Benim de ayın 18i ödeme günüm, ondan önce hiç bir şey alamam ne yapacağım ben şimdi
Kuzum yine saçlarımın düz oluşu bu soruyu yanıtlamakta beni sıkıntıya sokuyor. Keratin Complex gördüğüm kadarı ile mükemmel bir bakım ve düzleştirme,uysallaştırma ürünü olarak lanse edilmiş. Bakım konusunu tecrübe ettim gördüğün gibi ve gerçekten işe yaradığını gördüm zaten başkalarına uyguladıkları öncesi sonrası fotolarını da gördüm ve bu karar vermemde etken oldu.
Bu arada bana 170 dereceyle uyguladılar bunu. Ayrıca ne koku ne duman hiç bir şey olmadı ve hani styleı ilk uyguladığmda saçımın ürünü sünger gibi emdiğini ve hemen kuruduğunu söylemiştim ya, bunda da aynı şey oldu, hasarlı kısımlar ürün sürüldüğü an ürünü emip büzüştü, bir kat daha geçtiler. Geçmiş tecrübelerime dayanarak bunu olumlu buldum.
Ve evet ben kesinlikle tavsiye ediyorum. Ara konusunda haklısın kısa, sence ne kadar bekleyeyim? Daha diğer keratini de deneyeceğiz çünkü.
Yani kaçırılacak gibi değil ama ben kaçırıyorum maalesef
Yok yok yaptın ama Okyanusyaa o saatlerde online olmaz, o yüzden ben gece yarısı whatsapp üzerinden yazıp haberdar ettim.
Aslında piyasada satılan muadil ürünlerle karşılaştırmamak lazım çünkü Sachane ürünleri direkt distribütöründen alıyor bu yüzden fiyatlar piyasaya göre biraz daha pahalıdır bu yüzden yeterince kar edemezler ama orjinal mi değil mi sıkıntısı olmuyor. Ve eminim ki, bu kozmetiğe taksit olayının kaldırılması ile Pureology'nin fiyatlarında bu kadar indirime gidilmesi bizim gibi Pureology sevdalılarına geçilmiş bir kıyak... O kıyağı bir de ben yakalayabilsem çift katlı ekmek kadayıfı olacaktı tabii. Umarım kalır da ben de alırım.
Ben sürekli online olduğum için gördüm haliyle
Strawberry de bile 473 ml 1712 lira, Türkiye'de bulsak kaça buluruz dersin bir 2700 vardır herhalde
Bu bizim evde kullanmaya boyumuzun yetişeceği bir ürün değil kuzum, salonda yaptırmak daha makul. Yukarıda da yazdığım gibi bu üründe koku, duman vs yok, uygulaması rahat ve bizim kullandıklarımıza göre daha hızlı uygulanan bir ürün. Zaten aynı anda 3 kişi ilgileniyorlar, hızlı bitmesi çok normal
Gördüğüm kadarı ile bu üründeki koku bizimkinin 10/1 i kadar o da herhalde sürüldükten 5 saniye sonra dağılıyor.
Ne demek almayacağım, bak biz burada alamıyoruz diye dövünüyoruz sevabına bizim için alıp bloke et bari, 18inde hesaplaşırdık diye arsıza bağlarmışım ben
Şaka şaka
Bir dene bakalım nasılmış.