Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Ayyy cok sagol ya usenmeden anlatmışsın bırde bı ara davınesle ılgılı bı topıkmı,acmıstın orda sormuştum sımdı ayıp olur tekrardan,dıye sormadım,ama cok,tesekkur ederım
Bende matrıx keratındose ve keratherapy kullanıyorum matrıx bıttı keratherapy az kaldı davınesı denemek ıstıyorum nourishing ve oıl arasında kaldım nourishing asırı yıpranmıs saclar ıcın sacımdada herhangı bır sorun kalmadı o yuzden kararsız kaldım ben öyle kucuk boyda alamam almısken gozumun doyması lazım

ben sarıyorum hatta bu gece sürüp sarmayı deneyeceğim ama nasıl uyurum bilemedim bazen diyorum ki yıpranmış kısımla uğraşmaktansa çoook kısa kestir ama daha uçlara bile kıyamıyorum

Native base nasıl oldu peki? Bu konuda yorumlarını alalım

Yani saç tipin nedir bilemiyorum ama yatıştırmak için brezilya fönünü orta derecede uygulatabilirsin 230 değilde 210 mesela. Kendin mi yapacaksın yoksa kuaföre mi yaptıracaksın bunu bilelim ona göre önerelim.

bu arada yeni gördüm denedin mi kerastase therapiste maske yi ? ben cok memnunum saci ciment serisi gibi sertlestirmiyor yumusacik yapiyor aksine..

Ben henüz denemedim almama var daha ama bu yanık kısımlarda tedavi özelliği var mı onu merak ediyorum doğrusu.

863 sayfadır o dediğini yapıyoruz zaten :)) tammmm 863 sayfadır tecrube paylaşıyoruz

An itibari ile 870 ...

870 sayfalık tecrübe diye reklam alsak yeri

Yavaş yavaş alışırsın bence az kullanmaya çünkü gerçekten çok yoğun bir şampuan. Ben avucuma aszıcık döküp parmak uçlarımı bandırıp diplere ayırarak uyguluyorum.

Henüz kestirme vakti değil, sen beni dinle iki ay sık dişini.

Ya şu Pureology midir nedir aldıracaksınız zorla bana ha, bakayım bir neymiş özelliği, vaatleri

Geç kalmışsın almakta

Ama almalısın :)))
saçların kısa okadar uzun vadeli kullanırsın ve okadar memnun kalısın ki. en son br alana ikindi ürün %50 indirimliydi. Çel birinin aklını alıver :))

Mavi olanı nem konusunda da daha etkili.

Pureologyi ben de uzun süre kullandım. Davines kullandın mı canım? Ben davinesten daha çok memnunum,belki yıpranma ve kuruluk olduğu için daha iyi geldi bilemiyorum,teli dolduruyor gibi bir his bıraktı bende

Davines ikinci favori şampuanım, hem pureology hem davines'ten çok memnunum hep söylüyorum ama davinesim bitmek üzere belki 5-6 yıkama kalmıştır, yenilemek gerek...

Aynen ondan, keratin bakımından sonra saçlar sertleşiyor. Tek başına şampuanı kullanınca saç kremi bile kullanmaya gerek kalmıyor.

ben grisini de denedim mavisi kadar iyi değil, mavisini tek geçiyorum.
hıhııı paylaşma sen de ben akıllısın

Aynen...

Ee bu tekrar arastirma yapmiyacagiz baska baska urunlere goz atamayiz anlaminami geliyor.veya yeni urun deneyenlerin fikirlerini soramayiz anlaminami geliyor anlayamadim sizi

Sorun bu sayafaya sadece fikir almaya gelip kimenin yeni bir şey denemek istemeyişi. Bir ürün soruyorlar ve ürünü tedarik edip deneme işini isbana bırakıyorlar, bu 2011 yılından beri böyle ama benimki de can değil mi? Şu forumdan yüzlerce kişi geçti, belki 5-6 kişi bir ürün deneyip burada bilgi vermiştir kalanların hepsi sadece denenmişi denedi. E peki bu şekilde nasıl olacak?

o dedigin etki bende de oldu davines de. bende senin gibi keratin bakimi ile kullaniyorum. o yapis yapis hissi yapan keratin i sampuani degil. sacina gereginden fazla veya ihtiyaci yoksa keratine yapiyor..

Yapış yapışı geçtim, kuruturken çıkan acayip mayhoş koku beni öldürecek O yüzden 2-3 ayda bire düşürmüştüm en son, saçlarım keratin bakımına ihtiyacın yok yeter artık diyor sanırım

Senelerdir bunu yapıyoruz zaten, daha ne yapalım. Cesareti olan yeni ürün denesin artık biz de bilgilenelim.

1000 ml şampuan zaten 12 ayda bitmez ki, paylaşım iyidir

Kız şampuan annenden değerli mi deli Ben de benimkine zorla şunu kullan bunu kullan diye veriyorum ama hiç birini kullanmıyor

Haklı kız, yarın öbür gün o bir şampuan keşfeder kullanıdrmaz falan neme lazım, geleceğe yatırım yap bence

Aynen dediğimiz gibi oldu değil mi, alışma süresinden sonra şampuanın gerçek etkisi çıkıyor ortaya tabii bu arada tedavi özelliği için araya katiyan başka şampuan karıştırmamak gerek.

Allah allah, demek ki Davinesin şampuanı sana yaramıyor kuzum, o zaman ısrarcı olmamak gerek. Evet okuyorum yazılanları, ayrıca ben yokken sayfa sana emanet demişim zaten.

İvit ivit, mavi candır

Ahhh bakkkk T Turkuaz001 , kılıçcım da bizim dediğimizi demiş kıyamam kılıççığıma. Bunnunu yediğim :)))
Ah ben pek bir sevgi kelebeği oldum bugün :)))

Beni özlemişsindir ondandır

Haklı haksız durumu değil, seni yönlendirmeye çalışıyorum ve işine yaramayacak bir ürüne para ödeyip hem zamanından hem parandan olmanı istemiyorum. Hayal kırıklığına uğramayasın diye bu bakımları boş yere denemeni istemedim hepsi bu, ayrıca Kerasatase için de beklersen deneyeceğim dedim, başka ne yapabilirim? Biz zaten senelerdir hep daha iyiyi araştırmışız, biz bunu yaparken hadi hadi demenin bir anlamı yok. Sen henüz yenisin forumda, geçmiş 800 kusur sayfayı haliyle okumadın ama ben sürekli aynı durumlarla karşılaştığımdan artık kızlarda bana bu şekilde yaklaşan üyelere karşı tepkililer. Kişisel algılama durumu ama madem ki bu kadar acelen var o halde Kerasatase konusunda topu sana atıyorum madem. Hadi sen dene, bizi bilgilendir işe yarayıp yaramadığı konusunda olur mu, vallahi çok dua ederim sana yaparsan.

Pahalı bir saç kremi alırsan kullanmaya kıyamazsın bence böylece boca edemezsin nasıl fikir

Kreminde iş yok zaten kuzum, gereksiz.

Dax'ın uzatmak dışında vaadi var mı kızlar?

Var saçları nemlendiriyor bir miktar, daha parla ve yumuşak hale getiriyor.

Ahahaha aynen okuduğumda benim de aklıma o geldi.

Nashi argan yağını kullan bence, minicik bir damlayı banyodan hemen sonra uçlara iyice yedir, saçlardaki koparak dökülmeler için harika bir şey o.

İşin kötüsü hangisi bu etkiyi etti hiç bilemeyeceğiz
Evet, kullandığınız ürünler kaliteli ancak bu kadar çok yüklenmemek lazım.

Kür olarak uygulamak lazım aslında dönüşümlü olarak.

Ammino Keratinin uygulama amacı ve etki şekli farklı ama, karşılaştırılabilecek ürünler değiller ama bencşu an için çok da gerekli değil. Ha alırım saç kremi gibi kullanırım, veya banyodan önce saçlarımı dnemlendirip sürer yarım saat sonra banyoya girerim dersen al dene.

Olsun beklesin zararı yok, zamanı gelince kullanmaya başlarsın.

Kızlar bu arada, size de oluyor mu yeni ve mümkünse müthiş ucuz ama süper ötesi işe yarayan bir ürün bulsam da burada paylaşsam diye
Hep oluyor, hiç gitmiyor ki

Denedim Hakim Hanım vallahi denedim Hayır şu saç bakım ürünlerine harcadığımız para ile... Neyse neyse...

Ben de strech işini sevmem, en sağlamı kafaya bone geçirip havlu ile sarmak, hem sıkmıyor hem sıcak kalıyor.

Ceyz, saf keratini deneme canım boş yere, hiç bir pozitif etki göremedim ben. Forumda kullanan bir kaç arkadaşımız daha var, onlar da zaten görğnce yorumlarını esirgemezler ama onlarda da etki olmadığını biliyorum.

ben sarıyorum hatta bu gece sürüp sarmayı deneyeceğim ama nasıl uyurum bilemedim bazen diyorum ki yıpranmış kısımla uğraşmaktansa çoook kısa kestir ama daha uçlara bile kıyamıyorum

Sende kafana varsa bone yoksa bere geçir, yastığına havlu ser öyle uyu. Ben bakımları kafamda bırakacağım zaten havlu serip yatıyorum yoksa cidden uyunmuyor.

Merhaba bu konunun bu kadar uzayacagini bilseydim hic bastan yazmazdim.benim dediğiniz gibi formda yeniyim sizin burdaki sorunlarinizida bilemiyorum haliyle.ayrica kimseye ürün kullanin ona gore ben kullanicamda demedim.ben deneyenlerden fikir alip kendimde kullanmak istedim tek derdim bu.haa zengin olmadigim icin bu kadar arastiriyorumki bir sefer kullanayim daha alamam diye.ki herkes bu yuzden arastiriyor dogru ürün icin..herneyse kadinlarin oldugu yerde sorun bitmez daha cok sey yazilir gündem de.ben konuyu kapatiyorum iyi gunler

"Haklı haksız durumu değil, seni yönlendirmeye çalışıyorum ve işine yaramayacak bir ürüne para ödeyip hem zamanından hem parandan olmanı istemiyorum. Hayal kırıklığına uğramayasın diye bu bakımları boş yere denemeni istemedim hepsi bu, ayrıca Kerastase için de beklersen deneyeceğim dedim, başka ne yapabilirim?"

Bu mesajıma cevabın bu ise gerçekten ortada bir sorun var ama bunu dişi cinsiyete mal etmek yerine karakterlere mal etmek daha doğru olur. Bu başlığı ben açmış olabilirim ama onlar da benim yokluğumu hiç bir zaman aratmadılar, onların da burada çok emekleri var dolayısı ile burası benim olduğum kadar onların sayılır. Bu sayede zaten gözüm arkada kalmadan günlerce forumdan uzaklaşabilme şansı bulabiliyorum.

Böyle çok işe yarayacak sorununu şıp diye çözecek bir şey olsa zaten bunu esirgemeyiz ama tahmin edebilirsin ki bütün denediğimiz ürünleri almak bir bütçe gerektiriyor. Şu an ekonominin durumu malum, hiç birimiz istediklerimizi kolayca alamıyoruz, bu yüzden mecburen zamana yaymak zorundayız, bu da daha uzun vadede daha az ürün denemek demek.

Senin de öğrenci olduğunu veya gelirinin kısıtlı olduğunu tahmin ettiğim için yazmıştım yukarıdaki mesajımı. Sözün özü, hadi araştıralım, hadi deneyelim demekle olmuyor, elimizden geleni yapıp istatistik çıkartıyoruz bu konuda ama eskisi gibi olmuyor haliyle. Umarım söylemek istediğimi bu defa doğru biçimde anlamışsındır. Sana da iyi akşamlar canım benim.

Valla benim siz
Valla benim size bi lafim olmadi zaten gayet iyi yazistik aydinlattiniz.ben buranin samimiyetine guvenerek hadi kizlar arastiralim demem okadar normalki icinde ne kötü düşünce var nede milleti kullanma sadece samimiyet var.okumussunuzdur adaletliyseniz eger bukadar buyutulmesi iki gundur laf carpitmalar devam ediyo ben cvp yazmamama ragmen bunu gercekten onayladinizmi yani içiniz rahatmi o yakin arkadaslarinizi savunurken.emekleri var eyvallah demek lazim tabi haklisiniz.herseyi soylemek haklari olmus karakter bastan sona okununca belli olur merak etmeyin sizede iyi aksamlar.

Yakın arkadaş derken biri hariç hiç birini özle hayatımda tanımıyorum, eyvallahım da yok. Onların da bana yok ama bu değildir ki biri çıkıp bu başlıkta aktif olan herhangi birine

"geride durun madem"
"ilgi alaniniza girmiyorsa susun veya ilgi alaniniz olan blokda tartışmalarınızi yapin"

minvalinde mesajlar yazabilsin. Ne demek başka başlıkta yorum yap demek? Arkadaşlar biz zaten gereken araştırmayı yapıyoruz daha ne yapalım, sizin bildiğiniz bir şey varsa siz de paylaşın dedikleri için mi hak ediyorlar bu sözleri? Bu başlık sizin yorumlarını beğenmeyip kovduğunuz arkadaşlar sayesinde ayakta.

Diğer başlıkları bilmem ama burada kimsenin kimseye bu şekilde davranmasına izin veremem ben. Aynı şekilde biri sizi bu başlıktan kovsa aynı biçimde arkanızda dururdum ama bu şekilde hayır. 3 gün foruma girmedim olaya bak!Forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim.

Daha fazla uzatmayacağım, yönetim gerekeni yapar.

Mune Abla, konu içerisinde gereksiz polemik var. Ellerinden öperler... Aksi halde bu tartışma böyle uzar gider.

Enemmmm Sevdaaaaa

Yahu ben seni unuttum kuzummmm ben sana şampuan gönderecektim değil mi anama vermiştim gönder diye abowwwww Benim kibarım, niye hatırlatmadın, yuh bana yuh! Çok utandım
Olurmu hic oyle sey kuzum hic aaaa duymamis olayim bi sampuanin lafimi olur hem denedim himalayayi kenarda bekletiyorum yag bakimlarimi arindirmak icin icin rahat olsun kuzum ben oyle seylere alinmam ki

Matrix ve Keratherapy nasıl,etkileri nasıl canım,aklımda bulunsun. Oil güzeldir hatta ben davines ürünlerinden ilk onu almıştım,işyerinden bir arkadaşımın çok hoş saçları var senelerdir oi/oil şampuanı kullanıyor.Onun saçları ince telli,boya yok. Ama benim kalın telli bir de o dönem uçlarda ombre vardı,yanıklar kırıklar doluydu.Kestirip kullanmama rağmen çok çok büyük farklar göremediğim için aynı markanın ürünlerini denemeye başladım,memnun kaldığımı bulmasam daha alırdım yani mono,love..diye sırasyla devam edecektim Senin saçların sorunsuzmuş benm aldığım etkiden daha iyi etkiler alırsın eminimki,yine de ilk denemede 1000mllik alma derim.Aylarca bitmiyor,beklentini karşılamazsa o bitmeden başka ürünlerini merak edersin benim gibi biri bitmeden diğerini alırsın

Matrixi cok seviyorum saclarimin yanik oldugu ilk zamanda kullanmıştım gercekten etkisi mukemmeldi en azindan sacim taranabilir hale geldi parlaklasti ve bakim yapiyorda sanki. yıpranmış saclara kesinlikle oneririm
Keratherapy nemlendirici olanini kullandim tek sevmedigim yani gözüm acik yıkayamıyordum yakiyordu ama saclari immm acayip nemlendiriyordu pamuk gibi oluyor saclar ve paril paril
Ben o zaman hem nourishing hemde oilin 250 ml olanini aliyim hangisinden memnun kalırsam onun büyük boyunu alirim
Bende sacta acayip merakliyim ya chi ve alfaparf urunlerinide merak ediyorum

Ürünleri aldığım sitede ara ara kampanya oluyor,3 al 2 öde kampanyası filan vardı ama baktım Davines markasında şuan devam etmiyormuş. Ben de saç ve parfüm manyağı biri oldum son bir kaç yılda,evin bütçesini batırıyorum Allah sonumuzu hayır etsin

gelll gellll pureology ye gelll

ben de diğer kızların aksina alfaparfı hiç sevmedimmm.
ama 3 numaralı koruyucu kremi var ya hani fönden önce sürülen, o bir harika, günlük kullan istediğin kadar bas saçına ısıyı hala yumuşacık saçlar ve asla kırılmıyor. fakat az oluşuna inat pahalı bir ürün

bu arada kılıç şimdi geldi ahlıma :S sen bana artego ve birşey daha göndermiştinnnnn. ve onlar benim kutuyla dlabimda duruyor bir yıldan fazla oldu denemedim :S :S hay allahhhh napmalı beni :S KilicBaligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…