- 2 Ocak 2015
- 6.424
- 15.435
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.641
Şaka mısınız siz? Hem okuduğunuzu anlamıyorsunuz hem de uydurarak yazıyorsunuz. İlgi alanıma girmese neden bu başlıkta olayım? Gidin ötede oynayın, bana bulaşmayın. Benden alıntı yapmayın. Bu lafımın üzerine hala alıntı yaparsanız zaten onaylanmış olacak yazılanı anlamadığınız.Valla eğer ilginizi cekmiyorsa ve bi fikriniz yoksa durmalisiniz tabiki. Bizim sacla ilgili bi blokda bilgi alisverisimiz o kadar normalken sizin rahatsiz olmanizi ve dediklerimi anlamamakta israr etmenizi anlayamadim.ilgi alaniniza girmiyorsa susun veya ilgi alaniniz olan blokda tartışmalarınızi yapin lutfn konuyu kapatin artik
ya o uçlar ne kadar kötü olsada kıyamıyorum bu yüzden saçım hep araboy diyorum ki kestirip dikkat edersem belki azcık uzar saçlarım Bakalım ne zaman kuaför yoluna düşeceğimTatlım bak bu habere çoook sevindim :)))) uclar konusuna gelince artık benim de kestirme vaktim geldi :))))
2016 tecrübeleri var sonlarda sürekli yazdık hep yazdık hep araştırma içindeyiz zaten...., bir işe yaramıyor diye birşey yok eskisi kadar etkili değiller var.
bence denemelisin Bende acaba diyordum ki saçım o derece ama şimdi çok memnunumYa şu Pureology midir nedir aldıracaksınız zorla bana ha, bakayım bir neymiş özelliği, vaatleri
aynı ben bazen şakayla karışık kız kardeşime hımmm sen kullanmasan mı acaba diyorum sonra kırılınca kıyamıyorum Neyseki ben 1000 ml almıştımBu tarz ürünlerimi kimseyle paylaşamam2 tane alınacaksa ikisi de benim olmalı
Acelem yok zaten, beklerim. Gördüğüm kadarıyla bana gidecek tek serisi nem için olanı. Geri kalanı hacim (evlerden/saçlardan ırak), yıpranmış (evlerden/saçlardan ırak) ve kızıl saçlar için.
Ya annem dedi ki senin şu Davines şampuanı bir deneyeyimya o uçlar ne kadar kötü olsada kıyamıyorum bu yüzden saçım hep araboy diyorum ki kestirip dikkat edersem belki azcık uzar saçlarım Bakalım ne zaman kuaför yoluna düşeceğim
bence denemelisin Bende acaba diyordum ki saçım o derece ama şimdi çok memnunum
aynı ben bazen şakayla karışık kız kardeşime hımmm sen kullanmasan mı acaba diyorum sonra kırılınca kıyamıyorum Neyseki ben 1000 ml almıştım
bizimki çok memnun o yüzden kullanmasan mı deyince ablaaaa seninki saçta benimki ne diyo Evet mavi olan ben ilk kullandığımda eleştirel bi yorum yapmıştım kılıçta saçı yıpratıp tek seferde mucize bekleme demişti haklıymış zamanla oluyor çok da değil 2 hafta oldu şuan pek memnunumYa annem dedi ki senin şu Davines şampuanı bir deneyeyimNeyim varsa yoksa paylaşırım insanlarla değil ki annemle, ama bir içime battı, bir içime battı Neyse ki memnun kalmadı. Saçı yıpranmış vs değildi çünkü. Benimki de 1000lik bu arada. Öyle düzenli kullansa düşünmek bile istemiyorum.
Mavi olanı mı peki? Nem vereni oymuş, bana o gider zaten diğerleri değil.
Anlamaya çalışmak çok çk önemli :))) diyorum ki biz ilk sayfadan son sayfaya kadar araştırma yapıyoruz deniyoruz paylaşıyoruz fikir alıyıruz, sen daha diyorsun ki 2016 bilmem ne :))) hala benim dediğimi tekrar ediyorsun zaten. Tabiki de araştırmayacağız denemeyeceğiz anlamına gelmiyor kaç gündür bunu tekrar ediyorummmmm. Sorununuz anlamaya çalışmamak. Ve tarzınız sanki biz olduğumuz yerde sayıyoruz hazıra konuyoruz araştırmıyoruz şeklinde "hadi kızlar araştıralım" diyorsun. Rahatsız olduğumuz nokta bu....Ee bu tekrar arastirma yapmiyacagiz baska baska urunlere goz atamayiz anlaminami geliyor.veya yeni urun deneyenlerin fikirlerini soramayiz anlaminami geliyor anlayamadim sizi
Boş şampuanı kullandığım zaman da bende aynı etkiyi yarattı, keratinde zaten aynı etki oldu hatta daha fazlası. Saçtan saça bünyeden bünyeye değişir kimyasallar...o dedigin etki bende de oldu davines de. bende senin gibi keratin bakimi ile kullaniyorum. o yapis yapis hissi yapan keratin i sampuani degil. sacina gereginden fazla veya ihtiyaci yoksa keratine yapiyor..
Peki yine anlamadiniz sasirmadim size acik yazayim belki anlarsiniz.hanimefendi burda herkes tecrubelerini yazmis okey ama bu konuyu kapaticaz anlamina gelmiyo veya sadece tecrube deil soru sorma arastirma hakkimiz var benim merak ettigim seyler var ve onlari soruyorum butun yorumlari gunlerce okuyamam diymi okuyabildigim kadar okudum.bi urun var onu arastiriyoruz daha oncede soyledimKilicBaligi kullanip yorumunu yapicak net oldumu acabaaaa daha ne yazabilirim size aciklayici
862 sayfa boyunca hem brezilya fönünden hem keratin bakımlarından bahsettik, tecrübelerimizi yeterince anlattık hiç değilse son 50 sayfaya hızlıca bakarsan bir çok marka ve bir çok uygulama ile karşılaşacaksın.
Seçeneklerin
Natura Keratin Free Plus Me
Artego Keratin Dolgusu
Davines Miracle Keratin yükleme serumu
son iki ürünün fiyatları çok pahalıdır natura daha uygundur. Forum arama kısmına Natura free plus me yazarsan zaten karşına tüm kullanıcı yorumları çıkar. Ama daha önce de sorunu yanıtladığımda söylediğim gibi, bunların hiç biri saçını tamir etmeye yetmeyecek.
Kusura bakmayin olaylari büyütüp savaş acmaya calisan sizsiniz cunki benim soyledigimde bu kadar abartilacak tepki verilecek bi durum yoktu.bi bayana yakismayacak kelimeler rencide etmeye calismalar hic yakismiyor.sizlere ne kotu konusmusum ben (hadi kizlar arastiralim)derken cok ayip etmisim ya..herneyse konuyu kapatalim artik herkes kendino hakli gorecek ziraAhhh bakkkk T Turkuaz001 , kılıçcım da bizim dediğimizi demiş kıyamam kılıççığıma. Bunnunu yediğim :)))
Ah ben pek bir sevgi kelebeği oldum bugün :)))
Kusura bakmayin olaylari büyütüp savaş acmaya calisan sizsiniz cunki benim soyledigimde bu kadar abartilacak tepki verilecek bi durum yoktu.bi bayana yakismayacak kelimeler rencide etmeye calismalar hic yakismiyor.sizlere ne kotu konusmusum ben (hadi kizlar arastiralim)derken cok ayip etmisim ya..herneyse konuyu kapatalim artik herkes kendino hakli gorecek zira
OKYANUSYAA her bir mesajını beğendim ama "saç rengini ysevdiğim" özellikle beni benden aldı, böyle mutlu bir kelebek tanesi yaptı
Beyin kıvrımlarından öpüyorum'u da çok tuttum, kullanırım artıkTelif hakkını aldım gitti
Dax'ı arındırmak için yeni Otacı aldım daha. O bitince kesinlikle Pureology alacağım, masmavi olanından. Sonra da sırf fotoğraf çekip koymak için oje süreceğim özene bezene ve fotoğrafını atacağım
Davines konusunda şunu belirtmek istiyorum: Saçlarım çooook çok kötü iken, daha fırça ile keratini sürerken hüüüüp diye emerdi saçım keratini, süngerden öte bir şekilde. Hatta bir süre (2-3 kez), hiçbir şey sürülmemiş gibi duruyordu saçım. Sonrasında ise öyle olmadı, bu sefer saçlarımda keratin kendini gösteriyordu, belli ediyordu.
HattaKilicBaligi sordu bana seninkini de sertleştiriyor mu dedi. Saçımın çok ihtiyacı olduğu için sertleştirmiyordu. Zamanla toplandığı için o sertleştirme kısmı bende de yavaş yavaş başladı. Başladığı için çok mutluyum Saçıma jöle sürmüş gibi oluyorum. Eğer arkasına krem kullanmazsam o sertlik hissi devam eder bence. Bir de ben kremi bolca boca edenlerdenim, bir türlü az kullanmayı başaramıyorum.
Oy ben de alacağım davinesi ama 300 milyor tirilyor napim şimdi :)))
kremini hiç kullanmadım o setin, kılıç göndermişti sağolsun keratini ve şampuanı 6 kez kullanmışımdır.
bana ayda bir kullanım uygundu o dev gibi seti alsam çürür yahu
Dax ı ben de alacağım :)
onu da alacağım
bunu da alacağım
şunu da
da..
da..
:))))))))))))))
Dax'ın uzatmak dışında vaadi var mı kızlar?
Dax da aklımda olsun. Evde çok fazla ürün var, memnunum da, onlar bitince bir deneyeceğim. Şuan alırsam kel kalacağım diye korkuyorum çünkü çok şey sürüyorum kafama.Davines Nourishing kullanıyorum, eşim de Energizing ve Purifing serisini dönüşümlü kullanıyor büyük boy olduğu için benimki bitmesin diye arada ondan da kullanıyorumTıpkı kendimi gördüm, onu da alacağım, bunu da alacağım; düsturum şu:
Bir kadın bunalımı: Bunalım, Bunaalım, Bunu alım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da, bunu da, al bunu al al al
Bakım yapıyorYumuşatıyor Kırık engelliyor Dibe sürünce saç derisini besliyor, nemlendiriyor Ama düzenli kullanılırsa.