hep geri dönerim. Boyam bile Davines ayol
Laf arasinda okumustum baska anlamisim pardonBacıcım neyi anlamadın, davinesin şampuanı bittiğinde ben de başka şampuan kullanmıştım elde edene kadar diyorum.
Pure kadar iyi bir şampuanım yoktu bile ozamanlar diyorum daha da birşey demiyorum :)
Davinese bak hele boyası da var hemi :))
Eveeet var, hatta annemin yıllaaaaaaar sonra beğendiği tek boya.Bacıcım neyi anlamadın, davinesin şampuanı bittiğinde ben de başka şampuan kullanmıştım elde edene kadar diyorum.
Pure kadar iyi bir şampuanım yoktu bile ozamanlar diyorum daha da birşey demiyorum :)
Davinese bak hele boyası da var hemi :))
Canım saçlarım ilk platindi sonra tarçın bakır. Daha sonra da 2 kere yanlış boyama sonucu açıldı ondan sebeptir uçlar tutmuyor.Rica ederim şifa olsun, uçlar neden tutmadı? Diplerle uçlar arasında ne kadar renk farkı var?
Hangi rengin üstüne ne sürüp ne elde etmeye çalışıyorsun?
Ayyy laborantlar bile bu kadar ince çalışıyordur
O aman o uçlar gidecek kırt kırt olacakCanım saçlarım ilk platindi sonra tarçın bakır. Daha sonra da 2 kere yanlış boyama sonucu açıldı ondan sebeptir uçlar tutmuyor.
@ben redist maskeyi krem gibi kullandım sevdim ama saçta yanma varsa işe yaramaz büyük ihtimalle. Morfose serumuda duş sonrası kullanıyorum çok sevdim kesinlikle bir daha alırım. Saç serumu pantene avon elidor loreal kullandım en beğendiğim budur kesinlikle ama belirtmeliyim saçları dümdüz olan biriyim yumuşatma ve elektrik alma etkisi gördüm bunlardan. Eki Görüntüle 1910902 Eki Görüntüle 1910903
Sorunun yanık ise hatunun dediği gibi hiç birşey çare olmayacaktır büyük ihtimalle keza bizler de hala kurtulamadık o yanıklardan. Formadelhitsiz bakım amaçlı olanları kullansan onlarda zararlı mı acaba ki? Koku yok zararlı madde yok. En azından bakım olurdu dümdüz olmasada.
Saçlarının kuruluktan kabardığını biliyorsundur. Jojoba yada hindistancevizi yağı denesen? Bunun dışında ben Kılıç'ın tavsiyesi ile matrix total results pro solutionist total treat nemlendirici (derin onarıcıya)başlamıştım. Saçlarımın yumuşayıp sakinleştiğine şahit oldum.
Kuzum davinesin keratin yüklemesi iyidir. Bildiğin keratin pompalıyor saça.
Umutsuz vaka değilsin korkma
Davines Nourishing Mıracle Keratin Yükleme Serumu ahan da tam adı bu
onun dışında bir zulama bakmam gerek :)))
nash argan yağı dene istersen bir de
Ahh canım yaa ona bir cesaret edebilsem :) omuzlarımın altında saçlarım çok uzun olmasada. Abla küt kestireceğim diyorum aman ha sakın hayata küsersin seni bilirim ben diyorO aman o uçlar gidecek kırt kırt olacak
Cok sacma ama ya kozmetikte neden taksit olmazkiBu işte kaliteli ürünler kadar süreklilikte esas. Umarım azimle devam edersino taksit olayını önceden duyup yıkıma uğramıştık biz
Ben hic denk gelmedim canim ya 250 ml olaNinaKomple set eğer büyük boy ise (1000lik) evet pahalı, ama 250likler vardı onlar gayet iyiydi. Belki onlar da alıp başını gitmiştir.
Çok teşekkür ederim bunu yaptırdım da keratin bakımını, etkisi yine geçiyoraybuss canım bak konu burası biraz bakın bu foruma. Takıldığın birşey olursa yardımcı oluruz
Ben hic denk gelmedim canim ya 250 ml olaNina
Çok kısa vade değil aylarca idare ediyor neticede. Ürünü kendin alıp kendin uygulayıncada baya hesaplı oluyorÇok teşekkür ederim bunu yaptırdım da keratin bakımını, etkisi yine geçiyor
kız o kadar bakındım ama set olarak sampuan krem maske var keratın yuklemenın 250 ml olanına denk gelmedımOlmaz olur mu? Var tabi ki. Hatta ben alacağım dönem, 250lik mi alsam 1000lik mi diye düşünüp, en son 1000lik alayım demiştim.
Bizim buradaki kuaföre yaptırdım etkisi valla ben söyleyim 1 hafta siz söyleyin en fazla 2 hafta dayandıÇok kısa vade değil aylarca idare ediyor neticede. Ürünü kendin alıp kendin uygulayıncada baya hesaplı oluyor
Evet canım bizde yapıyoruz brezilya fönünü 2-3 ay idare edebiliyor şampuana falan dikkat edersek.Bizim buradaki kuaföre yaptırdım etkisi valla ben söyleyim 1 hafta siz söyleyin en fazla 2 hafta dayandıpahalı bir yere yaptırmıştım o da 1 ay etkisini sürdürdü evde yapılanlar daha güzel oluyormuş içinde kusursuzlaştırıcı kuaförlerde kullanılan ani aldatıcı madde olmadığı için, selectivein kullanıyorum 25 30 tlye alıyorum her hafta yapıyorum çok güzel yumuşacık saçlarım size de tavsiye ederim
Kuzum sanki bende görmüştüm ya senin mi gözünden kaçtı acaba?kız o kadar bakındım ama set olarak sampuan krem maske var keratın yuklemenın 250 ml olanına denk gelmedım