Saç Bakım Ürünleri Evde Brezilya Fönü / Keratin Tedavisi Yapmanın İncelikleri

Şaka mısınız siz? Hem okuduğunuzu anlamıyorsunuz hem de uydurarak yazıyorsunuz. İlgi alanıma girmese neden bu başlıkta olayım? Gidin ötede oynayın, bana bulaşmayın. Benden alıntı yapmayın. Bu lafımın üzerine hala alıntı yaparsanız zaten onaylanmış olacak yazılanı anlamadığınız.

Peki yine anlamadiniz sasirmadim size acik yazayim belki anlarsiniz.hanimefendi burda herkes tecrubelerini yazmis okey ama bu konuyu kapaticaz anlamina gelmiyo veya sadece tecrube deil soru sorma arastirma hakkimiz var benim merak ettigim seyler var ve onlari soruyorum butun yorumlari gunlerce okuyamam diymi okuyabildigim kadar okudum.bi urun var onu arastiriyoruz daha oncede soyledim KilicBaligi kullanip yorumunu yapicak net oldumu acabaaaa daha ne yazabilirim size aciklayici

ya o uçlar ne kadar kötü olsada kıyamıyorum bu yüzden saçım hep araboy diyorum ki kestirip dikkat edersem belki azcık uzar saçlarım Bakalım ne zaman kuaför yoluna düşeceğim

Ya şu Pureology midir nedir aldıracaksınız zorla bana ha, bakayım bir neymiş özelliği, vaatleri
bence denemelisin Bende acaba diyordum ki saçım o derece ama şimdi çok memnunum

aynı ben bazen şakayla karışık kız kardeşime hımmm sen kullanmasan mı acaba diyorum sonra kırılınca kıyamıyorum Neyseki ben 1000 ml almıştım

Ya annem dedi ki senin şu Davines şampuanı bir deneyeyim Neyim varsa yoksa paylaşırım insanlarla değil ki annemle, ama bir içime battı, bir içime battı Neyse ki memnun kalmadı. Saçı yıpranmış vs değildi çünkü. Benimki de 1000lik bu arada. Öyle düzenli kullansa düşünmek bile istemiyorum.

Mavi olanı mı peki? Nem vereni oymuş, bana o gider zaten diğerleri değil.

bizimki çok memnun o yüzden kullanmasan mı deyince ablaaaa seninki saçta benimki ne diyo Evet mavi olan ben ilk kullandığımda eleştirel bi yorum yapmıştım kılıçta saçı yıpratıp tek seferde mucize bekleme demişti haklıymış zamanla oluyor çok da değil 2 hafta oldu şuan pek memnunum

Ee bu tekrar arastirma yapmiyacagiz baska baska urunlere goz atamayiz anlaminami geliyor.veya yeni urun deneyenlerin fikirlerini soramayiz anlaminami geliyor anlayamadim sizi
Anlamaya çalışmak çok çk önemli :))) diyorum ki biz ilk sayfadan son sayfaya kadar araştırma yapıyoruz deniyoruz paylaşıyoruz fikir alıyıruz, sen daha diyorsun ki 2016 bilmem ne :))) hala benim dediğimi tekrar ediyorsun zaten. Tabiki de araştırmayacağız denemeyeceğiz anlamına gelmiyor kaç gündür bunu tekrar ediyorummmmm. Sorununuz anlamaya çalışmamak. Ve tarzınız sanki biz olduğumuz yerde sayıyoruz hazıra konuyoruz araştırmıyoruz şeklinde "hadi kızlar araştıralım" diyorsun. Rahatsız olduğumuz nokta bu....

o dedigin etki bende de oldu davines de. bende senin gibi keratin bakimi ile kullaniyorum. o yapis yapis hissi yapan keratin i sampuani degil. sacina gereginden fazla veya ihtiyaci yoksa keratine yapiyor..
Boş şampuanı kullandığım zaman da bende aynı etkiyi yarattı, keratinde zaten aynı etki oldu hatta daha fazlası. Saçtan saça bünyeden bünyeye değişir kimyasallar...
Sizde farklı bende farklı ötekinde daha farklı.

Bu tarzından vazgeç, biz aynı şeyleri tekrarladık zaten. Anlayamamışsın anlamamakta ısrarcısın form huzurunu da bozmak üzeresin. Hala söylüyorum 800 küsür sayfadır araştırma yapıyoruz zaten deniyoruz. Mantık olarak son denemelerimiz de 2016 yılına ait :)))) Mantık önemli tabi
Haaaa son birley daha kimi kime şikayet ediyorsun ki sen :))) kılıç zaten okuyor ki bütün yazılanları :)) komik oldu biraz

Turuncumsu kavun kokusu kızçeler evet mavi olan, ben gri olanını da denedim hatta yeni bitti sayılır kapmanyadan almıştım bir mavi bir gri. Önce griden başlamıştım yeni bitti sayılır. Evet market şampuanlarına göre çoook iyi ama mavi olan pure nin yanından geçemez.

Mavi iyidir ya :)))

Ahhh bakkkk T Turkuaz001 , kılıçcım da bizim dediğimizi demiş kıyamam kılıççığıma. Bunnunu yediğim :)))
Ah ben pek bir sevgi kelebeği oldum bugün :)))

Ahhh bakkkk T Turkuaz001 , kılıçcım da bizim dediğimizi demiş kıyamam kılıççığıma. Bunnunu yediğim :)))
Ah ben pek bir sevgi kelebeği oldum bugün :)))
Kusura bakmayin olaylari büyütüp savaş acmaya calisan sizsiniz cunki benim soyledigimde bu kadar abartilacak tepki verilecek bi durum yoktu.bi bayana yakismayacak kelimeler rencide etmeye calismalar hic yakismiyor.sizlere ne kotu konusmusum ben (hadi kizlar arastiralim)derken cok ayip etmisim ya..herneyse konuyu kapatalim artik herkes kendino hakli gorecek zira

"BİR BAYANA YAKIŞMAYACAK KELİMELER" DERKEN : @@@@@@@

BEN ORTADA "BİR BAYANA YAKIŞMAYACAK KELİME" GÖREMİYORUM....
"RENCİDE ETMEYE ÇALIŞMA" HİÇ HİÇÇÇ GÖREMİYORUM
BENCE DE KAPATMALISIN KONUYU, ÇÜNKÜ ORTADA OLMAYAN ŞEYLERİ OLUYOR GİBİ GÖRMEYE BAŞLADIN.

Son düzenleme:
Bayanlar saf keratin kullanan oldumu?nereden bulabilirim fikri olan var mi?liquid keratin saf diye söyleniyor ama emin olamadim

OKYANUSYAA her bir mesajını beğendim ama "saç rengini ysevdiğim" özellikle beni benden aldı, böyle mutlu bir kelebek tanesi yaptı
Beyin kıvrımlarından öpüyorum'u da çok tuttum, kullanırım artık Telif hakkını aldım gitti

Dax'ı arındırmak için yeni Otacı aldım daha. O bitince kesinlikle Pureology alacağım, masmavi olanından. Sonra da sırf fotoğraf çekip koymak için oje süreceğim özene bezene ve fotoğrafını atacağım

Davines konusunda şunu belirtmek istiyorum: Saçlarım çooook çok kötü iken, daha fırça ile keratini sürerken hüüüüp diye emerdi saçım keratini, süngerden öte bir şekilde. Hatta bir süre (2-3 kez), hiçbir şey sürülmemiş gibi duruyordu saçım. Sonrasında ise öyle olmadı, bu sefer saçlarımda keratin kendini gösteriyordu, belli ediyordu.

Hatta KilicBaligi sordu bana seninkini de sertleştiriyor mu dedi. Saçımın çok ihtiyacı olduğu için sertleştirmiyordu. Zamanla toplandığı için o sertleştirme kısmı bende de yavaş yavaş başladı. Başladığı için çok mutluyum Saçıma jöle sürmüş gibi oluyorum. Eğer arkasına krem kullanmazsam o sertlik hissi devam eder bence. Bir de ben kremi bolca boca edenlerdenim, bir türlü az kullanmayı başaramıyorum.

Oy ben de alacağım davinesi ama 300 milyor tirilyor napim şimdi :)))
kremini hiç kullanmadım o setin, kılıç göndermişti sağolsun keratini ve şampuanı 6 kez kullanmışımdır.
bana ayda bir kullanım uygundu o dev gibi seti alsam çürür yahu

Dax ı ben de alacağım :)
onu da alacağım
bunu da alacağım
şunu da
da..
da..
:))))))))))))))

Tıpkı kendimi gördüm, onu da alacağım, bunu da alacağım; düsturum şu:
Bir kadın bunalımı: Bunalım, Bunaalım, Bunu alım, bunu alayım, bunu da alayım, bunu al bunu, al bunu da, bunu da, bunu da, al bunu al al al

Dax'ın uzatmak dışında vaadi var mı kızlar?

Bakım yapıyor Yumuşatıyor Kırık engelliyor Dibe sürünce saç derisini besliyor, nemlendiriyor Ama düzenli kullanılırsa.

Dax da aklımda olsun. Evde çok fazla ürün var, memnunum da, onlar bitince bir deneyeceğim. Şuan alırsam kel kalacağım diye korkuyorum çünkü çok şey sürüyorum kafama.Davines Nourishing kullanıyorum, eşim de Energizing ve Purifing serisini dönüşümlü kullanıyor büyük boy olduğu için benimki bitmesin diye arada ondan da kullanıyorum Davinesin oi/oil bakım iksiri hediye geldi,onu kullanıyorum; Nounou saç kremini kullanıyorum. Alıp kullanamadıklarım,kenarda duranlar da nashi argan yağı, milkshake saç köpüğü. Bitirdiklerim; pureology,davines nounou şampuan ve oi/oil şampuan.Almak için listeye eklediklerim; lifeco hindistan cevizi yağı ve dax... Ya ben saça takıkmıyım neyim,yazınca baya şey çıktı Benim eskiden uzun gür saçlarım vardı,1-2 sene önce açıcıyla mahvolmuştu. Son bir kaç aydır çevremden iltifat almaya başladım "saçın çok parlıyor ne sürdün" diye. Bir de bazen dümdüz oluyor bazen de uçlarına su dalgası mı yaptırdın diyor kız kardeşim :) Hangi ürün ne yaptı saçıma,ben de anlamadım ama bu ürünler kesinlikle fiyatlarının hakkını veriyor bence

* Ayy ne uzun yazmışım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…