Matrixi cok seviyorum saclarimin yanik oldugu ilk zamanda kullanmıştım gercekten etkisi mukemmeldi en azindan sacim taranabilir hale geldi parlaklasti ve bakim yapiyorda sanki. yıpranmış saclara kesinlikle oneririm
Keratherapy nemlendirici olanini kullandim tek sevmedigim yani gözüm acik yıkayamıyordum yakiyordu ama saclari immm acayip nemlendiriyordu pamuk gibi oluyor saclar ve paril paril
Ben o zaman hem nourishing hemde oilin 250 ml olanini aliyim hangisinden memnun kalırsam onun büyük boyunu alirim
Bende sacta acayip merakliyim ya chi ve alfaparf urunlerinide merak ediyorum
CHI aldım kullandım ben, her zamanki gibi tek tek alayım demedim, büyük boy set olarak aldım. Şampuan, krem bir de keratin sprey miydi tam hatırlayamadım o. CHI silk bilmem ne idi adı. Hatırladım, CHI keratin silk serisi.
Şampuanı adı gibi yapıyordu, saçlarım yıkarken bile ipek gibi iniyordu omuzlarımdan aşağı. Kokusu ertesi güne kadar gitmiyordu.
Kreminin aman aman bir şeyi yok.
3. ürünü olan sprey ise çok güzeldi. İster ısı öncesi ister sadece bakım için sık, bırak; durulanmayan ürün. Kokusu çok ağır. Ben sıkarken nefes almamayı tercih ediyordum (alerjim var, yoğum şeyler etkiliyor beni, belki başkasına yapmaz.)
Şu an sprey olan hala var. Saçlarım kısa olduğu için ne fön yapıyorum ne başka işlem, bitmedi haliyle.
Şampuanı ve kremi bence almayın, ancak geri kalan ürünlerinin güzel olduğunu araştırırken hep gördüm.
Fönden önce sürülen ve kırık ypmayan ürün..Hımm güzelmiş,nedir bu?
Alsak özel günlerde fön-maşa zımbırtısından önce kullansak? Bu tarz başka ürünler var mı kız?
Üstte açıkladığım ürün olabilir, spreyi fön öncesi kullanıyordum ve gerçekten koruyordu.
Bir de Davines Momo Hair Potion durulanmayan kremden bahsedeyim. Onu da aldım tabi
Hoşuma gitmedi çünkü saçımı jöle sürmüş gibi sertleştirdi. E ne güzel şekil verir diye düşünmeyin, sertleştirdiği haldeyken saçımı toplasam direkt kırılır, öyle bir sertlik. Hatta o kadar beğenmedim ki sırf ziyan olmasın diye saç kremi gibi kullandım. Bir daha almam, benim saçıma, beklentilerime uymadı. Ama saçı kısa olanlar için ideal, kısadan kastım kütten de kısa.
Ayrıca
KilicBaligi m benim kremim zaten pahalı, yine de bol bol kullanıyorum