OKYANUSYAA her bir mesajını beğendim ama "saç rengini ysevdiğim" özellikle beni benden aldı, böyle mutlu bir kelebek tanesi yaptı
Beyin kıvrımlarından öpüyorum'u da çok tuttum, kullanırım artık
Telif hakkını aldım gitti
Dax'ı arındırmak için yeni Otacı aldım daha. O bitince kesinlikle Pureology alacağım, masmavi olanından. Sonra da sırf fotoğraf çekip koymak için oje süreceğim özene bezene ve fotoğrafını atacağım
Davines konusunda şunu belirtmek istiyorum: Saçlarım çooook çok kötü iken, daha fırça ile keratini sürerken hüüüüp diye emerdi saçım keratini, süngerden öte bir şekilde. Hatta bir süre (2-3 kez), hiçbir şey sürülmemiş gibi duruyordu saçım. Sonrasında ise öyle olmadı, bu sefer saçlarımda keratin kendini gösteriyordu, belli ediyordu.
Hatta
KilicBaligi sordu bana seninkini de sertleştiriyor mu dedi. Saçımın çok ihtiyacı olduğu için sertleştirmiyordu. Zamanla toplandığı için o sertleştirme kısmı bende de yavaş yavaş başladı. Başladığı için çok mutluyum
Saçıma jöle sürmüş gibi oluyorum. Eğer arkasına krem kullanmazsam o sertlik hissi devam eder bence. Bir de ben kremi bolca boca edenlerdenim, bir türlü az kullanmayı başaramıyorum.