Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Uzatmaya etkisi nedir peki? Sanırım içerikteki kükürtten dolayı uzuyor saçlar. Esasında çözünebilir kükürt kullanılabilir bazı durumlarda...

Ben de :KK48:

Hımmm doğru bilinen yanlışlar, bunların hiç biri keratin içermez sadece içerikteki aminoasitler ve vitaminler keratin üretilmesini tetikler. Zaten keratin sadece kitinli canlıların kabuklarında veya bizim ki gibi canlıların, tüy, tırnak ve saçlarında bulunabiliyor. Google da araştırma yaparsan "keratin" içerdiği iddia edilen besinleri aslında keratin değil, "kreatin" veya karoten içerdiğini göreceksin... Biri bir makale yazmış, hepsi benzer şeyleri kopyalamış, çok yazık gerçekten.

Soğanı kaynatmak yerine katı meyve presinden geçirsek hem daha etkili olacak hem daha vitaminli... Olma mıııı?
Aslında ben de keratin oluşumunu kast ettim ama bunu tam olarak ifade edemedim :işsiz:
Evet evet bu şekilde kullananlar da vardı :KK9:

Aslında ben de keratin oluşumunu kast ettim ama bunu tam olarak ifade edemedim :işsiz:
Evet evet bu şekilde kullananlar da vardı :KK9:
Ben de kastettiğini anlamayıp ukala ukala yazdım değil mi :KK48:

Yani bence rendelemek veya katı meyve presinden geçirmek daha mantıklı çözüm olabilir yoksa burnumuzun direği kırılır ay :kızgın:

Ben çözünebilir kükürtü de araştırayım bir kullanan var mı? Sinameki, sarımsak,turp ve soğanın ortak özelliği kükürt sanki...

Yani bence rendelemek veya katı meyve presinden geçirmek daha mantıklı çözüm olabilir yoksa burnumuzun direği kırılır ay :kızgın:

Ben çözünebilir kükürtü de araştırayım bir kullanan var mı? Sinameki, sarımsak,turp ve soğanın ortak özelliği kükürt sanki...
Soganin suyunuda cikartip kullanılabilir forumda yapan vardi
Suda çözülebilen kukurtu bir arkadas karışım yaparak kullandi cokta aman aman faydasını görmedi sanirim o fayda görmeyince bende yapmadım feraheymen feraheymen canim bizi aydınlatırmısın çözeltiyle uzatma konusunda

KilicBaligi KilicBaligi evet içeriğindeki kukurtten dolayi uzama sağlıyor uzatmaya faydasi olmustur kesinlikle ama ben daha cok parlatmasini sevdim ne bende nede onerdigim arkadaslarda sac kuruduktan sonra koku olmadi

Bu arada kızlar, ben bu gün Keratin Complex isimli ürünü saçıma uygulattım. Öyle koku duman vs sorunu olmadı, saatlerce de sürmedi zaten. Çan çan çene çalmak, kahve vs molası dahil 1.25 saat sürdü. Bol bol foto çektim ama henüz eklemiyorum. Cuma akşamı saçımı yıkadıktan sonra, son hali ile birlikte eklerim diye düşündüm. Şu an için saçlar gayet iyi görünüyor.

Bu arada kızmayın ama değişiklik olsun diye saç diplerime pigment küllü kumral boya uygulattım. Diplerde 3-4 cm kumral var yani. Şu an için tuhaf oldu ama yıkanınca softlaşacakmış...Eğer beğenirsem aktıktan sonra belki çene hizama kadar krepeli şekilde uygulatabilirim. Koyu dibe sarı ombre benim de hakkım :KK48: Bu arada korkmayın, akınca kendi sarılarım çıkacak alttan.

Turuncumsu Turuncumsu Pigment boyayı senin için denedim canım.
Hayirli olsun kuzucan güle gule kullan cok merak ediyorum insallah yanik kisim tedavi olmuştur

Öyle bişey düşünmedim ben kız :KK60:
Ben hala hardal ve soğan arasında gidip geliyorum. Hangisi daha etkiliyse onu uygulamak istiyorum. Bi de artı yağ bakımı dax veya başka yağların karışımı... 2 bakım yeterli olur sanırım değil mi :21:
Ayyy bi de davines keratin aldım hala gelmedi. Onu da haftada bi kere olmak üzere 3 kere ard arda uyguladım mı, saçlarım düzene girer inşallah değil mi.. İnan aylarrrrrdır toplu halde, salamıyorum bile :KK42: Geçen gün boyadım boya bile hiç tutmadı :KK61:

Bu ara herkes sacini boyuyor :63: hih:KK68: kandıramazsınız beni :KK11:kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm :KK71::KK71:

KilicBaligi KilicBaligi evet içeriğindeki kukurtten dolayi uzama sağlıyor uzatmaya faydasi olmustur kesinlikle ama ben daha cok parlatmasini sevdim ne bende nede onerdigim arkadaslarda sac kuruduktan sonra koku olmadi

O zaman olay kükürtte ama ben sanki ben zamanında bir deneme yapmıştım ve saçımı matlaştırmıştı toz kükürt ama... Emin olamadım, ben yine de araştırıp deneyeyim yeniden :KK48: Yine matlaşırsa anlarım ki formülasyondaki kükürt oranının azaltılması gerek.

Hayirli olsun kuzucan güle gule kullan cok merak ediyorum insallah yanik kisim tedavi olmuştur

İnşallah. Yalnız Sevdam, zaten fotoğrafları ekleyeceğim ama... Kullanılan arındırıcı şampuandan sonra saçımın falsosu çıktı komple, aman yarabbim :olamaz:

Ben hala hardal ve soğan arasında gidip geliyorum. Hangisi daha etkiliyse onu uygulamak istiyorum. Bi de artı yağ bakımı dax veya başka yağların karışımı... 2 bakım yeterli olur sanırım değil mi :21:
Ayyy bi de davines keratin aldım hala gelmedi. Onu da haftada bi kere olmak üzere 3 kere ard arda uyguladım mı, saçlarım düzene girer inşallah değil mi.. İnan aylarrrrrdır toplu halde, salamıyorum bile :KK42:

Aynen iki bakım yeter, fazla da yormamak gerek. Bence bunları düzenli uygularsan girer.

Bu ara herkes sacini boyuyor :63: hih:KK68: kandıramazsınız beni :KK11:kalcama gelsin hele bi o zaman düşünürüm :KK71::KK71:
Keşke bende vaktinde böyle bir karar alsaymışım şimdi bu kadar heder olmazdım :KK70:

Bu bakım grubuna katılan herkese saç boyasını yasaklıyorum. Kendi doğal renginize dönün yahu, olmuyor işte görüyorsunuz...
işte bunu demesen çok iyiydi yaa :) hem bakım hem boya uğraşmak zor oluyor demi :KK70:

Ayyy bi de davines keratin aldım hala gelmedi. Onu da haftada bi kere olmak üzere 3 kere ard arda uyguladım mı, saçlarım düzene girer inşallah değil mi.. İnan aylarrrrrdır toplu halde, salamıyorum bile :KK42: Geçen gün boyadım boya bile hiç tutmadı :KK61:
Canim nen haftanin bir guni hardal 2 gunude dax+ karisim bakim yagini uyguluyorum

X