Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Tamam biraz daha bekliyim bakalim likidi cunku sanirim onu uygulamam daha kolay olacak gibi OKYANUSYAA tesekkur ederim Kilicbaligini bekliyim bakalim

Kizlar, Davines keratin yukleme, olaplex no 3, pureoglogy strength cure sampuan ve sac kremi aldim odeme tusuna basarken elim titredi, bogazim dugumlendi, yutkunmakla yutkunmamak arasinda kaldim ama guc bela bastim tusa :) hadi hayirlisi diyelim insallah saclarima iyi gelir. Sonuclari sizinle paylasmak istiyorum. Dax super gro ve hardalli kure de baslayacagim yakinda opuyorum sizleri.

Hepsini aynı anda, birden alınca olur o yutkunma
Ama sonuca değecek

Ayy bir düşündüm dee :) Olsun sonuca değer inşallah iyiki dersin. Aman düzenli kullanım lütfen :)

Ay sormayin ama sonucu hayal edip motive oluyorum bu arada kotu bi haberim var arkadaslar kozmetige taksit olayi bitmis ben yeni duydum aci haberi vereyim dedim icim yaniyo Bir de davines ve olaplex trendyolda da satisa cikmis daha uygundu onlari ordan aldim bilginize. Soz duzenli kullanicam yoksa yoluk tavuk gibi gezmeye devam hehehe.

Bu işte kaliteli ürünler kadar süreklilikte esas. Umarım azimle devam edersin o taksit olayını önceden duyup yıkıma uğramıştık biz

Bu işte kaliteli ürünler kadar süreklilikte esas. Umarım azimle devam edersin o taksit olayını önceden duyup yıkıma uğramıştık biz
Devam ederim mutlaka Cimcimecim baska sansim da yok zaten bi gorsen saclarimi :)) sampuanla kremim geldi bile hizina cok sasirdim valla hatta niyeti bozdum olaplexin no 1 ve 2 sini de alicam sanirim. Ben sadece acma isleminde kullaniliyor saniyordum bakim olarak da yapilabiliyomus tutmayin beniiii :d

Merhabalar aylar önce yazmıştım epey sayfa olmuş son 50 sayfaya bakabildim sadece :) Ben kuaför marketten yanan saçın heyecanı ile bio gold diye bir ürün almıştım 70 küsürdü fiyatı sanırım tam hatırlamıyorum içerik yazmadığını sonradan fark etmiştim. Sonuç olarak işime yaramış toplamıştı saçımı ama her seferinde (ilk yapışımdan sonra 1 ay ikincide 2 ay gibi sonrasında genelde 3 ay) etkisi geçince lastik tiftik saçım selam çakıyordu bana. Saçım yandı eller anlamasın kestirmek istemiyorum diyorsanız keratin bakım biçilmiş kaftan. Yapın anacım. Saçlarımın yanığı sadece 3 parmak kalınlığında kaldı benim. Saçım hızlı uzar uzama hızında azalma olmadı. Ekstra dökülme yapmadı dökülmede azalmada yapmadı. Yaptığımda parlak görüntü oluyor ayrıca. Asla yapmam dediğimi yaptım son bir haftadır saçımı küllü sarı yapıcam diye açtım boyadım ve kesinlikle yanma olmadı. Kuaförden daha iyi sonuç da aldım. Adamlar neden mesleğini iyi yapmıyor ya de neden bana hep cinsi denk geldi.
Yine evdeki ile teyzeme yaptık dalgası gitmesin diye çok sık geçmedim düzleştirici ile saç uçlarında bundan dolayı dışa fön çekilmiş görüntü oldu. Onun saçta müthiş kuruluk vardı saç yumuşadı. Ama caaanııımmmm teyzem 1 saat emek verdiğim saçı uzun saç kafamı ağrıtıyor diye bir hafta sonra kestirdi 2. de ben kendim ilacını alırım diyor 2. de ben yapmam artık
Sağlıklı saçlarınız olsun :*

Merhabalar :) Ombre yaptırdığımdan beri saçlarımı taramam bile o kadar sıkıntı oldu ki kremler yağlar sürerek ancak tarayabiliyorum. Duştan sonra kabaran, tülermiş şekil almayan saçlar işkence oldu artık iyice Ya örüyorum ya da sürekli toplu duruyor saçlarım haliyle fönsüz salına salına bi açamıyorum saçlarımı

Maxi bio keratin benimde aklıma yattı haliyle. Alıp paylaşmak isteyen var mı acaba?

Bana özelden msj atarsan konusuruz:)

mrb anlattıgın ürün maxi bio keratin mi ? düzlük etkisi nasıl kokusu filan kaç ay kaldı saçında 1 2 ay demişsin ama sulfatsız şampuan filan dikkat ettiğin haldemi 1 ay 2 aydı etkisi

Merhaba ,
Sevgili kilicbaligi sayesinde topic ilk acildigindan beri brezilya fonu yapanlardanim. hatta miss gibi cilek ve kakaolu keratinler paylasmistik vakti zamaninda :)))
Ama suanda 8aylik bir kizim var ve ayni zmnda 3 aylik hamileyim
Haliyle uzunca bir sure brezilya fonu yapamiycam.
Sorum şu ki KilicBaligi OKYANUSYAA veya daha once konusulduysa bilen biri yardimci olursa sevinirim. keratin yuklemesi yerine dus sonrasi bakim urunu gibi yada haftalik maske gibi keratini fazla olan urun var mi ? saclarim cok cansiz kuru ve bu sebeple surekli elektriklenmis gibi kabarik halde...
Umutsuz bir vaka miyim? yoksa yuzumu guldurecwk birseyler var mi
Kestirmek istemiyorum saclarimi

S Sonaysarsa ilk başlarda bir iki aydı çünkü saçım yanıktı ve öyle böyle bir yanık değildi feci haldeydi banyo yaparken müthiş dikkat etmem gerekiyordu yumuşayınca lastik hale geldiği için pıt pıt kopuyordu tararkende aynı şekilde saçım işlem öncesinde kurumuyordu baya baya suyu emmiyordu bile 2. uygulamada ancak %50 geçti bu durum. İlk başta dikkat ettim sonra çok dikkat etmedim 4. uygulama sonrasına filan denk düşüyor o da çünkü benim saçım fönlü gibidir jilet gibi düz. Esas sorunun cevabı ise maxi bio değil benim ürün resimdeki ürün. Kılıçında dediği gibi içerik yazmıyor bu üründe sağlık açısından sıkıntı olabilir.

Eklentiler

• 243247072_tn50_0.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 43
B ben redist maskeyi krem gibi kullandım sevdim ama saçta yanma varsa işe yaramaz büyük ihtimalle. Morfose serumuda duş sonrası kullanıyorum çok sevdim kesinlikle bir daha alırım. Saç serumu pantene avon elidor loreal kullandım en beğendiğim budur kesinlikle ama belirtmeliyim saçları dümdüz olan biriyim yumuşatma ve elektrik alma etkisi gördüm bunlardan.

Sorunun yanık ise hatunun dediği gibi hiç birşey çare olmayacaktır büyük ihtimalle keza bizler de hala kurtulamadık o yanıklardan. Formadelhitsiz bakım amaçlı olanları kullansan onlarda zararlı mı acaba ki? Koku yok zararlı madde yok. En azından bakım olurdu dümdüz olmasada.
Saçlarının kuruluktan kabardığını biliyorsundur. Jojoba yada hindistancevizi yağı denesen? Bunun dışında ben Kılıç'ın tavsiyesi ile matrix total results pro solutionist total treat nemlendirici (derin onarıcıya)başlamıştım. Saçlarımın yumuşayıp sakinleştiğine şahit oldum.

Arkadaslar artan keratini nerede sakliyorsunuz ben ilk uygulamami yaptim artti ikinciyi ne kadar sure sonra yapmaliyim
Saçlarının durumu nedir? Çok yanık yıpranık mı? Yıkamadan sonra saçlarının durumuna göre karar ver istersen. Ben ilk uygulamadan 15 gün sonra yapıp daha sonra mesafeyi açmıştım.

Yani saclarimin uclari ince tiftik tiftik gibi kivircik yapili sacim vardi dun gece yaptim yarin is var yikasam diyorum ama acelemi etmis olurum acaba ikinci bakimida etkisi gitmeye baslayinca yapsam gecmi olur bu urun ne kadar surede bozuluyr yazmiyr uzerinde
Saçlarının durumu nedir? Çok yanık yıpranık mı? Yıkamadan sonra saçlarının durumuna göre karar ver istersen. Ben ilk uygulamadan 15 gün sonra yapıp daha sonra mesafeyi açmıştım.

Yanii kalsa saçında ve üzerinden düşük ısıda düzleştirici ile geçsen daha iyi olur sanki. Tabi düzleştirici özellikli ise. Bu arada ürünün neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…