Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ortalık neyse ki yatışmış sankim azcık haksızlığa maruz kalmışsınız gibi üzüldüm doğrusu. Her sorunla soruyla tek tek defalarca ilgileniyosunuz amaaa
İşin kötüsü hangisi bu etkiyi etti hiç bilemeyeceğiz
Evet, kullandığınız ürünler kaliteli ancak bu kadar çok yüklenmemek lazım.
bekliyoruz şampuanın resmini Amaan işe yarasında hangisi yararsa yarasın der gibi miyim bu ara ben
Kızlar bende aldım dax düzenli kullanamamıştım şimdi ona başladım haftada bir dax ve hindistancevizi yağı bi kerede kılıçın bahsettiği amino keratin mi olsam diyorum çok mu yüklenmiş olurum ki haftada bir daxla mı sınırlı kalsam

Amino kalsın bir süre kenarda. Önce Dax ile hindistan c. Ki bence ikisi süper bir ikili oluyor. Hatta ben Dax ile de karıştırıyorum, bazense her birini ayrı ayrı kullanıyorum.

2 hafta oldu Dax'ı düzenli kullanamıyorum. Saçlarım şu an tam şekilsiz zamanda ve bu yüzden wax kullanıyorum, o varken de Dax süremiyorum, e waxı çıkarmak için şampuanlamak gerek, sonra da Dax için şampuanlamam lazım. Kısaca o kadar sık yıkanmayacağı için saç beklemede canımın içi Dax

tekerleme gibi olmuş maşallah (tabi gülüyorum ama boşa kk emojilerimi yiyor yaa ) daxı haftada bir mi yapıyosun peki 2 mi? Ya ben iyi de bi hindistan cevizi yağı alıp bir kere daxla karıştırayım bi kerede sade süreyim diye niyet ediyorum :) mahvedene kadar uğraşıyoruz sonraa düzeltmeye

Benim çok tatlı kıvırcıklarım vardır kıymetini bilirsem o yüzden hazır maxi bio keratinim bitmej üzereyken son bir daha yapayım sonra natura keratin alayım diyorum. Forma delhit anamızı ağlatıyor evde :) birde ısı falan uğraşmak istemiyorum bu sfer

Okuyunca fark ettim cidden Wax Dax, Dax wax

Normalde haftada 2 kere yapıyordum, günlerim de hep sabitti; çarşamba ve cumartesi. Bu yeni durumdan dolayı pazarları yapabilirim bir süre.

H. cevizi ile karıştırmayı sürekli yapmıyordum, kavanoz bitene kadar yaptım. 1-2 ay sonra Dax'a ara verip sırf cevizi kullanmayı planlıyorum, maksat saça değişiklik olsun.

Kıvırcık mı dalga mı? Dalga ise yine Davines abimizin var ya dalgalı saçlar için olan ürünleri, ne tatlış yapar saçları kim bilir...

benimde daxım bir tam birde yarım kutu sanırım ekstra yağlarla seyreltmek faydalıymış keza ben biraz fazla sürüyo olabilirim arındırmakta güçlük çekiyordum şimdi rahatım doğrusu :) bende o zaman haftada 2 yapmaya çalışayım :) bir süre sonra dağılıyor saç bakım düzen amaa

Kıvırcık mı dalga mı? Dalga ise yine Davines abimizin var ya dalgalı saçlar için olan ürünleri, ne tatlış yapar saçları kim bilir...
ben ilk maxi bioyaya başlayacağım zaman kızlar emin misin dalgalarından memnunsan düzleştiren bi ürün kullanmasan mı acaba dediler de o zaman kıymetini bilemedim ama şimdi özlüyorum o zaman listeye Davinesi mi alsam Yalnız kulaklarını çınlatmadan edemeyeceğim sevdabuzer benimle ilk uğraşanlardandı bişeyler tavsiye ettiğinde temkinli yaklaşınca inan saç için veriyosun bu kadar para ama değiyor hem uzun vadeli hem kaliteli şeyler alıyorsun diye cidden öyleymiş veriyosun acımıyosun keza davinesi o ara pahalı bulmuştum :)

Vovvv sen deneyipte tavsiye ettigimiz herseyi almissinnnn :)))) ayyy ne hoş bundan 7-8 ay önceki halim. Herbirini ayni anda kullanmistim cok keyifli ve korkma.
Milkshake sac uclarina yap hatta arganla karistir asla ve asla yagli goruntu birakmaz. Hindistandan hiiiic korkma icletinde en dogali o. Hatta yiyebilirsin. Salataya katiyorum ben kilictan ogrendim. Hepsi 2016 bilgisidir :)))))
Tescillenmiştir
Hatta ve hattta şunu da belirteyim, burada saf keratin bile denendi. 2016 yilinda :)

Sadece son 50 sayfa okunsa yeterli biliyor musun. Ve denemedigimiz hicbir yöntem kalmadı. Her sorunun cevabi defalarca var. Ben sadece hazirciliga üzülüyorum. Oku bre ne var degil mi :))))

Daxla hindistani niye karistiracaksin. Dax yağ mı peki. Streç filmle sariyorsun degil mi başını sürünce :) asil öyle etki ediyor yağ kürleri

Falan filan :))))

Daxı ben biraz bol bocalıyorum kalabiliyor ama hindistan ceviziyle daha kolay oluyor çıkarmak. Çünkü dax biraz katı bir formatta yağ.Birde aslında hindistan cevizi yağını kullanmak istiyorum ya ondan sanırım ayy o streç işi malesef yağ sürüpte streç sarınca sanki dünyayı kafamda taşıyorum gibi garip bir his oluyor ama yinede sarıyorum elim mahkum arada ısı vermeyede çalışıyorum :)

O zaman denemediğim bir saf keratin kalmış :) Keratin bakımını bir dönem 3-4 ay kadar arka arkaya kuaförde yaptırmıştım,bu yazdığım şampuanları keşfetmeden önce otacının keratinli şampuanını kullanıyordum. İlk zamanlar saçıma aşık oldum hatta ama bir kaç ay sonra saçım tuhaflaştı,siz de öyle mi düşünüyorsunuz bilmiyorum keratin ihtiyacı olmayan saça keratinli ürünleri sürmeye devam etmek yaramadı gibi; ara verilerek yapılması en doğrusu gibi.
Milkshake te güzel bir etki alamadım ya da bana yaramadı. Saçımı pörsük gibi yapıyor ama sonradan yatıştığı için ve kokusunu sevdiğim için haftada 1 filan onu sürüyorum.Biterse sanırım tekrar almam,hindistan cevizi yağı ilk alacağım ürün olacak Sadece diplere mi sürülüyor ve ne kadar bekletiliyor canım?Sonrasında yıkıyoruz dimi?

Dax'ı eriterek kullandığım için öyle topak topak kalmıyor saçımda. İçine h. cevizi karıştırdığımda da daha kolay bir arınma olMAdı. Şu an saçımı en güzel arındıran Otacı, bu yüzden ona devam ediyorum. Davines asla çıkarmıyor, yağlı kalıyor.

Uzatmak için diplere, bakım için boya, uçlara.
Jelatin vs saramam, ateşli hatunum ben daralıyorum

Çok dogru tespit keratine doymus saca daha cok keratin olmuyor. O nedenle davines keratini haftada bir bile yapmak fazla.
Hindistani diplere korkma sür. Uclara da sür aksam. Ve strec filmle saclarini hava almayacak sekilde sar yat. Sabahta yika. Durulaniyor kolaylikla :)

Davines oıl sampuandan memnun kaldınızmı kkeratherapy bıtmek uzere davınesı denemek ıstıyorumda
Bu arada soylemeden gecemıycem keratherapyde tam bir nem bombası urun

Hacım katıyorsa o sıkıntı benım ıcın gür saclarım hacimde olursa :)))
Canım Davineste düzleştirme vaadi bulunan bir şampuan görmüştüm, Love diye geçiyor ama deneme fırsatım olmadı.Aradığın öyle bir şeyse araştır derim.
Marketteki şampuanları kullansam saçım,çalı süpürgesi/bonusvari bir hal alıyor ama davinesin hiçbiri böyle yapmadı. Alıntıda ben yoktum ama kendimce şöyle yorumlayayım dedim :)

-Davines Nourising (Yıpranmalar için), henüz 200 ml civarı kullandım ama aşık oldum.1000ml olanı ve maskesini,kremini herşeyini alacağım:) Çook uzun süredir düzleştirici,maşa kullanma ihtiyacı duymuyorum,saçıma can geldi
-Davines Purifying (Kepek önleyici), Bunu ilk 250 ml almıştık eşim istedi. Ben de kullandım baya ve büyük boyuna geçip yarıladık.Bu şampuanda bir şey var ama anlamadım.Saçın dipleri sanki nefes alıyor gibi bir de bunu kullandığımda kardeşimden,kuzenimden ve eşimden övgü almıştım. Fazla parlıyor bir de hafiflik sağlıyor güzelleştiriyor,yine de ilk sıramda bu şampuan yok neden dersen asla ama asla köpürmüyor,yıkarken temizlenmiyor gibi hissediyorum.
-Davines Oi/Oil(Bakım Şampuanı), Şampuanı benim saçımda mucizevi bir etki yapmadı ama saç bakım iksiri muhteşem bir şey,bir daha argan yağı almak yerine bu markanın yağını alırım,kokusu da muhteşem.İlk sıraya yazdığım şampuanı ve başka ürünler alırken bu iksiri hediye olarak gönderdiler.İkisini aynı anda kullanmaya başladım, yani o süper etkiyi şampuan mı yaptı bu mu emin değilim.
-Davines Nounou (Besleyici/Koruyucu), Saçımı sık düzleştirdiğim dönem bunu kullandım ama sanırım düzleştiricinin zararından korumak için önce zarara uğramış saçı tamir etmek gerekiyordu.Yatıştırmak,nemlendirmek dışında bir etki olmadı o yüzden.Bu şampuanı kullanırken de düzleştirici,maşa kullanma ihtiyacı duymuyordum. Kremini de almıştım,kargoyla gelirken kutusu hasar gördü.Sağlamını gönderip ilkini hediye ettiler. Bu sebeple hala kullanıyorum bitmedi,şampuana kıyasla kreminden memnunum :)
-Davines Energizing(dökülme önleyici), Bunu da eşim aldı ve bitmek üzere. Benim için hiç bir özelliği yok,sıradan geldi. Dökülme olmadığı içindir belki ama eşim de tekrar alacak kadar memnun kalmadı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…