- 30 Mayıs 2015
- 595
- 603
- 31
-
- Konu Sahibi KilicBaligi
- #8.481
Sağol canım bir denerim bakalımEvet evet, bildiğimiz mavi boya. Tüpte, mavi.
Ben alfapafin 1000 litrelik urununu almak istiyorum beni en az 3 yil idare eder ama sonkullanma tarihi vs varmidir neticede kimyasal ama kac yil bekler acaba. Kilicbaligi kimya bilirdi ama yok gibi buralarda
Canim markasini ogrendim botox musÖnce markasini ogrenin. Uygulaması farkli olmayan bir marka ise formun en basinda yapmaniz getekenler yaziyor. Aslinda neredeyse her sayfada yaziyor gibi birsey. Surekli tekrarlaniyor...
Canim markasini ogrendim botox mus
Botox dedi marka adina bende nette arastirdim rastlamadim o yuzden tekrar emin olmak adina size sorayim dedim ilginize cok tesekkur ediyorum. En iyisi kendim alayim onerebileceginiz marka var mi ?BİLGİSİ OLAN PAYLAŞABİLİR Mİ KIZLAR
Canım bakındım netten ama botox marka bir brezilya fönü markasına rastlamadım. Acaba uygulanan işlem saç botoksu mu yoksa ilaç markasının adı gerçekten botox mu ?
Duyduğum bildiğim bir marka değil, o nedenle uygulama konusunda yardım edemeyeceğim. Sen de bakın netten bu markanın (eğer marka ise, uygulanan işlemin içeriği değilse) kullanım kılavuzuna denk gelirsen mutlaka uy.
Onun dışında yerinde olsam bilgi edinmeden yapmakta diretmezdim :) şuanda elindekinin bir brezilya fönü ilacı olduğundan bile emin olamadım şahsen.
Kızlar bilgisi olan varsa arkadaşımıza yardım edebilir mi
Kızlar ben fix nano ısmarladım şimdi artık perşembe günü elim de olur herhalde allahın izni ile bu saç dan kurtulmak istiyrm artık.
Arındırıcı şampuan yok bu markada hiç bir in de yok bu markanın ben de ayrı marka almadım öyle yapcm
Botox dedi marka adina bende nette arastirdim rastlamadim o yuzden tekrar emin olmak adina size sorayim dedim ilginize cok tesekkur ediyorum. En iyisi kendim alayim onerebileceginiz marka var mi ?
istanbulda oturuyorummaxi bio keratin şuan benim kullanıp memnun kaldığım. Burdan almak isteyen arkadaşlar vardı 1 litre. irtibata geçip alıp paylaşabilirsiniz.
merhaba arkadaslar
keratın oncesı arındırıcı sampuan olarak dande nano alacaktım sachaneden stokta kalmamıs
onerebılecegınız bı yer varmı alabılecegım
Turuncumsu saolsun benımle keratınını paylastı cok tesekkur ederım
Eki Görüntüle 1872132
okyanusyaa bu degılmı dedıgınız sampuan
ya sanırım saç kuruluğu konusunda sana eşlik edebilirim mağlumunuz birkaaç kere keratin yaptım o süre zarfında saçlarım toparlanmıştı sonra duramadım renk değiştirdim yanlış boyama tekrar açma boyama derkenn :) peki bu pureology şampuan ile birlikte birde maske önerebilir misin saçlarım şu ara yine kuruluktan çatır çatır kopup dökülüyor çok ince tel gibi bişey saç gibi değil yani:) ne yapsamValla dediğim gibi ben buna şampuan demiyorum bu başka bişe :))) alabiliyorsan al kaçırma biraz pahalı.
Onun dışında organix ürününde ben öyle bir sorun yaşamadım ki saçı benim kadar kuru olan yoktur bence bu formda :)))))
boots da iyi şampuan evet